Den helt rigtige gaveide i 2020
Forside

Den helt rigtige gaveide i 2020

Gode julegaver til ham - gavehylden

At skulle finde den helt rigtige gaveide er bestemt ikke nogen nem opgave. Den lykkelige følelse af at give, er for de fleste større end at modtage en gave. Derfor giver det også god mening at tage sig tid til at finde den perfekte gaveide, der får smil og glæde frem hos modtageren. Netop denne tankegang er grobund for gavesiden her – Gavehylden – men også for mange andre gennemarbejdede inspirationssider på internettet. Fælles for alle siderne, er at det typisk er en kategoriopdeling, i forhold til om det er far, mor, bedsteforældrene eller den lille som der mangles inspiration til. I indlægget her kommer vi omkring et par gode idéer, som har vist sig at være nogle af de populære gaver i julen 2020, sådan du ”måske” bliver fir for selv at kigge yderligere på de forskellige lister. Læs med.

Jeg skal finde en god gave til mor

Når der skal findes gode gaveideer til mor, far, bedsteforældrene eller en helt fjerde, er det essentielt at krydre gaven med noget personlighed. Personlighed kan skabes på mange forskellige måder, men én ting er sikkert – det er dig som ”gavegiver”, der kender modtageren allerbedst, hvorfor du har nemmest ved at kreere et personligt præg – vi giver dig blot inspirationen. Personlige tiltag kan være at udarbejde et sødt kort, vedlægge et billede, samt forsøge at gøre gaven humoristisk eller overraskende.

Den sikre gaveide til mor er en oplevelse, der enten lægger op til socialt samvær, såsom en luksusbrunch eller lignende. En anden skøn ting, som hun virkelig vil værdsætte, er en wellness-massage, der giver ro og velvære i en travl hverdag.

Skal det være humoristisk kan sjove plakater og spil også være ganske gode ideer til mor.

Jeg skal finde en god gave til far

At finde en god til far, er for nogen næsten sværere som at finde en god gave til mor, men sådan behøver det ikke være. Ligesom mor vil han sætte pris på en oplevelse, og måske også gerne med noget fart – såsom en Ferrari-tur eller lignende. Det er dig der kender far bedst, så om han er til afslapning, action eller en kombination af begge er din beslutning.

Udover oplevelser er en god bog altid en sikker vinder, eller den klassiske – et par underbukser eller strømper. Det lyder kedeligt, men den holder altså hvert eneste år.

Jeg skal finde en god gave til minde bedsteforældre

De søde bedsteforældre – farmor, mormor, farfar eller morfar skal naturligvis også forkæles til jul. En god gaveide til dem kunne være et nyt koncept, der går under ”fremkaldte fotografier direkte leveret til postkassen”. I en fælles mappe i ”skyen” kan børnebørn og øvrig familie udvælge lige nøjagtig de billeder bedsteforældrene skal modtage i deres postkasse – måned efter måned – eller kvartal efter kvartal. En supergod og personlig gaveide.

Vi håber at indlægget her har kunne inspirere dig yderligere, ellers er du naturligvis velkommen til at dykke ned i vores kategorier på Gavehylden, eller fortsætte din søgen andetsteds. Glædelig jul.