Gaveideer du ikke havde tænkt over
Forside

Gaveideer du ikke havde tænkt over

Gavehylden - glaedelig jul

Julen står for døren og måske har du allerede været ude at finde årets julegaver? Hvis ikke, kan du med fordel læse dette indlæg igennem, hvor vi kommer med nogle inputs til nogle julegaver du måske ikke havde tænkt over.

I år har vi set en tendens til at gadgets, de bløde pakker, kosmetik og ikke mindst plakater hitte her på Gavehylden.dk – herunder er der også en række idéer som ligger under disse kategorier, men du måske ikke havde tænkt som en potentiel gaveidé.

Læs med.

Når håret er i fokus

Hvem ønsker ikke at have en flot frisure? Det er nok næppe de færreste der ikke kan nikke genkendende til dette. Derfor er ”hårgaver” også super-aktuelle, når vi skal snakke anderledes og gode julegaver anno 2020. Det er også noget af det vi ser på Gavehylden, hvor vi oplever en høj klik- og konverteringsrate på gaver relateret håret.

Det er især produkter der egner sig til at styrke håret indefra. Såsom: shampoo til hårtab.

Udover disse hårprodukter trender på Gavehylden, er det også noget man kan se i Google Trends under søgefrasen: Hårtab kvinder. Dette er blandt andet et rigtig godt værktøj at benytte sig af, når man skal finde nye produkter der trender i øjeblikket, da søgevolumens popularitet afspejles her.

Det humoristiske indslag

Noget helt andet, er også de humoristiske indslag, som igen i år har fået en masse kliks fra vores side. Vores brugere er simpelthen vilde med disse gaver, der får smilet frem hos modtageren. Noget af det som især er populært, er sjove spil, udklædning eller gadgets man ikke vidste fandtes.

Husk altid at have personen der skal modtage gaven i fokus, når du som gavegiver, skal finde den perfekte gaveide. Dette er et centralt begreb mange glemmer i processen om at give en god gave – ofte overlader man alt magt til ekspedienten i stedet, hvilket er en fejl, da man på den måde risikerer at give en gave som blot er populær, men ikke nødvendigvis egner sig til modtageren – som du igen kender allerbedst.

Så ligegyldig hvilen ide du går med, er sum og summarum altså at du vælger personligt.

Glædelig jul fra Gavehylden.