Forskellige typer af indflytningsgaver
Forside

Forskellige typer af indflytningsgaver

Sponsoreret indhold. 

Indflytningsgaver er altid en velkommen gave, men der er mange forskellige muligheder for, hvad du kan købe. Måske ønsker du at købe noget, der passer specielt til personens smag, eller noget, der vil fungere godt i deres nye hjem. Nedenfor er en liste med nogle ideer til indflyttergaver!

Køb noget der passer til personens smag

Hvis du kender personen godt, eller hvis du har set billeder af hans eller hendes hjem, kan det være en god idé at købe noget, som han eller hun specifikt kan lide. Hvis din veninde f.eks. har masser af vintage filmplakater, er det en god måde at gå til det på. De vil også sætte pris på enhver anerkendelse af, at de har en særlig smag for ting – så hvis du kender deres yndlingsting og køber nogle af dem til dem, viser det, at du kender dem og holder af dem.

Hvis du ikke kender personen så godt, eller hvis vedkommende allerede har mange ting, er en anden mulighed at købe noget pænt til deres hjem i almindelighed. Et sæt dækkeservietter eller nogle dekorative vægophæng kunne f.eks. passe godt til æstetikken i deres køkken eller stue. Det er altid en god idé at vælge noget, der passer til den eksisterende indretning!

Giv et gavekort til noget de mangler

Hvis det er første gang de flytter i deres eget hjem, så mangler de helt sikkert noget til deres nye sted. Det kan være møbler, nips ting eller noget så simpelt som bestik. Derfor kan det være en god idé, at give dem et gavekort til et sted hvor de kan få præcis det de mangler, hvad end det er en fløjl sofa eller et sæt knive til køkkenet. Hvis det er en sofa, så kan det være en idé at købe et gavekort til https://sofa.dk/.

Der er mange muligheder, når det kommer til gavekort. Det kan være til dyre ting, men det kan også være til billige ting. Afhængigt af personen kan du enten give dem noget, der er nyttigt til deres hus, eller bare et gavekort til deres yndlingsbutik.

Spørg hvad de mangler

Hvis du ikke vil give et gavekort, kan det være en idé at høre dem ad, hvad de mangler i deres hjem. På den måde kan du få en retning af, hvilken gave der kan være god at købe til dem.

Derfra kan du hurtigt danne et overblik, og evt. snakke med andre som vil give dem en indflyttergave om, hvad de giver, så i ikke giver det samme. Så sikrer i, at modtageren bliver glad og samtidig overrasket over gaven de får. Sidst men ikke mindst, så sikrer i, at modtageren får en gave de rent faktisk kan bruge.