Studentergaver - Den perfekte gaveidé
Forside

Studentergaver - Den perfekte gaveidé

Hvad giver man i studentergave?

Med sommeren følger dugfriske studenter. Store smil og glade dage er på agendaen, når den kommende studenteruge står for spring, men inden at det hele starter, så skal studenterhuen fejres med familie og venner.

Hvis du er inviteret til en studenterfest, men ikke er helt sikker på hvad du ønsker at give i studentergave, så er du kommet til det rette sted. En studentergave kan være rigtig mange ting, hvorfor at vi godt forstår den mulige forvirring. Vi har med denne artikel forsøgt at fremhæve 47 potientielle gaveidéer til studenten, som vi håber kan være til at inspirere dig til at finde en god studentergave til ham eller hende.

Hoptimisten er en sød og meget almindelig gave til studenten. Den fås i forskellige farver matchende den pågældende hue. Hoptimisten vil for evigt være med til at sætte en streg under en fantastisk dag.

Den søde lille hoppende student kan fåes i både forskellige størrelser og som nævnt farver, hvor priserne starter fra 250 kroner pr. stk.

Denne Hoptimist er rød, hvorfor at den naturligvis er en fantastisk gaveidé til studenten der dimitterer fra STX. En god gave, som forevigt kan være med til at markere dagen hvor studenten fik færdiggjort den gymnasielle uddannelse.

En Hoptimist er en ægte humørspreder, når den så fint står og danser efter at du lige har prikket til den.

 

Champagne er typisk noget vi drikker når der er noget at fejre, hvilket vi må sige at der er når studenterhuen kommer på. Denne Moët Chandon er i meget høj kurs blandt unge mennesker, hvorfor at du er garanteret en glad og tilfreds student hvis du giver personen denne i gave.

Moët Chandon bruges ikke kun som en hurtig drikkelig champagne, men mange unge benytter også denne som en materiel pyntegenstand. En super gaveidé til studenten.

En anderledes studentergave, men en sjov en af slagsen. I bogen af Johannes Wulff beskriver han afslutningen på gymnasiet, samt begyndelsen på voksenlivet, samt de mange førstegangsoplevelser, som man som ung student bliver stillet for efter end studentereksamen.

Bemærk, at dette er en biografi og ikke en guide til livet efter studentertiden, men en sjov og anderledes fortælling om de udfordringer som venter efter studenterugen.

Massagepistolen hjælper med at reducere ømhed og smerter i muskler og led for hurtigere restitution – en dybvævsmassage til de dage hvor der er lidt ekstra ømhed i musklerne efter træning. Massagepistolen lindrer og giver energien tilbage.

Muslepain Pro Massagepistolen kommer med hele 6 massagehoveder og 10 hastighedsindstillinger. Derudover anvendes massagepistolen af professionelle. Hvis man ikke er tilfreds med produktet er der desuden 100% tilfredshedsgaranti.

Den patenterede ONYX™ hybrid non-stick stegepande er uovertruffen i køkkenets verden. Hvis du spørger os, er det den bedste stegepande, du kan få.

Stegepanden virker på alle komfurer og er anderledes fra klassiske stegepander grundet en lasergraveringsproces som skaber det patenterede ONYX™ hexagon design. Stegepanden giver dig enestående non-stick funktionalitet. Tåler alle typer metalredskaber uden at ridse panden, samt tåler opvaskemaskine.

Kay Bojesens mest ikoniske design er aben, som du med garanti er stødt på før. Aben har alle dage opretholdt en høj værdi, samt er en fantastisk pyntegenstand.

Aben fra Kay Bojesen egner sig super godt som studentergave, da denne kan følge personen efter studentertiden, men altid vil være et aktivt minde om en fantastisk, men også hård tid i gymnasiet.

En god studentergave kan være en retro landsholdstrøje med tryk, som er super-aktuel eftersom EM-slutrunden spilles i juni og juli måned. Begivenheden bliver en kæmpe fest, og kan meget snildt med studenterugen og festerne der hører sig til.

Bemærk at du via nedenstående link både kan finde denne retro model, men også de nye 2020-2022 landsholdstrøjer – der er mulighed for at personliggøre med eget tryk på alle trøjer.

Som supplement til den almindelige Kay Bojesen abe, så findes der også denne mindre genialitet fra Kay Bojesen. Som billedet illustrerer, så kan du tilkøbe en mindre studenterhue som passer perfekt på aben.

Huerne fåes selvfølgelig i forskellige farver, hvilket du også kan se hvis du trykker på linket til forhandleren. Den sjove studenterhue koster blot 149 kroner.

Efter endt studentertid, så kommer studenterugen, hvor der skal være plads til at hygge sig med sine venner, måske spise en god frokost med sin bedste ven eller kæresten fra gymnasiet. Her kan et gavekort til tapas for 2 personer være en oplagt gave til studenten.

Tapas er en delikat spise, hvor du i små bider smager mange fantastiske råvarer. Du kan for alvor nyde hinandens selskab til en hyggelig tapas middag, hvor der er rig mulighed for at få snakket sammen.

Der findes rigtig mange unikke og smukke by-plakater på markedet, hvilket også gør at det kan være svært at udvælge den rette – men “måske” har vi fundet den til dig lige her. Vi synes i hvert fald selv at detaljerne man finder på Plakatdyr nydelige by-plakater er helt enestående.

Du kan se dem selv, ved at klikke dig videre via nedenstående link. Bemærk at plakaterne også fås i forskellige farver, designs og størrelser, sådan du indfrier lige nøjagtig den præference studenten har.

Et padelbat er den perfekte gave til den aktive student, der skal ud og kæmpe mod sine kammerater om titlen som den bedste padelspiller. 

Så hvis du synes køkkenudstyr eller sengetøj er en smule kedeligt, så overrask studenten med et fedt padelbat. Det vil med garanti falde i god smag, da sporten har taget den danske ungdom med storm. 

Fed og anderledes plakat, der med sit stærke udtryk kan passe ind i manges indretning. Disse historiske plakater, såsom billedet her med ikoniske Michael Jordan, kan være med til at pynte på en plakatvæg, eller blot for sig selv.

En potentiel gaveidé til den unge student, som netop er på vej i egen lejlighed grundet studier. Plakater som disse egner sig super godt til både piger og drenge og vil med garanti gøre modtageren glad og tilfreds med gaven.

At blive student er en uge fyldt med glade dage og fest, hvorfor det er måske er endnu mere aktuelt for den kvindelige student at få lagt den rigtige neglelak til dimissionen og studenterfesterne. Dette kan næppe gøres meget bedre end med dette premium kit fra Nailster.

Super-populær gaveide der ikke kun vækker stor glæde i studenterugen, men mange år fremover.

En MONEYPHANT fra Georg Jensen er ikke blot en sparegris. Det er i høj grad også et stykke dansk design, som udover at være dekorativ på sin helt egen måde, også har funktionen til at opbevare mønter.

Du får med en Moneyphant markant mere end blot en sparegris. Du får her et stykke design, som er kendetegnet for det der i hele verden kendes som dansk design. En gave, som for altid vil minde studenten om den store dag, hvor studenterhuen kom på.

Daniel Wellington har taget urbranchen med storm den seneste årrække. Dette er helt afgjort ikke uden grund. Daniel Welllington fremstiller moderigtige og smarte ure, som rigtig mange unge mennesker dagligt går i.

Hvis du overveje at give et ur til studenten, men er i tvivl om hvilket, så kan du være sikker på at det ingen sure miner giver at få et Daniel Wellington. Du kan altid skifte remmen, mange unge har 2-5 forskellige remme, så man hurtigt kan matche uret til dagens outfit.

Minipressoen er som at have din egen bærbare barista. En oplagt gave til studenten, som måske skal have et sabbatår, hvor verden skal ses og opleves på nærmeste hold. Det eneste man behøver for en skøn kop kaffe på farten er en Minipresso NS, hvor du nemt med kapsler kan lave dig en kop af det sorte guld.

Du anvender blot pumpesystemet efter at have sat en kapsel i. Herefter drypper der langsomt friskbrygget kaffe ned i koppen, som selvfølgelig også er en del af Minipresso.

For enhver ung student, så er telefonen det kæreste eje, så hvad er mere forfærdeligt end at løbe tør for strøm? Måske skal studenten en tur på en af sommerens festivaller? Her er en powerbank et absolut must-have for enhver student.

Du kan finde mange powerbanks på markedet, men denne model er en testvinder, som både har stor kapacitet, samt generelt et højt kvalitetsniveau. En god gave til studenten.

Bitz har lavet en en smuk stentøjsserie, hvor den specielle glasurteknik giver hver enkelt fad sit eget unikke præg. For studenten, som måske står og skal flytte i egen lejlighed, så er dette en oplagt gaveidé.

Du kan med det mørkeblå stilrene design lave nogle yderst flotte anretninger. Noget som gør den rigtig relevant for studenten der har en forkærlighed for mad.

Vi fortsætter i mad universet, hvor denne kogebog, med titlen “Flytte hjemmefra kogebog”, ligger lige til højrebenet ift. en praktisk og super anvendelig gave til studenten.

En masse spændende og lækre retter, hvor mange af dem kan laves for et fornuftigt budget. Så hvis studenten du skal fejre godt kan lide at lave mad, så bliver han/hun med garanti rigtig glad for denne fornemme kogebog.

Bordskånere er en nødvendighed hvis den nyudklækkede student står overfor at skulle stå på egne ben grundet videregående uddannelse.

Disse bordskånere fra Eva Solo kommer i eg. Det smarte foldbare design gør, at de passer perfekt til både store og små gryder. En meget praktisk gaveidé, hvis studenten som sagt står overfor at skulle flytte efter endt gymnasietid.

Sort har oplevet en markant fremgang blandt unge, når vi taler både service og mere specifikt bestik. Et sæt som dette vil derfor med stor sandsynlighed være et stort hit hos studenten som overvejer at flytte hjemmefra.

At flytte hjemmefra til en ny by pga. drømmestudiet kan ofte være både en stor mundfuld, men omvendt også en dyr en af slagsen. Derfor er det virkelig oplagt at hjælpe den studerende godt på vej med diverse nødvendigheder ift. at kunne møblere og indrette den kommende lejlighed.

En smart og praktisk rejsetaske fra Rains i regntæt materiale. Perfekt til studenten, der står til at flytte hjemmefra, hvor taskens rummelighed er ideel til weekendturerne hjem til forældre.

Rains tasken fås i flere farver og passer perfekt til både studenten og studeninden.

 

Sabbatåret er en oplagt valgmulighed efter tre lange og hårde år på den gymnasielle uddannelse. Mange vælger herefter at tage et sabbatår, hvor 3-6 måneder af dette går med at rejse rundt og opleve verden.

Til studenten som er på vej ud at rejse, så er denne vandretaske den ideelle løsning til en kommende backpacker. Meget plads og god komfort gør, at den blandt andet har vundet en række tests, hvor mange vandretasker har været under luppen.

Bridgewalking er en nyere aktivitet, som foregår ved Lillebælt, nærmere betegnet den gamle lillebæltsbro. Her får du for alvor lov til at opleve det smukke naturområde fra fugleperspektivet, hvor denne naturrige oplevelse bliver krydret med et sug i maven og et mindre adrenalinkick.

Kender du en eventyrlysten student, som kunne tænke sig at vandre højt over havets bølger, så er dette den oplagte gave at give studenten. Det er selvfølgelig en klar fordel, hvis studenten har bopæl i overkommelig rejsetid til Lillebælt.

Et skærebræt er ikke længere blot et skærebræt. Funktionen er stadig den samme, men designet har fået en større betydning. Det er ikke længere nok med et skærebræt, som blot ryger i skabet efter endt brug – nu skal det være en pyntegenstand til køkkenet, hvor der blandt andet kan opbevares krydderier og olier, så længe der intet bliver skåret.

Denne gave er ideel, hvis studenten/studinen står overfor at skulle flytte udenbys og derfor godt kunne bruge en hjælpende hånd ift. at få indrettet køkkenet.

Med et tidsløst design, så er vasen sikker på at have en lang levetid, da den ikke går af mode. Vasen kan både benyttes som en dekorativ genstand, men kan selvfølgelig også fremvise en buket blomster på en flot måde, hvis studenten skulle være heldig at modtage en buket blomster.

Vasen fås også i andre fine farver.

Fra 2018 og frem har Apples AirPods været nogle af de mest populære høretelefoner. Den trådløse funktion adskiller dem meget fra de tidligere Apple høretelefoner, men har vist sig at være et kæmpe hit blandt unge som gamle.

Hvis studenten endnu ikke ejer et par Apple AirPods, så kan dette være et formidabelt forslag til en god gave, som med garanti vil vække stor glæde hos studenten. Prisen er selvfølgelig i den øvre kategori, men hvis du er af nær familie, så kan det være at den kan passe ind i budgettet.

Selvom teknologien er i rivende udvikling og vi reelt set ikke længere har brug for at tjekke klokken analogt, så viser det sig stadig at de gode analoge ure, vægure såvel som armbåndsure stadig er populære. Dette er i høj grad fordi at vi nu anser disse som værende en pyntegenstand og ikke længere blot en genstand med en specifik funktion.

Et vægur som dette fra danske UMBRA er meget klassisk i sit udtryk og har ingen sidste anvendelsesdato. Det er smart og passer ind i stort set alle former for indretning.

Moderne og smarte bukser, som føles som joggingbukser – det lyder næsten for godt til at være sandt, men om ikke andet er det sådan at disse Comfort Pants fra 2trendy.dk føles.

Hvis du overvejer at give disse lækre bukser til den nye student, så kan det selvfølgelig være rart at forhøre sig hos forældre for en eventuel størrelse. Skulle alt andet glippe ift. størrelse, så er det super nemt at bytte. Studenten kan sågar vælge en helt anden gave, hvis han har fået flere af disse smarte og hamrende populære bukser.

Hudpleje har alle dage været vigtigt, hvor især pigerne har været gode til at behandle deres hud med gode cremer. Dette sæt er en sikker vinder som en studentergave, som både kan gå til både hende og ham.

Australian Bodycare er et mærke, som de fleste efterhånden er bekendte med. Med ansigtsprodukter og skønhedsprodukter af højeste kvalitet, så har de for alvor fundet en plads blandt unge. Måske skyldes dette de meget fordelagtige priser? Et sikkert valg af gave til studenten.

Skal du fejre en student, som har fart i blodet og elsker adrenalinkick, så er denne gave måske tæt på at være den perfekte studentergave.

Studenten får her muligheden for at køre i en lyn-hurtig Audi R8 på en bane, hvor det er tilladt at køre mere end 80 km/t. En vild og spændende oplevelse, især for den unge student, som har et godt øje til biler. Da oplevelsen er i den lidt dyre ende, så kan det være en fordel at gå sammen om at give en gave som denne, da den vil skabe stor glæde hos modtageren.

Hvis du overvejer, at give en meget anvendelig gave til den nyudklækkede student, men endnu ikke ved hvad du skal give, så bør du tage et nærmere kig på disse smukke Grand Cru vandglas fra Rosendahl.

Disse glas er både pæne men også ret solide – noget som måske kan være godt hvis de skal deltage i en mindre fest efter studentertiden. Glassende er i den lidt dyrere ende af hvad glas ellers kan findes til, men kvaliteten og designet er derimod ikke til at tage fejl af.

Efterfulgt af en forhåbenligt vellykket studentereksamen, så venter der for de fleste en uger med massere af spas og løjer, som indeholder kølige drinks. Dertil er denne champagne bowle den helt perfekte gave til den nye student.

Champagnebowlen kan selvfølgelig også benyttes til andet end blot champagne, hvilket blot gør at anvendelsesmulighederne er mange. Kølige drinks, kølige øl og ikke mindst køligt champagne – den ideelle gave til studenten, som skal ud at have en festlig uge.

Brugen af kontanter har aldrig været mindre, specielt blandt unge. Med en elegant og stilren kortholder som denne, så kan du opbevare alle dine kort, samt ligeledes et begrænset antal kontanter på både en fin, men også sikker måde.

Risikoen for at du taber pungen minimeres markant ved at bære pungen i forlommen, fremfor i baglommen som vi kender det fra de mere klassiske punge. En gave som primært er henvendt til ham.

Rosendahl er altid garant for at levere nogle pragtfulde designs, hvilket i særhed også kommer til udtryk med disse fantastisk flotte Premium rødvinsglas. Måske kunne det være et pragtfuldt supplement, hvis du allerede har i tankerne at give en vingave til studenten.

En oplagt gave til studenten, hvor der ingen udløbsdato er på. Et design som dette er nærmest tidsløst, hvorfor at denne gave vil kunne leve mange år og hvergang minde studenten om en fantastisk afslutning på studentertiden.

Øllefanten er en vaskeægte klassiker fra Georg Jensen, som efterhånden har mange år på bagen. Dette er selvfølgelig ikke uden grund. Øllefanten er både elegant, men også en lille og handy oplukket, som de fleste kan bruge ret ofte, til trods for at det er nedadgående med antallet af flasker med kapsler som der drikkes.

Levetiden på denne vil også være uendelig. Den er produceret i solidt materiale, som er svær at slide op. En rigtig god gave, som ligesom mange andre gaver, kan minde studenten om den gode dag, hvor familie og venner var med til at fejre ham/hende.

Vi tager her fat på endnu et produkt fra Georg Jensen. Dette er, ligesom rigtig mange produkter fra Georg Jensen, et rigtig anvendeligt produkt, som kan have en rigtig lang levetid.

Til studenten som er på vej til at flytte udenbys grunden studier, så vil denne elegante og pæne brødkurv fra Georg Jensen passe perfekt ind. Det friske morgenbrød i weekenderne kan nemt serveres på en præsentabel måde. Derudover er det også en gave, som kan bringes med videre de næste mange år i livet.

Versace er garant for at lave nogle dejlige parfumer, som har en super god duft. Meget praktisk for denne type parfume, så passer den rigtig fint til en virkelig bred skare af mænd – men er især god til den yngre aldergruppe, hvor studenteralderen er den mest ideelle.

Så hvis du gerne vil give en gave til ham, som er personlig og ikke en konkret genstand til hjemmet, så er denne parfume fra Versace måske den oplagte gave til den mandlige student.

Scandal Parfumen fra Jean Paul er en meget populær parfume blandt yngre kvinder, hvorfor at vi også mener at den passer perfekt, som gave til studinen. Parfumen er ikke billig, men dufter rigtig fantastisk.

Hvis du leder efter en skøn og personlig gave til studinen, så kunne et oplagt valg være denne parfume, som med stor sandsynlighed vil falde i rigtig god smag hos den heldig modtager.

Hvad enten at den kommede tid efter gymnasiet byder på et sabbatår med mange rejser og oplevelser, eller om den byder på pendling fra lejligheden og til studiet, så er en god kop kaffe altid god at have med. Med denne Grand Cru Termokop fra Rosendahl, så vil den nyudklækkede student være sikker på altid at have frisk varm kaffe med sig.

Denne gave er ideel, hvis gavebudgettet ikke er så højt. Derudover er dette også en gave, som gør sig godt både til ham og hende.

Fanebæreren fra Kay Bojesen er én af mange genialiteter, som aldrig går af mode. Netop af denne grund gør den sig også rigtig godt som en gave til en student. Den passer perfekt ind i den potentielt nye lejlighed, hvor den kan stå at blomstre og pryde indretningen på bedste vis.

Det er med sikkerhed en gave, som studenten vil værdsætte rigtig højt, samt have muligheden for hver dag at kigge på, hvor det er muligt at mindes de daglige dage, hvor gymnasiet blev afsluttet efter 2-3 hårde år.

Alle hjem har behov for et salt og peber sæt, men det er ikke særlig mange studenter, som ejer et sådant sæt, men måske dette kunne være en rigtig fin gave, eftersom at det er meget normalt, at unge studenter flytter hjemmefra for at forfølge drømme og mere specifikt uddannelse.

Sættet er ideelt både til ham og hende, hvor det ligeledes er en gave, som kan tages i brug mange år frem i tiden, med de glade minder fra stundentertiden.

 

Skal du til studenterfest hos en student der er vild med højder og adrenalinkick, så ser du her den helt perfekt gave. Et tandemspring er bestemt ikke for alle, men det kan være en kæmpe oplevelse at få lov at prøve én eller måske to gange i livet.

Desværre tillader økonomien for den studerende sjældent at man kan have denne type oplevelser. Selvom gaven er dyr, så kan den stadig være et oplagt valg, hvis man eventuelt har lyst til at gå sammen lidt flere om en gave, som gør studenten lidt ekstra glad.

Puden fra populære brands såsom Cozy Living, HAY, Ferm Living m.fl.  er en tidssvarende og meget elegant valg til studenten. Disse design er udarbejdet efter at skabe varme og hygge, og samtidig er kvaliteten af højeste kvalitet, hvorfor at prisen selvfølgelig også er derefter, men det er ikke et køb man fortryder.

Så hvis du skal til fest hos en student, som netop er på vej i egen lejlighed og derfor godt kunne bruge lidt hjælp til de nødvendige ting, så kunne puder som disse være et oplagt valg som gaveidé.

Salatbestik er hver mands eje, men det er dog de færreste studenter, som endnu er flyttet hjemmefra, hvorfor de med god grund ikke ejer et sæt salatbestik. Det salatbestik kan erhverves for blot 139 kroner, hvilket er et godt fund til den pris.

Gaven er velegnet både til drengen, men også til pigen, da begge køn jo som alle ved godt kan spise salat, selvom der er nogle drenge der måske ikke deler samme opfattelse. En meget klassisk gave, som kan bringe megen glæde flere år frem i tiden.

Dette sæt med 3 skåle fra Bitz er en oplagt gave til studenten, som er på vej til at skulle flytte i egen lejlighed. Sættet gør sig godt til at servere f.eks. små lækkerier eller snacks, måske sågar til en mindre tapas anretning.

Anvendelsesmulighederne er mange med et sæt som dette. Af denne grund er gaven også en fantastisk idé, som kan følge studenten mange år ud i fremtiden, som hver gang vil mindre om den fantastisk dag hvor studenterhuen kom på.

At få studenterhuen på skal fejres, så hvorfor ikke fejre det med manér? En champagnesabel er en ofte overset ting, som virkelig kan gøre mange stunder festlige. Hvis du er den heldige ejer af en champagne sabel, så kan det også være at du lidt oftere har lyst til at drikke champagne.

Hvis ikke sablen skal bruges til at åbne champagneflasker på stribe, så er det også en rigtig pæn pyntegenstand, som kan pryde en reol eller hylde rigtig flot.

Da studenterugen ofte er det næste som ligger efter den store dag, så er det unægteligt en uge der byder på mange genstande blandt unge. Så hvis du ønsker at sende den unge godt ind i ugen med noget lækkert spiritus, så kunne denne Ciroc Vodka være et virkelig godt bud.

Vodkaen er en favorit blandt de unge, da den ikke smager grimt, samtidig med at den er rigtig fin. En kvalitetsvodka som studenten måske fortjener ovenpå nogle hårde år på skolebænken.

Hvor meget skal jeg give studenten for?

Budgettet til din studentergave er helt op til dig. Der er ingen der forventer, at du giver for et bestemt beløb, men hvis du tidligere har givet gaver til en bror eller søster, så vil et godt råd være at du følger et nogenlunde samme niveau.

Studentertiden er en tid, som maksimalt opleves en gang. Derfor er der heller ingen “der plejer vi” når det kommer til at finde den rette gave til studenten. Ofte handler det om at finde en gave, som studenten kan have en glæde ved, så derfor er det heller ikke afgørende om du giver en gave til 50 kroner eller 500 kroner.

Der er selvfølgelig også forskel på om du er tæt familie eller en ven til den nyudklækkede student. Men der er bestemt ingen grund til at sprænge budgettet, det er helt op til dig at vælge hvor meget du ønsker at bruge.

Hvad er en god studentergave?

En god studentergave kan være rigtig mange ting. Vi synes her hos Gavehylden at mange af ovenstående gaveidéer til studenten alle kan kategoriseres som gode studentergaver, men der kan også være specielle interessegrupper, som vi ikke har fundet en gave til ovenfor.

En god gave er generelt en gave, som man har overvejet lidt hvorfor at den er god til den pågældende person. At du lige overvejer en række muligheder fremfor blot at vælge det første og det bedste er altid et fantastisk udgangspunkt. Som tidligere nævnt, så kan det også være at personen har nogle meget specifikke planer om at skulle ud at rejse efter studentertiden – her kunne en backpacker-relateret gave være en god idé. Omvendt hvis studinen er en ivrig rytter, så kunne en gaveidé som tager afsæt i netop det at ride måske være en god tanke?

Kort og godt er blot, at hvis du har gjort dig nogle tanker omkring din gave til personen, så er vi sikre på at den falder i god smag og derfor også falder under kategorien – en god studentergave.

Giv en oplevelse til studenten

Hvis du har en nær relation med den nye student, så kunne en oplevelse for Jer begge være en rigtig god og personlig gaveidé. De mange timer på skolebænken og lange aftener med matematik aflevering har måske begrænset mulighederne for at se verden og opleve nye sjove ting – dette kan du med en oplevelsesgave til studenten lave om på.

I får, alt afhængigt at oplevelsen, en masse kvalitetstid sammen, hvor der ikke ligger nogle tanker omkring den snarlige aflevering eller eksamen og lurer i baghovedet. Der er ingen som forventer at du invitere studenten på udlandsrejse, men blot en herlig oplevelse for to personer kunne være ideel. Hvad med at invitere på en burger på en lækker café? Måske en herlig omgang brunch en formiddag, eller blot en tur på den gamle lillebælts bro med bridgewalking?

Oplevelser behøver ikke at være dyre, men for en student hvor penge formegentligt ikke er dem man har flest af, så vil en oplevelse være en fantastisk gaveidé til studenten.