Barn der bladrer i børnebog fra fugleperspektiv

Gaver til 2-årige - Få inspiration til gaven

53 søde og personlige gaver til 2-årige

At give en god gave til et barn er en fantastisk følelse. Det store smil der lyser op når papiret skal af, er nærmest ikke til at stå for, men det handler også om at finde den helt rette gave, som netop kan fremtvinge disse store smil. Så hvad giver man som gave til en 2-årig?

Netop denne udfordring kan være svær, fordi det er næppe et spørgsmål om prisen på gaven, men anvendelsesmulighederne for barnet, som afgør hvorvidt gaven er et hit eller ej. Hvis du har svært ved at finde den rette gave til 2-årige, så har vi samlet en masse inspiration med intet mindre end 53 unikke gaveidéer til den lille. Vi har gaver til både drenge og piger, som primært er henvendt den 2-årige.

Vi håber at du finder en masse brugbar inspiration til lige netop den gave, som du er på jagt efter.

Boldbassin fra Misioo. Boldbassinet fyldes med bolde, som både kan vække glæde ved de helt små børn, men også blandt de lidt større børn. Det er en god måde, hvor de små kan flytte deres grænser og indfri deres nysgerrighed. Designet er meget tidsløst, som gør at der nemt kan findes en placeringen til bassinet i de fleste hjem.

Der medfølger 200 bolde i hvid og grå, som ca. fylder bassinet halvt. Her er rig mulighed for smil og leg.

Overrask den 2-årige med en gave som denne.

De populære bObles tumlesten garanterer mange timers leg. Det kan være jorden er giftig, eller blot en masse tumlen på gulvet. En ting er i hvert fald sikkert, at de er smadder sjove at lege med.

Kun fantasien sætter grænser, der giver anledning til mange sjove lege. Oplev hvordan barnet modnes, og ikke mindst hele tiden rykker sine grænser og sin fantasi i forhold til hvordan der leges bedst og sjovest.

De fleste børn har en relation til bamse og kylling – måske de har stødt på de søde figurer på TV eller diverse børnebøger og meget mere hvor barnet har fået sat ansigt på bamse. Det er netop derfor at bamse den dag i dag stadigvæk er super aktuel blandt de mindste. Se glæden i øjnene, og overrask den lille med en bamse a la denne.

Dejlig bamse der kan følge barnet i mange år. Vi håber at han eller hun bliver glad for den.

Vi fortsætter med de søde og kendte figurer – denne gang er det kylling. Ligesom bamse fortjener kylling også en plads på gavelisten til 2-årige. Ingen bamse uden kylling, og uden kylling uden bamse. Det er lidt ligesom yin og yang.

Du kan med fordel forære de to bamser sammen, eftersom de netop hører så meget sammen.

Hvis det hverken skal være bamse eller kylling som er den rette bamse, er den nuttede ælling måske en mulighed. Vi synes i hvert fald den fortjente sin plads her på listen over gaver til 2-årige. Alternativt man naturligvis også vælge at samle alle tre bamser – altså både bamse, kylling og ælling og dermed sikre at den lille har hele flokken samlet.

Bemærk at det er samme pris, ligegyldig om du vælger at gå med bamse, kylling eller ælling. Vi håber at gaven bliver værdsat.

Den klassiske børnebog om muldvarpen, der ville vide. hvem der havde lavet lort på dens hoved. En morsom historie der aldrig går af mode, og er højtelsket af børn i alle aldre.

Hvad end det er som en godnathistorie, til træning af tale og forståelse eller bare som helt almindelig læsning, så er denne bog rigtig god, og den vil helt sikkert give barnet nogle sjove stunder dets forældre.

Et mega sejt bord med røde og blå biler malet ved hjørnerne. Bordet kan tjene mange formål.

Der kan tilbringes utallige timer ved bordet med en blok papir og nogle blyanter eller tusser, hvor bilerne kan bruges som inspiration til de mange malemotiver. Der kan også leges med biler og andet legetøj på bordet.

Kender du en lille person, der elsker biler, så er dette bord den helt perfekte gave.

Denne Nanoq uro er udstyret med hele 3 isbjørne, der vil berolige barnet, når bleen skal skiftes, når turen går til drømmeland, eller hvornår det nu ellers bliver nødvendigt.

Isbjørnene har forskellige farver, så barnet kan få en personlig relation til hver af dem, og det er en oplagt mulighed til at navngive bjørnene. Lad barnet udforske det nordiske univers i sine drømme. Fyldt med gletschere, isbjerge og selvfølgelig isbjørne.

Med dette minigolf sæt kan man nu spille det sjove spil i baghaven. Og sværhedsgraden bestemmer man helt selv. Minigolfsættet giver både børn og forældre mulighed for at være kreative og finde på nogle spændende golfbaner.

Timevis af underholdning for hele familien, der træner motorik, koncentration og koordination. Kæmpe hit blandt både børn og voksne.

Uanset om barnet er vild med at komme i bad, eller om de hader det, så er der her en gave, der kan gøre badetiden meget sjovere. Ænderne kommer i blå, lyserøde og grå, så der er noget til enhver smag.

Gør badet til en leg og lad de små fugle svømme rundt i badekarret sammen med barnet. Rigtig god gave, der kan bruges i mange år. Kan købes hos Abeungen til kun 99kr.

Bøger er fantastiske gaver til spædbørn.

Det er klart at man ikke lærer at læse allerede som 2 årig. De første år går dog utroligt hurtigt, og dermed er det perfekt at kunne hive denne bog frem når barnet lærer at tale og begynder at vise yderligere interesse for sproget og anden indlæring.

Med denne Cirkelinebog bliver indlæring til en leg, og vil med sikkerhed fange barnets interesse. Tal-billedbogen er med billedmotiver fra Cirkeline.

Børn er fyldt med energi. Den energi er ude tvivl bedst brugt gennem sjov indlæring.

Med denne løbecykel udvikler barnet meget hurtigt vigtige motoriske evner, som kan være afgørende for barnets færdigheder senere i livet. Cyklen er samtidig super sjov og nem at betjene, og så er den energikrævende så barnet sover også godt om natten efter en dag på med ræs i haven.

En fantastisk gave til den 2 årige med krudt i måsen.

En flot bondegård i træ der inviterer til mange timers leg hjemme på værelse eller i stuen. Bondegården samles på pladen, hvor taget nemt løftes af hvorved barnet kan lege med gårdens dyr, mennesker og maskiner nede i bygningerne.

Barnet kan slippe fantasien løs og lege lige netop det rollespil som barnet selv ønsker. Det er en vital del af et barns opvækst at lade de kreative og fantasifulde tanker løbsk.

Her har vi fundet en super sød lysegrå kanin.

Kanin kan bruges præcis som barnet ønsker, og fungerer perfekt som sovekompagnon eller en betryggende højrehånd. Bamsen er kønsneutral og kan være en rigtig god gave som barnet kan have glæde af i flere år ud i fremtiden.

En ideel gaveidé til en årig der værdsætter trykke rammer og en god natbamse.

Tag på fisketur i badekarret eller håndvasken med aktivitetsbåden fra Plantoys. Båden er simplificeret så selv den mindste kan forstå konceptet og være med på legen. Båden udfordrer barnets motoriske evner, når krogen skal ramme hullet på dyrene samtidig med at båden skal holde sig over vandet.

En god gave der samtidig lærer barnet en smule om naturen gennem fiskeri. Sættet indebærer bla. fisk, søstjerner, skildpadde, træbåd med kabine. Og så er Plantoys legetøj øvrigt fremstillet i miljøvenligt materiale.

Et flot, grønt skumgulv, der kan lære barnet rigtig mange ting. Til en start kan barnet fjerne figurerne fra gulvet for så at sætte dem på plads igen. På den måde bliver både barnets motorik og koordinationsevne trænet.

Derudover kan gulvet også bruges til at lære barnet navnene på figurerne på en sjov måde. Gulvet er også blødt at falde på, så det egner sig godt til lidt vildere leg.

En rigtig blød og dejlig komfortabel juniordyne. Med denne dyne kan ethvert barn sove rigtig godt og trygt takket være de dejlige, bløde og økologiske dun og fjer.

Dynen er også allergivenlig. Den er nemlig lavet af et materiale, som støv ikke kan trænge igennem. Den kan holde til lidt af hvert og kan derfor bruges hele året, både i sengen indenfor og i barnevognen udenfor.

En god tur på stranden bliver kun endnu bedre, hvis man kan lave lækre desserter til sine forældre, bedsteforældre eller hvem end der er med på stranden.

Med dette cupcake sæt kan barnet lave de fineste sandkager. Sættet med en lille tube, så kagerne kan pyntes og blive endnu smukkere. Det er ovenikøbet rigtig godt til at træne barnets motorik.

Sig goddag til barnets nye bedste ven, Alf. Alf er den kærligste sutteklud, der altid er klar på en god krammer og holder på alle barnets hemmeligheder.

Alf kan blive vasket ved 40 grader, så han kan komme med barnet på eventyr overalt. Når først barnet får sine fingre i Alf, bliver der ikke givet slip igen. Alf skal spise med ved middagsbordet, og han skal puttes med, når det er sengetid.

Denne uro har form som Noahs ark og har 14 dyr hængende fra sig. Den er rigtig god til at få barnet til at slappe af og blunde væk. Det kan både være ved sengetid, eller når bleen skal skiftes.

Noahs ark uroen kan også bruges til at lære barnet navnene på alle de spændende dyr, der smiler ned til barnet.

Denne dukkeudgave af den klassiske karakter, vil skabe glæde hos enhver Cirkeline-fan. Den vil blive beriget med mange kram, og så kommer den ovenikøbet i Cirkelines ikoniske tændstikæske, så den har et sted at sove.

Cirkeline-dukken kan købes hos Abeungen.dk, hvor du også kan supplere dukken med nogle Cirkeline-bøger.

Børn elsker at lave mad til deres familie, og med dette sæt legemad vil den kærlighed aldrig stoppe. Sættet indeholder 51 dele fordelt på 14 forskellige madvarer, så der er et utal af forskellige madkombinationer, som barnet kan servere for sine forældre og søskende.

En perfekt måde at skabe noget kvalitetstid mellem børn og forældre eller børn og søskende.

Når de små ben kommer susende gennem huset i en intens flugt, skal de pludselig igennem en blå tunnel med stjerner for at komme helt i sikkerhed. Vil det lykkes?

Hvad end barnet er på flugt fra monstre, hemmelige agenter eller noget andet, vil denne legetunnel kunne peppe legen lidt op. Der er også god mulighed for at blive rundtosset, hvis tunnelen ruller imens.

Et godt sted at medbringe sine legesager til timevis af leg. Hvad end det er på værelset, i haven, på stranden etc, så kan man sagtens tage legetæppet med og lege på det.

Legetæppets betræk kan nemt tages af og smides i vaskemaskinen, så man skal heller ikke frygte, at det bliver beskidt.

Nu kan ethvert hjem få sin egen lille rockstjerne, når Music Makeren bruges til at spille og optage fed musik, der kan få børn og voksne til bryde ud i sang og dans.

Når musikken afspilles vil Music Makeren lave et lysshow, der tilføjer ekstra fest til det vilde rockstjerneliv.

Denne blå Kalle rygsæk med en lille abe på er en perfekt gave til de fleste børn, da aben er så sød og samtidig så fjollet, at den både skaber kærlighed og latter.

Det er vennen, der altid har alle redskaber lige ved hånden. Rygsækken kan tages med overalt som barnets trofaste følger. Stropperne på tasken er justerbare, og der skal derfor ikke hærske tvivl om, hvorvidt den passer barnets lille ryg, det gør den! Rygsækken kan vaskes ved 40 grader og er farvet med miljøvenlige farver.

Denne blå Conrad pude er et perfekt match med Kalle rygsækken, især hvis barnet er vild med aber. Puden har små ben, som børn er vilde med at hive i. Den kan tages med på barnets mange eventyr som en pålidelig rejsemakker.

Om aftenen når barnet skal sove, vugger puden barnet i søvn og tager med det til drømmeland. Næste morgen vil både barn og pude have fornyet energi til en ny dag fyldt med eventyr.

Puden og dens emballage er lavet af miljøvenlige materialer.

Lazy Long Dog er en næsten 2 meter lang krammebamse, der er helt utroligt doven, og derfor er den perfekte makker at putte med, hvad end der skal ses fjernsyn, soves middagslur, eller det er tid til en god nats søvn.

Man kan putte med Lazy Long Dog på mange måde. Man kan kramme den, bruge den som nakkestøtte eller sno den rundt om sig, så det nærmest føles som om, den krammer én.

Dette flotte fødselsdagstog med selveste H.C. Andersen i spidsen har også den kære forfatter som tema, og han er derfor efterfulgt af flere af sine største eventyr fortællinger, heriblandt Prinsessen På Ærten og Den Lille Tinsoldat.

Toget kommer med tallene 0-9, hvor 1 er inkluderet 2 gange, så toget kan bruges i mange år. Toget er lavet i hånden og håndmalet i en masse flotte farver, og det er et elegant, dansk design.

Tillykke med fødselsdagen! Det er ikke en rigtig fødselsdag, hvis ikke der bliver flaget, og nu kan fejringen for alvor blive personlig. Dette flag kan nemlig blive graveret med barnets navn, fødselsdato og tidspunkt m.m. så det får en stor betydning for både barnet og dets forældre.

Hurra, hurra, HURRA! Fødselsdagsbordet med al dets lækre mad skal have Dannebrog som signalflag i midten. Flaget går aldrig af mode, og kan derfor bruges lige så mange år, som fødselaren ønsker det.

Minder er dejlige. Det er hyggeligt at sidde og kigge billeder i et fotoalbum fra dengang, børnene var yngre, og det er også hyggeligt at tage billeder af sine børn.

Med dette fotoalbum med Kaj og Andrea bliver det lidt mere specielt både at kigge gamle billeder, men også dét at sætte billederne i albummet, da de kære, højtelskede figurer vil vogte over billederne. Albummet kan blive graveret med barnets navn og dermed blive gjort rigtig personlig.

Det her er Alfons Åberg. Han er en rigtig god ven og legekammerat. Alfons siger aldrig nej til at lege, lige med undtagelse af når det er aften, og han er træt og skal i seng. Så vil han hellere sove, og han vil rigtig gerne sove sammen med en ven.

Denne Alfons Åberg dukke er perfekt til barnet, der elskerne bøgerne eller tegnefilmene om Alfons Åberg, men selv hvis barnet ikke Alfons Åberg, kan dukken være en god måde at introducere barnet for Alfons Åbergs univers.

bObles kyllingen er et tumlemøbel, som barnet kan stå, sidde eller ligge på og på den måde træne sin balance. Man kan vende bObles kyllingen med den flade side nedad for en almindelig balancetræning, men man kan også vende den kurvede side nedad for en mere avanceret øvelse.

bObles kyllingen elsker at blive tumlet på, og man kan også bruge den til at stable ting på, såsom legesager eller lignende. Dette tumlemøbel gør det nemt og sjovt at træne barnets balance.

Gurli Gris skal til fødselsdag hos Kalle Kanin, og hun glæder sig helt vildt, for festen skal holdes i Legeland. Alle børnene morer sig så meget, at de ikke vil komme ud igen, og så bliver de voksne nødt til at hente dem, men hvad sker der så?

Den perfekte gave til barnet, der elsker Gurli Gris, og al den sjov og ballade Gurli og hendes familie altid roder sig ud i.

Musikken er med til at udvikle barnets kreative evner, men også evnen til at lære sprog og tonen i de sætninger, man siger. Dette hammerspil er inkluderet en xylofon, som kan spille en masse forskellige toner, der kan være med til at fremme barnets udvikling.

Xylofonen kan både bruges som en del af hammerspillet, hvor kuglen bankes igennem et af hullerne og lander på xylofonen, så der kommer lyd, men man kan også skille xylofon og spil ad, og blot spille musik på xylofonen.

Den klassiske gå-scooter der er populær rigtig mange små børn. Den er med til at styrke motorik og balance, og kan være en rigtig god investering, som den lille kan bruge i mange år. I starten skal man lige finde teknikken, men hurtigt lærer man hvordan gå-scooteren helt præcist virker. Til 200 kroner er det med garanti et godt køb, som sikrer mange timers sjov leg og underholdning.

Læs mere om gå-scooteren ved at klikke på et af nedenstående links.

Find Holger bøgerne har interesseret de mindste igennem mange år – og det er stadigvæk populært. Se blandt andet denne “Holger i eventyrland”, hvor Holger og alle hans venner gemmer sig på hver eneste side. Underholdning for hele familien, og kan være med til at styrke barnets forståelse og koncentration.

Hvis den lille endnu ikke ejer én af de populære Find Holger bøger, er det måske på tide at du overrasker hende eller ham med lige netop denne bog. Vi håber gaveidéen kan bruges.

Ligegyldig hvilken alder man har, findes der ikke noget bedre end en god nattesøvn. I den forbindelse er det essentielt med noget blødt babysengetøj. Så hvis du ønsker at sørge for at den lille får en god nattesøvn, er det måske en gaveide som denne du bør kigge lidt nærmere på. Læs mere omkring sengetøjet til babyen ved at klikke på et af nedenstående links.

Babysengetøj af rigtig god kvalitet, til en rigtig god pris.

Smart puf der ikke kun har en komfortabel funktion, men også praktisk. Det er nemlig også mulig at opbevare legetøj eller andre småting som måtte flyde på børneværelset. I sit minimalistiske og stilrene design, kan den nemt placeres i stuen eller på børneværelset.

Den kan maks bære 50 kg og betrækket består af hør og bomuld. Det er ydermere muligt at finde flere børnemøbler inden for samme design, såsom en stol eller en sofa, sådan man kan skabe en matchende effekt i hele børneværelset. Se disse muligheder ved at klikke dig videre via et af nedenstående links.

Sjov hoppebold til den lille dreng. Hoppebolden er med garanti en appetitvækker til mange timers leg – både ude og indendørs. Hoppebolden er med til at træne barnets motorik og styrker balancen. Ved at vælge denne hoppebold, sikrer man sig også at der medfølger en pumpe, sådan bolden kan pumpes op når der mangler luft.

Den kan maksimum bærer 50 kg.

Da hoppebolden forinden var rettet mod drengen, henvender den røde farve sig derimod til den lille pige. KREA er kendt for sin god kvalitet når det kommer til legetøj og underholdning til det mindste. Dette gør sig også gældende med disse hoppebolde, der er fantastiske til både indendørs og udendørs brug.

Som 2-årig skal man være en lille smule påpasselig med disse bolde, men de er super gode i forhold til at udvikle motorik og balance. Det er meget varirerende i forhold til hvor langt man er i forhold til motorisk udvikling i den alder, hvorfor flere måske først finder interesse for hoppebolden når de nærmer sig 3 år.

I en digital verden hvor man bevæger sig væk fra gode gamle kontanter, er det nu alligevel et eller andet over det. Det kan være nemmere at forholde sig til økonomi, hvis man har pengene liggende foran sig fysisk. Dette er også noget som kan bruges i forhold til sin opdragelse af børn, da det på ingen måde er dårligt at få lidt økonomisk sans i en meget tidlig alder.

Det lille finde Noahs ark sparebøsse, kan meget vel være starten på netop dette.

Det er de færreste børn der ikke synes en bamse er interessant. Måske denne lille søde elefant-bamse kan blive den lilles nye favorit. Bamsen er i hvert fald en sikker gaveidé, der på den eller den anden måde kan blive brugt til mange timers leg. Det er i princippet kun fantasien der sætter grænserne her.

Bamsen står til 128 kr. og er fundet hos danske abeungen.dk.

Der er ikke en højtid som er mere elsket end julen blandt de mindste. Netop derfor mener vi også at julen fortjener at få sin plads på denne gaveliste til 2-årige. Det er en personlig julesok, sådan man i hvert fald ikke er i tvivl om hvem ejermanden er, og hvem der glæder sig mest til juleaften i familien.

Overrask den lille med en julesok, og væk følelsen af jul allerede nu. Vi håber at gaven bliver en succes.

Så skal der arbejdes. Tag de mindste med ud i den friske luft, og præsenter dem for et utal af forskellige muligheder der findes udendørs. Det kan være alt lige fra leg i haven til sandkassen. Med denne lille fine gartnertaske inklusiv redskaberne, er der i hvert fald ikke en undskyldning for ikke at komme afsted.

Hurtigt lærer de mindste de mest grundlæggende funktioner i redskaberne, og jo bedre de bliver, jo sjovere bliver det også. Oplev det selv og overrask den lille med gartnertasken.

Byg et hav af forskellige figurer – alt lige fra junglefigurer til planter, der kan anvendes til at bygge kreative sammensætninger. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Gaven er god til børn fra to år og op, og er med til at styrke kreativitet og forståelse. Figurerne er fremstillet af plastik. Pakken indeholder total 54 stk. Bristle Blocks klodser. Læs mere om klodserne og hvilke figurer der kan laves, ved at klikke på et af nedenstående links.

Ofte kan man læse sig frem til at motorikgyngen anbefales til børn fra 3-års alderen og op, men det kan være sundt for barnet at få lov at eksperimentere med gyngen endnu tidligere. Den er perfekt til både afslapning og leg. Gyngen kan maksimalt bære 100 kg og er af 100% nylon.

Læs mere om dens funktioner og hvorfor gyngen er så populær ved at trykke på et af nedenstående links.

Måske nok Danmarks største forfatter, selveste H.C Andersen. I disse fortællinger ligger der en masse kultur og historie, som rigtig mange får eller har fået gavn af igennem tiden. Ikke nok med at historierne i sig selv er en rigtig god gaveide, er det også muligt at personliggøre den. Man kan nemlig ved bestilling tilføje barnets navn, som kommer med udenpå bogen.

Prisen der er opgivet er inklusiv tryk. Vi håber at gaven kan bruges.

Bondegårdsdyr er typisk super interessant for de mindste, og det er også tilfældet her. Med disse bondegårdsdyr er det muligt at igangsætte en masse timers leg, hvor dyrene kan bruges i kombination med andet legetøj.

KREA har mange andre fine produkter, såsom en bondegård, som naturligvis er oplagt til dyrene. Tag et kig nærmere på gaven.

Pakken står til 229 kr. og er fundet hos danske abeungen.dk.

Det søde Rasmus Klump bestik til børn er med garanti en sikker vinder. Hvis det ikke altid er så interessant at spise, kan det hurtigt blive det, når maden bliver serveret med det populære Rasmus Klump tema. Der er nok ikke første gang barnet støder på Rasmus Klump, hvilket kan være med til at bygge noget genkendelighed.

Sødt bestik af god kvalitet der kan bruges i mange år.

Skal der noget hyggeligt på barnets værelse, kan den fine elefant-plakat måske være løsningen. Populær plakat i skønne farver, der kan være med til at peppe den kedelige hvide væg op.

Plakaten har et elegant og minimalistisk udtryk, og er designet i glade og kreative farver. Det er også muligt at vælge andre figurer, hvis elefanten ikke lige er den foretrukne. Se de andre muligheder ved at klikke dig videre via et af nedenstående links.

Nydelig bamse der måler hele 51 cm. Stor kanin med lange hvide ører der gør den helt uimodståelig, og er med sin størrelse perfekt som krammebamse. Hvis nødvendigt kan kaninbamsen vaskes på 40 grader, som gør det nemt at holde hygiejnen ajour.

Bamsen kan købes til 248 kr., og er især populær på grund af sin størrelse – netop derfor har vi den også med listen her.

At lægge puslespil kan være en rigtig god øvelse, da det er med til at udvikle barnets forståelse og logiske sans. Dog kan det være lidt svært at gøre på egen hånd, når man stadigvæk kun lige er fyldt to år. Derfor er den gave perfekt, hvis man ønsker lidt social tid sammen med den lille, da det kan blive en fælles-opgave.

Jo mere der øves, jo bedre bliver barnet også – og vupti – måske kan puslespillet lægges på egen hånd en skønne dag.

Ideer til 2 års fødselsdag

Når man skal finde idéer til en 2 års fødselsdag, findes der flere forskellige muligheder hvor inspirationen kan hentes. Èn af mulighederne er blandt andet her på Gavehylden, og det er netop inspirationen som har ført dig hertil. På ovenstående liste finder du 53 gode, aktive og kreative gaveidéer til fødselaren der fylder to år gammel. På listen er der en blanding mellem drenge og pigegaver

Hvis man tager en fødselar der fylder to år, er man efterhånden ved at nå den alder, hvor man udmærket godt forstår at der ventes gaver. Derfor skal der naturligvis også gøres det helt store nummer ud af, at man rammer rigtig med gaven første gang.

I forhold til barnets motoriske udvikling, kan der være en stor forskel på børn der fylder to år gammel. Dette er naturligvis også noget man skal tage med i sin betragtning, når man sidder og kigger på en gave-liste a la denne som du har fundet på vores side her. Dette er også lidt kunsten i  at vælge en god gave – det skal være brugbart, personligt, men der må også med gerne ligge noget læring bag, som kan være med til at udvikle barnet. Sjov leg der også medfører ny læring, er noget af det bedste legetøj man kan finde til børn i denne alder.

Kreativt legetøj 2 år

At vælge noget kreativt legetøj, er med til at underbygge ovenstående afsnit omkring vigtigheden af at legetøj gerne må have flere funktioner, udover blot at være sjovt at lege med. Det er også ofte noget producenterne forsker og tænker meget i, hvilket også gør sig gældende på flere af de muligheder som kan findes her på listen. Kunsten er lidt at finde den rette balance mellem det kreative og sjove, for også at sikre at barnet synes legetøjet er interessant at lege med.

Er det ikke en 2-årig du skal finde en gave til, men derimod en 1-årig kan du finde listen her.

Hvad leger en 2 årig med?

Der er mange forskellige produkter som en 2-årig synes er interessant at lege med – det er alt lige fra bondegården, motorikgyngen eller den sjove hoppebold fra KREA. En god tommelfingerregel er altid at tage udgangspunkt i barnets interesser. Når barnet rammer en alder der hedder to år, kan man hurtigt erfare hvilket legetøj der er mest fængende for barnet. For nogle er det bøger, andre er det traktorer og bondegårde, mens det for nogle helt tredje er mest interessant at male i en malebog.

Tak fordi du søgte inspirationen hos os, vi håber at du har kunnet bruge vores overvejelser til valg af listens udvalgte gaver.

Dette indlæg er udarbejdet af: den