Gaver til forældre - Find inspiration

Du har allerede afgivet din bedømmelse.
Gaver til forældre Gode forslag til gaven
5 (100%) 7 stemmer

Gode gaver til mor og far

Det er tid til at dine skønne forældre skal have en gave, men du ved ikke helt hvad du skal give dine forældre? Hvis det er tilfældet, så er du kommet til det rette sted. Vi har samlet et stort udvalg af gode gaver til forældre, som både kan gives til mor og far hver for sig, men også gaver som kan gives sammen.

Om du leder efter en fødselsdagsgave til dine forældre eller om det er en gave der skal gives i forbindelse med en speciel anledning, så bør du kunne finde inspiration i vores udvalg af gaveidéer. Du finder gaveidéer som ligger i forskellige prislejer, hvorfor at du kan finde både billige og dyre gaver til dine forældre. Hvis du leder efter en gave til mors dag eller fars dag, så kan du med fordel læse vores forslag til gaver specifikt til disse dage.

Vi håber at du med hjælp fra vores inspirationsliste kan finde den helt rette gaver, som bringer store smil og knus.

Den perfekte gaveidé til forældrene der har en travl hverdag, og derfor godt kunne bruge lidt tid sammen – væk fra hverdagens strabadser.
Det er vigtigt at bibeholde gnisten, selvom man har været sammen i mange år og bragt flere børn til verdenen. Derfor har vi fundet denne fantastisk afslappende gave til forældrene der fortjener det.

Helt klart en gaveidé til forældrene der godt kunne bruge kvalitets tid sammen!

Her har vi den måske sikreste gave man kan give sine forældre. Kay Bojesen er et anerkendt dansk brand, som med sikkerhed vil blive sat frem på hylderne hjemme hos de gamle.
Aben så dagens lys for første gang i 1951, og er i dag stadig lige så populær som dengang.

Og så passer gaven også til de fleste anledninger – hvad end det er fødselsdag, bryllupsdag eller en gave uden anledning, så skal aben fra Kay Bojensen nok klare ærterne.

Vi holder os hos anerkendte danske brands, og har her fundet et flot bankers vægur. Uret er ganske minimalistisk og hvad dine forældre kører en moderne eller retro stil, så skal uret nok finde sin plads.

Uret fungerer som en vejrstation der viser luftfugtighed, temperatur og lufttryg. Det er altså en fantastisk sammensætning af dansk design og funktionalitet.
Det er altså en sikker gaveidé til forældrene der værdsætter dansk design og kvalitet.

Hvis du er på udkig efter en gastronomisk gave idé til dine forældre, så behøver ikke lede meget mere. Her får du en 3-retters menu for to personer med råvarer fra årstiderne,  i idylliske omgivelser. Lyng Dal er et hotel og restaurant, med en utrolig stor passion for god mad, udelukkende tilberedt med de bedste råvarer. Derfor handler de også gerne lokalt.

En rigtig god gaveidé til forældrene er værdsætter god mad.

Der findes meget få mennesker i denne verden, som ikke elsker desserter.

Her har vi fundet en fantastisk lækker chokolade fontæne, så man altid har en festlig es i ærmet når der er gæster.
Med denne chokolade dessert behøver du ikke, at tænke for meget over bagværket til dessert når du får gæster. Gæsterne vil med sikkerhed elske at chokoladeovertrække diverse frugter.

Og så er prisen iøvrigt super overkommelig, og vil spare dine forældre mange penge på desserter fremover!

Det er vigtig at pleje sjælen. Velvære og roligt sind forlænger levetiden siger de kloge. Derfor har du med dette spa og brunch ophold nu mulighed for, at forkæle dine forældre lidt.

Spaopholdet er for 2 personer og med brunch inkluderet. Det er en rigtig god mulighed for, at give de gamle lidt ro for hverdagen og dermed lov til rigtigt at nyde hinandens selskab.
Det er iøvrigt en rigtig god gave at gå sammen som som søskende par!

Dette er en flot og praktisk bordlampe fra Koziol.

Lampens bedste egenskab er, at den er trådlås. Den har en indbygget powerbank, som tillader at lampen kan flyttes rundt omkring i huset. Den har 3 forskellige lys niveauer at vælge i mellem.  Lampen er perfekt til sene sommeraftener, hvor terrasse varmeren er tændt og der hygges udenfor.
Den holder strøm i 14 timer og kan endda også benyttes til, at oplade telefonen.

Her har vi fundet en super elegant glas karaffel fra mærket Galzone. Denne Villa Collection glas karaffel er en super gave at give, og vil falde i god jord hos de fleste forældre. Designet er ikke at tage fejl af, og hvad end man ønsker karaflen i et finere selskab, eller et mere jordnær selskab – så passer den ind i begge.

Karaflen er særdeles overkommelig, og vil være en rigtig god gave værtindegave til forældrene.

En vin ilter er et must for vin-elskere.

Vin ilteren fra Rabbit er super nem at bruge, og monteres bare flasken hvorved vinen derefter iltes på ned i glasset. Der er altså ingen grund til at spilde tid på, at ilte vinen manuelt med denne vin ilter.
samtidig fungerer den også som en anti-spild, da vinen ikke render ned af siden når du skænker!

En god gaveidé til forældrene der elsker en god vin fredag aften!

Hoptimisten er blevet en utrolig populær gave at give i Danmark. Og det er den ikke blevet uden grund. Den er nemlig super sød, og samtidig et flot stykke at have stående. Den fås i mange forskellige udgaver. Vi har fundet den i Junior Bumble eg, som har et flot naturligt træ look, der samtidig giver den et mere retro og eksklusivt udseende.

Hopstimisten er en rigtig god gave fordi den er universal, og passer ind i de fleste hjem!

 

Dette er den perfekte gave til forældrene der kunne have godt at lidt alene tid sammen. Opholdet finder sted på Hotel Amerika i Hobro, som er det perfekte get-away sted fra hverdagens strabadser.

I opholdet er der inkluderet 3 retters menu for 2 personer, specielt udvalgt efter køkkenchefens anbefaling, 1 time i spa og en lækker morgenbuffet.
Dette er den en rigtig god gaveidé hvis man ønsker at slå hovederne sammen med søskende!

Denne Cool-Well (kølebrønd) er perfekt til forældrene der campere. Brønden har ikke overkommelig størrelse, og er nem at medtage på diverse campingture, hvilket gør den ideel til netop camping.

Så hvis dine forældre værdsætter en kold når varmen indtræder på camping, så har vi her den perfekte gave til dem!

Her vi fundet den perfekte gaveidé til forældrene der sætter pris på et lækkert søndags-morgenbord.

Vi har alle sammen forsøgt at mis-koge et æg, hvad end det får for lidt eller for meget. Med denne æggekoger gøres kogeprocessenen nem og overskuelig, og sørger for at du kan koncentere dig om at være nærværende indtil der er serveret.
Vi har fundet æggekogerne til en overkommelig pris på kun 219 kr.

En luksusbrunch med frit valg på øverste hylde!

God mad i godt selskab er noget vi alle bestræber. Der har vi fundet en super oplevelsesgave i form at en gavekort, hvor dine forældre helt selv får lov at vælge, hvilket sted de vælger at indløse brunchen. Hvad end det er på Eydes Gastro Pub, eller Café Noa’h, er helt op til de gamle.

En super gaveidé til forældrene der burde nyde hinandens selskab oftere!

Her har vi fundet et stort udvalg af forskellige ølsmagning arrangementer. Der er mange at vælge i mellem, og du har dermed mulighed for at vælge hvilken du mener stemmer bedst overens med dine forældres præferencer.

Priserne varierer, men er generelt set yderst overkommelige. For et par hundrende kroner, har du rig mulighed for at tilrettelægge en god ølsmagning til forældrene.
En fin sommergaveidé!

Disse 2 flotte turtelduer fra Kay Bojesen er endnu en flot og stilren gave fra det anerkendte danske brand.

Ligesom de mange andre gaveidéer fra Kay Bojesen her på siden, så falder disse ind under gaver der falder i de flestes smag.
Turtelduer fungerer perfekt i kærlige anledninger, og vil derfor være en oplagt gave til forældrenes årsdag. Det er altså en symbolsk kærlig gave, som dine forældre med sikkerhed vil sætte pris på!

Sous Vide er en fantastisk måde at tilberede mad på.
Sous Vide er måske et fancy ord, men betyder egentlig bare at made tilberedes under vakum og under vand i længere tid.
Det afgiver en jævn temperatur og sørger for, at eksempelvis kød holder godt på væsken – hvorved man næsten er garanteret et mørt stykke kød.

Samtidig er det faktisk relativt nemt at benytte en Sous Vide, da kødet times og passer sig selv imens du kan forberede resten af middagen!

Ofte er det de små ting som kan skabe en stor glæde hos forældre. Et bud på en gave, som kan give god værdi mange år frem, kunne være dette minimalisktiske og elegante skålesæt fra Tangram i forskellige størrelser.

Dette skålesæt er perfekt til en masse forskellige anledninger. Hvad end du ønsker at servere jordbær eller nødder i form af snacks, så er der en størrelse der passer til.

 

J-line er et skønt mærke, som virkelig har gjort sig fortjent til at være på markedet. Disse duftlys er blot nogle af de genialiteter, som du kan finde i J-lines varesortiment. Duftlys havde engang et lidt kedeligt ry for at lugte virkelig grimt og alt for kunstigt, men hvis man betaler for kvalitet, så får man også en skøn duft.

Duften fra disse duftlys er dejlige og ikke overskyggende. De kan bruges forskellige steder, men vil altid have en dejlig duft og skabe en behagelig og god stemning.

Tag ikke fejl, i Danmark elsker vi at grille, hvilket er noget vi gerne gør i løbet af sommeren. Hvis vejret tillader det, så hører du ofte mange sige, at det er grillvejr, hvorfor at vi hellere må grille. Derfor er en oplagt gave til forældrene helt afgjort denne røgfri kuglegrill.

Nu tænker du måske, at ingen længere benytter de klassiske kuglegrille, da ingen gider at vente på at kullene bliver varme, men med denne grill er det hele lidt anderledes. Du fylder blot beholderen med kul, hvorefter at grillen tændes. Det indbyggede ventilatorsystem sørger for, at grillen bliver varm på rekordtid.

Forældre er ofte i en aldersgruppe hvor vin er rigtig populært og dejligt. Hvis du har forældre, som er glade for vin, så er denne Zebag en oplagt gaveidé. Fungerer både som vintaske når vinen skal medbringes, men kan også hænges i sin fulde længde på væggen og derved agerer en vinholder, som er rigtig flot.

Tasken kommer i gode materialer og er nem at tage ned fra væggen hvis man ønsker at medbringe vine til et arrangement. Hvis du tror at vingaver er den rigtige vej at gå, så kan du også læse vores indlæg med spændende vingaver.

I Danmark er vi verdensmestre i at pleje vores opfundne hygge. Hvis man skal sætte noget i forbindelse med at hygge sig, så er det helt afgjort at lys er noget af det, som kommer først til vores tanker.

LED lys er over de senere år blevet uhyre populære, da de ikke udsætter os for nogen fare i forbindelse med at man kunne glemme at slukke for stearinlyset. Kvaliteten er dog ikke ringere af denne grund, faktisk kan du på mange af disse LED lys ikke se, at det ikke er et levende lys som lyser.

Dækkeservietter er noget vi alle kan have brug for at udskifte i ny og næ, men vi er ikke alt for gode til at få det prioriteret, hvilket blot gør det til en super oplagt gaveidé. Disse Lind DNA er dækkeservietter af højeste kvalitet, netop noget som Lind DNA er rigtig kendt for.

Det kan også være, at dine forældre endnu ikke ejer nogle dækkeservietter, hvilket måske har givet bordet nogle irriterende ringe fra vandglas eller andet. Uanset hvordan man vender og drejer det, så kan dækkeservietter være en oplagt gave til forældrene.

Vi elsker at nyde hinandens selskab, noget vi gerne gør gennem dejlige oplevelser, som f.eks. kunne være en vinsmagning som denne gaveidé. Oplevelsen kan både forældrene nyde sammen, men det kan også være at du kan være heldig at blive inviteret med til en skøn aften, hvor smagsløgene virkelig bliver forkælet.

Vinsmagninger kan prøves flere steder i landet, så du er ikke afhængig af at bo et specifikt sted for at kunne gøre brug af denne oplevelsesgave.

Kay Bojesen er en af vores mest ikoniske designere herhjemme, som virkelig har sat sit præg på mange danske hjem med hans fantastiske små figurerer. Mest kendt er nok den klassiske abe, men hvis dine forældre allerede har aben, så er fanebæreren også en fantastisk smuk figur.

Fanebæreren her er den lille model, men det gør den ikke mindre smart. Den kan pryde hylderne og samtidigt er det også en samlegenstand, som måske kan øge sin værdi over årene. En skøn gave til dine forældre, som helt sikkert vil sætte pris på denne.

Hvis dine forældre er typerne som elsker en god oplevelse, så er ballonflyvning nær den perfekte gave. Her får du muligheden for i eget tempo at nyde det smukke landskab fra et fugleperspektiv, hvor en mix af adrenalin og store “wauw” oplevelser står på menuen.

Ballonflyvning kan du gøre flere forskellige steder i Danmark og er helt klart en oplevelse som er bedst om sommeren. Gaven er i den dyre ende, men hvis i er mange søskende, så kan det være at der er budget til gaven, hvis man går sammen om gaven.

I Danmark er vi rigtig glade for vin og generelt at få noget godt til ganen de varme sommeraftener på terrassen. Den største frustration kommer dog ofte, når den ellers dejligt kølige rosé efter blot 20 minutter er ved at blive varm. En vinkøler i rustfrit stål kan på den mest elegante måde holde alle slags vin og andre drikkevarer kølige på varmesommeraftener, så dette ikke længere er et irritationsmoment med varm vin.

Vi har fundet denne elegante vinkøler til blot 229 kroner, som gør det til en skøn gave til forældrene til prisen.

Champagne er danskernes mest foretrukne drik når noget storslået skal fejres. Hvis dine forældre endnu ikke ejer nogle ordenlige champagneglas, så kan det være at det er tidspunktet at de skal have sådan et sæt i gave.

Glassene her er fra Imperial Nachtmann, som har fremstillet nogle fantastisk flotte glas, som virkelig kan være med til at skabe rammerne om en festlig begivenhed hvor noget stort skal fejres. Et sæt som dette koster blot 236 kroner.

Har dine forældre trang til store oplevelser, så kan bridgewalking over den gamle Lillebæltsbro være en skøn gaveidé. Oplev det altid smukke Lillebælt fra fugleperspektiv, hvor du får rig mulighed for at suge den skønne natur til dig. Hele oplevelsen bliver selvfølgelig krydret med et stort adrenalinsus, når du går langt over jordensoverflade. Du er selvfølglig fastspændt hele vejen, så sikkerheden er helt i top.

En skøn oplevelse, som du ligeledes kan være med til at dele med dine forældre – det vil de med stor garanti sætte stor pris på.

Højtaleren fra Kreafunk er til forældrene der sætter pris på god musik. En fantastisk fredagsstemning kan kreeres via et godt glas vin og god musik.
Så er dine forældre glade for den gode stemningen i hjemmet – ja, så er denne bluetooth højtaler fra Kreafunk en fantastisk gaveidé som kan tages med rundt i huset såvel som uden for husets rammer.

Højtaleren har en 360 graders højtaler som sørger for at musikken fordeles jævnt i hele rummet, ligegyldig hvilken retning den peger.

Et godt glas vin fredag aften er det perfekte afsæt på en god weekend.
Hvis du er er glad for vin kan det være en pladsmæssig udfordring, at have mange flasker på lager.

Med en vinholder eller reol kan du have flere flasker på lager – og så endda på elegant vis. Så hvis dine forældre værdsætter et godt glas vin, vil en gave i form af en vin-holder være et fantastik bud på en god gaveidé!

Her har du muligheden for at sende dine forældre på en romantisk kro- eller hotel ophold. Så hvis du mener at de gamle godt kunne bruge et afbræk fra hverdagen, så kan du med fordel give dem dette gavebevis til et kro- og hotel ophold i danmark.

Hvad end de ønsker at opleve en autentisk landevejskro fra 1700-tallet, eller et mere moderne hotel med storbysstemning, så kan de med dette gavekort helt selv vælge destinationen.
En fantastisk gave til forældrene der mangler at nyde hinandens selskab i uvante rammer.

Kay Bojesen er traditionelt dansk design, med rødder langt tilbage i Dansk designhistorie. Brandet er værdsat af alle danskere, og Kay Bojesen figurerne er efterhånden blevet en klassisk gave at give Danmark.

Bjørnen udkom i 1952 og fås i forskellige varianter. Her har vi fundet den nuttede bjørn i Eg/ahorn. Bjørnen passer perfekt ind i de fleste hjem, hvad end det er til børneværelset eller fællesstuen.