Gave til dagplejemor - Find den rette gave

Du har allerede afgivet din bedømmelse.
Gave til dagplejemor Find gaven
5 (100%) 2 stemmer

Søg inspiration til den gave dagplejemor skal have

At finde den rette gave til den dagplejemor, som indtil nu har passet på dit kæreste eje og derfor skal begaves kan være rigtig svært. Hos Gavehylden har vi derfor gjort os umage, for at finde en række gode gaveidéer til dagplejemødre, som kun fortjener det bedste.

Der findes mange gaveidéer, som kan være oplagte at give til en fantastisk dagplejemor, men der er også nogle gaver, som vi fraråder at du giver til din dagplejemor. Personlige gaver er i mange tilfælde en fantastisk gave at give, f.eks. et billede af barnet, men lige netop til dagplejemødre er dette ikke en fantastisk idé, da de har rigtig mange børn gennem deres dagpleje gennem årene.

Den perfekte og oplagte gave til en dagplejemor er derfor en oplevelse, en pyntegenstand eller måske noget som vedrører dagplejerens fritidsinteresser.

Vi håber at du ved hjælp at vores liste over gode gaver til dagplejemødre kan finde lige præcis den gave du har ledt efter.

Der er vidst intet specielt segment der værdsætter god mad mere end et andet. God mad i godt selskab er altid værdsat hvad enten man er studerende eller dagplejemor.

Med dette gavekort til en luksusbrunch kan du forkæle din dagplejemor, og dermed vise hende at du sætter pris på det stykke arbejde hun ligger i dine børn.
Brunchen kan indløses samtlige steder i Danmark, og menuen varierer selvfølgelig alt efter stedet du vælger at indløse.
En rigtig fin gave til dagplejeren der arbejder hårdt!

Et par elegante dog stadig rustikke skåle fra Bitz Ramekin.
Skålene kan bruges til lidt af hvert, men pynter perfekt på snackbordet hvad end det er nødder eller lakridser der fyldes i dem. De fungerer også perfekt til en dessert. Det kunne eksempelvis være et blødende hjerte eller crème brûlée, hvor skålende brilliere  med deres rustikke look.

Skålene tåler maskinopvask, mikrobølgeovn samt almindelig ovn i op til 250 grader.

Hvis du ønsker at forkæle din dagplejemor lidt mere end med bare mad, så har vi her fundet et perfekt kombination af underholdning og mad. Giv hende et gavekort til biografen med afsæt i et café besøg hvor maverne mættes før benene kastes op i biografen.

Gavekortet indebærer 2 gange biograf biletter samt 2 gavekort til håndplukkede caféer forskellige steder i Danmark.

Du kan selvfølgelig vælge at inkludere dig selv i oplevelsen, men gaven fungerer også perfekt med frit valg af selskab.

Denne bagebog er perfekt til hende der elsker at bage, og ønsker at lade sig inspirere med en pædagogisk tilgang. Vinderen af den store bagedyst Liv Martine har i samarbejde med tegneren Simone Thorup Eriksen skab en fantastisk bagebog, der udover opskrifterne også illustrere kagerne til perfektion.

Bogen er altså en perfekt gave til den dagplejemoren der ofte bager sammen med de små børn. Bogen kan med fordel bruges til at skabe interesse for de yngre børn under bagningen.

Ole Henriksen har skabt sig et navn troværdigt navn i beauty branchen, hvor han med sin positive tilgang til livet og fantastiske humør har påvirket mange mennesker på en positv måde.

Denne creme er i stand til at fjerne død hud gennem den aktive blanding af granatæblefrø og råsukker. Cremen giver et opkvikkende boost og efterlader den frisk og blød, og giver samtidig en flot glød.
Den ultimative forkælende gave til dagplejeren der fortjener det!

At hækle er noget flere og flere giver sig i kast med, da det kan virke afstressende, men samtidigt også være super hyggeligt at nusse lidt med sammen med en god kop kaffe.

Bogen ‘Hæklede klude’ af Camilla Rasmussen giver en række skønne hækleopskrifter til nogle smukke klude. Så hvis du har indtryk af at dit barns dagplejemor godt kan lide at hækle, så er dette en kreativ gave til dagplejemoren.

At pleje sin hud er sundt og giver en dejlige fornemmelse. Denne dagscreme fra det danske Ecooking, som gang på gang leverer fantastiske produkter, som er fremstillet med gode og sunde råvarer.

Dagscremen er fugtgivende og henvender sig til alle hudtyper. Cremen er med til blandt andet at forebygge ældningstegn, samt reducerer fine linjer i huden og holder huden frisk og spændstig. En fantastisk creme, som alle kan bruge – også dit barns dagplejemor. En skøn og betænksom gave.

Varme drikke er skønne, især når man bor i Danmark hvor vi har flere kolde måneder end varme. Udfordringen kan dog være, hvis vi har krus, som enten ikke kan holde på varmen eller som bliver så varme, at vi ikke kan holde ved koppen.

Disse Eva Trio krus er super gode til at holde på varmen i koppen, men samtidigt også super flotte og elegante. En oplagt gaveidé til dagplejemoren, da vi alle sagtens kan bruge et nyt sæt kopper. Oplagte antal at give er 4 eller 6 stk.

Morocannoil er et af de mere kendte mærker indenfor skønhed og velvære, hvilket primært skyldes at de helt simpelt fremstiller nogle utroligt gode produkter, som passer til stort set alle personer.

Denne Morocannoil maske, hvis primære formål er at fugte huden er endnu et hit fra Morocannoil. Masken passer til alle former for hud og giver en dejlig blød og fugtig hud efter brug. Et hit, som man altid kan hygge sig med en sen aften eller hvis man har en fri dag.

Kay Bojesen er en af vores mest ikoniske danske designere, som med hans designs har sat en helt ny standard indenfor produktion at disse skønne træ-dyr. Hans designs er formegentlig dem som er mest repræsenteret i danske hjem, hvilket bestemt ikke er uden grund.

Hvis man gerne vil give en gave til dagplejemoren, som man ved at hun kan bruge, så er det svært at komme udenom muligheden for at give en sød lille abe, som nok må siges at være det største Kay Bojesen hit til dato.

Indigo vasen er en nyere vase fra Kähler, men hvilken én.

Designet på denne elegante vase er moderne og indeholder en masse spil i farverne, som gør at den passer ind i stort set alle typer af indretning. Vasen kan både anvendes som en pyntegenstand, men kan selvfølgelig også bruges hvis man skulle være heldig at modtage en buket blomster.

Vasen kan du købe for blot 160 kroner, som er en super god pris for en gave til dagplejemoren.

Hvis man forsøger at tænke på nogle ikoniske danske designs, som er det svært ikke at komme til at tænke på de søde hoptimister, som på mange måder udstråler positivitet og glade dage.

Denne Hoptimist ‘baby bumble’ er fremstillet i røget eg, som giver det et meget rustikt, men samtidigt også minimalistisk look. En sød lille gaveidé, som man kan have megen sjov med, når man lige rører den og ser hvordan den sødt står og hopper ufortrødent.

Når gaven til dagplejemoren skal findes, så kan det være svært at lige komme i tanke om hvad man skal give, fordi man kender ikke nødvendigvis personens stil. Derfor er det en god idé at kigge efter gaver, som ikke nødvendigvis stiller krav til at gaven skal bruges og stå fremme.

Salatbestik kan ALLE bruge før eller siden. Dette salatbestik er et estetisk og smukt sæt, som man uden problemer kan bruge selv når de fineste gæster kommer på besøg. Sættet koster blot 249 kroner.

Pyntegenstande kan man sagtens give til en dagplejemor. Ofte er det muligt at aflure personen stil lidt i og med at du henter og bringer dit barn hver dag. Hvis dit barns dagplejemor har et hjem, som kan rumme denne sorte/messing skål, så er den simpelthen bare fantastisk flot.

Skålen er fremstillet i stål og er sort udvendigt mens den har en flot messingfarve indvendigt.

Hvis man ikke kan komme på en fysisk genstand at give til dagplejemoren, så er det mest oplagte udentvivl at give en oplevelse, som kan indløses når behovet og lysten lige er til det.

Noget af det mest oplagte du kan give er en luksusmassage, som man godt kunne forestille sig at en dagplejemor kunne nyde i fuldedrag engang i mellem efter nogle lange dage hvor man har leget med børnene og skiftet en snes bleer. En skøn og dejlig oplevelse, som på en positiv måde kan mærkes mange dage efterfølgende.

I Danmark er vi gode til at spise kage. Faktisk spiser vi rigtig meget kage, men måske er vi ikke altid så gode til at få det anrettet på en pæn og elegant måde når eftermiddagskaffen skal serveres.

Med dette Stelton lagkagefad, så kan du altid anrette dine lagkager på smukkeste vis. Lagkagefadet er både solidt og har samtidigt et meget minimalistisk design, som næste gang at kagen skal indtages kan serveres på en elegant måde.

Ægte søndags-hygge er for mange at hente nogle friske rundstykker hos bageren, men desværre bliver disse ofte blot serveres direkte fra bagerposen. Hvorfor gøre dette, når man kan få de smukkeste og mest elegante brødkurve? Ligeledes kan en brødkurv også bruges hvis man har gæster og der f.eks. serveres suppe med dertilhørende brød.

Brødkurven her er fra Embrace og til blot 120 kroner, så burde alle simpelthen eje en så smuk og anvendelig brødkurv.

Hvis du er på udkig efter en gave til dagplejemoren, som vil blive modtaget med store smil, så skal du tage et godt kig på denne ikoniske og kendte Sangfugl fra Kay Bojesen.

Sangfuglen Alfred har i flere år været én af de mest efterspurgte ting fra Kay Bojesen, hvilket primært skyldes det fantastiske design, som vi danskere har været helt vilde med. En oplagt gaveidé til dagplejemoren hvis budgettet rækker til det. Sangfuglen Alfred koster 500 kroner.

Når der skal hygges lidt ekstra i de sene aftentimer hvor mørket har lagt sig, så findes der ikke særlig meget som virkelig kan sætte streg under hygge, som levende lys kan. Vi elsker levende lys i Danmark og det er helt forståeligt, fordi det er bare hyggeligt.

Denne lysestage er en lidt anderledes lysestage, som monteres på væggen og kaster et dejligt lys fra fyrfadslyset op af væggen og ud i rummet. En anderledes, men vildt flot lysestage, som alle dagplejemødre ville være glade for.

Hvis man er på udkig efter en mere klassisk gaveidé til dagplejemoren, så kunne et godt forslag være en gavekurv. Vi har her fundet en gavekurv, som indeholder mange lækre ting, som er lidt anderledes end de mere klassiske gavekurve.

Ved at købe gavekurven over nettet, så har du mange gange også mulighed for selv at sammensætte hvad du ønsker der skal i kurven eller om ikke andet vælge mellem flere forskellige gavekurve.

Nicolas Vahé af en gastronomisk kok, som har udviklet sine egne krydderier og køkkengrej. Det mest kendte fra hans hånd er nok uden sammenligning disse populære salte, som du kan få med mange forskellige slags krydderier og smage.

Ikke nok med at være velsmagende, så kan du også være sikker på at de kan pynte rigtig meget i køkkenet. En oplagt og god gaveidé til dagplejemoren, da man altid kan bruge lidt salt og krydderier generelt til madlavningen.

Denne gamle og nærmest historiske murstensform er blevet en populær genstand til indretningen. Formålet kan være mange, men uanset om du benytter den i køkkenet til at have krydderier i eller om den benyttes i vinduet som en reel pyntegenstand, så er der ingen tvivl om at den er smart på sin helt egen måde.

Murstensformen har vi fundet til blot 99 kroner. Det er en pris, som kan være rigtig fin når man er på udkig efter en gave til den bedste dagplejemor.