Blomster til kobberbryllup

Kobberbryllup gave - Find inspiration her

Gode gaveidéer til kobberbrylluppet

Det kan være svært at komme på den perfekte gave til kobberbrylluppet. Selvom at det kan være udfordrende at komme på den ideelle gaveidé til kobberbrylluppet, så er det vigtigt at gaven skaber værdi for parret. Om end du vælger at give parret en oplevelsesgave eller en materiel gave, så mener vi at parret skal været i stand til at mindes dagen hvor de fejrede 12,5 års ægteskab, igennem de fantastiske gaver – og forhåbentlig også nogle fantastiske billeder og minder.

Så hvad giver man i gave til kobberbryllup? For at hjælpe dig på vej, har vi her på siden samlet 32 + gaveridéer til kobberbrylluppet. Vi har samlet et bredt spektrum helt fra den klassiske Kay Bojesen abe til Bridgewalking over den gamle lillebæltsbro. Der er altså noget for enhver smag, og selvfølgelig også i alle prisklasser.

Hvad end du søger en kobberbryllup gave til mor og far eller til venneparret, så kan du med sikkerhed finde inspiration her på Gavehylden.

Vi hjælper dig med at gøre parrets kobberbryllup uforglemmeligt!

Her har vi fundet siden hvor du med sikkerhed kan finde den perfekte oplevelse til kobberbryllupsparret.

Trykker du videre på linket vil ud opleve at der er samlet et stort udvalg af forskellige oplevelsesgavekort. Der er noget for alle sjæle. Er du til ølsmagning eller faldskærmsudspring har ingen betydning – der er noget for alle.
Du får iøvrigt gavekortet tilsendt i en flot gaveæske.

En karikaturtegning kan fange nogle ansigtstræk, som vi alle kender ved de udvalgte personer. Det er en sjov og anderledes gaveidé til kobberbrylluppet, som kan være et varigt minde mange år frem.

Du uploader blot et billede af personerne, enten hver for sig eller samlet, hvorefter at du modtager et skønt karikaturbilledet af parret.

Flowerpot VP9 lampen er et sikkert hit i ethvert hjem, da lampen er moderne og tidsløs. Gaven er derfor ideel at give til moren, der går op i indretning Flowerpot VP9 er desuden designet af Verner Panton. Det smarte ved lampen er, at den er transportabel, så den kan også bruges steder, hvor der ikke er en stikkontakt. Flowerpot VP9 lades blot op via USB-stik.

Lampen har en batteritid på hele 11 timer og kommer med 3 forskellige lysniveuaer.

Den patenterede ONYX™ hybrid non-stick stegepande er uovertruffen i køkkenets verden. Hvis du spørger os, er det den bedste stegepande, du kan få.

Stegepanden virker på alle komfurer og er anderledes fra klassiske stegepander grundet en lasergraveringsproces som skaber det patenterede ONYX™ hexagon design. Stegepanden giver dig enestående non-stick funktionalitet. Tåler alle typer metalredskaber uden at ridse panden, samt tåler opvaskemaskine.

Massagepistolen hjælper med at reducere ømhed og smerter i muskler og led for hurtigere restitution – en dybvævsmassage til de dage hvor der er lidt ekstra ømhed i musklerne efter træning. Massagepistolen lindrer og giver energien tilbage.

Muslepain Pro Massagepistolen kommer med hele 6 massagehoveder og 10 hastighedsindstillinger. Derudover anvendes massagepistolen af professionelle. Hvis man ikke er tilfreds med produktet er der desuden 100% tilfredshedsgaranti.

Kay Bojensen er et anerkendt mærke i Danmark. Dette er en klassisk kobberbryllupsgave, der helt sikkert vil blive værdsat af parret.

Aben er designet helt tilbage i 1951 og er bliver stadigvæk håndlavet i Danmark af de fineste materialer.
Du kan vælge mellem Teak- og Limbatræ, Eg- og ahorntræ og røget egetræ.

Har man været gift i 12,5 år, så tyder noget på at man har fundet den helt rette opskrift til et lykkeligt ægteskab. Hvis du gerne vil give det søde par en dejlig og personlig gave, så kan du give dem denne søde ægteskabsplakat, som definere nogle af de herlige ting ved et ægteskab.

Plakaten fås i flere størrelser og forskellige prisklasser, men er den oplagte gave til et kobberbryllup.

Et kobberbryllup er en stor milepæl i et forhold. Et forhold er bygget op omkring fantastiske minder, der gerne skulle give et smil på læben ved tanken om dem.

Derfor synes vi, at oplevelser er fantastiske gaveidéer. Med denne oplevelse er du til at give parret endnu en oplevelse at se tilbage på.

En super lækker kobberbryllupsgave til parret der sætter pris på god mad i godt selskab. Fejringen af kobberbrylluppet bekræfter vel påstanden om, at de værdsætter hinandens selskab.

Her får du en super lækker brunch for 2 personer der kan indløses rundt i hele Danmark.
En fin gave som de fleste vil værdsætte.

Detaljerede by-plakater fra Designkunst – find den plakat der passer til kobberbryllupsparret.

Plakaterne har en del detaljer, der gør at de giver den “hyggelige” og “hjemlige” stemning, som man efterspørger i en stue. Du kan se alle de mange plakater ved at klikke på nedenstående link. Bemærk den lave pris som plakaterne starter på – de fås naturligvis i forskellige størrelser, sådan der er rig mulighed for at udfolde sin kreativitet, ved blandt at sætte forskellige plakater sammen til én plakatvæg.

Skal parret have en lidt sjov og anderledes kobberbryllupsgave, så kunne denne plakat, som har et snært af lidt sort humor måske være en god gaveidé. Hvis du fornemmer at parret godt kan tage lidt humor, så har du her en plakat som praktiserer dette i bedste form.

Plakaten er en sjov gaveidé til parret, som du ved elsker en god gin og tonic. Fås ligeledes i forskellige størrelser og dermed også forskellige prisklasser.

Som berørt tidligere er et kobberbryllup et signalement om, at parret nyder hinandens selskab. Hvorfor så ikke give dem et minicruise til Oslo for 2 personer? Så kan de rigtigt få lov at nyde hinandens selskab i fred for omverdenen.

Dette cruise er en oplagt gave til kobberbrylluppet, der med sikkerhed vil bidrage til at forholdet holder i flere år endnu!

Det bliver nok ikke mere dansk end Kay Bojesen. Kay Bojesens værker passer ind i de fleste hjem.

Alfred hedder dette værk. Et elegant og simpelt fugle-design der vil pynte på det fleste hylder. Giv parret et symbol på at de har været gift i 12.5 år.

Vi har fundet denne kobberbryllupsgave til 659 kr.

Søger du efter en anderledes kobberbryllupsgave har vi fundet den for dig her.
En lækker sejltur rundt i københavn, hvor parret kan få lov at nyde hinandens selskab på tæt hold imens de nyder vind og vejr.

En god gaveidé til parret der elsker at bruge tid med hinanden, om end det er til land, til vand eller vil vejrs.

Georg Jensen er ligesom Kay Bojesen også et klassisks dansk design som er at finde rundt omkring i mange hjem her i Danmark.

Utroligt flotte og stilrene lysetager fra Georg Jensen med en smule kant. En super fint gaveidé til parret der har et moderne og lyst hjem.

Vi har fundet sættet til en overkommelig på på 859 kr.

En smuk vase går man aldrig galt i byen med, når der skal forkæles med gaver. Denne glasvase fra House Doctor er designet med tonet glas i enten sart lyserød eller grøn. Dens elegante design gør den ideel til at stå fremme både med og uden blomster.

Så er du helt på bar bund med kobberbryllupsgaven, så kan du altid gå ud og købe en smuk vase.

Hvem elsker ikke ren afslapning. Kobberbryllup er den idelle anledning til at tage på spa ophold.
Giv parret et lækkert spaophold hvor det rigtigt får kvalitetstid sammen. Giv dem muligheden for at re-connecte på et dybere niveau, og snakke de dejlige minder 12,5 års ægteskab har givet dem.

Et lækkert serveringsfad fra Bitz, der kommer i mange forskellige farver. Fadet kan bruges på mange måder f.eks. til lækre anretninger eller som smuk frugtskål – kun fantasien sætter grænser.

Som bonus kan fadet tåle at komme i opvaskemaskinen, mikroovn og ovn i op til 250 grader.

Gør søndagens morgenbord endnu mere lækkert med denne smarte brødpose fra Stelton. Med den praktiske magnetlukning kan du holde morgenbollerne lune i lang tid.

Brødposen passer perfekt sammen med Steltons Embrace-serie.

Salatbestik er ikke just et sexet ord. Rosendahl har dog formået at gøre ordet lige netop det.

Med Grand Cru salatbestik fra Rosendahl gør du salat en tand mere spændene. Elegant design og fungere upåklageligt.

Ideel kobberbryllupsgave til det sunde par.

Her har vi samlet et stort udvalg af salt og peber kværne.
Det betyder at du helt sikkert er i stand til at finde et sæt der passer til kobberbryllupsparret.

Salt og peber kværner behøver nemlig ikke kun at været et funktionelt produkt. De kan sagtens se elegante ud – så nu er det bare din opgave at vælge det korrekt sæt.

Her har vi fundet en super kobberbryllupsgave til parret der elsker vin.

Hvis man går op i vin er man også godt klar over, at det har en betydning hvorvidt man ilter vinen eller ej. Så hvis parret værdsætter et godt glas vin, har du her en fin kobberbryllupgave.

Her har vi nok den mest romantiske kobberbryllupsgave på listen. Selvom at 12,5 års ægteskab tegner et billede af, at der ikke er knas i kærligheden er det stadig vigtigt at pleje forholdet så forholdet kan holde i yderligere 12,5 år.

En super bog af parterapeut Gary Chapman.

Her har vi fundet lidt lidt blandet. Den klassiske mix-kurv, hvor der er blandet lidt godt fra alle hjørner.

Du kan vælge at blande kurven ud fra pris, eller tage udgangspunkt i de forskellige katagorier som eksempelvis firmakurve, øl og vin kurve eller alkohol gavekurve.

Gavekurven er iøvrigt også en ideel værtindegave.

Langt de fleste af os fejre fødseldag. I denne anledning er det et kobberbryllup der bringer flagene på bordet.

Med Georg Jensens flagstand fejrer du anledningen i rigtig dansk ånd.
En flot kobberbryllupgave!

Hoptimisten var helt vildt populær en overgang, og er stadig til den dag super populær. Den fås i mange varianter. Vi har valgt denne Woody Kvak, da vi synes den er sød og sjov på samme tid, mens dens design i ædeltræ gør den mere klassisk, og derfor kan passe ind i mange hjem.

Giv dem en lille ting som denne som de kan kigge på og påmindes den fantastiske dag hvor de fejrede kobberbryllup.

Pillar Lanterne fra House Doctor er et sæt med 3 lanterner i forskellige størrelser. Du kan derfor selv vælge at fordelle dem enkeltvis rundt i hjemmet eller stille dem samlet.

Deres messing finish giver skæret fra stearinlysene en smuk og hyggelig glød.

Her har vi fundet en mega fed og futuristisk termokande fra Normann Copenhagen i sort/grå. En ideel kobberbryllupsgave til parret der drikker meget kaffe eller te, og samtidig ønsker at have en pæn termokande.

Den fås iøvrigt også i rød og hvid.

En traditionel frokost til at forkæle guldbryllupsparret. Frokost består at rigtig dansk smørrebrød. Er parret til Stjerneskud, Dyrelægens Natmad eller Sol over Gudhjem? Så er dette værdibevis på 399 kr. en sikker vinder. Oplev en velsmurt håndmad i godt selskab

Gavekortet kan indløses i hele Danmark.

Det kan være at parret værdsætter en god øl? I så fald kan du vælge at give dem en værdibevis til ølsmagning for 2 personer, hvor de får lov at udforske øllens magi og åbne op for helt nye smage de måske ikke er stødt på før.
Ihvertfald er denne ølsmagning en oplevelse for øl-entusiasterne.

Vi er helt vilde med Kay Bojesen. Måske parret også er det? Her har vi udvalgt endnu et stykke fra Kay Bojesen der har samme karakteristik som aben. Denne gang er det elefanten.

En klassisk gave til kobberbryllup, dåb eller jubilæum i rigtig dansk ånd.

Er parret til sprudlende bobler? Her har vi ligesom ovenfor med ølsmagning, udvalgt et en eksklusiv champagnesmagning til parret med lidt finere smagspræferencer. Champagnen drikkes ofte når der er noget at fejre. Og det må man sige at der er i forbindelse med et kobberbryllup!

Er parret indstillet på en anderledes gave?

Dinner in the dark er et koncept der er udviklet til at give en anderledes smagsoplevelse. Når du afskærmer en sans, styrkes en anden. Hos dinner in the dark forsvinder synssansen, og hvordan mon din smags og lugtesans påvirkes? Giv parret en oplevelse de sjældent glemmer hos dinner in the dark!

Menuen består iøvrigt af 3 retter og er selvfølgelig hemmelig.

Her fås den ideelle kobberbryllup gave til parret der værdsætter lidt til den søde tand.

Med dette flødebollekursus fra Social Foodies får du alle de nødvendige kompetencer til at lave super lækre flødeboller – helt fra bunden vel og mærket.

Måske du bliver den nye bagedyst deltager – hvem ved?

Hvem elsker ikke en lækker bøf? Ihvertfald har du her muligheden for at give parret en dejlig middag der indebærer en solid bøf.
Hvis parret er heldige med stedet de vælger, er der også et glas vin inkluderet. Alt information fremkommer ud fra de enkelte steder som selvfølgelig er lokaliseret rundt i hele Danmark.

Perfekt til parret der burde bruge mere kvalitetstid sammen.

Her har vi fundet gaven til nogle rigtige Foodies. Så hvis parret værdsætter god mad i alle størrelser, er dette pizzakursus hos Meyers madhus den ideelle gave til kobberbrylluppet.
Sug information til dig som en svamp så du kan blive pizzamester i dit eget hjem!

Og selvfølgelig er kurset inklusiv spisen af selve pizzaen!

En super eksklusiv vinbox med alt det tilbehør man behøver.  I boksen er der 1 x proptrækker, 1 x prop til vinflasken, 1 x prop til at skænke og 1 x vin Collar.

Boksen er en oplagt gaveidé til parret der elsker vin.

En super gaveidé hvis parret elsker vin.

Denne elegante vinkaraffel fra Spiegelau i et tiltende futuristisk design er beregnet til at have stående. Kvaliteten er selvfølgelig i top, og matcher naturligvis Spiegelaus andre produkter.

Meget flot kobberbryllupsgave!

Super lækkert whisky sæt til whisky elskerne.

Det ska være en oplevelse at drikke whisky. Hver gang.
Med dette elegante Opera whisky sæt optimere du din whisky oplevelse endnu mere. Det er selvfølgelig vigtigt at whisky i sig selv er god, men det er så sandeligt også vigtigt at glassene og karaffelen er i top.

Elegant kobberbryllupsgave til parret der elsker whisky.

Værdiskabende kobberbryllupsgaver til parret der elsker hinanden

Det behøver ikke altid at være så kompliceret at finde den ideelle gave til kobberbrylluppet. Det har vi med denne liste ihvertfald sørget for, at det ikke er for dig.

Vi har været grundige med udvalget af gaverne på listen, og derfor håber vi også at du har fundet værdi her på siden.
Ved et bryllup fejrer man kærligheden mellem to personer ved at sige ja til hinanden. Ved et kobberbryllup fejrer man at ægteskabet har holdt ved, og at parret stadig elsker hinanden. Derfor skal en kobberbryllupsgave også være mindre overfladisk, og mere personlig og værdiskabende. Gaverne skal gerne være nogen de kan mindes dagen ved.

Det kan være at du har fået inspiration til at være kreativ, eller måske til at give parret en gave som de overhovedet ikke forventer? Ihvertfald så håber vi at parret får en god dag, og at du har fået inspiration til den perfekt kobberbryllupsgave.

Giv parret endnu flere minder med en oplevelsesgave

Det kan være udfordrende at komme på personlige gaveidéer til et kobberbryllup. Det er også langt fra de fleste der forære parret personlige gaver. Men som berørt tidligere mener vi, at værdiskabende og personlige gaver gør dagen bedre for parret, og tillader dem at mindes dagen gennem gaverne.

Hvad end parret elsker mad, vin eller adrenalin – så kan du helt sikkert finde den ideelle oplevelsesgave til parret her på siden. Giv parret en oplevelse som vil styrke forholdet endnu mere, og derved bidrager du altså til at forholdet holder i endnu flere år!

Så panik ikke hvis tampen brænder og gaven ikke er handlet endnu. Du kan nemt og hurtigt købe samt få leveret et værdibevis til lige netop den oplevelse, der passer til parrets præferencer aller bedst.

Kreative eller klassiske kobberbryllupsgaver

Der hersker ingen tvivl om, at vi her på gavehylden elsker personlige gaver. Og hvad er ikke mere personligt end en kreativ gave? Det kan godt være, at parret har givet dig en lang ønskeliste med deres opfattelse af ideelle gaveidéer. Men hvorfor ikke overraske parret med en fuldstændig uforudsigelig gave? Selvfølgelig skal gaven matche profilen på parret, men mon ikke de fleste vil værdsætte en god oplevelse i kobberbryllupsgave?

Det kan også være at din kreative side ikke rigtig får lov at udfolde sig. Det også helt okay. Vi har til fordel for dig selvfølgelig også tilføjet en masse gaver til listen, som ethvert par vil sætte pris på. Det kunne eksempelvis være en klassisk elefant fra Kay Bojesen, eller en lækker gavekurv fra Maggies. Ihvertfald så har vi sørget for, at du her på listen har nøjagtig hvad du skal bruge til, at hente inspiration til den perfekte gave til kobberbrylluppet.

Og så er der jo heller ingen der siger, at det er forkert at få hjælp!

Hvad bør kobberbryllupsgaven koste?

Det er selvfølgeligt individuelt fra par til par hvad en kobberbryllupsgave burde koste. Vi mener ikke, at der kan sættes pris den gave du giver. Vi har berørt op til flere gang her på siden, at den perfekte kobberbryllupsgave skal skabe værdi for parret. Derved mener vi også, at prisen er af mindre relevans – så længe parret bliver glad for gaven.

Dette indlæg er udarbejdet af: den