Indflyttergaver - Vælg blandt 36+ muligheder

Find inspiration til en god indflyttergave

Mangler du at finde en housewarming gave? Hvis du står lige nu og mangler idéerne til den perfekte indflyttergave, så vil du uden tvivl kunne finde de helt rigtige indflyttergave idéer her på Gavehylden.dk. Vi har samlet hele 36 idéer til de gode indflyttergaver, så du kan finde frem til den helt rigtige gave.

Hvis du ikke ønsker at tage til housewarming, og give en kuvert med penge, eller et simpelt gavekort, så vil du garanteret blive inspireret af vores gaveidéer her på siden.
Spørgsmålene omkring hvad man skal give i indflytningsgave kommer hurtigt frem. Skal det være én større gave, eller flere små gaver? Skal det være sjove og kreative gaver, eller går du efter det sikre valg, som vil kunne passe ind i ethvert hjem?

Her på siden har vi, som nævnt, samlet en masse gaveidéer, som skal inspirere dig til at finde den helt rigtige housewarming gave. Vi har nemlig samlet noget for enhver smag, ligefra flot keramik, smukt bestik og service, og så til de sjove, men brugbare gadgets. Du finder her gaveidéer der svinger i prisklassen fra omkring 50 kroner og op til cirka 1.000 kr.

Den perfekte gave til førstegangsflytteren, som netop er flyttet hjemmefra for første gang og derfor også selv skal til at lære at vaske tøjet, nu da mor ikke længere kan hjælpe med den del. Plakaten er både brugbar, men selvfølgelig også en gave man giver med et glimt i øjet, som derved også kan skabe nogle gode grin.

Plakaten er dekorativ og kan sagtens pryde indretningen ved vasketøjskurven eller hvor man ønsker at placere plakaten.

De skønne plakater fra Plakatdyr er en genial gave til nyindflytteren. Er han/hun lige flyttet til en ny by eller skal flytte hjemmefra for første gang, så kan en sød byplakat fra hjembyen være en ekstra betænksom gaveidé. Byplakterne kan hurtigt blive et samtaleemne, når gæsterne kommer forbi næste, og man skal gætte bygninger og muligvis fortælle sjove historier.

Du kan finde diverse byer og plakaterne fås i forskellige størrelser samt med og uden ramme.

Uret bruges ikke i samme omfang som tidligere målt på formålet. I 2021 benyttes et ur også meget som et stykke pynt i hjemmet. Dette stilrene og elegante vægur fra Karlson kunne være en oplagt gaveidé som indflyttergave.

Du bør selvfølgelig være opmærksom på om det er første gang modtageren flytter i lejlighed, eller om det er en familie, som allerede har et vægur. Hvis det sidste er tilfældet, så findes der måske andre gaveideer, som er mere oplagte.

En god indflyttergave kan være at vælge én af de fine gaveæsker fra Andboxstudio, der har et attraktivt indhold af produkter til enhver smag. Herunder delikate øl, skønt chokolade eller spiritus og meget mere.

Du har også mulighed for at blande det bedste af det bedste til parret, vennen eller veninden der rykker i en ny bolig. Det er netop dette som gør Andboxstudio til et attraktivt valg. Se meget mere via linket herunder.

Skal han/hende/de have en personlig indflyttergave, så kunne en karikaturtegning være en sjov og anderledes, samt ikke mindst personlig indflyttergave.

Konceptet er meget simpelt, du uploader blot et billede af dem, som du ønsker skal være på billedet, herefter kommer der en fin karikaturtegning retur, som du kan læse mere om ved at klikke herunder.

Ikke mange bruger dækkeservietter, men er det fordi at vi antager at man ikke kan få pæne dækkeservietter? Hvis det er tilfældet, så bør man skifte mening efter at have set disse dækkeservietter fra Lind DNA.

Kender du én, som stor og skal flytte, men ingen dækkeservietter har, så kan du overveje at give disse smarte og stilrene dækkeservietter, som den oplagte indflyttergaveidé.

Det er svært at komme udenom, at et tæppe virkelig kan øge hyggen i et rum, da vi sjældent gør meget ved gulvet. Det kan være undervurderet hvor meget et tæppe kan gøre for et rum, da vi sjældent gør meget ved dekorationen af gulvet.

Dette tæppe er i meget neutrale farver, noget som gør at det vil passe ind i næsten alle former for indretningsstil. Vi har fundet dette elegante tæppe til en pris på blot 994 kroner, hvilket vi synes er super godt.

Hvis du gerne vil give en indflyttergave som har et lille twist af humor, så kunne en plakat som denne være et udemærket bud! Hvis personen som skal have en indflyttergave mangler lidt pynt til væggen og samtidigt har mod på lidt anderledes humor, så har du den perfekte gaveidé.

Plakaten fås i forskellige størrelser og dermed også forskellige prisklasser, således at der er til enhver smag og budget.

Sej Design er et mærke, som producerer de mest fantastiske produkter i sort gummi. Hvis du er i tvivl om hvor flot Sej Design er, så prøv at tryk på læs mere knappen.

Sej Design har fremstillet stort set alt du kan drømme om, som gør sig godt i stort set alle indretninger. Du finder både bakker (til olier f.eks.), opvaskebakker, vaser, holdere til køkkengrej osv – du finder stort set det hele. En oplagt gaveidé som indflyttergave.

Når man har lejet/købt en ny bolig, så kan det være svært at finde noget at udsmykke væggene med. Ydermere, så er det måske ikke det første på agendaen, da vi typisk ønsker at have styr på møbler, køkkengrej mfl. før at væggene skal pyntes.

At give plakater er en oplagt mulighed for at give en meningsfyldt indflyttergave. Plakater kan have en plads i stort set alle rum, hvorfor at modtageren med garanti nok skal finde en oplagt væg at hænge disse smukke prints på.

Brugskunst er en oplagt indflyttergave, da det findes i mange afskygninger. En fantastisk indflyttergave kunne være en lysestage som modellen her, som går både til ham og hende eller parret.

Lysestagen er i neutrale farver, hvor du har plads til fire lys. En meget klassisk lysestage, som kan passe ind i mange hjem og være med til at skabe en hyggelig belysning.

Anvendelse af bakker til forskellige genstande er blevet populært de senere år. Det gør sig gældende både for bakker til blomster, krydderier eller som på billedet her; badeværelsesting.

En elegant bakke kunne være denne model fra Meraki, som vi synes er pæn og anvendelig i mange henseender. Hvis du ikke ved, hvad du skal give modtageren i indflyttergave, så kunne en bakke som denne med mange anvendelsesmuligheder være et oplagt valg. Den vil med sikkerhed falde god jord som indflyttergave til hende!

Denne sikkerhedsdåseåbner er med stor sandsynlighed en god indflyttergave, da det er de færreste som har en smart og funktionel dåseåbner som denne. De fleste har den lille klassiske dåseåbner, som både kan gøre ondt i fingerne at bruge, samt være en anelse farlig.

Denne model er super smart og åbner nemt op for den lækre tun du skal til at have. En ting man ikke prioriterer når man lige er flyttet. Dette gør det til en oplagt gaveidé.

Pyntegenstande vil altid være en oplagt indflyttergave, da det kan bruges i det omfang som modtageren ønsker. Denne designklassiker fra Kay Bojesen passer ind i alle hjem. Den er hyggelig og er virkelig en flot indflyttegave at give.

En sådan abe som denne vil med stor garanti aldrig miste sin værdi, hvorfor at den kan følge med modtageren mange år frem, men vil altid opretholde en god værdi.

Et Whisky sæt med karaffel og glas som dette er en gaveidé, som primært er henvendt den mandlige modtager. Så hvis du skal til indflytterfest hos en ven, som endnu ikke ejer et whisky sæt som dette, så vil det helt bestemt være en fantastisk gave. Det er altså en idéel indflyttergave til ham der vil. tage det næste skridt mod mandligheden.

Sættet som vi har fundet her er ægte krystalglas, hvilket gør dem både tunge og af fornemmeste kvalitet. Sættet vi har fundet her ligger til en købspris på 379 kr.

Kvalitet og pris hænger altid sammen. Denne bademåtte fra Skriver Collection er netop af højeste kvalitet og bestemt noget du bliver glad for. Den er slet ikke til sammenligning med en billigere model fra f.eks. IKEA, som man kan blive fristet til at købe når man flytter.

Bademåtten  kan købes til en pris på blot 399 kr. – fin pris for høj kvalitet.

Vin er fantastisk på mange måder. Smagen, druen, duften, etiketten og mange flere elementer har indflydelse på vores vurdering af en vin. Dog har alle rødvine det tilfælles, at de har godt af at blive iltet inden at de drikkes.

Vi sidder ofte at kører vinen rundt langs glassets kanter for at ilte vinen, men med en smart vinilter som denne, så kan du faktisk undgå at gøre dette. En god indflyttergave, hvis du skal besøge en vinelsker.

Kay Bojesen pryder en stort antal danske hjem landet over. En yderst oplagt indflyttergave til par, som med garanti vil passe ind i alle hjem. Det er altså en indflytningsgave til både hende og ham. Det ikoniske design holder sin værdi og er nærmest tidsløst.

Prisen er i den høje ende, men hvis du f.eks. overvejer at give en gave sammen med andre, så kunne et sådant sæt være værd at gå sammen om, da det med garanti vil skabe stor glæde.

Et smukt og elegant spejl som dette fra HÜBSCH, kan det pryde næsten enhver væg i det nye hjem. Som indflyttergave, er et flot, rundt spejl som dette helt perfekt, da det giver mange muligheder for indretningen.

Med det solide design med en jernramme, er du sikker på at få et spejl af høj kvalitet, som enhver ville blive glad for at få i indflyttergave.

Når bordet skal dækkes op til enten et festligt arrangement eller blot en almindelig middag, så er en bordløber perfekt til at give et ekstra touch på spisebordet.

Med denne stilrene bordløber fra Lind DNA, kan du give en indflyttergave i et klassisk design, med en høj holdbarhed og som kan benyttes til enhver lejlighed.

En stilren og klassisk frugtkurv er en meget fleksibel gave. Frugtkurven er i brug døgnet rundt og er perfekt som førstegsangflyttende. En frugtkurv er nok ikke det allerførste der tænkes på at købe. Derfor kan en brødkurv være ideel som indflyttegraveidé.

Denne stilrene frugtkurv fra Steltons Embrace-serie, som er en serie baseret på høj kvalitet der holder længe.

En af Kay Bojesens mest klassiske figurer er denne fanebærer. Der er afbilledet en af Danmarks stolte livgarder, som har de flotte danske farver.

Som indflyttergave er denne fanebærer perfekt, da denne ville pryde de fleste hjem. Med den simple størrelse, med en højde på blot 22 cm., kan figuren stå på en af hjemmets hylder og give en hyggelig stemning til rummet.

En lampe er et must i de fleste soveværelser. Med en lille lampe til natbordet, får du et simpelt lys, som blot giver det nødvendige lys til rummet, uden at give et alt for kraftigt skær.

Udover den almindelige effekt ved at lyse op, har denne model, så er denne lampe også minimalisktisk og passer ind i de flestes soveværelser.
Lampen kan også sagtens bruges på et skrivebord eller til at have stående i en vindueskarm.

En Hoptimist er en fremragende indflyttergave. Især denne model, som afspejler et rensdyr, giver et hyggeligt aftryk på ethvert af hjemmets rum. Den sjove hoppeeffekt og de naturtro brune farver, er både en sjov og brugbar gave.

Til den simple pris på 395 kr., vil du kunne give en god indflyttergave til hende, som vil være en god tilføjelse til ethvert hjem. Og selvfølgelig vil han også tage godt imod denne søde hoptimist!

De fleste danskere kender den klassiske Lyngbyvase. Her er der mulighed for at kombinere det klassiske design derfra, med simpel og stilrene glas. Her får du et klassisk design drinks glas.

Når man flytter i ny bolig, kan der være mange nye elementer der er nødvendige, og derfor er det ikke drinks-glas man har i tankerne. Disse klassisk-designede glas kan løftes i fællesskab når indflytningen er komplet.

Især som førstegangsflyttende er salt og pebersæt, måske ikke det første man husker at sætte på indkøbslisten. Derfor kan dette være en rigtig god gaveidé.

Med dette smukke par fra Lyngby, får du et salt og pebersæt, som er meget stilrent, og som ikke skaber så meget opmærksomhed på spisebordet. Til den rimelige pris på 249 kr., er dette en god indflyttergave de fleste vil blive glade for.

En gaveidé som et badeforhæng, er nok ofte rettet mod førstegangsflyttende. Når man første gang flytter hjemmefra, vil der være mange ting, som kommer til at mangle i det nye hjem. Et badeforhæng er højst sandsynligt en af dem.

Med disse fine og simple badeforhæng fra populære brands som HAY, OYOY Au Maison med flere, får du et meget stilrent design, i simple farver, som er til at afskærme badet, og samtidig bidrage til det overordnede indtryk af badeværelset.

Denne gasbrænder er en fantastisk gadget til køkkenet, hvis man går bare en smule op i sin madlavning.
Den kan bruges i mange sammenhænge, hvor man ønsker en flamberet overflade.

Denne skønne gadget koster kun 249 kr., og er perfekt til tærte eller karmalisering. Derved har du her en god indflyttergave, som særdeles kan være brugbar.

Hoptimisten er en sjov og humørfyldt gaveidé, som vil give et hyggeligt præg, på ethvert hjem. Denne model er præget af dannebrogs farver, og skaber en dansk stemning som intet andet.

Denne gaveidé, vil være perfekt til ethvert af hjemmets rum, og kan give et smil på læben, på enhver der pakker denne skønne figur op.

Udover det mest essentielle bestik og service, så er bestik til salat måske ikke det første der er i tankerne, når man skal flytte i nyt hjem. Der findes utrolig mange flotte salatsæt, som især dette skønne, stilrene sæt fra Rosendahl, som er en del af deres Grand Cru-serie.

Da sommeren nærmer sig, og det især er der de lækre salater findes frem, kan dette være en fremragende gaveidé. Sættet kan fås til en rimelig pris på 199,20 kr., og vil pryde ethvert middagsbord.

Når man flytter i ny bolig, er det højst sandsynligt ikke badeværelsets indretning, der har førsteprioritet. Derfor kan det være en god gaveidé at købe lidt til badeværelset.

Med denne flotte sæbedispenser fra Lene Bjerre, får du et en elegant sæbeløsning til badeværelset, som har et ekstremt klassisk og nydeligt Polyresin/Plastik design og vil være en god indflyttergave som de færreste er klar over at de mangler.

Denne flotte køkkenrulleholder fra Normann CPH, leveres i et stilrent trædesign. Til et klassisk køkken, er denne køkkenrulleholder perfekt.

Dette er en mere simpel gave, men garanteret noget som de færreste har tænkt på. Nyflytterne har garanteret heller ikke haft dette som førsteprioritet. Til den rimelige pris på 395 kr., er dette en rigtig fin indflyttergave.

Det kan ofte være svært at komme op, når det klassiske vækkeur begynder at larme om morgenen. Med dette smarte vækkeur fra Denver, bliver du vækket stille og roligt, men effektivt.

Med et lysskær fra vækkeuret som gradvist øges – præcis som naturligt sollys, bliver du vækket stille og roligt. Derudover vil der komme roligt fuglekvidren eller naturlyde. Vækkeuret kan dog også benyttes som lidt hyggebelysning til soveværelset.
Det er altså en nyttig med samtidig anderledes og sjov indflyttergave!

En kop kaffe om morgenen er essentiel for mange danskere. Måske er det stadig den gamle moccamaster der står og brygger i køkkenet hver dag. Denne fremragende kaffemaskine fra Caso, er dog en fremragende gaveidé.

Maskinen brygger fantastisk kaffe, og kan hurtigt brygge en velsmagende kande kaffe. Til en rimelig pris på 777 kr., er dette en fremragende indflyttergave til den nye bolig.

Til den som ofte er på farten, er denne termokop fra Rosendahls Grand Cru-serie helt perfekt. Modellen her er gennemtestet, og en af de bedste på markedet.

Denne termokop er en fremragende indflyttergaver til ham eller hende der har brug for en kop kaffe på vej ud af døren. Modellen er i et stilrent design, med et funktionelt greb.

Kay Bojesen har mange ikoniske figurer, hvoriblandt denne model sangfuglen Ernst er yderst populær. Den fås også i mere farveprægede versioner.

Denne stilrene sangfugl, er i rolige og kølige farver, så den vil kunne passe ind i ethvert hjem. Figuren kan fås til 599 kr.

Med disse Rhomble æggebægere fra Lyngby, får du et sæt æggebægere som er lidt udover det sædvanlige. Disse er smukt designet i hvidt, blankglaseret porcelæn. Designet får lidt tankerne hen på Lyngbys ikoniske Rhomble-seriens skåle.

Til en rimelig pris på 199 kr., har du fundet en indflytningsgave, som de færreste vil have tænkt på.

De klassiske Indflyttergaver

Invitationen til housewarming er tikket ind og der skal nu tænkes på en gave – Men hvad giver man egentlig som indflytningsgave? Hvad skal den koste, og hvad giver man normalt?

Hvorfor giver man overhovedet en gave? Det er blot almindelig dansk skik, at medbringe en gave til nytilflyttede, for at lykkeønske med den nye bolig. Gaven behøver ikke være dyr, da det oftest blot er meningen med gaven, der skal tolkes på. I senere tid, er den forventede pris dog blevet forhøjet.

Dekorative gaver:

De gavetyper der nok ses oftest er de dekorative gaver. Her er der tale om generel pynt til det nye hjem, hvor især nogen af Kay Bojesens populære figurer ofte ses – Fanebæren, Aben, Sangfuglen m.fl.
Ellers findes der nogle mere dekorative opbevaringsgenstande, såsom vaser, skåle, fade osv. Oftest er det fra populære mærker som Kähler og Lyngby.

Istedet for én større og dyrere gave, kan du med fordel også kombinere en masse små gaver, som vil bringe ligeså meget glæde.

Huslige gaver:

Når vi skriver huslige gaver, menes der ting som blandt andet bestik, service, glas m.m.

Her er der igen en masse kendte danske mærker som Royal Copenhagen og Lyngby. Der er her en masse muligheder for at finde den perfekte housewarming gave. Her er det muligt at være lidt mere kreativ, da der kan findes så mange spændende gaver, til alle af hjemmets rum. Om det er til køkkenet, stuen, badeværelset eller soveværelset, så er der et hav af spændende gaveidéer til den kommende housewarming.

Sjove gaver:

Til de sjove gaveidéer kan kreativiteten virkelig slås løs. Her er det nok også ret relevant at kende den person der skal modtage gaven, ret godt. Forsøg på forhånd at spore dig ind på, hvad personen synes er sjovt, så man ikke ender med at gøre nogen sure.

Her kan der findes sjove pyntegenstande, gadgets og så meget mere. Der er ikke nogen reelle grænser her.
Personlige gaver, som har en hvis betydning for modtageren kan også være ret gode her. Med det mere personlige præg, vil glæden højst sandsynligt også blive større.

Den gode indflyttergave, behøver dog ikke kun at være noget der kan passe ind i det nye hjem. Det kan sagtens være en helt almindelig gave, som kan være personlig, eller eventuelt en oplevelsesgave, hvis det måske har været en lidt hård flytteproces.


Hvor meget bør en indflytningsgave koste?

Det kan være ret svært at vurdere hvor meget en indflytningsgave bør koste. Det hele afhænger meget af relationen til personen. Gaverne på denne side svinger fra omkring 50 kroner til 1.000 kroner. Det er typisk hvis den som er flyttet er af en nær relation, at der er tale om de dyrere gaver. Normalt vil man sige at gaver omkring 500 kroner, er for dem i nær relation til personen.

Til bekendte elller kollegaer, er cirka 200 kroner en rimelig pris. Ellers er det altid muligt at gå sammen flere, for at kunne give en lidt dyrere indflytningsgave.

Som nævnt tidligere, kan flere mindre gaver være ligeså godt som en større og dyrere gave. Det hele handler om at kende personen, og hvad de ville blive glad for.
Det vigtigste her er ihvertfald, at du skal købe efter din egen økonomi, og ikke efter hvad der forventes. Har du plads i budget til en gave til 100 kr., så er det dét du bør gøre. I Danmark er vi stolte af at kunne sige, at det er tanken der tæller.

Hvad giver man i indflyttergave?

Indflyttergaver er ofte en gave som kan bruges i forbindelse med flytning. Det kunne være bestik, pynt, tallerkener eller en flot gavekurv.

Hvorfor giver vi indflyttergaver?

Vi giver indflyttergaver for at vise vores glæde over at vores bekendt/bekendte for nyligt er flyttet i ny bolig. Indflytter gaven gives ofte sammen med et tillykke.

Hvor meget bør en indflyttergave koste?

En indflyttergave koster typisk mellem 50 og 250 kroner, da det er en symbolsk gave.

Dette indlæg er udarbejdet af: den