Kroophold som gave til ham
Forside

Oplevelsesgaver - Find +64 fede oplevelser

Oplevelser i verdensklasse som gave; dem finder du alle her på siden, hvor vi har samlet alt fra spaophold, romantiske ture til ind- og udland, adrenalinrige oplevelser, restaurantbesøg, kurser og ikke mindst bare oplevelser der sætter de gode stunder i fokus.

Oplevelsesgaver er for alle

Oplevelsesgaver er en spændende form for gave, da de kan indeholde alverdens forskellige minderige oplevelser, hvorfor at det også er en god gave til alle, uanset om man er 20 eller 70 år gammel. Du får med oplevelsesgaver muligheden for at give noget andet end de klassiske materielle gaver, men mere præcis gaver som skaber minder og hyggelige stunder, som er noget af det vi mennesker værdsætter mest. Hvorvidt oplevelsen skal være en tur i spa, på wellness eller et romantisk hotelophold, det er helt op til dig som giver af oplevelsesgaven.

Hos Gavehylden har vi samlet et bredt udvalg af forskellige oplevelser til alle aldre, således at du med garanti kan finde en god og givende oplevelse til lige præcis den person du har i tankerne. Der er næsten ingen begrænsning for hvad du kan give dine kære af oplevelser – en tur i en lynhurtig Ferrari eller måske blot en skøn middag på en fantastisk restaurant. Du kan med garanti allerede nu forestille dig nogle oplevelsesgaver, som fungerer markant bedre end andre.

Gå op opdagelse i de mange spændende oplevelser vi har samlet nedenfor, hvor der er plads til ægte forkælelse og store minder til hverdagen.

Med denne ballonflyvning får du luft under vingerne i 2-3 timer med startsæde i enten Midtjylland, Sjælland eller Fyn. Oplevelsesgaven er en lidt dyrere en af slagsen, men tilmed også en fantastisk oplevelse, som skaber nogle skønne minder.

DreamBallon har meget erfaring på området, og vil uden tvivl give jer en oplevelse for livet. Det er også muligt at booke som en større gruppe (+6 personer).

Du får en her en guidet tur over den gamle lillebæltbro i 60 meters højde. Guiden vil undervejs tage dig med gennem broens historie samt arkitektur, hvor du får lov at opleve det naturskønne lillebælt fra et fugleperspektiv.

Helt klart en anbefalelsesværdig oplevelsesgave til den aktive person der ikke er bange for højder, men også en gave der fungerer godt til personer i alle aldre.

Et flødebollekursus er en unik og givende oplevelsesgave til ham eller hende, der elsker at bage og generelt lege med sukkerholdige masser, men altid er frisk på at lære lidt nyt.

At lave en flødebolle er ikke super nemt, så det er altid godt med et kursus, som samtidigt fungerer som en spændende og givende oplevelse, hvor man virkelige kan lære mange små tricks og finesser.

At nyde hinandens selskab kan være en formidabel oplevelse i sig selv, men det blive næppe dårligere af at blive krydret med en god og saftig bøf. Du får med andre ord et gavekort til en skøn oplevelse, hvor der er garanti for velsmag sammen med en rigtig hyggelig og minderig aften.

Gavekortet kan anvendes rigtig mange steder i Danmark, så der er rig mulighed for at få gjort brug af sit oplevelsesgavekort uanset hvor i landet man er bosat. En rigtig god gaveidé, som kan anvendes når man lige føler at der skal hygges lidt ekstra.

Alle oplevelser behøver ikke nødvendigvis at være spa, wellness og adrenalinoplevelser – det kan også være nogle skønne oplevelsesrige øjeblikke, hvor du f.eks. kan blive klogere på en masse spændende og interessante dyrearter.

I Københavns Zoo får du mulighed for at møde alt fra krybdyr til store giraffer, og du får et indblik i utallige at tropiske dyrearter. Du bevæger dig rundt i ZOO’en helt på egen hånd hvor du selvfølgelig selv bestemmer tempoet.

Sushi er ikke bare sundt og fyldt med omega 3, men så smager det også bare vildt godt og kan sagtens danne rammerne for en minderig aften, hvor der enten hygges med takeaway eller på en hyggelige restaurant.

Her har du mulighed for at give et værdibevis til en sushi restaurant i Danmark for 2 personer. Værdibeviset kan også benyttes til take away de fleste steder. Enkelte steder er der såmænd også inkluderet et glas vin i menuen.

Den perfekte oplevelses til personen der elsker at sejle, men ikke nødvendigvis ønsker at tilbringe flere uger til søs. Du får her et oplevelsesgavekort, som kan indløses til 2 dage til havs med din partner, hvor der bliver rig mulighed for at tage vare om hinanden.

Turen går til Norge, som er et smukt land både til lands og til vands. Forkæl din partner med en minicruise til Oslo, hvor i får lejlighed til at se Edvard Munch-museet på ét af de stop der kommer undervejs på rejsen.

Er der adrenalin i blodet og kan det være svært at stå for fristelsen når man ser en Ferrari holde parkeret, så er her den perfekte oplevelse til en fartglad person.

Kør alene i en hurtig Ferrari på gaderne i Danmark og mærk hvordan adrenalinen rusker i kroppen når du stille rører speederen. En vaskeægte drengedrøm for mange, som nu kan blive til virkelighed med denne oplevelsesgave, som til prisen giver rigtig meget værdi.

Den ideelle gaveidé til personen der værdsætter god mad og forkælelse på højeste niveau. Med et oplevelsesgavekort som dette, så bliver det muligt at tage to personer afsted til en hyggelig aften, hvor der bliver serveret en skøn og velsmagende tre-retters menu.

Gavekortet kan anvendes på et hav af forskellige restauranter og hoteller i Danmark, så der er rig mulighed for at vælge et sted der passer Jer perfekt. Hvis restauranten eller hotellet ikke tilbyder en tre-retters menu, så kan du for gavekortets beløb vælge retter fra menukortet.

Massage er en fantastisk måde at give os selv eller en vi holder af en skøn oplevelse hvor velvære er i fokus. Gavekortet er den ideelle gave til personen, som enten ofte går til massør og derfor ved hvor skønt det kan være, men oplevelsen kan også være perfekt til personen, som endnu ikke har forsøgt sig med massage.

Oplevelsesgavekortet kan selvfølgelig anvendes hos en massør nær dig.

Øl er ikke bare øl og det kan man få lov at opleve til en øl-smagning som denne. Dette er et værdibevis på en smagning for 2 personer, der kan hamle op med nogle af de bedste oplevelser du finder på vores liste.

På denne smagning vil du få en forståelse for øllens udvikling og hvordan sammensætningen af humle, malt og andre ingredienser skaber fundamenter i den enkelte øl. Forkæl ham eller hende du holder af med en ølsmagning. Bemærk at der er en aldersgrænse på +18.

Det ideelle wellness-ophold på en afslappende oplevesesgave, der med garanti kan friste de fleste. Her er tale om selvforkælelse og nærvær fra øverste hylde, når man besøger dette skønne spa-hotel; Ystad Saltsjöbad, hvor der i øvrigt er fri adgang til spaområdet under hele opholdet.

Om end man er vild med spaophold eller ej, så er dette en fantastisk god oplevelse for alle pengene, hvor både overnatning, en 3-retters restaurant-menu, samt en storslået morgenbuffet ydermere er inkluderet. Ligegyldig hvilken anledning der er tale om, kan et ophold a la dette være tiltrængt for både ham og hende.

En autentisk dansk vinoplevelse er hvad menuen står på, når du besøger vingården Lindely, som ligger ved Kolding og har intet mindre end 160.000 vinstokke, hvor der både er mulighed for at øge sin viden om vin, samt deltage i en vinsmagning.

Det er ikke ofte, at man støder på en dansk vin, så derfor er der også en masse spændende historier om vine samt produktionen af disse under danske forhold. En spændende og givende oplevelse.

Har man ikke modet til et faldskærmsudspring, men måske altid har drømt lidt om det, så kan denne oplevelse i en vindtunnel være et ganske godt alternativ.

Vindtunnelen sørger for at bære dig op, hvor et spring fra 4.000 meters højde vil blive simuleret. En oplevelse som helt afgjort får adrenalinen til at pumpe samtidigt med at det er noget man ser tilbage på med stor begejstring efterfølgende.

Et pizzakursus er en velegnet oplevelse til personen som enten bruger lidt for mange penge på at få leveret pizza eller hvis man bare mener at man bør kunne lave den bedre selv.

Pizzakurset giver dig nogle konkrete og brugbare fifs til hvordan man mestrer pizzabagningen, men samtidigt er det også en oplevelse hvor der er plads til smil og gode historier. Du kan ydermere også tage resterne med hjem, så familie og venner kan smage de nye evner til at lave pizza.

En lille getaway kan alle nyde godt af i ny og næ. Det behøver ikke nødvendigvis være en lang tur til udlandet, men ofte kan en lille weekendoplevelse som denne Bed & breakfast for to være rigeligt.

Oplevelsesgaven her er ideel til par, som derved kan nyde hinandens selskab i nogle rammer, hvor stress og jag kan få lov at fordufte og hvor det eneste fokus er at nyde hinandens selskab.

En livsbekræftende adrenalin oplevelse. Hos Urban Ranger Camp har du mulighed for at klatre rund i op til 50 meters højde i op til 28 forskellige forhindringer.

Der er bestemt noget for alle adrenalin niveauer. Du behøver ikke været trænet i at klatre for blive en Ranger!

Banen er iøvrigt den højeste af sin slags i hele verden!

Med denne gaveidé er der skruet helt op for forkælelsen.

Det er den ideelle gave til hende der trænger til at gøre noget lækker for sig selv. Giv hende en værdibevis til en professionel ansigtsbehandling med blandt andet peeling, dybderense, nakke og ansigtsmassage og meget mere. Ja, og så er der jo heller ingen der siger, at det kun er for kvinder!

Der er iøvrigt ubegrænset adgang til saltvandsboblebad, sauna og selvfølgelig også dampbad.

Morgenmaden er det vigtigste måltid på dagen. Det sætter gang i systemet, og er fundamentet for energiniveauet resten af dagen.

Giv en gavekort til en lækker brunch på Eydes Gastro Pub. Eydes Gastro Pub er lokaliseret i Odense og vægter sine råvarer utroligt højt. Menuen varierer fra dag til dag, men stemningen er altid glad og rustik!

Giv en god start videre med et værdibevis til Eydes Gastro Pub!

Her har vi helt sikkert fundet den perfekt oplevelsesgave til den der elsker kød og øl. Giv et gavekort til et lækkert minikursus hos Timm Vladimirs Køkken der inkluderer det bedste fra begge verdener – Øl og kød!
Du vil altså få de rette kompetencer til at stege den perfekte bøf – om end den skal være rød, medium eller gennemstegt!

Hvem elsker ikke at gå i biografen?

De fleste elsker vidst en aften på langs, i godt selskab og med en god film. Det er LIGE før, at der ikke findes noget bedre. Der er dog lige én ting, der kan slå en sådan aften. En tur i biografen.
En tur i biografen er bare en anden oplevelse. Det er en andeledes følelse, end at sidde derhjemme – Det kan ikke benægtes.

En gave de fleste kan bruge!

At barbere sig er vidst ikke nogen oplevelses i sig selv. Det er en klassisk barbering med fuld tryk på forkælelses-barometeret til gengæld!

Giv et gavekort til en oldschool barbering der helt sikkert vil være en sjov oplevelse for ham med det lækre skæg.

Her har vi fundet en kulinarisk oplevelse, hvor du kan udforske København og blive klogere på den fantastiske madkultur som hovedstaden tilbyder!

Du vil også blive klogere på byen historie fortalt gennem de største varetegn.

Det er super svært at få alle oplevelserne med i denne kortet beskrivelse. Klik ind på siden og køb denne fantastiske oplevelsesgave.

Det kan være super svært at starte med at træne. Det er langt de færreste der finder det overskueligt at starte et vægttab. Det kan også være at du ønsker at bygge flere muskler på kroppen, så du er klar til sommeren – hvem ved?

Ihvertfald gøres træningsstarten markant mere overskuelig med en personlig træner, der hjælper dig igennem hele forløbet.

En værdifuld oplevelsesgave til ham eller hende der skal sparkes i gang!

Adrenalin oplevelser findes der mange af. Vi har sågar en del her på siden, som du med fordel kan tjekke ud.

Det kan dog debateres hvorvidt denne oplevelse fortjener en kategori for sig selv. Det synes vi her på gavehylden.

Giv den PERFEKT adrenalin oplevelse til ham eller hende med benzin i blodet!

Vi holder os I adrenalin kategorien. Et soloudspring med faldskærm er virkelig badass!

Et tandemudspring, hvor du er tilkoblet en instruktør hele vejen ned er vildt nok i sig selv. Men et soloudspring er endnu vildere!

Bare rolig, du får selvfølgelig en grundig træning før udspringet!

En oplevelsesgave der plejer sjælen.

Giv et lækker værdibevis for 2 personer inklusiv 1 overnatning! Der er fri morgenmad og adgang til wellnessområderne, hvilket varierer alt efter stedet gavekortet indløses.

Idéel gaveoplevelse til parret.

Sommeren nærmer sig med hastige skridt.

Kom en god ven i forkøbet, og giv et gavekort til Brazilian wax så hun står helt skarp til sommer start! Det gode ved en Brazialian wax er, at det tager flere uger før hårene vokser ud igen!

Super gave til hende der er træt af at barbere sig selv.

 

300 gram saftigt kød tilberedt nøjagtig som du lyster? Lyder det tiltrækkende? Det synes vi!

Vi har fundet dette gavekort til Floras Steakhouse der ligger centralt i København på Vesterbrogade. En lækker gastronomisk oplevelse alle kødelskere vil værdsætte.

Gavekortet er desuden inklusiv en fadøl eller sodavand om man vil.

Endnu oplevelsesgave til adrenalin-junkien!

Flyboard er en relativ ny opfindelse der tilladder dig at flyve vægtløs hen over vandet. Et Flyboard virker ved at det skubber vand ud af fra under dine fødder, med en sådan kraft at du løftes op over vandets overflade og videre op i luften.

Det er en super sjov oplevelse som man sjældent vil glemme!

 

Et 4 timers fotokursus er perfekt til fotograven der ønsker at forbedre sine billeder endnu mere. Du får samtidig også en personlig evaluering af dine egne billeder, så du lærer endnu mere!

Her kan du give selv den garvede fotograf et lærerig oplevelse, der med sikkerhed vil gavne hans billeder.

 

 

Her har vi endnu et gavekort til ham eller hende der har benzin i blodet.

Dette er en fantastisk adrenalin oplevelse til ham eller hende der elsker fart. At være DTM racerkører for en dag inkluderer 6 timers ræs i en Mercedes C280 racerbil.
Også inkluderet i prisen er morgenmad og frokost!

Du har måske hørt lidt om de såkaldte ‘escape rooms’? Du tror måske ikke at det er SÅ skræmmende? Der kan du godt tro om igen!

Her har du muligheden for at opleve det på egen krop. Du kommer til at mærke stressen og rædslen når planen mislykkedes, og du står i en simuleret liv eller død situation.

Gennemført gyser oplevelse!

Giv hende en forkælende tur til frisøren med alt inkluderet.

RODEO har flere saloner i københavn, og du vil med sikkerhed blive forkælet. Om end du trænger til et helt nyt look, eller såmænd bare ønsker en lille opfriskning – ja, så klarer RODEO det for dig.

En gavekort hun helt sikkert vil værdsætte!

Vi har nu et par adrenalinoplevelser der indebærer at svæve i luften. Med denne tilføjer vi endnu en til listen. Dog en lidt roligere en af slagsen.

At paraglide er en fantastisk oplevelse. Det er en livsbekræftende oplevelse, hvor du virkelig får lov at nyde naturen.

Fantastisk oplevelse set fra fugleperspektiv!

Har du prøvet at kigge op på himlen, undrende over at dette lavt-svævende fly fuldstændigt stille var?

Det har sandsynligvis været et svævefly. Et svæveflyve trækkes op i luften af et normalt fly, og benytter derefter momentum og vinden til at holde luft under vingerne.

En flot sommer oplevelse!

Listen med adrenalinpumpende oplevelser fortsætter!

Denne gang har vi fundet et gavekort til at bungy jumpe ud over floden i Gauja i Letland. At bungy jumpe giver et ubeskriveligt sus i maven. Og har du oplevet dette sus én gang, er chancerne for at du vil søge det fremover ret store!

En flot og adrenalin fyldt oplevelse til vågehalsen!

Er du en vandhund? Det er også fuldstændig ligemeget, da du sket ikke kommer til at røre vandet! Det eneste det kræver, er at have det sjovt.
Funballz den ideelle oplevelse til dig og din ledsager, hvis i elsker sjove oplevelser. Det er altså en oplevelse for 2 personer, hvor i får muligheden for at gå på vandet gennem disse oppustelige bolde.

En sjov oplevelsesgave der med sikkerhed vil få smilet frem hos jer!

I flere stater ovre i America har de fleste et meget afslappet forhold til skydevåben. Det har vi på ingen måde herhjemme i Danmark. Alligevel får du her muligheden for at forsøge dig med et skydevåben.

Giv et gavekort til ham eller hende der er fascineret af skydevåben, eller bare godt kunne tænke sig en god oplevelse.

Oplev asfalten på helt tæt hold med en gavekort til en omgang gokart i Racehall Aarhus.

Racehall er Europas største indendørs bane med en banelængde på 1000 m.
Du kan vælge mellem 10 20 og 30 minutters tid på banen.

Det er selvfølgelig også muligt at booke banen for en stor gruppe!

Har du altid haft lyst til at kitesurfe, men aldrig haft modet til selv at mestre havet? Så har vi her fundet den perfekte oplevelse for dig!

Tandem Kitesurfing betyder at du har en instruktør på samme board som dig selv. Han vil guide dig og sørge for at oplevelsen bliver endnu bedre.

En fantastisk oplevelse hvis man ønsker en ekstra hånd ude på vandet!

Hvis du elsker rom, er dette en oplagt mulighed for at få udforsket forskellige slags rom. Hos smagførst har du med dette værdibevis mulighed for at smage 6 forskellige rom. Det tager ca. 2 timer, og inkluderer selvfølgelig også fine fortællinger om diverse rom.

Så hvis du ønsker at overraske ham eller hende med en stærk oplevelse til ganen, så er dette helt klart den perfekte!

Måske du forbinder computerspil med chip og sodavand? De tider er heldigvis ovre…
Det tyder dog på, at den almene dansker har fået øjnene op for sporten, i og med at præmiesummene vokser ekstremt. Danske Astralis hiver store summer hjem på Counter-strike scenen og er i skrivende stund nr.1 i verdenen.

Her får du et indblik i esport verdenens træningsregime. Du bliver trænet af nuværende eller tidligere professionelle, og vil derfor gå derfra med en masse fine kompetencer. Perfekt gaveoplevelse til gameren!

Går du med en drøm at blive pilot? Eller måske har du du bare lyst til at forsøge at styre et fly?

Her har du muligheden for at være bag styrpinden. Du får 35-45 minutter bag rettet.
Du starter selvfølgelig dagen ud med en briefing samt let teori før flyvniningen finder sted.

Sjov gaveidé til ham eller hende der har en lille pilot i maven!

Hvis du finder dig selv imponeret over måden hvorpå nogle bartender kan kaste med sagerne bag bagen – så har vi fundet den perfekt oplevelse for dig.

Giv ham eller hende 3 timer bag baren, hvor de bliver oplært i 5 forskellige drinks.

Der er iøvrigt let tappas undervejs!

Denne oplevelsesgave er ideel til ham eller hende der elsker superbiler.

Det er desværre ikke alle der får erhvervet sig en Audi R8. Her har du muligheden for ihvertfald at teste dine dine evner af i en!

Fantastisk gavekort hvis man er til adrenalin oplevelser.

 

At klatre er bestemt ikke så nemt som det ser ud. Du aktivere alle muskler i kroppen, og det kan bestemt kategoriseres som en full-body workout.

Så elsker du at bruge kroppen og er du samtidig glad for udfordringer der indebærer at skubbe grænser? Så har vi her fundet en super oplevelse, der bestemt vil skubbe grænser.

Gavekortet inkluderer 2 timers klatring inklusiv instruktør.

De fleste kunne bruge et afbræk fra hverdagen. Det behøver ikke koste det vilde ud af øjenene, og derfor har vi fundet denne lille miniferie.

Du kan vælge mellem 7 udvalgte Comwell hoteller, hvor du får 3 overnatninger. Prisen er inklusiv morgenmad og en middag.

Jorden set fra luften kan være et smukt syn. Gør det endnu mere idyllisk set fra perspektivet i en luftballon. En luftballon bevæger sig stille og roligt. Nyd stilheden og giv dig selv og selskabet tid til at nyde udsigten.

Et gavekort de fleste vil blive glad for!

Det er generelt ret dyrt at melde sig ind på golfbanen. Derfor har vi fundet dette værdibevis til en tur på golfbanen for 2 personer. Den oplagte mulighed for dig der overvejer at melde dig ind, men helst ønsker at forsøge dig før du åbner helt op for pungen.

Godt gavekort op til sommeren!

Fødderne er et vigtigt redskab i dagligdagen. Derfor er det også vigtigt at vi passer på dem.

Dette gavekort indebærer 1,5 times massage hvoraf 35 minutter går til kroppen.

En god gaveidé til ham eller hende der kunne bruge lidt afslapning.

Der er ikke noget som et godt adrenalinsus. Og det fås snart ikke bedre end ved frit fald fra en 34 meters gynge  eller 17 meters rebstige.

Urban ranger Camp befinder sig i hovedstaden i de gamle B&W haller.

Her får du muligheden til at give det idelle gavekort til parret der fortjener et lille afbræk fra hverdagen. Gavekortet indebærer 2 overnatninger hvor morgenmad er inkluderet begge dage. Der er samtidig en middag inkluderet.

Gavekortet kan indløses på lokationer rundt i hele Danmark!

Mountainbike er blevet meget populært i Danmark. Sommeren er fyldt med cyklister i de danske skove. Det er god motion, og så er det samtidig super sjovt.

Harzen er himlen for mountainbikere der ønsker at cykle i udfordrende og smukt terræn.

Giv din cykelmakker en oplevelsesgave i form af dette gavekort til Harzen!

Garra Rufa fisk renser dine fødder for død hud. De kaldes af den grund også doktorfisk, da de er i stand til at bedre hudsygdomme som akne, psoriasis og anden eksem.

En dejlig oplevelsegave der helt sikkert vil falde i de fleste smag!

Alle kvinder elsker at blive forkælet og især nusset om når det handler om udseendet. Her har vi fundet en lækker øjenbryn og vippebehandling til hende der fortjener lidt forkælelse.

Gavekortet indebærer en 35 minutters behandling efter egne præferencer, hvor kan få farvet bryn og rettet både bryn og vipper.

Den ultimative stressbehandling. Holistisk stressbehandling indebærer flere teknikker der har til sinde at behandle både krop og sind. Det er altså den perfekte stress-reliefer til ham eller hende der virkelig har brug for en pause.

God gaveidé til ham eller hende der sjældent tager pauser.

Slip 2 af dine venner løs i en pølsevogn. De får lov at spise så mange hotdogs de kan på én time!

Et sjovt gavekort til ham eller dem der ikke kan gå forbi en pølsevågn uden af mundvandet stiger.

 

Har du i sinde at gøre noget romantisk for din kæreste, kone eller mand? Det har du ihvertfald muligheden for med dette gavekort til en romantisk middag for 2 personer.
Gavekortet indebærer 2-3 retter afhængigt at lokationen det indløses.

ideelt gavekort til parret.

En oplevelsesgave der afviger fra normen. Med dette gavekort til byvandring i indre København, giver du et personligt indblik i københavns gademiljø gennem en guidet tur med fortæller fra mennesker, der lever i miljøet.

Super gaveidé til ham eller hende der har interesse for livet på kanten.

Med dette macaronkursus på 2,5 time lærer du med sikkerhed at mestre denne lækre dessert kage. Kagen har sine rødder i Frankrig, men har fundet sig vej til store dele af verdenen.

Du får selvfølgelig også en lille gaveæske med 20 lækre macarons med hjem!

Kan du lide at udfolde dine kreative evner? Her får du   et 7 timers malerkursus, så du virkeligt kan forbedre dine kunsteriske evner. Lær alle de vigtige tekninger, der giver dig muligheden for at gøre tanker til virkelighed.

Fint gavekort til den kreative sjæl!

Med Food Walk I Aarhus udforsker du byens gastronomi sammen med fortæller fra byen. Du bliver vist rundt steder du højst sandsynligt ikke var havnet uden denne oplevelse.

Gavekortet er en oplagt gave til ham eller hende der værdsætter gode oplevelser og mad!

Oplevelsesgaver der skaber minder

Vi elsker alle sammen at få gaver, da disse ofte skaber stor glæde – både når de modtages, men så sandeligt også når de gives. Det er en god følelse at opleve gavemodtagerens glæde når gaven pakkes op. Derfor er det også vigtigt at man gør noget ud af at finde den rigtige gave, som ikke altid behøver at være materielle ting.

Oplevelsesgaver er god gaveidé, da der nærmest ingen begrænsninger er uanset om vi snakker alder eller type af oplevelse. Hvad end det er et gavekort til et afslappende hotelophold, romantiske oplevelser, eller adrenalinpumpene oplevelser i form af faldskærmsudspring eller en tur i en Ferrari, så har de alle sammen én ting til fælles – de skaber minder, og minder varer for evigt. Nogle af disse grunde gør blandt andet, at oplevelsesgaver giver en anden værdi end materielle gaver. Men husk – materielle gaver er så sandeligt også gode!

Hvilken oplevelse bør man vælge?

Det kan være svært at vælge den perfekte oplevelsesgave, da man aldrig 100% kan sikre sig hvad personen vil blive mest glad for. Til gengæld er et oplevelsesgavekort ofte mindre kompliceret end materielle gaver – i hvert fald hvis du ikke har en ønskeseddel fra personen. Nogle oplevelser er dog altid bedre end andre og et sikkert valg, her er nogle af de bedre spaophold, wellness og gourmet oplevelser.

Har du bare en smule indsigt i personens præferencer og interesser, er din chancer for at finde en oplevelsesgave, som modtageren bliver rigtig glad for rigtig gode.

Vi har her på siden samlet en bred vifte af oplevelsesgaver, som med sikkerhed vil inspirere dig i jagten på den perfekte oplevelsesgave.

Oplevelsesgaver til hende – et godt alternativ

Det er nok næppe nogen hemmelighed, at de mest almindelige gaver til hende er tøj, smykker og andre materielle gaver, hvilket at der bestemt heller ikke er noget i vejen med. Men uanset om man er mand eller kvinde, så findes der ikke nogen følelse, som når vi bliver overrasket med en god omgang forkælelse og ren luksus.

Hvad forkælelse indebærer i en oplevelsesgave er op til dig at beslutte, men vi har ovenfor listet nogle af de oplevelsesgaver, som vi mener passer perfekt til kvinden der nyder godt at luksus og velvære. Det kan være alt fra massage, brunch, romantiske middage, en tur til Sverige til et luksus spa ophold. Det eneste du skal gøre, er at vælge hvilken oplevelse du mener passer bedst til hende du leder efter en gave til. Og så er det selvfølgelig ikke udelukket at give hende en adrenalinoplevelse, som f.eks. kunne være en oplevelse som virtuel reality eller en tur i en hurtig Ferrari.

Oplevelsesgaver til ham er for alle mænd uanset alder

Der findes de mere klassiske oplevelsesgaver til manden, som f.eks. kunne være Ferrari kørsel, Øl-smagning, helikoptertur eller djævleræs. Dog er alle mænd forskellige, så den oplevelse der fungerer til den ene, behøver ikke nødvendigvis at passe til en anden.

I udvælgelsen af oplevelsen, så handler det ofte om at tænke på hvordan han er som person. Er han typen, som værdsætter romantisk tid med sin kone, eller er han omvendt lidt af en vild spasmager? Måske er han mere til en oplevelse, hvor han selv er i centrum og kan slappe af i sit eget selskab? Uanset hvad, så håber dog på at ovenstående liste med forskellige oplevelser har kunne inspirere dig til at finde en gave til ham, som matchede lige præcis hans personlighed.

Oplevelsesgaver til par – Forkælelse og gode minder

Det kan være svært at finde den perfekte gave til parret, da man ofte har forskellige præferencer, men oplevelsesgaver er dog stort set altid et hit til par. På denne måde giver man en gave, som begge personer i parforholdet kan nyde godt af, samtidigt med at det skaber nogle gode minder, som er med til at styrke parforholdet.

Det er ofte nemmere end først antaget af finde en oplevelsesgave til par, da rigtig mange oplevelser netop skal nydes af to personer. Det er de færreste, som drager hele vejen til Sverige for at snuppe et spaophold hos Ystad Saltsjöbad eller sågar blot spiser en tre retters luksusmiddag alene. Så det er næsten uanset hvilken oplevelse du har i tankerne, noget som bedst nydes hvis man er to eller flere om oplevelsen.

Oplevelser kan også være rigtig gode som gaver til lidt større begivenheder, hvor I er flere der går sammen om at give bryllupsparret en god gave. I disse tilfælde er budgettet ofte lidt større, hvorfor at man godt kan kigge efter skønne weekendophold, som både kan være ture til ind- og udland. Om det er et kro-ophold eller en tur i et dansk wellness er op til dig som gavegiveren, da du her kender parret bedst. Om ikke andet, så giver oplevelsesgaver helt bestemt muligheden for at forkæle parret.