Oplevelsesgaver: Mere end 67 forskellige idéer

Du har allerede afgivet din bedømmelse.
Oplevelsesgaver Find fede oplevelser her
5 (100%) 1 stemmer

Massevis af sjove oplevelser i Danmark

Materielle gaver er fantastiske, men minder varer for evigt!

Vi elsker alle sammen at få gaver. Gaver i alle størrelser og former. Der findes til gengæld ikke noget som at få fede oplevelsesgaver. Det kan være svært at finde den perfekte oplevelse, hvilket er lige netop derfor gavehylden er til. Vi har her på siden samlet de bedst tænkelige oplevelser til både ham og hende. Vi har samlet 71+ gavekort til oplevelser, hvilket øger dine chancer for ikke at gå tomhændet herfra.

Vi har samlet lidt fra alle hjørner så der både er sjove oplevelser, adrenalin oplevelser, afslappende oplevelser og selvfølgelig også nogle lærerige oplevelser. Der er altså som lovet, lidt for enhver smag.

Tag et kig på listen for dig selv – så er det bare at vælge hvilken der profilere bedst med modtageren af oplevelsen!

Her får du muligheden for at give den perfekte luftoplevelse i gave, hvis man virkelig ønsker at suge indtrykket til sig fra luften.

Med denne ballonflyvning får du luft under vingerne i 2-3 timer med startsæde i enten Midtjylland, Sjælland eller Fyn. Der er selvfølgelig lidt godt til ganen med i prisen.

DreamBallon har meget erfaring på området, og vil uden tvivl give jer en oplevelse for livet.

Det er også muligt at booke som en større gruppe (+6 personer).

Den Gamle Lillebælts bro blev indviet i 1935. I dag har den nye bro taget over for størstedel af trafikken.

Denne gave er til personen der værdsætter et solidt adrenalin kick sammen med motionen.

Du får en her en guidet tur over den gamle lillebæltbro i 60 meters højde. Guiden vil undervejs tage dig med gennem broens historie samt arkitektur.

Helt klart en anbefalelsesværdig gave til den aktive person der ikke er bange for højder!

Hvem elsker ikke kage? Her har vi fundet den perfekte gave til sukker grisen.

Elsker du at bage? Og ønsker du at udvide dine bage egenskaber? Så er dette flødebollekursus hos Social Foodies ideelt for dig.

Inkluderet i oplevelsen fås der 1-1,5 times flødebollekursus på ægte hjemmelavet manér. Og selvfølgelig er der også smagsprøver undervejs…

Var du iøvrigt klar over, at flødebollen oprindeligt er opfundet i America?

De fleste elsker en god bøf. Tilføjer man så godt selskab får man opskriften på gode minder.

Gaver er gode i alle størrelser og former. Vi mener dog her i huset, at oplevelser man kan dele med sine tætte klart er til at foretrække.

Her kan du få en gave i form at et værdibevis til en god bøf for 2 personer. Du bestemmer helt selv hvem du vælger at nyde middagen med.

Gaven kan indløses på flere lokationer rundt omkring i landet. Tryk på linket og find ud hvor det passer dig bedst!

Det kan godt være at alle ikke er hunde eller katte mennesker. Men de fleste vil helt sikkert finde en dag i Københavns zoologiske have interessant.

I Københavns zoologiske får du mulighed for at møde alt fra krybdyr til store giraffer, og du får et indblik i utallige at tropiske dyrearter.

Du bevæger dig rundt i ZOO’en helt på egen hånd hvor du selvfølgelig selv bestemmer tempoet.

Der er iøvrigt også spise muligheder derinde.

Sushi er blevet meget populært i den seneste årrække. Det er der selvfølgelig også en grund til. Sushi er nemlig super sundt og fyldt med omega 3, og så smager det også bare vildt godt!

Kan du finde ud af at spise med pinde? Det er også ligemeget, så længe du giver det et forsøg. Her har du mulighed for at give et værdibevis til en sushi restaurant i Danmark for 2 personer. Værdibeviset kan også benyttes til take away de fleste steder.

Enkelte steder er der såmænd også inkluderet et glas vin i menuen.

Den perfekte oplevelses til personen der elsker at sejle, men ikke nødvendigvis ønsker at tilbringe flere uger til søs. Her har du mulighed for at nyde 2 dage til vands med din partner, hvor der bliver rig mulighed for at tage vare om hinanden.

Norge er et super smukt land til vands. Forkæl din partner med en minicruise til Oslo, hvor i eksempelvis får lejlighed til at se Edvard Munch-museet på ét af de stop der kommer undervejs.

Helt klart den idéelle oplevelse for at personen med benzin i blodet!

Det kan godt være, at en tur i en Ferrari er enhver drengedrøm, men det kan så sandelig også være en drøm for det modsatte køn.

Adrenalin kicket har intet køn. Så om end det er til hende eller ham, så er vi sikre på, at det er en oplevelse der sjælendt vil fortrænge!

Det er iøvrigt ikke banekørsel vi snakker om. Du får lov at trille rundt på åben gade!

Her har vi fundet den ideelle gaveidé til personen der værdsætter god mad. Vi har selvfølgelig fundet værdibeviset til 2 personer, da god mad altid går hånd i hånd med godt selskab.

Får 599 kr. får du 2 x 3-retters menu. Gavekortet kan indløses på forskellige restauranter / caféer rundt omkring i Danmark.

En stensikker gave som værtindegave eller til kæresten.

Hvis restauranten ikke tilbyder en 3-retters, er menuen åben for det gavekortets beløb.

Hverdagen kan være super travl, og vi må erkende at de fleste af os ikke passer godt nok på os selv.

Her har vi fundet den perfekte gave til den hårdtarbejdende der ned prioriterer sig selv i hverdagen. Så mener du, at han/hun skal tage en slapper, så send dem afsted til omgang afslappende massage, der med sikkerhed vil give energi på ny!

For 395 kr. giver du en massage oplevelse på 35-45 minutter af en uddannet massør.

Det er vigtigt at vi passer på hinanden!

Øl er ikke bare øl. Vi har fundet et værdibevis til øl smagning for 2 personer.

Du vil få en forståelse for øllens udvikling og hvordan sammensætningen af humle, malt og andre ingredienser skaber fundamenter i netop din favorit øl.

Så er du stadig på jagt efter din yndlings øl? – Ja, så har du nu muligheden for at suge viden til dig, og finde din foretrukne øl!

Aldersgrænsen er iøvrigt 18+.

Her har vi fundet endnu en afslappende oplevesesgave. Gaven her helt sikkert en vinder i de flestes øjne.

Om end man er vild med spaophold eller ej, så er dette en oplevelse og afslapning for alle pengene.

Inkl. i prisen får du én overnatning på dobbeltværelse, 3 retters menu i restauranten og en stor morgenbuffet.

Og så er der selvfølgelig også ubegrænset adgang til spaområderne!

Danmark er ikke lige landet man forbinder med vingårde. Dog har vi trods alt nogle stykker.

Vingården Lindely, lokaliseret i Kolding, har omkring 160.000 vintræer og bonden er altid frisk på at give sin indsigt videre til sine nysgerrige gæster!

En autentisk dansk vinoplevelse der med sikkerhed udvider din faglige vin-viden.

Der er virkelig ikke mange der får lov at flyve i en vindtunnel.

Til en utroligt overkommelig pris, kan du give en fed oplevelsesgave! Den er perfekt egnet til personen der konstant søger udfordringer.

I en vindtunnel simuleres et drop fra 4000 meters højde (Hvilket vi forresten også har på her på gavehylden). Her får du mulighed for at have følelsen af at være langt over jorden, og så alligevel stadigvæk kun være et par meter oppe.

Hvem er ikke vild med pizza?

Alle har vel prøvet at lave pizza derhjemme før. Men jeg tror de fleste kan bekræfte mig når jeg siger, at det aldrig bliver det samme som når du bestiller den nede fra hjørnet. Med dette pizzakursus får du mulighed for at give pizzamanden på hjørnet kamp til stregen!

Og selvfølgelig får du resterne med hjem!

Afslapning for alle pengene!

Vi behøver ikke altid at tage syd på i en uge eller to for at koble af. Man kan sagtens tage et par dage på en Bed & Breakfast her i landet.

Du har nu mulighed for at forkæle din nærmeste med en overnatning for 2 inklusiv morgenmad.

Der er flere forskellige destinationer at vælge i mellem, så mon ikke der er noget for dig også!

Hvorfor køre gokart når man kan køre Djævleræs hos Fun Race?

I Djævleræs er der meget få regler. Der er én mission, og det er at komme først. Så har du tendenser til at have spidse albuer? Så er Djævleræs med garanti noget for dig!

Hermed den perfekte oplevelsesgave til fartbøllen.

En livsbekræftende adrenalin oplevelse. Hos Urban Ranger Camp har du mulighed for at klatre rund i op til 50 meters højde i op til 28 forskellige forhindringer.

Der er bestemt noget for alle adrenalin niveauer. Du behøver ikke været trænet i at klatre for blive en Ranger!

Banen er iøvrigt den højeste af sin slags i hele verden!

Med denne gaveidé er der skruet helt op for forkælelsen.

Det er den ideelle gave til hende der trænger til at gøre noget lækker for sig selv. Giv hende en værdibevis til en professionel ansigtsbehandling med blandt andet peeling, dybderense, nakke og ansigtsmassage og meget mere. Ja, og så er der jo heller ingen der siger, at det kun er for kvinder!

Der er iøvrigt ubegrænset adgang til saltvandsboblebad, sauna og selvfølgelig også dampbad.

Morgenmaden er det vigtigste måltid på dagen. Det sætter gang i systemet, og er fundamentet for energiniveauet resten af dagen.

Giv en gavekort til en lækker brunch på Eydes Gastro Pub. Eydes Gastro Pub er lokaliseret i Odense og vægter sine råvarer utroligt højt. Menuen varierer fra dag til dag, men stemningen er altid glad og rustik!

Giv en god start videre med et værdibevis til Eydes Gastro Pub!

Her har vi helt sikkert fundet den perfekt oplevelsesgave til den der elsker kød og øl. Giv et gavekort til et lækkert minikursus hos Timm Vladimirs Køkken der inkluderer det bedste fra begge verdener – Øl og kød!
Du vil altså få de rette kompetencer til at stege den perfekte bøf – om end den skal være rød, medium eller gennemstegt!

Hvem elsker ikke at gå i biografen?

De fleste elsker vidst en aften på langs, i godt selskab og med en god film. Det er LIGE før, at der ikke findes noget bedre. Der er dog lige én ting, der kan slå en sådan aften. En tur i biografen.
En tur i biografen er bare en anden oplevelse. Det er en andeledes følelse, end at sidde derhjemme – Det kan ikke benægtes.

En gave de fleste kan bruge!

At barbere sig er vidst ikke nogen oplevelses i sig selv. Det er en klassisk barbering med fuld tryk på forkælelses-barometeret til gengæld!

Giv et gavekort til en oldschool barbering der helt sikkert vil være en sjov oplevelse for ham med det lækre skæg.

Her har vi fundet en kulinarisk oplevelse, hvor du kan udforske København og blive klogere på den fantastiske madkultur som hovedstaden tilbyder!

Du vil også blive klogere på byen historie fortalt gennem de største varetegn.

Det er super svært at få alle oplevelserne med i denne kortet beskrivelse. Klik ind på siden og køb denne fantastiske oplevelsesgave.

Det kan være super svært at starte med at træne. Det er langt de færreste der finder det overskueligt at starte et vægttab. Det kan også være at du ønsker at bygge flere muskler på kroppen, så du er klar til sommeren – hvem ved?

Ihvertfald gøres træningsstarten markant mere overskuelig med en personlig træner, der hjælper dig igennem hele forløbet.

En værdifuld oplevelsesgave til ham eller hende der skal sparkes i gang!

Adrenalin oplevelser findes der mange af. Vi har sågar en del her på siden, som du med fordel kan tjekke ud.

Det kan dog debateres hvorvidt denne oplevelse fortjener en kategori for sig selv. Det synes vi her på gavehylden.

Giv den PERFEKT adrenalin oplevelse til ham eller hende med benzin i blodet!

Vi holder os I adrenalin kategorien. Et soloudspring med faldskærm er virkelig badass!

Et tandemudspring, hvor du er tilkoblet en instruktør hele vejen ned er vildt nok i sig selv. Men et soloudspring er endnu vildere!

Bare rolig, du får selvfølgelig en grundig træning før udspringet!

En oplevelsesgave der plejer sjælen.

Giv et lækker værdibevis for 2 personer inklusiv 1 overnatning! Der er fri morgenmad og adgang til wellnessområderne, hvilket varierer alt efter stedet gavekortet indløses.

Idéel gaveoplevelse til parret.

Sommeren nærmer sig med hastige skridt.

Kom en god ven i forkøbet, og giv et gavekort til Brazilian wax så hun står helt skarp til sommer start! Det gode ved en Brazialian wax er, at det tager flere uger før hårene vokser ud igen!

Super gave til hende der er træt af at barbere sig selv.

 

300 gram saftigt kød tilberedt nøjagtig som du lyster? Lyder det tiltrækkende? Det synes vi!

Vi har fundet dette gavekort til Floras Steakhouse der ligger centralt i København på Vesterbrogade. En lækker gastronomisk oplevelse alle kødelskere vil værdsætte.

Gavekortet er desuden inklusiv en fadøl eller sodavand om man vil.

Endnu oplevelsesgave til adrenalin-junkien!

Flyboard er en relativ ny opfindelse der tilladder dig at flyve vægtløs hen over vandet. Et Flyboard virker ved at det skubber vand ud af fra under dine fødder, med en sådan kraft at du løftes op over vandets overflade og videre op i luften.

Det er en super sjov oplevelse som man sjældent vil glemme!

 

Et 4 timers fotokursus er perfekt til fotograven der ønsker at forbedre sine billeder endnu mere. Du får samtidig også en personlig evaluering af dine egne billeder, så du lærer endnu mere!

Her kan du give selv den garvede fotograf et lærerig oplevelse, der med sikkerhed vil gavne hans billeder.

 

 

Her har vi endnu et gavekort til ham eller hende der har benzin i blodet.

Dette er en fantastisk adrenalin oplevelse til ham eller hende der elsker fart. At være DTM racerkører for en dag inkluderer 6 timers ræs i en Mercedes C280 racerbil.
Også inkluderet i prisen er morgenmad og frokost!

Du har måske hørt lidt om de såkaldte ‘escape rooms’? Du tror måske ikke at det er SÅ skræmmende? Der kan du godt tro om igen!

Her har du muligheden for at opleve det på egen krop. Du kommer til at mærke stressen og rædslen når planen mislykkedes, og du står i en simuleret liv eller død situation.

Gennemført gyser oplevelse!

Giv hende en forkælende tur til frisøren med alt inkluderet.

RODEO har flere saloner i københavn, og du vil med sikkerhed blive forkælet. Om end du trænger til et helt nyt look, eller såmænd bare ønsker en lille opfriskning – ja, så klarer RODEO det for dig.

En gavekort hun helt sikkert vil værdsætte!

Vi har nu et par adrenalinoplevelser der indebærer at svæve i luften. Med denne tilføjer vi endnu en til listen. Dog en lidt roligere en af slagsen.

At paraglide er en fantastisk oplevelse. Det er en livsbekræftende oplevelse, hvor du virkelig får lov at nyde naturen.

Fantastisk oplevelse set fra fugleperspektiv!

Har du prøvet at kigge op på himlen, undrende over at dette lavt-svævende fly fuldstændigt stille var?

Det har sandsynligvis været et svævefly. Et svæveflyve trækkes op i luften af et normalt fly, og benytter derefter momentum og vinden til at holde luft under vingerne.

En flot sommer oplevelse!

Listen med adrenalinpumpende oplevelser fortsætter!

Denne gang har vi fundet et gavekort til at bungy jumpe ud over floden i Gauja i Letland. At bungy jumpe giver et ubeskriveligt sus i maven. Og har du oplevet dette sus én gang, er chancerne for at du vil søge det fremover ret store!

En flot og adrenalin fyldt oplevelse til vågehalsen!

Er du en vandhund? Det er også fuldstændig ligemeget, da du sket ikke kommer til at røre vandet! Det eneste det kræver, er at have det sjovt.
Funballz den ideelle oplevelse til dig og din ledsager, hvis i elsker sjove oplevelser. Det er altså en oplevelse for 2 personer, hvor i får muligheden for at gå på vandet gennem disse oppustelige bolde.

En sjov oplevelsesgave der med sikkerhed vil få smilet frem hos jer!

I flere stater ovre i America har de fleste et meget afslappet forhold til skydevåben. Det har vi på ingen måde herhjemme i Danmark. Alligevel får du her muligheden for at forsøge dig med et skydevåben.

Giv et gavekort til ham eller hende der er fascineret af skydevåben, eller bare godt kunne tænke sig en god oplevelse.

Oplev asfalten på helt tæt hold med en gavekort til en omgang gokart i Racehall Aarhus.

Racehall er Europas største indendørs bane med en banelængde på 1000 m.
Du kan vælge mellem 10 20 og 30 minutters tid på banen.

Det er selvfølgelig også muligt at booke banen for en stor gruppe!

Har du altid haft lyst til at kitesurfe, men aldrig haft modet til selv at mestre havet? Så har vi her fundet den perfekte oplevelse for dig!

Tandem Kitesurfing betyder at du har en instruktør på samme board som dig selv. Han vil guide dig og sørge for at oplevelsen bliver endnu bedre.

En fantastisk oplevelse hvis man ønsker en ekstra hånd ude på vandet!

Hvis du elsker rom, er dette en oplagt mulighed for at få udforsket forskellige slags rom. Hos smagførst har du med dette værdibevis mulighed for at smage 6 forskellige rom. Det tager ca. 2 timer, og inkluderer selvfølgelig også fine fortællinger om diverse rom.

Så hvis du ønsker at overraske ham eller hende med en stærk oplevelse til ganen, så er dette helt klart den perfekte!

Måske du forbinder computerspil med chip og sodavand? De tider er heldigvis ovre…
Det tyder dog på, at den almene dansker har fået øjnene op for sporten, i og med at præmiesummene vokser ekstremt. Danske Astralis hiver store summer hjem på Counter-strike scenen og er i skrivende stund nr.1 i verdenen.

Her får du et indblik i esport verdenens træningsregime. Du bliver trænet af nuværende eller tidligere professionelle, og vil derfor gå derfra med en masse fine kompetencer. Perfekt gaveoplevelse til gameren!

Går du med en drøm at blive pilot? Eller måske har du du bare lyst til at forsøge at styre et fly?

Her har du muligheden for at være bag styrpinden. Du får 35-45 minutter bag rettet.
Du starter selvfølgelig dagen ud med en briefing samt let teori før flyvniningen finder sted.

Sjov gaveidé til ham eller hende der har en lille pilot i maven!

Hvis du finder dig selv imponeret over måden hvorpå nogle bartender kan kaste med sagerne bag bagen – så har vi fundet den perfekt oplevelse for dig.

Giv ham eller hende 3 timer bag baren, hvor de bliver oplært i 5 forskellige drinks.

Der er iøvrigt let tappas undervejs!

Denne oplevelsesgave er ideel til ham eller hende der elsker superbiler.

Det er desværre ikke alle der får erhvervet sig en Audi R8. Her har du muligheden for ihvertfald at teste dine dine evner af i en!

Fantastisk gavekort hvis man er til adrenalin oplevelser.

 

At klatre er bestemt ikke så nemt som det ser ud. Du aktivere alle muskler i kroppen, og det kan bestemt kategoriseres som en full-body workout.

Så elsker du at bruge kroppen og er du samtidig glad for udfordringer der indebærer at skubbe grænser? Så har vi her fundet en super oplevelse, der bestemt vil skubbe grænser.

Gavekortet inkluderer 2 timers klatring inklusiv instruktør.

De fleste kunne bruge et afbræk fra hverdagen. Det behøver ikke koste det vilde ud af øjenene, og derfor har vi fundet denne lille miniferie.

Du kan vælge mellem 7 udvalgte Comwell hoteller, hvor du får 3 overnatninger. Prisen er inklusiv morgenmad og en middag.

Jorden set fra luften kan være et smukt syn. Gør det endnu mere idyllisk set fra perspektivet i en luftballon. En luftballon bevæger sig stille og roligt. Nyd stilheden og giv dig selv og selskabet tid til at nyde udsigten.

Et gavekort de fleste vil blive glad for!

Det er generelt ret dyrt at melde sig ind på golfbanen. Derfor har vi fundet dette værdibevis til en tur på golfbanen for 2 personer. Den oplagte mulighed for dig der overvejer at melde dig ind, men helst ønsker at forsøge dig før du åbner helt op for pungen.

Godt gavekort op til sommeren!

Fødderne er et vigtigt redskab i dagligdagen. Derfor er det også vigtigt at vi passer på dem.

Dette gavekort indebærer 1,5 times massage hvoraf 35 minutter går til kroppen.

En god gaveidé til ham eller hende der kunne bruge lidt afslapning.

Der er ikke noget som et godt adrenalinsus. Og det fås snart ikke bedre end ved frit fald fra en 34 meters gynge  eller 17 meters rebstige.

Urban ranger Camp befinder sig i hovedstaden i de gamle B&W haller.

Her får du muligheden til at give det idelle gavekort til parret der fortjener et lille afbræk fra hverdagen. Gavekortet indebærer 2 overnatninger hvor morgenmad er inkluderet begge dage. Der er samtidig en middag inkluderet.

Gavekortet kan indløses på lokationer rundt i hele Danmark!

Mountainbike er blevet meget populært i Danmark. Sommeren er fyldt med cyklister i de danske skove. Det er god motion, og så er det samtidig super sjovt.

Harzen er himlen for mountainbikere der ønsker at cykle i udfordrende og smukt terræn.

Giv din cykelmakker en oplevelsesgave i form af dette gavekort til Harzen!

Garra Rufa fisk renser dine fødder for død hud. De kaldes af den grund også doktorfisk, da de er i stand til at bedre hudsygdomme som akne, psoriasis og anden eksem.

En dejlig oplevelsegave der helt sikkert vil falde i de fleste smag!

Alle kvinder elsker at blive forkælet og især nusset om når det handler om udseendet. Her har vi fundet en lækker øjenbryn og vippebehandling til hende der fortjener lidt forkælelse.

Gavekortet indebærer en 35 minutters behandling efter egne præferencer, hvor kan få farvet bryn og rettet både bryn og vipper.

Den ultimative stressbehandling. Holistisk stressbehandling indebærer flere teknikker der har til sinde at behandle både krop og sind. Det er altså den perfekte stress-reliefer til ham eller hende der virkelig har brug for en pause.

God gaveidé til ham eller hende der sjældent tager pauser.

Slip 2 af dine venner løs i en pølsevogn. De får lov at spise så mange hotdogs de kan på én time!

Et sjovt gavekort til ham eller dem der ikke kan gå forbi en pølsevågn uden af mundvandet stiger.

 

Har du i sinde at gøre noget romantisk for din kæreste, kone eller mand? Det har du ihvertfald muligheden for med dette gavekort til en romantisk middag for 2 personer.
Gavekortet indebærer 2-3 retter afhængigt at lokationen det indløses.

ideelt gavekort til parret.

En oplevelsesgave der afviger fra normen. Med dette gavekort til byvandring i indre København, giver du et personligt indblik i københavns gademiljø gennem en guidet tur med fortæller fra mennesker, der lever i miljøet.

Super gaveidé til ham eller hende der har interesse for livet på kanten.

Med dette macaronkursus på 2,5 time lærer du med sikkerhed at mestre denne lækre dessert kage. Kagen har sine rødder i Frankrig, men har fundet sig vej til store dele af verdenen.

Du får selvfølgelig også en lille gaveæske med 20 lækre macarons med hjem!

Kan du lide at udfolde dine kreative evner? Her får du   et 7 timers malerkursus, så du virkeligt kan forbedre dine kunsteriske evner. Lær alle de vigtige tekninger, der giver dig muligheden for at gøre tanker til virkelighed.

Fint gavekort til den kreative sjæl!

Med Food Walk I Aarhus udforsker du byens gastronomi sammen med fortæller fra byen. Du bliver vist rundt steder du højst sandsynligt ikke var havnet uden denne oplevelse.

Gavekortet er en oplagt gave til ham eller hende der værdsætter gode oplevelser og mad!

Giv en oplevelsesgave der skaber minder

Vi elsker alle sammen at få gaver. Gaver skaber glæde – både når de modtages, men så sandeligt også når de gives. Det er en lækker følelse at opleve gavemodtagerens glæde når gaven pakkes op. Derfor er det også vigtigt at man gør noget ud af, at finde den rigtige gave.

Oplevelsesgaver er altid en super gaveidé. Hvad end det er et gavekort til et et afslappende weekendophold, sjove oplevelser i form af ‘all you can eat’ i en pølsevogn, eller adrenalinpumpene oplevelser i form af faldskærmsudspring eller en tur i en Lamborghini. Ja, så har de alle sammen én ting til fælles – de skaber minder. Og minder varer forevigt. Derfor mener vi her i huset, at oplevelsesgaver giver en anden værdi end materielle gaver. Men husk – materielle gaver er så sandelig også gode!

Hvilken oplevelse bør man vælge?

Det kan være svært at vælge den perfekte gave. Til gengæld er et gavekort til oplevelser mindre kompliceret end materielle gaver – ihvertfald hvis du ikke har en ønskeliste fra personen. Sjove oplevelser er altid en vinder. Alle elsker gode grin i godt selskab.
Har du bare en smule indsigt i personens præferencer og interesser, er din chancer gode. Vi  har her på siden samlet en bred vifte af oplevelsesgaver, som med sikkerhed vil inspirere dig i jagten på den perfekte oplevelsesgave.

Oplevelsesgaver til hende

Der kan godt være at de fleste kvinder elsker tøj og tasker. Der er ihvertfald ingen tvivl om, at sådanne gaver vil falde i god jord hos de fleste. Kvinder elsker til gengæld også en lækker gang forkælelse. Vi har her på siden massere af bud på, hvad vi mener forkælelse indebærer. Det kan være alt fra massage til spa-ophold. Det eneste du skal gøre er, at vælge hvilken oplevelse du mener passer bedst.
Og så er det selvfølgelig ikke udelukket at give hende en adrenalinoplevelse eller en anden sjov oplevelse!

Oplevelsesgaver til ham

Der er de klassiske mandegaver som vi er sikre på at de fleste, hvis ikke alle mænd, vil se frem til indløse. Det kunne eksempelvis være Ferrari kørsel, Øl-smagning eller Djævle-ræs. Man behøver dog ikke at holde sig til klassikere. Det kan være at han værdsætter kvalitetstiden med fruen? Eller måske er det han allermest mangler lidt selvforkælelse. I hvertfald har du her på siden mulighed for at lade dig inspirere således, at du optimere dine egne chancer for at ramme plet. Så hvad end han er til benzin i blodet, faldskærmsudspring eller at få nusset tæerne af doktorfisk, så finder du det her!

Oplevelsesgaver til par

Det kan være svært at finde den perfekte gave til parret. Ofte er mand ude i en lille ting til hjemmet, eller en gave til dem hver. Det kan være bøvlet. Her er oplevelsesgaver altså ideelle, da de ofte indebærer en oplevelse der gælder for 2 personer. Her på siden har vi massere af bud på gaveoplevelser som kan foræres til parret. Hvis parret elsker god mad og godt selskab har vi flere forskellige muligheder, der indebærer gode madoplevelser. Det kan være de mangler en lille afbræk fra hverdagen? Giv dem et weekendophold! Mulighederne er mange – så længe du sætter tid af til at gennemgå vores omfattende liste!