Fars dag
Forside

Fars dag gave - Find den bedste gave

Få fars dags gave inspiration her

Fars dag gaver er noget vi giver til de skønne fædre rundt omkring i landet. Den gode far fortjener en gave, men du er måske lidt på bar bund i din søgen på den perfekte gave til fars dag? Vi har samlet en række spændende og kvalificerede bud på gode fars dags gaver, hvor du kan finde gaveidéer i alle prisklasser, men samtidigt også til alle aldersgrupper.

Priserne på fars dag gaver svinger meget fra familie til familie, så derfor vil du også opleve at de mange gaveidéer nedenfor kan være langt fra hinanden prismæssigt, men vi kan med sikkerhed sige, at der findes gaver inden for dit budget.

Fars dag falder mandag d. 05 juni 2023. 

Gaven i sidste minut på fars dag – køb et oplevelsesgavekort her.

Find spændende fars dag gaveidéer her:

Et badehåndklæde kan man altid bruge, uanset om man er den helt store vandhund eller blot hvis man skal have noget lækkert til badet.

Badehåndklædet er fra det meget kendte damask. Du får derfor også en helt uovertruffet kvalitet for pengene, samtidigt med at du giver en gave, som far helt bestemt bliver glad for!

Er din far lidt af en fodboldentusiast? Årets mest oplagte fars dag gave til faren der er vild med fodbold må være en landsholdstrøje, så han kan være med til at heppe på det danske landshold, når de i 2020 skal være med til at kæmpe om europamesterskabet i fodbold på dansk grund.

Der er mulighed for at få skrevet din fars navn bag på trøjen, således at den bliver lidt ekstra personlig – ellers er det selvfølgelig også muligt at få hans yndlingsspiller på!

Er din far begyndt at spille padel? Så er den oplagte fars dags gave et padelbat, så han er sikret den bedste start på sin padelkarriere. 

En anderledes gaveidé til en sportsgren, hvor udstyret selvfølgelig skal være i orden og giver en bedre oplevelse af spillet (Typisk låner man bat i et padelcenter).

Er det ikke fodboldtrøjen far skal have d. 05 juni 2023, er det måske en trofast hoptimist (Roligan), der med lidt held og dygtighed kan blive hjemmets favorit-maskot, til en stor slutrunde vi går i møde.

Hoptimisten roligan er super-populær i øjeblikket og det forstår man hvis også godt hvorfor, for inden vi har set os om, er der gået total fodboldfeber i det danske land og resten af Europa – vi håber på de små fodboldmirakler.

Naturlig og plantebaseret deodorant, hvor alt plastik er genanvendt fra verdenshavene, således at du ved at købe denne deodorant er med til at gøre en mærkbar forskel i kampen mod plastikaffald i verdenshavene.

Deodoranten har tilmed en fantastisk lugtbeskyttelse og er udviklet til alle hudtyper, således at du ikke slår ud eller andet, hvis du måske har tendens til at være en smule følsom. En super skøn gave, som alle kan bruge, men som samtidigt er med til at gøre verden til et lidt renere sted.

Hvad med en skøn gaveæske til far? Hos Andboxstudio har du mulighed for at blande alle fars favoritter i én og samme gaveæske. Det er netop denne tanke, der gør at disse gaveæsker er anderledes og det mere kreative end mange æsker man ser på markedet.

Så hvis far er til øl, chokolade og lakrids, så er det bare det du kommer i æsken – valget er dit. God fornøjelse med at fine favoritterne via nedenstående link.

Mangler du en betænksom og sød gave til din far, som virkelig minder ham om hvor fantastisk en far er? Denne plakat fremhæver på en sjov og sød måde nogle af de mange unikke egenskaber en far besidder.

Plakaten er lavet, som var det et uddrag fra en ordbog. Du kan få den i flere forskellige størrelser, ligesom at den også findes i forskellige prisklasser afhængigt af størrelsen du vælger.

Vin smager bedre hvis det bliver iltet. Så hvis den far du leder efter den perfekte gave til godt kan lide et godt glas rødvin, så kunne en vin ilter som denne model måske være et oplagt bud på en både brugbar, men også budgetvenlig fars dag gave.

Vinen skal ikke hældes om, som du måske ofte har set nogle gøre, men du monterer blot hældetuden direkte i flasken, hvorefter at når du skænker vinen, så får den en dejlig masse ilt og løfter lige smagen til et nyt niveau. En perfekt gaveidé til ham der elsker vin.

Hvis far er en rigtig øl-elsker, som de fleste mænd er, så kunne en bog om øl være en fantastisk fars dag gave. Med bogen bliver læseren klogere på de mange spændende facetter ved øl, hvor smag, bryg og andre områder bliver specificeret – den oplagte ølgave til ham som værdsætter øl.

Hvis far er typen, som synes at det er spændende at læse en bog i ny og næ og samtidig er en øl entusiast, så er dette tæt på at være den perfekte fars dag gave.

Fyrer din far også ofte nogle rigtige “far-jokes” af? Det gør de fleste fædre og det er som om humoren i det lige er 10% bedre for dem selv.

Denne plakat har fremhævet 9 sjove far-jokes, som din far helt sikkert vil kunne gå forbi mange gange og fortsat grine af hver gang. Der er lidt for enhver smag og de kan ligeledes fås i mange forskellige størrelser.

Skal far have en lidt sjovere fars dags gave? Så kunne dette grillforklæde med indbygget ølbælte være en oplagt gaveidé. Med sommeren på vej, så er det oplagt at være godt udstyret til den kommende grillsæson, hvor der igen skal grilles en masse lækkert kød.

Forklædet er en onesize og fås til blot 159 kroner, men det er et produkt, som typisk bliver udsolgt til fars dag, så du skal være hurtig.

Oplevelser er altid en fantastisk ting at give til far på fars dag. Fædre elsker at bruge tid med deres børn, samt også deres kæreste/hustru. En lækker bøf for to personer er næppe noget man går galt i byen med.

En hyggeligt restaurantbesøg hvor en god bøf er på menuen er altid en sikker vinder. Der er garanti for hygge og god stemning, hvor man måske kan få vendt nogle af de ting, som hverdagens travlhed ikke altid tillader.

Hvilken temperatur skal rødvinen serveres ved for at opnå den bedste smag? Er det 16, 17 måske 18 grader som er det mest optimale? Hvis du ikke ved hvilken temperatur vinen bliver drukket ved, så kan et vin termometer hjælpe med at bestemme temperaturen.

Hvis far har en interesse for vin, så er han bestemt også klar over at temperaturen ikke er ligegyldig. Men hvordan skal han måle temperaturen, hvis han ikke har et smart vin termometer som modellen her? En oplagt gave til far.

Det er vidst ikke gået nogen forbi, at der snart fløjtes op til EM 2020 – og med Danmark på hjemmebane endda? Er far ikke klar til slutrunden endnu, eller mangler han lige prikken over i’et, kunne en retro landsholdstrøje som denne være en rigtig god idé.

Se de fede detaljer på retro-trøjen via linket herunder – og bemærk at det også er muligt at få sit eget navn på trøjen, hvis det er noget man ønsker.

Oplevelser er den bedste måde at være sammen på. Hvorfor ikke kombinere kvalitetstid med et adrenalinsus, hvor alt bliver sat i fugleperspektiv? Svæveflyvning er en rolig og dejlig måde at nyde hinandens selskab mens der på oplevelseskontoen bliver tanket helt op.

Hvis faren, som du søger en gave til, er vild med spændende oplevelser, så kunne en tur i en svæveflyver måske være et godt bud på en spændende gave? Svæveflyvning kan fåes til blot 695 kroner.

Med alt respekt for øllet, så bør de respektive øl ligeledes serveres i forskellige glas, hvis der er flere forskellige øl på menuen. Et smagsæt som dette, giver muligheden for at servere spændende øl på ægte øl-smagnings manér.

Du får i sættet fire flotte ølglas, samt en plade, hvor glassene passer ned på. En smagsæt som dette kan købes til 409 kroner, som kan skabe meget glæde hos mange fædre mange år frem i tiden.

Som mand kan det være svært at gå forbi en pølsevogn uden at svinge ind forbi. Så hvis du har en far, som har en forkærlighed for ristede pølser, så kunne det være oplagt at invitere ham med på en tur i pølsevognen, hvor der ingen restriktioner er.

Konceptet er simpelt – Gå amok i en pølsevogn. Spis så mange pølser og hotdogs du overhovedet kan klemme ned to personer. Én af de mere oplagte gaveidéer til fars dag.

Hvis der skal fremhæves et moment hvor far føler sig mandig, så er det med garanti når aftensmaden bliver lavet på grillen. Hvis din far er typen, som elsker at grille, men endnu ikke ejer en grillpande, så er dette den oplagte gave på fars dag.

En grillpande løfter antallet af spændende mulige retter, som kan laves på grillen. Et simpelt must-have for enhver grill entusiast. Panden koster blot 299 kroner og er af høj kvalitet.

Skal far rigtig forkæles, så kunne det være oplagt at invitere ham med på et hyggeligt kro ophold. Her bliver der rig mulighed for at nyde hinandens selskab, samtidigt med at faciliteterne virkelig giver anledning til blot at lade sig opvarte.

Et krophold kan nydes mange steder i det danske land, så geografi bør ikke være en hindring for at komme afsted.

Hvis far barbere sig med en skraber, så kan bladende på knivene blive lidt døve med tiden. Dette er slut med en Razorpit, som effektivt sørger for at holde bladende skaber og funktionsdygtige. En både økonomisk, men også effektiv gave, som sikrer at huden ikke bliver irriteret og øm.

En Razorpit kan købes for 179 kroner, så den kan hurtigt tjene sig selv hjem igen.

Hvis gaven til far gerne må have en relation til vin, så er denne kombinerede vinhylde + vintaske en oplagt bud på den perfekte gave.

Vintasken/holderen kan på en elegant måde indeholde 6 vine, som både kan hænges op i hjemmet, men ligeledes også medbringes hvis der er behov for dette. En sjov og anderledes vingave, som med garanti skaber store smil hos ham, som er lidt ekstra glad for vin.

Hurtige biler er nærmest synonym med mange mænd. En tur i en Ferrari er enhver fars drengedrøm, som dog sjældent realiseres. Det har du nu muligheden for, ved at give en tur i en Ferrari på gaden.

Oplev de mange hestekræfter når der bliver trykket på speederen i denne lynhurtige bil. Der er garanti for en oplevelse, som både giver adrenalinkick, samt ikke mindst store smil og en oplevelse man sjældent glemmer.

Aktiemarkedet kan være svært at begå sig på, men med Kriser, krak og kaviar bliver du endnu mere rustet som investor på et dynamisk aktiemarked.

Hvis den gode far har en bred interesse for at investere, men måske ikke endnu er 100 meter mester, så kan dette være et godt afsæt til at blive dygtigere til at investere, samt vide hvornår tidspunktet er det rette at trække sine penge ud på igen.

Vin smager fantastisk – især hvis det bliver serveret ved den rette temperatur. En vinkøler er mandens bedste ven på de varme sommerdage, hvor den kølige flaske hvidvin gerne skal forblive kold mens det gode selskab nydes på terrassen.

Vinkøleren kommer i et meget elegant design, samt med en stor funktionalitet hvor kvaliteten er i højsædet. Vinkøleren kan købes for blot 100 kroner, hvilket gør den ekstra oplagt som gave til fars dag.

Et læderbælte er enhvermands eje. Dog har disse bælter det med ofte at blive lidt slidte. Mænd er dog ikke altid de bedste til at indse, at det måske er på tide at investere i et nyt, så her er en oplagt mulighed for at give ham en gave, som han måske virkelig trænger til.

De brune læderbælter er en klassisk herre accessories, som man aldrig går galt i byen med. De passer til rigtig mange outfits, hvorfor at det også er en sikker gave at give.

Et godt glas whisky er aldrig helt af vejen, måske sågar blot som en pyntegenstand? Hvorvidt man kan lide whisky eller ej, så er det rigtig mandigt at have en flot karaffel stående på skænken, samt de unikke dertilhørende glas.

Gaven er oplagt til faren, som mangler et rigtigt whiskysæt, men samtidig selvfølgelig også synes at whisky smager dejligt. Man kan også, hvis whisky ikke er favoritten, hælde rom i karaflen.

At have skarpe knive til madlavningen er alfa omega. Der findes ikke mange ting, som kan være mere frusterende end at have sløve knive, når den lækre steg skal skæres ud. Dette problem løses nemt ved at have en effektiv knivsliber, som kan afhjælpe problemet.

Knivsliberen er nem at betjene. Som det ses på billedet, så skal knivene blot jævnligt trækkes igennem denne slidse, hvorefter at du vil opleve at dine knive aldrig længere bliver sløve. En oplagt gaveidé til faren, som bruger mange timer i køkkenet.

Parkeringsafgifter er nok med længder den mest frusterende bøde man som bilejer kan modtage. Hvis din far/mand tidligere har fået parkeringsafgifter, men endnu ikke ejer en elektronisk parkeringsskive, så har vi her fundet den perfekte gave til far på fars dag.

Med en elektronisk p-skive er det slut med parkeringsafgifterne, som skyldes ren glemsomhed. Prisen for parkeringsskiven er blot 599, som hurtigt kan tjene sig ind mange gange.

Trænger herrerummet til at have lidt ekstra lir? Måske værkstedet kunne bruge lidt ekstra kærlighed? Med en LED pære fra Philips, så bliver det muligt at styre lys, farver og andet direkte fra telefonen med den tilhørende app.

Pæren er den oplagte gave til faren, som har en mindre forkærlighed for lys og lyd. Pæren kan købes for 477 kroner.

Safety Razor fra Mühle er en såkaldt double edged skraber, hvilket betyder at der er monteret et blad, som stikker ud på hver side af skraberhovedet. På denne måde kan der opnås en hurtigere og mere effektiv barbering, hvor den tyske kvalitet virkelig kommer til udtryk.

Den lukkede kam giver far den bedste beskyttelse mod rifter da huden holdes stram. Med denne skraber opnås derfor en glattere og fladere overfalde til barbering, som mindsker ujævnheder og røde knopper.

Den stigende tendens til at blive sundere har nået helt hjem i stuerne hos mange fædre, men mangel på tiden til at tage i fitnesscenteret efter arbejde kan være årsagen til at man ikke får rørt sig nok.

En Kettlebell er én af de mest anvendte produkter til hjemmetræning, hvor du med få minuttes aktivitet kan opnå en øget muskelmasse, samt et generelt bedre velvære for en række muskelgrupper, som ikke normalt bliver rørt. På Youtube findes der et hav af film, som kan guide dig gennem 10 minutters effektiv hjemmetræning.

Oplev det smukke Lillebælt fra et fugleperspektiv, hvor der er garanti for et mindre adrenalinkick og nogle store naturoplevelser. På bridgewalking bliver du taget med henover den gamle Lillebæltsbro, hvor du virkelig får muligheden for at opleve det naturskønne område omkring Lillebælt.

Denne fantastiske oplevelse kan du få til blot 285 kroner pr. person. En perfekt fars dag gave, som med garanti vil vække stor glæde hos den heldige far.

Ofte er far den mest fingernemme i husstanden, hvorfor at når ting går i stykker, så er han typisk også den første go-to-guy, da man herved hurtigt kan afklare om det er noget som kan laves eller ej. Fordi, hvis far ikke kan fixe det, så er det for alvor i stykker, ikke?

En sjov lille gadget, som du kan give til din far, hvis du ikke lige ved hvad du skal give ham i fars dags gave. Det er i hvert fald en sjov gave, som han helt sikkert bliver glad for!

Har du nogensinde hørt udtrykket med at der ikke skal isterninger ned i en drink, da den så bliver fortyndet? Dette bliver der med disse praktiske iskugler gjort op med, hvor du får den kølende effekt uden at gå på kompromis med smagen.

Iskuglerne er den perfekte gave til en fars dag gave, hvis han er glad for whisky eller andre drinks, som helst ikke må blive blandet for meget med vand. Du kan købe kuglerne til blot 99 kroner.

Har du ofte overhørt den kære far udtrykke sin frustration over at 13’er nøglen nu igen mangler i topnøglesættet? Så er det måske på tide at han får et helt nyt sæt, hvor alle delene er intakt.

Dette topnøglesæt er af højeste kvalitet og indeholder intet mindre end 94 dele. Du kan endda gøre gaven sjov, ved at lave en mindre huskeseddel, hvor der står at de altid skal på plads efter endt brug – en sjov og brugbar gave til fars dag.

Det er et faktum, at alt rødvin ofte bliver lidt bedre ved at blive iltet. Der findes klassiske metoder, hvor vinen hældes på karaffel for derefter at blive hældt tilbage på flasken, med det simple formål at ilte vinen.

Dette problem kan du nemt løse med en sjov vinilter som denne. Her kan du med el transportere vinen gennem ilteren og direkte ned i glasset. En sjov måde at forbedre smagen en smule på den dejlige rødvin.

Skal far have en oplevelse for livet? Så tag ham med i en spændende og medrivende helikoptertur, hvor du får lov til at opleve det smukkeste af Danmark fra et fugleperspektiv.

Der er spænding for alle pengene og en oplevelse, som man sjældent vil glemme. Derudover er oplevelsesgaver altid et hit at give på fars dag.

Hvis han allerede har ovenstående sæt, så mangler han måske det sidste for at fuldende det komplette grillsæt – et foreklæde i høj kvalitet.

Undgå at blive ramt af kødsafter og andet, samtidigt med at du har det nødvendige grillbestik lige ved hånden. De dybe lommer giver anledning til at have det mest nødvendige grej lige ved hånden hele tiden. En oplagt gave til far på fars dag hvor grillsæsonen for alvor er startet.

Uanset hvor dygtig en grillmester far er, så kan alle bruge et stegetermometer, som kan assistere lidt når stegen skal være perfekt rosa stegt.

Dette digitale stegetermometer har fået gode anmeldelser for at være ekstra præcis med tilberedningen. Giv far muligheden for at nyde en kold øl mens stegen passer sig selv i ovnen eller på grillen for blot 159 kr. Termometeret kan også bruges til mange andre ting, såsom drinks, vin og lignende.

Hjemmetræning kan være godt for at få rørt nogle muskelgrupper, som vi normalt ikke får rørt i vores daglige arbejde. En medicinbold/træningsbold som denne giver dig muligheden for at lave en lang række hjemmeøvelser, som kan være sundt for kroppen.

Bolden kan bruges til både træning, men også til massage og udstrækning. Hvis du mangler ideer til hvilke øvelser du kan lave, så findes der mange brugbare film på Youtube.

Den oplagte gave til far på fars dag kunne være denne elegante vinholder, som holder en flot flaske på en meget elegant måde. Måske har far en flaske vin, som han er særlig vild med, eller blot trænger til at have en flot vinholder – med denne er der i hvert fald garanti for at vinen kan få den fornødne opmærksomhed.

Vinholderen er i rustfrit stål og passer ind i stort set alle indretninger. Du kan købe vinholderen for blot 399 kroner.

Hvis far har nogle smagsløg, som godt kan lide det stærke, så kunne det måske være sjovt at udfordre ham med en samle box fra Chili Klaus.

Sættet indeholder chilikugler, hvor der er lidt for enhver chili-elsker:

  • Chilikugler med vindstyrke 6
  • Chilikugler med vindstyrke 9
  • Chilikugler med vindstyrke 12
  • Chilikugler med vindstyrke 15

 

Hvis budgettet til fars dag gaven tillader det, så kunne et sportsur være en oplagt gave til ham, som godt kan lide at dyrke sport. Det behøver ikke at være sport på højt plan, men hvis han er vild med at løbe en tur eller blot gå lange ture, så er dette ur oplagt.

Uret kan måle forbrændte kalorier, skridttæller, puls og mange andre smarte og spændende funktioner. En oplagt fars dag gave til de aktive fædre.

Hvis det ofte nævnes, at ryggen driller igen, så kan en oplagt fars dag gave være en foamroller, som kan være med til at afhjælpe rygproblemer, samt generelt give en bedre holdning. En foamroller er for alle aldre, men gør sig ekstra godt til den middelaldrene mand, som måske har et par begyndende rygproblemer.

En gave, som far med sikkerhed vil blive glad for, da den kun kræver få minuttes brug jævntligt for at have en stor effekt.

Sommeren er højsæson for champagne og hvidvin – i de fleste tilfælde, så kræver det en oplukker at få lukket op for de lækre dråber. Et sæt som dette giver dig nogle elegante oplukkere, som ikke lige sådan slides op.

Kan selvfølgelig bruges året rundt. Så hvis den gamle proptrækker driller lidt, så kunne et sæt som dette formegentlig være en oplagt gaveidé til far.

Parfumer er en sikker vinder at give til manden, som ikke lige mangler noget. Parfumer er en forbrugsvare, som vi før eller siden får brugt og derfor er det altid et hit at have nye skønne dufte på lager. Så uanset om han mangler en ny parfume nu og her eller stadig har rigeligt, så er dette en gave, som man aldrig går galt i byen med.

Mænd er heller ikke dem, som altid er så proaktive i at finde en ny duft, så måske er dette lige hvad din far kunne bruge? Denne klassiske parfume kan købes for 465 kroner.

Bogen fra Morten Albæk ‘Et liv, én tid, et menneske’ er den seneste bog fra hans hånd. Den gør op med opdelingen i vores liv omkring arbejdstid og fritid, men ser det hele som værende en tid. En spændende og gribende bog, som sætter en masse tanker igang omkring balance i livet.

En oplagt gaveidé til faren, som ofte arbejder meget, men samtidig ønsker at opnå den bedste balance mellem arbejde og privatlivet. En bestseller, som du kan købe til blot 235 kroner.

Er den gamle arbejdsmappe ved at være slidt? Måske trænger den blot til at blive fornyet, så den kan afspejle at vi trods alt er i 2023, så er denne dokumentmappe en fantastisk gave. Moderne design og af højeste kvalitet sikrer at både dokumenter kommer sikkert frem, men ligeledes at de kommer frem i fineste stil.

En oplagt gaveidé til faren, som ofte har behovet for at transportere dokumenter med sig.

Træning kan gøres på mange måder, men en ofte overset mulighed for at få sig rørt sker hjemme bag hjemmets trygge vægge. Hjemmetræning er blevet yderst populært, da det ikke behøver tage flere timer. En træningsbold som denne give rig mulighed for at få trænet nogle af de muskelgrupper, som senere kan give problemer – herunder specifikt ryg og maven.

Der er mange muligheder for at finde øvelser på Youtube, samt andre guides på nettet.

Vi bruger mange timer ved fjernsynet, men alt for mange timer mens lyden er dårlig. Med en soundbar som denne, så kan de spændende actionfilm endelig give fuld valuta for pengene.

Mænd elsker god lyd, dette gælder også den lyd som kommer fra fjernsynet. Så hvis din far endnu ikke ejer en soundbar, så kunne dette være en af de mere oplagte gavevalg til fars dag.

Et par træningsbukser til den aktive far er en budgetvenlig, men også yderst brugbar gave at give på fars dag. Følelsen af at være aktiv med det rette tøj er ubeskrivelig – det giver en vis portion velvære, som kan være svær at beskrive.

Disse smarte træningsbukser af højeste kvalitet kan købes for blot 399 kroner. En gave til den aktive far, som med garanti vil skabe stor glæde.

Hvis far godt kan lide at blive klippet derhjemme, men måske er ved at have slidt den 10 år gamle trimmer godt og grundigt, så er det måske på tide at give en ny og funktionel hårtrimmer. En rigtig fin gave, som ikke koster det helt vilde, men passer meget godt ind under fars dag gavebudgettet.

Trimmeren er fra det danske Braun, som laver nogle produkter af højeste kvalitet.

Et multitool er nærmest synonym med de fleste fædre. At have et værktøj lige ved hånden, som stort set kan klare det hele er guld værd. Et værktøj som dette på billedet indeholder alt nødvendigt, uanset om det blot er til værkstedet eller om den skal være fast inventar i fiskekassen.

En oplagt gaveidé til far, som lige mangler det sidste værktøj.

Øl er mandens kæreste eje og for mange også en favoritdrik. For at få den sidste nydelse ud af en øl, så skal den ofte drikkes af enten en flaske eller et flot ølglas. Smagen bør ikke ændre sig, men det gør noget at få den serveret i et flot glas som disse.

Se alle detaljerne på billederne via linket herunder. Glassene er fra det populære mærke: Lyngby.

 

En termokande er en ideel gave til den skønne far, som f.eks. selv har kaffe med på arbejde hver dag, eller blot har brug for at kunne holde kaffen varm i weekenderne.

Der er garanti for at kunne bruge en termokande før eller siden. Nogle benytter dem mere end andre, men uanset hvordan man vender og drejer det, så er en termokande en fantastisk opfindelse, som de fleste fædre er helt vilde med.

Hvad med en populær skjorte til far? Det kunne være en model som på billedet her fra Ralph Lauren, men hos Kaufmann finder man også mange andre fine brands, såsom: Hugo Boss, Tommy Hilfiger og mange flere.

Find den model der passer far bedst og vælg den lige herunder via linket. Vi håber at han bliver rigtig glad for skjorten, der med garanti bliver én af de foretrukne skjorter i klædeskabet i resten af 2023.

Kapitelnavne som Herrefrokosten, Tømmdermændende og Daten giver anledning til for alvor at folde evnerne i et køkken ud. En kogebog til madentusiasten, som elsker at lege i køkkenet og kreere nogle fantastiske retter.

GASTROMAND har opskrifter til de mange situationer og begivenheder som manden befinder sig i. En perfekt gave til fars dag, hvis du har en far, som elsker at være i køkkenet, men nogle gange mangler den sidste inspiration.

Hvis du har en far, som har et flot skæg, så kunne en gaveæske med 24 forskellige skægolier være et oplagt gavevalg på fars dag.

Sættet indeholder 24 forskellige dufte, som kan pleje skægget. Hver flaske indeholder 2 ml og rækker til op til otte ganges brug, så der er til rigtig mange gange behandling af skægget i et unikt sæt som dette. En perfekt fars dag gave.

Tænk som en vinder – en fantastisk bog fra den guldvindende roer Eskild Ebbesen. Du får med bogen en række konkrete værktøjer til hvordan du kan tænke endnu mere som en vinder.

En bog som virkelig sætter tankerne igang hos os alle. Så hvis du har en far, som godt kan lide at læse en bog i ny og næ, så kunne denne være en oplagt gaveidé.

Det kan være skønt at få løsnet lidt op engang i mellem – noget vi gør alt for sjældent. En fars dag gave, som han med garanti ville sætte stor pris på kunne derfor meget oplagt være en omgang massage. Selvom han normalt ikke går til massør, så er der garanti for at han efterfølgende synes at det var en fantastisk oplevelse.

At give en massage som gave er en skøn ting, som måske kan sætte gang i nogle regelmæssige besøg hos massøren, noget alle kroppe har godt af!

Hvis du er på jagt efter en god og brugbar fars dag gave, så kunne en barberskraber og barberingssæt være et perfekt bud. Kvaliteten på skraberne er helt i top, så du undgå gener og andre ubehageligheder ved barbering. Du kan læse meget mere om skraberne og modellerne via linket herunder.

Barbering er noget alle mænd bruger tid på før eller siden, derfor er en gaveide som denne også oplagt, da den altid vil være brugbar.

Gokart er en sjov oplevelse, som skaber et stort antal gode minder, som man med stor glæde husker tilbage på. Det trækker også konkurrencegenet frem i kroppen, da alle kører for at vinde.

Så hvis du mener at dette kunne være noget for din far, så inviter ham med ud at kør nogle omgange gokart – vi garanterer at det er en helt fantastisk oplevelse for både far, men også de andre deltagere under løbet.

En champagnesabel kan få en hver mand til at føle sig ekstra macho. At åbne en champagne med en sabel er en sjov og unik oplevelse, som de fleste mænd morer sig meget med.

Dertil kommer det ligeledes, at en champagnesabel kan være en super flot pyntegenstand på mandens værelse eller kontor. En sabel som denne, som er super flot kan erhverves til blot 349 kroner.

Hvornår er fars dag?

Fars dag er for de fleste fædre en af årets vigtigste mærkedage, men hvornår er det nu, at det er fars dag? I Danmark fejrer vi fars dag den 5. juni, mens de f.eks. i USA fejrer fars dag den tredje søndag i Juni.

Traditionen hvor vi fejre de fantastiske fædre en hel dag går faktisk ikke så mange år tilbage, samtidigt med at det heller ej er en mærkedag, som er opfundet i Danmark. Konceptet omkring fars dag er startet i 1909 i Washington i USA, hvor en kvinde ønskede at hylde sin far. Siden da er konceptet blevet bredt ud til store dele af verden, som hvert år i Juni hylder de fantastiske fædre.

Hvad skal fars dag gaven koste?

At give en fars dag gave er en symbolsk ting, som ikke behøver at ligge indenfor et givent budget. Faktisk er der næppe mange gaver, som skal koste et bestemt beløb – det er nemlig frivilligt at give en gave og bør anses som værende en gestus fremfor en pligt.

Typisk ligger fars dag gaver på et niveau hvor de fleste kan være med. Alt fra 50 kroner til 500 kroner er det mest typiske når vi kigger på de gennemsnitlige gaver, som bliver købt med henblik på fars dag. Det handler faktisk blot om, at du kan finde en gave, som kan glæde den pågældende far. Om det er en tur, som du inviterer på eller om du køber en specifik genstand er ligegyldigt, det handler om at vise at man værdsætter den kærlighed som far viser sine børn.

Du skal give for et beløb, som du mener er det mest passende i lige præcis dit tilfælde. Det er ikke så vigtigt om gaven koster 50 eller 200 kroner, det vigtigste er at du giver en gave du er stolt af og som du mener at far bliver glad for.

Hvorfor giver vi gaver på fars dag?

At give en gave til far på fars dag, er noget vi gør for at hylde de fantastiske fædre, som vi har i Danmark.

Denne mærkedag er som tidligere nævnt, en dag hvor vi sætter de mange fædre i fokus og giver dem en dag, hvor vores opmærksomhed er rettet mod dem. Vi giver dertil ofte en gave, som en ekstra ting på selve dagen, som måske kommer sammen med en lækker morgenmad, som spises i fællesskab, hvor far rigtig skal opvartes.

Hvis børnene ikke er særlig gamle, så vil det typisk være moren, som er ansvarlig for at købe en gave til far.

Giv en personlig fars dag gave

At give en personlig fars dag gave er en oplagt idé. Der findes intet som kan gøre fædre mere glade, end en gave som er personlig fra hans børn. Så hvis du har muligheden for det, så forsøg så vidt muligt at overvej at give en personlig gave til din far.

Det behøver ikke at være en gave, som er hjemmelavet. Det kan også med fordel blot være en gave, hvor I kan nyde hinandens selskab. Oplevelsesgaver kan være helt oplagte som en personlig gave, hvor man for alvor kan nyde hinandens selskab.

At nyde hinandens selskab over en god caféburger eller måske sågar under en helikopter tur er alle gode og fantastisk gaveidéer til fars dag gaven. Dit budget til gaven afgør selvfølgelig hvad der er muligt, men et godt tip er at tænke oplevelser og tid med far ind hos gaven.