Gave til teenager - drenge og piger

At være teenager er ikke altid nemt. Når man går gennem teenage-fasen sker der mange ting med kroppen og sindet. Det kan også til tider være kompliceret for forældrene at forstå diverse ting der foregår i en teenagers liv. Dette gør sig også gældende når man skal finde en gave til sit teenager barn. Det kan være svært at finde på gaveidéer til teenagere, hvis ikke de selv er kommet med nogle gode ønsker. Og det er ligegyldigt om det er gaver til drenge, eller gaver til piger – det er bare kompliceret at finde på den perfekte gave til teenageren.

Der er desværre ikke nogen decideret opskrift på at finde den perfekte gave til teenageren. Det er særdeles individuelt, hvilket specielt gør sig gældende når man leder efter gaver til teenageren. Når man leder efter en god gave, er det altid en god idé at være helt inde i teenagerens fritidsinteresser og stil.

Et Coca Cola køleskab er en sjov lille ting, som kan være god at have uanset hvor i teenagelivets man er. Om man er er 13 eller 18 år gør ingen forskel – en kold cola kan vi alle have.

Køleskabet har et sjovt og unikt design, som gør det til en sjov og anderledes gaveidé til teenageren. Skal man måle på antal kliks, er dette en af de mest populære teenagegaver overhovedet.

Måske er du endnu ikke bekendt med Virtuel Reality, men det er din teenager uden tvivl. Tag brillerne på og bliv draget af den spændende verden, som befnder sig bag disse magiske briller.

Du får muligheden for at prøve det på egen krop, hvor man kan spille forskellige spil. Noget som især drenge har taget rigtig meget til sig de senere år. Så hvis du gerne vil se en glad 13 årig dreng, så skal du give ham denne oplevelse.

Her er alt hvad teenage-pigen behøver for at lægge den perfekte neglelak. I dette premium kit får man alt med, som er afgørende for at kunne lægge den ønskede neglelak – herunder UV lampe, basisprodukter og redskaberne som kræves.

En perfekt gaveide og er oplagt som en teenage-og-mor-ting at gøre sammen.

En karikaturtegning er en sjov og yderst personlig gaveidé til teenageren, som kan afbilledes i alle mulige situationer. Om det er foran computeren, ude ved hesten, på fodboldbanen eller blot et portræt hvor han/hendes klassiske ansigtstræk er i fokus, så er dette muligt.

Du uploader blot et billede af teenageren, som herefter bliver til den ønskede karikaturtegning.

Michael Jordan, Muhammed Ali, Diego Mardonna og mange flere – de store profiler på de største dage fanget med et kamera. Dette danner grundlag for nogle super-fede plakater som passer perfekt ind i teenageværelset. Plakaterne er i sort/hvid der giver disse mindeværdige øjeblikke ekstra kant.

Se alle de ikoniske billeder via nedenstående link.

En chunky cardigan fra May i et elegant design, der giver et hav af forskellige anvendelsesmuligheder. Egner sig vildt godt til de lidt koldere måneder vi har herhjemme i Danmark, og sammensættes bedst med et par cool jeans og et par fede sneakers der sammen giver et trendy og moderne look.

Se alle detaljerne på flere billeder ved at klikke dig videre på linket lige herunder.

Alle de gode “Danish sayings” som vi har grint af nu på en plakat. Super god og humoristisk gaveidé, der altid kan give et smil på læben – og selvom man måske lige skal læse sætningen to gange, før man lige forstår 100% hvad der menes, er humoren bestemt ikke dårligere af den grund.

En fin plakat der sagtens kan få en plads på et teenageværelse. God idé både til drengen og pigen.

Gaming er blevet mere accepteret, end de hidtil har været. Måske skyldes de at de helt store idoler, som spillerne på det kendte Counter Strike hold Astralis har en stor succes, men om ikke andet, så er E-sport ved at blive mere anerkendt, hvilket selvfølgelig også betyder, at endnu flere teenagere jagter drømmen om en karriere inden for e-sport.

Her får du et komplet sæt, sådan at din dreng eller pige kan begynde deres rejse og prøve deres kræfter af i den digitale verden. Du kan også her læse en guide til bedste gaming headset.

Super fede crew-neck sweatshirts til den modebevidste teenager pige fra Mads Nørgaard. Her har du mulighed for at give teenagerpigen en god gave, der både ser godt ud og kan holde hende varm i de kolde måneder og sene sommeraftener.

Se flere af de populære sweatshirts fra det kendte danske mærke Nørgaard via linket herunder. Brandet er kendt for at levere kvalitetsprodukter i fantastiske og farverige designs. Trøjen fås i størrelserne XS til XL, så der er rig mulighed for at finde den rette størrelse til hende.

Måske en flot tophue med lækker strækbar pasform, eller en stilren cap kunne friste teenageren?

Giv teenagerpigen en lækker hue til at holde hovedet varmt hen over de kolde måneder, eller en cap der kan give outfittet prikken over i’et i gadebilledet. Der findes mange forskellige muligheder fra anerkendte brands såsom Wood Wood, Mads Nørgaard, KELKK med flere. Find alle styles og muligheder herunder.

Leder du efter nogle pæne smykker til den kræsne teenagerpiger?

Så behøver du ikke lede ret meget længere. Pilgrim har et stort udvalg at superflotte kvalitets øreringe, der også kan findes i de fleste prisklasser, så alle kan være med. Der er noget for enhver smag.

Det er helt sikkert en teenagergave du kan blive populær på.

En massagepistil er utrolig effektiv til den aktive teenager. Ligegyldig om der dyrkes fodbold, håndbold, styrketræning eller noget helt fjerde, er massagepistolen en rigtig god gaveide, der kan gøre restitutionen langt mere effektiv, sådan man hurtigere kan komme tilbage til det næste træningspas.

Læs mere om pistolen og dens effektive egenskaber via nedenstående link.

Hjernen bag Astralis er en bog der omhandler ‘Zonic’, som er Astralis træner

Astralis er i skrivende stund verdens bedste Counter Strike hold, og har skabt deres succes til dels gennem deres innoverende taktiker. I bogen får man et detaljeret indblik i hvordan hans vej til succes har forløbet sig, og hvordan den professionelle e-sports scene har udviklet sig fra dengang der var cola og chips involveret, til nu hvor der er mental træner og kostvejledere indover. Bogen kan købes som E-bog eller Lydbog i øjeblikket hos Saxo.

En flot sneaker er en rigtig god gave til teenageren. En flot og simpelt sneaker kan bruges til hverdag såvel som til fysiske aktiviteter. Hvad end behovet lyder på, så er et par gode sneakers altid en god gave til teenageren.

Vi har samlet et stort udvalg af pæne sneakers i forskellige farver. Hvad end du søger et par simple sort sneakers til teenagerdrengen eller et par lyserøde prangende sneakers til teenagerpigen – ja, så har vi fundet det hele.

Værelset betyder rigtig meget for en teenager. Det er stedet hvor mang får ro og fred fra forældrene og man kan være med sine egne tanker såvel som aktiviteter.

Af den grund er det også vigtigt at værelset symboliserer det, som teenageren nu har behov for. Hvis det er fodbold, musik eller andre ting og sager – ja, så er det vigtigt at der er ting og sager på værelset der gør det at opholde sig på værelset inspirerende.

Derfor har vi fundet disse wallstickers i mange forskellige variationer, som gør det muligt for teenageren at give sit eget præ på indretningen.

En flot men simplificeret hoodie fra det populære mærke Le Fix.

Hoodies er generelt meget populære hos teenager drenge. Det er et simpelt stykke tøj, som ikke kræver meget fantasi for at få til at passe sammen med andet tøj. Denne hoodie er en neutral farve, hvorfor det er endnu nemmere at få til at passe til et par fede bukser eller et par fede sko.

Helt klart en trøje der vil falde i god jord hos teenageren.

Teknologien fylder utroligt meget i vores alles hverdag. Den fylder så endda endnu mere i en teenagers hverdag.

Hvis telefonen går tør for strøm, kan det medvirke til direkte panik hos flere teenagere. Hvordan kommer de nu i konktakt med venner og familie? hvad skal det lave i bussen? Med denne USB-oplader giver du teenageren en handy gave, der giver mulighed for at lade flere telefoner op på samme tid. Helt perfekt til skolebrug eller andre sociale sammenhænge.

Som tidligere berørt, så skal værelset være et trygt sted for teenageren. Det skal være rart, afkoblende og gen-opladende at komme hjem til sit værelse som teenager. Derfor er det også vigtigt at værelset afspejler de ting som man holder af i den alder. De sjove katte-puder fra Coolstuff har vist sig at være en rigtig sjov idé til især teenagepigen, der har en forkærlighed for katte.

Med disse puder kan du gøre din teenagers værelse hyggeligt og personligt. En idéel pigegave til teenageren der værdsætter at bruge tid på værelset.

En ægte bestseller fra May er deres skønne hvide sweat, som er med på listen her. Det er en varm sweat der er god til de lidt koldere måneder, men også blot hvis man en forårs- eller sommeraften har brug for lidt mere varme.

Denne sweat går utrolig godt sammen med et par jeans og et par sneakers – alt i alt en meget elegant sweat.

Personlige gaver er altid sjove!
En personlig gave indikerer at man har tænkt nøje over gaven, hvilket er det bedste fundament for en succesfuld gave.

Her har vi fundet en anderledes og personlig gave. Få personaliseret en stor Toblerone med teenagerens navn på!
Det er en super sjov gave der med sikkerhed vil bringe smilet frem på teenagerens mund.

En rigtig god lille bonusgave, som skaber meget mere værdi end hvad prisen fortæller.

En skøn lille sag fra May. Denne fine sweat er perfekt til de lidt køligere sommeraftener, eller blot hvis man ønsker at pifte sit efterårsoutfit en smule op med et farverigt udtryk.

Vi er ganske vilde med de designs der kommer fra May i øjeblikket, da det rammer perfekt i forhold til det segment der hedder teenagere – og dermed også egner sig perfekt som en teenagegave.

Denne herre parfume fra Giorgi Armani er den perfekte parfume til teenageren der er på vej ind i de voksnes rækker.

Når man indtager teenagerårene, går kroppen mange faser igennem. Man udvikler sig, og der sker mange ting med kroppen. Én af disse ting er, at kroppen begynder at lugte anderledes.

Med denne parfume giver du en gave til teenagerdrengen, som han med sikkerhed vil blive glad for og benytte hyppigt.

Et underholdende spil, som kan bruges i alle sociale sammenhænge.

Dette spil er perfekt til at bryde isen eller til at underholde en gruppe venner eller familie.
At grine er noget de fleste af os ikke værdsætter nok. Vi elsker alle sammen at grine, og dette spil vil med sikkerhed fremprovokere en del latter i de fleste selskaber.

Et sjovt spil som teenageren vil kunne nyde med vennerne i mange sammenhænge.

Endnu en fin genstand der er med til at gøre ethvert teenagerværelse fantastisk at opholde sig på.

Denne Sackit sækkestol er en god teenager gave til piger såvel som til drenge. Hvis teenageren elsker at befinde sig på værelset, er denne sækkestol en god gave at give.
En afslappende måde at hænge ud på værelset med vennerne eller søskende. Ja, måske forældre også er velkommen til at hænge ud på værelset i denne sækkestol.

Den super populære oversize jakke fra May hører naturligvis også til på listen her. Den har et hav af forskellige stylingsmuligheder, og det er næsten kun fantasien der sætter grænser her. Vi er i hvert fald ret begejstrede for denne beige May jakke, der helt sikkert bliver en bestseller i år.

Tag et kig på de mange fine detaljer via nedenstående link.

Udseendet betyder rigtig meget for de fleste teenagere. Det gælder både piger og drenge. Selvom vi måske tror, at piger går mest op i deres udseende, så er det faktisk også rigtig vigtigt for drengene at de ser godt ud i teenagerårene.

Denne voks fra ID Hair er nok den mest populære hårvoks på markedet for teenagere. Voksen er god til at holde håret på plads i lange perioder, og vaskes nemt ud.

Endnu et skønhedsprodukt til teenagerpigen.

Teenagerpiger går meget op i makeup og neglelek. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal give en teenager pige af skønhedsprodukter, så er en neglelak altid en god idé. Find en farve du synes passer godt til hende. Er du også i tvivl om farven? Så kan du altid gå med en knap så prangende farve.

Du kan også finde flere forskellige. De koster kun 79 kr. og derfor er der plads til at give lidt variation.

En hårbørste er generelt ikke en kompliceret genstand.

Denne hårbørste fra det kendte skønhedsmærke HH Simonsen kan dog bruges til både vådt og tørt hår. HH Simonsen er kendt for deres topkvalitets produkter til håret. De laver også glattehjerne, krøllehjerne og hårtørrere.

Så hvis du vil give en god teenagergave til pigen der går op i sit hår, så kan du med fordel gå efter HH Simonsen.

Her har vi fundet den ultimative drengegave.

Elsker han fodbold? Så er chancen at han støtter det danske landshold i hvert fald ret stor. Denne trøje med det danske landshold er den idéelle teenagergave til drengen der spiller fodbold. Den kan bruges til at træne i såvel som til at have på, hvis han skal på tribunen for at støtte sit de røde og hvide.

En sikker gave til den fodboldglade teenager.

E-sport er på sit højeste. Flere og flere unge dyrker e-sport, og det er faktisk gået hen og er blevet en levevej ligesom traditionel sport.

Denne mus fra det troværdige mærke Razer har i flere år været en af de mest populære muse indenfor e-sport. Specielt indenfor spillet Counter Strike, er denne mus hyppigt benyttet. Så hvis du teenager søn bruger mange timer foran computeren, så kan denne mus været en rigtig god teenagergave.

En sød strik cardigan der altid er et must-have i garderoben, eftersom den har så mange fine anvendelsesmuligheder, og egner sig perfekt til flere forskellige årstider. Dette er en ikke cardigan man gemmer væk om sommeren og finder frem igen om vinteren – tværtimod kan den bruges hele året.

Se alle de fine inspirationsmuligheder via nedenstående link, hvor du præsenteres for endnu flere skønne billeder.

Vi holder os I gamerkategorien. Her har du mulighed for at give en rigtig god drengegave til teenageren der bruger mange timer på at finpudse sine Gaming kompetencer.

Når man bruger mange timer foran computeren, er denne rette kropsholdning utrolig vigtig, og derfor er en god stol et must for at holde sig sund og rask. Der skal selvfølgelig også dyrkes motion, men en god stol gør også en stor forskel.

Smart, stilren og effektiv Macbook-holder, der kan være med til at strukturere arbejdet på kontoret. Meget velegnet til skærmdeling eller lignende, men også hvis man ønsker en mere naturlig arbejdsposition.

Designet er meget gennemført, og funktionen på Macbook-holderen bliver nærmest uundværlig, når man først er blevet vant med holderen. Se flere detaljer ved at klikke på et af nedenstående links.

Dette gamer headset fra HyperX er det klart det mest populære headset indenfor e-sport.

Headsettet er populært grundet dets simple funktioner, lave pris og høje kvalitet. Man finder ikke et headset med samme egenskaber til samme pris. Samtidig er HyperX et anerkendt mærke i branchen, der altid leverer godt Gaming gear.

En stensikker gamer-gave til teenagedrengen der går med drømmen om at blive e-sportsstjerne.

De unge går ikke så meget i biografen i dag. Det er helt naturligt grundet internettet og de medier vi har derhjemme
Der er dog ingen tvivl om, at en tur i biografen er noget de fleste teenagere vil sætte pris på.

Giv en god teenagergave til hende eller ham, som de kan dele med en ven eller dig for den sags skyld. Billetten er inklusiv sodavand og popcorn, så du sender dem godt afsted mod den film de ønsker at se.

Vi vender tilbage til stemningen på teenagerværelset. Et sted hvor teenageren bruger mange timer i løbet af deres liv.

På siden her finder du et hav af forskellige plakater, med en masse forskellige indhold. Der er alt fra portrætter til citater, og alt sammen i mange forskellige størrelser.

Giv teenageren en plakat herinde fra der passer tile deres stil, og bidrag til at gøre værelset et personligt og hyggeligt sted at være.

Partners er utroligt sjovt brætspil, hvor det gælder om at have en god makker.

Spillet er godt at have med i sociale sammenhænge, og giver altid anledning til en god aften – så længe selskabet lægger op til det. En god gave til teenageren der værdsætter sociale stunder med venner og familie. Hvis ikke dette spil er lige noget for teenageren, så er der flere at vælge mellem inde på Arnold Busk.

Det ordspil er spillet der gør alle situationer mærkelige og akavede. I spillet kan kortene sammensættes på mange forskellige måder, og det er op til dommeren at bestemme hvilken kombination der er sjovest. Derfor er der altså ikke taberen der svarer decideret forkert på spørgsmålet – det er noget dommeren afgør.

En sjovt spil der giver anledning til mange sjove stunder.

Spillet hvor viden og mimik er en god egenskab at have.

HINT er spillet hvor man dyster mod et andet hold i alt fra musik, lande og tegn og gæt. Man kan hente point hjem ved at gætte rigtigt på små ‘hints’ som spillet udlevere. Det gælder om at én deltager får et hint og derefter skal give det til kende overfor sine holdkammerater i form af tegn og gæt, tale, mime eller ved at nynne.

Et sjovt spil der samtidig er udfordrende og tester hele selskabets viden.

LykkebyLykke har et stort udvalg af fantastiske og farverige hårbøjler og hårelastikker. De har utroligt mange mærker at vælge imellem, hvorfor der med sikkerhed vil være muligt at finde en fin pigegave i mellem. Der er prangende farver til de sommerlige looks, og så er der de mere mørke og simple til de mørke vintertider.

Du har altså rig mulighed for at finde en spændende pigegave til teenageren hos LykkebyLykke.dk

Markedet for kosttilskud er vokset utroligt meget over det seneste årti.

De sociale medier har øget kropsidealet, og derfor er der også mange flere unge der går i fitness. Som teenager ønsker man at se godt ud, og derfor ligger de fleste teenagere også mange timer i at træne.
Hjælp teenageren i gang med træningen ved at give et sundt kosttilskud der booster træningsprocessen. En god advents- eller julegave til teenageren.

Fed jakke til hende der både er varm og æstetisk flot.

Jakken harmonerer rigtig godt med den tid vi har i øjeblikket og rammer meget godt i forhold til den efterspørgsel der er inden for jakker. Den indeholder mange søde og fine detaljer, og giver modtageren af gaven en række gode anvendelsesmuligheder, sådan hun kommer til at stå knivskarpt.

Strømmen på en teenagers mobiltelefon drænes som ingen anden. Vi lever i en verden hvor alt for mange timer desværre bruges på de sociale medier gennem vores devices. Og dette gælder specielt for teenagere.

Her kan du give en god teenager gave til den dovne af slagsen. Med den trådløse oplader ligger man nemlig bare telefonen ovenpå, og så oplader den. Helt ideel til at have liggende ved siden af sengen.

Den oplagte TikTok og Instagram selfiestang.

Leder du efter en god gave til den medieglade teenager?

Denne selfiestang gør det muligt at filme og tage billede af en selv, helt uden hjælp. Stangen rækkes bare ud fra kroppen, og ved hjælp af en knap på håndtaget, kan man styre kameraet på spidsen af stangen. Helt sikkert en teenagergaver der vil blive brugt hyppigt igennem 2021

Dette LED-bånd med fjernbetjening er perfekt til at skabe den rette stemning på ethvert teenager værelse.

Det smarte ved dette LED-bånd er, at du kan skifte farven på lyset ved hjælp af en trådløs fjernbetjening. Det er derfor muligt at lyse lokalet op med netop den stemning du synes passer til aktivteten.
En rigtig god gave til teenageren der gamer, og ønsker at pimpe sit værelse lidt op.

Vi er alle sammen godt klar over, at teenagere er meget glemsomme. Der sker meget oppe i hovedet når man når den alder, og derfor er det også accepteret, at teenagere glemmer meget.

Med denne bluetooth tracker giver du altså en gave der hjælpe teenageren med at passe på de vigtigste ting – nemlig nøgler og pung. Gør livet lidt mere overskueligt for dit teenagerbarn med denne gave.

Her har vi fundet en sjov gave, til teenageren med den søde tand.

En candyflossmaskine er noget de færreste kan prale med at de har hjemme i køkkenet. Derfor er det en rigtig god teenagergave, der giver teenageren mulighed for at vise sine venner og veninder noget unikt når de inviteres hjem på besøg.

En unik gave til både piger og drenge som de kan have det sjovt med i køkkenet. Det vil helt sikkert være et hit som fredagsslik derhjemme.

Rejser i meget? Måske dette bærbare bordtennissæt ville være en god gave til teenageren.

Dette bordtennissæt sørger for at teenageren altid kan holde sig beskæftiget når i er på ferie. Det kan selvfølgelig også bruges derhjemme.
Det eneste det kræver er at lidt større bord, og så kan du sætte nettet op.

En god gave til den aktive teenager der ikke kan sidde stille.

Som teenager kan det godt være svært at komme op om morgenen, hvor de fleste unge med et godt sovehjerte altid lige kan tage en halv time mere. Hvis du leder efter en gave, til en teenager som du ved elsker at sove længe og har svært ved at stå op, så kunne dette vækkeur måske være en oplagte gaveidé.

Vækkeuret starter stille og roligt med at simulere en solopgang, som gør det nemmere for kroppen at vågne.

Enten er man til at gå med cap eller er man ikke. Det afhænger ofte af hvordan hovedet er formet, hvorvidt en kasket passer på hovedet eller ej, men hvis du kender en teenagedreng eller pige, så vil du også typisk vide om caps/kasketter er noget som de går med.

Hvis det er tilfældet, så kan du næppe ramme helt ved siden af med en meget basic cap, som er en oplagt gaveidé til en god pris til både ham og hende.

SNIFF er et af de mere populære brand når vi taler tøj til unge drenge. Så hvis du gerne vil købe en blød pakke til drengen, så rammer du næppe helt ved siden af ved at kigge i retning af mærket SNIFF.

Designet er meget simpelt, hvor det primært er logoet som fremhæves, men det er omvendt også dette, som de unge drenge finder yderst populært og ligeledes det, som gør at tøjet er lidt sejt. En oplagt gaveidé til drengen, uanset om han er 12 eller 18 år.

Hvis du beder 10 teenagere om at nævne en taske, så kan du være helt sikker på at en del af den siger Núnoo. Det er uden tvivl en af de mest populære tasker i 2019 til både piger på 13 år, men også til piger i 18-20 års alderen.

Generelt er tasken rigtig simpel, men er samtidig også rigtig smart og virkelig god at anvende. Tasken har mange rum, hvilket er noget som piger/kvinder sætter rigtig stor pris på i deres tasker, så alting ikke kludres sammen.

New Balance har i rigtig mange år været en af frontløberne når det gælder om at design sko til blandt andet teenagere. Denne Stoneware/oyster model er heller ikke helt af banen.

En sej sko, som dog er meget neutral, hvilket gør at den passer til rigtig mange forskellige outfits, hvilket jo er noget som de unge teenagepiger ofte sætter en stor dyd i at sammensætte helt perfekt. Kvaliteten hos New Balance har også alle dage været helt i top og er det stadig.

Hvis man gerne vil være forholdsvis sikker i sit gavevalg til den ofte krævende og måske lidt kræsne teenager, så kan man dog næsten ikke gå galt i byen med en simpel, flot kjole.

Kjoler er super søde og kommer i en flotte farver, som gør at den kan bruges i rigtig mange henseender. Du kan både bruge den til skole, men ligeledes også til fest. En kjole der hitter uanset om hun er 13 eller 15.

Mange teenagepiger kan godt lide at være kreativ med deres valg af outfit, og herunder tilhører også en kategorien skjorter. Der findes mange skønne skjorter til teenagepigen. Netop derfor skal de seneste nyheder også med på listen her som en oplagt gaveide til den modebevidste teenager.

I kategorien herunder finder du stilrene skjorter fra anerkendte brands som Mads Nørgaard, Minimum, Gestuz, Q med flere.

Smykker og accessories er altid et hit til piger i alderen 13-18 år, det er der næppe nogen tvivl om. Så hvis du stadig er helt på bar bund i din søgen efter den perfekte gave til teenagepigen, så kan du rolig tage et nærmere kig på dette sæt. Ved første øjekast, så ville man umildbart tro at sættet var rigtig dyrt, men det er faktisk ikke tilfældet.

Du får dette skønne sæt. hvor der både er ur og armbånd i den populære rosa farve, for blot 349 kroner. En ofte passende pris for en gave.

Om man først lige at begyndt at gå med make-up eller om man har gjort det nogle år, så er der ingen tvivl om at piger næppe kan få for meget af det. Der er altid lige en farve, en øjenskygge eller en mascara som der ikke lige er i skuffen, så hvis man er på bar bund i sin søgen efter en gave til den unge pige, så er make-up altid en vinder.

Du kan få make-up I alverdens prisklasser, hvor du selvfølgelig også selv kan bestemme hvorvidt det skal være neglelak, mascara, pudder eller noget helt andet. Du kender bedst pigen der skal have gaven.

Uanset om teenageren du leder efter gave til først nu er på vej til at blive teenager eller om han/hun er ved at forlade denne betegnelse, så er det rart at have styr på sine dankort, sygesikring mv. Som teenager begynder voksenlivet stille og roligt hvilket giver flere og flere kort til pungen.

En kortholder som denne er nok mest henvendt til drenge, men er en rigtig god måde at opbevare kort på, da den skal være i forlommen og derved ikke så nemt tabes til fester eller andre aktiviteter, hvor punge generelt nemt kan blive væk for en ung person.

En rygsæk har rigtig mange forskellige anvendelsesmuligheder, hvorfor at man heller aldrig kan få for mange af disse. Især hvis modellen er lidt smart som denne, så er man som teenager ofte lidt mere tilbøjelig til at beskytte sig af den, fremfor den lidt kedelige model, som de egentlig synes er lidt pinlig at have med.

En rygsæk af højeste kvalitet, som dog ikke koster alverden, hvilket gør det til en super oplagt idé til en ung dreng eller pige mellem 13 og 18.

Som ung teenager, så er der ofte mange sportsaktivitet, skoleture og andre ting, hvor en god sportstaske kan være helt uundværlig. Modellen her er fra Nike og er en rigtig gode gaveidé til ham eller hende på 12, såvel som 18. Uanset hvad, så er det en rigtig praktisk ting at have.

Hvis den gamle sportstaske ikke er helt så god længere eller måske lugter lidt at sure træningssko, så kunne denne model være en super god gaveidé.

Hvis man skal være med på moden i 2021, så er det svært som ung dreng eller pige at komme uden om de helt moderne og fantastiske AirPods fra Apple. Dette er de originale, som er lidt dyrere end de mange kopier, men de er også prisen værd.

Høretelefonerne er super gode og har en skøn lyd. De er ydermere rigtig smarte og nærmest synonym for mode når man kigger rundt blandt de mange teenagere, som alle har et sådant par.

Hvordan finder du den perfekte idé?

Det kan være en større opgave at finde en god gave til teenageren. Hvad end anledningen må være, så er det særdeles svært at finde en tilfredsstillende gave, når det er til en teenager. En julegave til teenageren er generelt simpel nok. Du har nok fået en ønskeseddel, og så gælder det bare om at finde den gave på listen som du mener du vil forære. Det kan dog være sværere at finde på en kreativ og uventet gave til teenageren.
Vi er vist alle sammen godt klar over, at teenagere er lidt mere krævende. Og har du ikke fået en ønskeseddel, eller pønser du som sagt at give en spontan og uventet gave – ja, så har du påtaget dig en udfordring.

Det vigtigste er at gøre en god indsats, og sætte sig ind i teenagerens interesser. Ofte er teenagere i færd med at finde deres identitet, og den udforskes gennem fritidsinteresser – hvad end det er sport, venner og fest eller andre aktiviteter.

Vi har gjort vores absolut bedste her på siden for, at du kan finde en god gave til teenageren. Vi mener ikke at det nødvendigvis behøver at være kompliceret, så længe du bare gør dig umage. Derfor har vi samlet en masse gaver ovenfor, som forhåbentligt har gavnet dig. Hvis ikke du har fundet den rette gave, så håber vi i hvert fald at du har fundet nok inspiration til hvilken retning du vil gå med gaven til teenageren.

En god teenager gave til pigen?

Det er selvfølgelig vigtigt at tage i betragtning hvilket køn du køber gave til. En gave til teenager piger kan adskille sig meget fra en gave til en teenager dreng. Teenagerpiger er ofte lige begyndt at gå meget op sig selv og sit udseende. Og derfor er tøj, makeup, hårprodukter og smykker i høj kurs hos pigerne. Så hvis du er i stand til at snuse dig frem til i hvilken kategori gaven skal høre under, så er dine chancer for at finde en god pigegave alligevel ret høje.

Det er generelt en dårlig idé at gætte sig frem til en gave til teenagerpigen. Her er det vigtigt at forhøre dig grundigt, da der kan være meget stor forskel på ovenstående højkurs-gaver. Og det betyder meget mere for teenagerpiger at du har gjort noget ud af at finde den perfekte gave, end det f.eks. gør for teenagerdrenge. For drenge kan det være lige meget hvem, hvornår og hvorfor gaven er købt, så længe det er noget brugbart. Den går desværre bare ikke, når du skal finde på den perfekte gave til pigen.

En god teenager gave til drengen?

Det er generelt lidt mere simpelt at finde en god gave til teenagerdrengen. Selvom at vi befinder os i 2019, og det er på mode ikke at gøre forskel på kønnene, så er det altså bare lidt mindre kompliceret at finde på drengegaver. Det er nu egentligt ikke fordi teenagerpiger er mere krævende, men mere fordi det er nemmere at finde en simpel T-shirt, et par bukser eller noget elektronik der falder i god jord hos drenge. Det gælder egentlig også for andre alderskategorier end teenager – det er bare mere ligetil at finde gode gaver til drenge. Nok mest af alt fordi mænd og drenge ikke tænker lige så meget over hvad gaverne indeholder, eller hvad der bliver givet. Selvfølgelig er der forskel på en god og en dårlig gave, men så ligges der heller ikke mere i det. Der kan nogle gange være mere bag, når piger giver gaver til hinanden.

Er du helt på bar bund?

Hvis du er helt på bar bund, er oplevelsesgaver altid en god idé. Hold dig generelt langt væk fra at give kedelige gavekort, med mindre det er decideret ønsket. Det er utroligt upersonligt og som sagt kedeligt. En oplevelse er derimod personlig og skaber stor værdi for modtageren. Der er selvfølgelig forskel fra køn til køn og person til person, hvad der foretrækkes at modtage som oplevelsesgave. Derfor er det også rigtig vigtigt at man ikke bare svinger kortet, og finder en oplevelses der er udenfor teenagerens interesser. Der er utallige af oplevelser her på siden at vælge mellem, så hvad end det er skydiving, Djvæleræs eller et spa-ophold du mener vil passe som den perfekte gave til teenageren, så håber vi at du har fundet det her på siden.

Dette indlæg er udarbejdet af: den