Mors dag gave - Find inspiration til gaven

Du har allerede afgivet din bedømmelse.
Mors dag gave Find gaven til mor
5 (100%) 6 stemmer

Vi hjælper dig med nogle mors dags gave ideer

Hvis du har svært ved at finde den perfekte mors dag gave, så har vi fundet mere end 60 forskellige gaveforslag. Du kan med sikkerhed finde en gave, som passer perfekt til din mor, da vi har gaver til alle aldersgrupper, samt gaver der passer på alle gavebudgetter.

Mors dag fejrer vi næste gang d. 10 maj 2020, som er den anden søndag i maj.

Vi håber, at du med vores liste over gaveidéer til mors dag kan finde den helt rette gave til din mor. Hun fortjener uden tvivl den bedste gave, som du med stor sandsynlighed kan finde på nedenstående.

Alle oplever modgang og udfordringer undervejs i sit liv, men det handler om hvordan man kommer igennem disse hårde perioder. I denne bog sætter de fire forskellige kvinder  Hanne-Vibeke Holst, Ritt Bjerregaard, Anne Linnet og Christine Antorini ord på dette. De deler hudløst ærlig egne livserfaringer.

Fremragende bog mor med garanti vil sætte pris på. Der findes ikke noget bedre, end at smække benene op, brygge sig en god kop kaffe og læse en god bog.

Vi har fundet bogen hos Saxo.com til en pris der hedder 120 kroner.

I en travl hverdag er det altid en god idé med en gang selvforkælelse. Det er vigtigt at passe på sig selv, så hvorfor ikke forkæle mor med en god gave som denne. Hun vil garanti sætte pris på massagen, også er tanken ligeledes en rigtig god gaveide.

Vi har fundet en anerkendt massage igennem oplevelsesgaver.dk, hvor det blandt andet er muligt at bestille en massage nær dig. Du kan læse mere omkring massagen, og eventuelle forespørgsler ved at klikke på et af nedenstående links.

Arganolien er super populær til tørt og ødelagt hår. Det kan give et mere sundt look i håret, samtidig med det også nærer og plejer. Denne pakke inkluderer 3 forskellige produkter der indeholder arganolie. Super velegnet til kvinder der ønsker at pleje og forkæle sit hår.

Ved at vælge 3 produkter, kan man samtidig med også lave en god handel, eftersom der er lidt at spare ved at benytte sig af dette pakketilbud. Se mere omkring produkterne hos forhandleren.

Australian bodycare er kendt for deres effektive Tea Tree produkter. Dette er en ansigtsmaske lavet på Tea Tree der har rigtig mange gode egenskaber.

I ny og næ kan det være rigtig rart med en gang hjemmewellness. Dertil hører sig også en ansigtsmaske, hvor en mulighed blandt andet kunne være denne løsning fra Australian BodyCare. Der er flere gode anmeldelser på produktet, hvorfor vi naturligvis kunne finde plads på listen her over mors dag gaver.

Find mere information omkring produktet ved at klikke på et af nedenstående links.

Den minimalistiske og klassiske Lyngby vase. Vasen vil stort set kunne passe ind i de fleste hjem – både i en meget moderne og skandinavisk stil, men også i en mere autentisk og gammel bolig. Det er netop derfor Lyngby vasen er blevet så drøn populær – den er super nem at finde en plads til, uden den dominerer i rummet.

Lige netop derfor mener vi også at Lynby vasen gør sig rigtig godt som mors dag gave. Du kan eventuelt fylde vasen med nogle dejlige blomster, for lige gaven lidt personlighed og ikke mindst prikken over i’et. Vi håber at mor bliver glad for gaven.

Med dette værdibevis kan du og din mor nyde adskillige timer sammen. Caféturen giver den perfekte mulighed for at få snakket sammen, mens I udforsker jeres kulinariske sanser, og biografturen vil give jeres følelser en enorm oplevelse, når I ser den film,I begge har glædet jer til.

Giv din mor den oplevelse, I begge vil få kæmpe glæde af. I kan vælge frit mellem et utal af caféer og mere end 40 biografer i hele landet.

Mangler din mor et ur på væggen, så kan du med fordel give hende dette Karlsson vægur, der pynter hjemmet med et stilrigt og dog simpelt design. Væguret gør det muligt for mors gæster at se, hvad klokken er, uden at gå på kompromis med et pænt hjem.

Et vægur kan være en mere betydningsfuld gave, end det lige lader til, og Karlsson væguret er i en prisklasse, der egner sig som gave ved flere lejligheder.

Vil du forkæle din mor med hår- og neglebåndskur, massage eller fod- og karbad, så kan I nu lave hjemmet om til jeres eget welness-center. Ecooking Multiolie kan nemlig anvendes til adskillige formål og giver en følelse af velpleje. Derudover har den en beroligende duft af lavendel og orange.

Olien kan anvendes på hele kroppen og i håret, og den er 100 % økologisk og vegansk.

Med “Min Historie” af Michelle Obama kan du give en stærk kvinde muligheden for at læse bogen om en anden stærk kvindes liv. Michelle Obama har bragt sig frem som en af nutidens mest profilerede kvinde, mens hun skabte en velkommende atmosfære i Det Hvide Hus og opdrog 2 respektfulde døtre.

Med denne bog får din mor muligheden for at sætte sig i Michelle Obamas sted og får et indblik i en af de mægtigste kvinder i verdens liv.

“Jeg er f*cking hot!” er en bog, der handler om, hvordan det er at komme i overgangsalderen. Renée Toft Simonsen holder ikke igen, når hun både humoristisk og direkte fortæller, hvad der sker med kvindekroppen, når den nærmer sig de 50 år. Det er en bog, de fleste kvinder kunne nyde godt af at læse, og i særdeleshed kvinder over 40 vil kunne nikke genkendende til meget, hvis ikke hele bogen. Denne morsdagsgave vil kunne give din mor mange morsomme læseoplevelser.

Når man er på farten er det oplagt med en smart clutchtaske. Har mor ikke sådan én, eller har givet udtryk for hun er på udkig efter en ny, er det måske nu du skal kigge en ekstra gang.  Stilren og simpel clutchtaske, der vil kunne passe ind til de fleste outfit. Tasken kommer i sort læder af god kvalitet.

Du kan læse mere om tasken og dens størrelse ved at klikke på en af nedenstående links.

Denne taske står til 440 kroner.

Et ikon, en legende der igennem årtier har forkælet danskerne med fængende musik, der får lov at leve i mange, mange år endnu. Det bliver aldrig kedeligt til et Kim Larsen nummer, og der opstår ofte folkesang, hvis der bliver spillet et Kim Larsen nummer i fælles forsamlinger.

Bogen her er interessant læsning for de fleste, hvor man kommer helt tæt på den populære kunstners unge år.

 

Til et sommer outfit, hører der sig også et par komfortable sandaler til. Måske kunne disse fra Bianco være en mulighed? Det er i hvert fald en ægte bestseller, og udover at det er en populær model, er det også en rigtig god pris på disse.

Vi har fundet dem også Lycopenhagen.dk, og kan erhverves til en fornuftig pris på 300 kr. Overrask mor på mors dag med et par sommersandaler, sådan hun er helt klar til sommerens mange aktiviteter.

Det er vigtigt at vi får rørt os hver eneste dag. Det behøver ikke være timers motion, men blot nogle enkelte øvelser. Dette kan en trænings-bold som denne blandt andet hjælpe dig med. Bolden kan nemt findes frem, og er både velegnet til hjemmet, men også på kontoret ved et stillesiddende job. Blandt andet kan bolden bruges som stol, hvis man sidder ved et skrivebord, da man på den aktiverer ryg og mave.

Prisen på de 129 kroner en rigtig god investering i sig selv og sin sundhed. Sørg for at mor holder den sunde linje, og overrask hende med en trænings-bold.

Vejrtrækning som afslapning er en svær disciplin at mestre, men utrolig essentielt i en travl og hektisk hverdag. Det er sundt at kunne trække vejret helt ned i maven, for at finde den indre ro. Dette gør Stig os allesammen meget klogere på i bogen “Træk vejret”.

Udover det er en rigtig god og brugbar bog, kan der også ligge et mere symbolsk budskab i at give en bog a la denne. Somme tider er det vigtigt lige at trække stikket, lade depoterne op og finde ny energi til hverdagens strabadser – det kan korrekt vejrtrækning hjælpe med.

Disse træningselastikker kan være med til at fremme træning i hjemmet, og der findes adskillelige øvelser, til såvel nakke og ryg, men også mave, skulder, lår m.fl., som du kan få hos din fysioterapeut, hos din personlige træner, på internettet m.m.

Elastikkerne findes i mange hårdheder og kan dermed både bruges til genoptræning fra skade, forebygning af skader og styrketræning på flere niveauer.

Lacrosse Massagebolde egner sig godt til grundig og dybdegående massage, hvis musklerne er ømme, og man føler sig lidt stiv i det. De er væsentligt hårdere end andre massagebolde og foam rollere, hvis man foretrækker en hård massage, men de kan også give blide massager. Det afhænger blot af, hvor hårdt man trykker.

Denne parfume breder en følelse af sommer og sol omkring sig. Dette skyldes både duften, der sender dig igennem en sanseoplevelse af sommerens bær og frugter, og selve udseendet på flakonen, der pryder af gule, lykkefrembringende farver og et smukt blomsterdesign, som giver en smuk æstetik til hele rummet. Dén kan man sagtens have stående fremme.

Denne gave er især populær blandt de yngre mødre.

Hækling er en sund øvelse for sindet, fordi det er afslappende og godt til at koble af med, samtidig med at det kræver mere koncentration end bl.a. Netflix og TV. Mange erfarne hæklere kan faktisk hækle, mens de ser TV eller fører en samtale.

Hækling er de seneste år steget i popularitet, især blandt unge mennesker. Hæklenåle kan derfor være en rigtig god gave til mødre i alle aldre.

Dette lammeskind er blødt og behageligt at sidde på eller med, og så passer det perfekt til de fleste møbler i hjemmet, heriblandt som pyntetæppe på sengen eller til komfort.

Lammeskindet kan benyttes hele året rundt, da det giver tilpas varme og komfort til terrassen på lune sommeraftener, men også kan fungere som lidt ekstra varme i stuen på en kold vinteraften.

Er din mor typen, der godt lide bekvemmelighed og kvalitet, så er dette lammeskind lige noget for hende.

Super komfortable hjemmesko lavet af ægte lammeskind. Mærk kvaliteten og varmen med det samme du sætter foden i disse lækre hjemmesko. Hjemmeskoen er fra den anerkendte danske shop www.lammeskindet.dk.

Bemærk at du også kan vælge andre farver, hvis du ikke mener at sort er den rette til mor. Du skal blot klikke på et af nedenstående links, for at gå til forhandleren. Vi håber at mor bliver glad for sådan en varm hilsen som denne.

Elegant og brugbart skærebræt i egetræ. Et skærebræt som dette har flere funktioner, eftersom det både kan bruges til tapas-anretninger, men også til at skære frugt og grøntsager på. Det er ikke blot funktionelt, men også rigtig pænt æstetisk, sådan det sagtens kan stå fremme i køkkenet.

Skærebrættet er fra danske Hubsch, som er kendt for deres gode kvaltiet og håndværk.

Mor vil med garanti kunne anvende en gave som denne, og til en pris på 480 kroner, går du ikke helt galt i byen med denne gave.

Et par brugbare læderhandsker i lyst læder, der er perfekt til de lidt køligere måneder. De er meget stilrene og enkle i sit udtryk, også er de af rigtig god kvaltiet. De kan også fås i andre farver, som du kan se blot ved at klikke på et af nedenstående links.

Handskerne forhandles hos www.lammeskindet.dk og kan købes til 599 kroner. Vi håber at mor bliver glad for gaven.

Enhver kvinde sætter pris på fyldige øjenvipper. Med denne Serum er det muligt på rekordtid. Den giver masser af volume og fylde, uden det ser unaturligt ud. Denne serum har fået mange gode anmeldelser, og er vældig populær blandt de fleste kvinder. Du kan læse mere omkring dens virkning hos Nicehair.dk.

Fyldige øjenvipper på rekord tid til 289 kroner.

Super lækker bodylotion fra Biotherm.

Det er dejligt at give huden fugt og næring, og er i den grad også nødvendigt. Bodylotion er oplagt i løbet af hele året, både om vinteren hvor huden kan have en tendens til at blive mere tør, men også om sommeren, hvor man modtager mere D-vitamin og sol. I begge situationer er det essentielt at fugte huden, sådan den fremstår sund og afbalanceret.

Biotherm er blandt andet kendt for deres populære bodylotion, som kan købes med flere forskellige dufte og varianter. Denne er meget neutral.

Vil du forkæle din mor med en formiddagstur, hvor I kan hygge jer og snakke sammen, så kan du give hende denne brunchtur for 2. Der er masser af lækker mad og plads til, at I kan tilbringe noget tid sammen.

Perfekt oplevelsesgave til kvinden der har alt.

Vinder af Den Store Bagedyst Liv Martine har lavet denne bagebog med en masse lækre kageopskrifter, og tegneren Simone Thorup Eriksen har lavet illustrationerne, der guider læseren gennem opskrifterne på en forfriskende, nytænkende måde.

Bogen er til kvinder i alle aldre, og den giver rigtig god mulighed for, at mor og datter kan gå i køkkenet sammen.

Har din mor brug for et kagefad, er dette Emma kagefad fra Stelton lige sagen. Den stilrige, neutrale farve pynter rigtig godt i hjemmet, selv uden kage, og den stjæler heller ikke spotlightet fra selve kagen.

Dette kagefad går rigtig til kager med mange farver.

Denne 2 i 1 maske fra Ole Henriksen giver huden en rigtig god behandling. Med ingredienser som granatæblefrø, råsukker og honning vil denne kombination af eksfoliering og maske give brugeren en udstråling som Ole Henriksen.

Den egner sig til alle hudtyper, så hvis din mor skal forkæles, er det her en rigtig god gave.

Raunsborg Feet & Heels Nordic er en creme, der fugter fødder og hæle, så det bliver mere behageligt at gå. Cremen kan også være med til at forebygge smerter og revner i fødderne.

Raunsborg Feet & Heels Nordic kan anvendes dagligt, eller når det er nødvendigt.

En uundværlig børste til mor fra HH Simonsen. Perfekt til vådt hår – god kvalitet, nem at anvende og skarp pris. Gaven kan både bruges for sig selv, men også i kombination med nogle af de andre hårprodukter som du har kunnet finde tidligere på denne liste.

Du finder børsten til 95 kroner hos nicehair.dk.

Har du en mor som elsker at bage, er det oplagt at holde ekstra øje lige nu. Denne populære lagkage bog fra Martine og Simone, giver en masse inspiration, som med garanti kan bruges i det lille køkken. At lave en lagkage er ligeledes underholdende at gøre i fællesskab – derfor kan det også være en symbolsk værdi i at give en gave som denne. Derfor anbefaler vi ligeledes at du lægger op til dette, i din personlige mors dag hilsen.

Bogen kan købes for 130 kroner.

Rønsbøl er kendt for deres høje kvalitet. Vi har fundet en dagcreme der indeholder sokfaktor (solfaktor 15), som med garanti kan bruges til de lune sommerdage. Det er vigtigt at beskytte huden mod solens stråler, og hvis man skal være helt korrekt, er det faktisk vigtigt året rundt – også i Danmark. Cremen har en let konsistens, som hurtigt absorberes i huden.

Du kan læse mere om cremen fra Rønsbøl ved at klikke på et af nedenstående links.

Populære champagne glas af Erik Bagger i et meget klassisk og æstetisk flot udtryk. Hvis du virkelig vil forkæle mor, er en gave som denne ikke helt dum. Vi har fundet Erik Baggers champagneglas hos Kitchenone. Vi håber at mor bliver glad for gaven.

Erik Bagger porcelæn og glas er ligeledes en god samlemulighed.

 

Hvem ønsker et sundt og afbalanceret hår? Dette produkt fra Olapex er en fugtgivende og genopbyggende behandling, der beskytter håret, samt givet et sundt og smukt udtryk. Behandlingen kan bruges til alle hårtyper, men kuren er især god til slidt, skadet eller farvet hår.

Produktet kan eventuelt sammensættes med nogle af de andre hårprodukter vi har på vores mors-dag-liste.

 

En fantastisk øjencreme fra endnu mere fantastiske Ole Henriksen.

Ole Henriksen er et betagende ikon i beauty branchen, og med sit altid gode humør og udstråling kombineret med gode produkter, skabt sig solidt brand.
Denne øjencreme’s egenskab er at lysne og korrigere mørke farver omkring øjenene. Bruges den over længere tid vil man opleve finere linjer og færre render under øjnene.

Den er iøvrigt anbefalet af flere makeupartister!

Brød er en del af alle danskeres hverdag. Og desværre hænder det i ny og næ, at brødet bliver tørt.

For at undgå at brødet bliver tørt, bør man opbevare det et forholdsvist tørt og indelukket sted. Det ser ikke særligt pænt ud, at have en pose rugbrød liggende på køkkenbordet, og derfor vil det være ideelt med en brødboks.

Denne brødboks fra Bodum Bistro er æstetisk flot og særdeles praktisk da man kan benytte låget som skærbræt også. Og så har den den indbyggede luftventiler der sørger for at brødet holder sig frisk og ikke mugner.

En inspirerende bog til moren med grønne fingrer!

Haverne er blevet mindre i nyere tid, og derfor kan det nogle gange være svært som ufaglært at designe og vedligeholde mindre arealer optimalt.
Bogen her er fyldt med inspirerende eksempler på haver – Parcelhushaver, byhaver, kolonihaver og rækkehushaver. Der er altså inspiration at hente for alle havetyper – store som små.

Det er en perfekt gaveidé til mors dag, hvis hun mangler en undskyldning for at få endnu grønnere fingre!

Kaffe eller te spiller ingen rolle – termokruset fra Eva Trio i elegant design holder indholdet varmt så længe som muligt, samtidig med at det tilfører bordet et stilet look.

Kruset er dobbeltvægget og tåler både mikroovn, opvaskemaskine og almindelig ovn. Der kan være op til 31 cl i kruset og så er der selvfølgelig brudgaranti i op til 10 år.

Et ideelt samlesæt til og derfor perfekt som gave til morsdag!

Ansigtet er det først vi får øje på når vi får kontakt med et andet menneske. Derfor er det også den del på kroppen vi gør mest ud af. Kvinder bruger makeup for at optimere udseendet, og måske man engang i mellem burde forkæle sit ansigt med en ansigtsbehandling for at pleje huden.

Denne ansigtsbehandling fra Pure Nature er den perfekte mors dag gave. Mor vil blive forkælet i 60 minutter hvor fodmassage, håndmassage, hovedbundsmasssage og en masse fantastiske produkter påsmøres huden for ekstra pleje. Lige noget for de fleste kvinder!

Morocannoil Intense Hydrating Mask bruges til behandling af skadet hår. Den heler skaderne, og giver håret dets glans tilbage, og håret bliver samtidig mere medgørligt, når det skal sættes. Masken er fyldt med ingredienser, der gør håret fugtigt og blødt.

Masken bruges ved at blive fordelt i håndklædetørret hår. Brug 1 teskefuld og lad masken sidde i 5-10 minutter. Håret skal skylles grundigt efterfølgende.

 

Suzy Wengels Sense-kur er kommet stærkt frem i Danmark og har banet vejen for, at både mænd og kvinder kan tabe sig effektivt. I Sense tæller man ikke kalorier, men lærer derimod hvornår man er mæt.

Har du en mor, der kæmper med vægttab, kan Sense måske være vejen frem for hende.

Disse ramekiner er rigtig gode til såvel varmt som koldt indhold og tåler både at blive vasket i opvaskemaskinen, komme i mikroovn og ovn op til 250 grader.

Skålene er lavet af sten med en meget landlig stil, hvor både ridser og skæremærker udgør essensen af looket.

Denne Bread Maker af silikone kan både bruges til at ælte og bage brød. Den kan nemlig tåle at komme i ovnen ved op til 220 grader. Brødformen har en antiklæbeeffekt, kan også bruges til kød eller grøntsager, og så kan den ovenikøbet komme i opvaskeren.

Skal din mor have muligheden for at bage med reduceret opvask, så er dette den perfekte gave.

I denne bog af Dolly Alderton deler hun, uden at lægge låg på noget, anekdoter fra sit liv. Historierne dækker emner som dårlige valg af kærester, psykiske problemer, kampe i arbejdslivet og meget mere.

Dolly Alderton viser sig selv fra alle sider på en måde, som mange kvinder vil kunne nikke genkendende til.

En elegant dog minimalistisk kjole i glat og lækkert materiale. Kjole har en naturlig wrap effekt, der snor sig om livet og fremhæver en yndig kvindetalje.

Sommeren er lige om hjørnet og derfor er dette en rigtig god gaveidé til mors dag der forbereder hende på sommeren i vente!
Det er altså en rigtig god gaveidé til årstiden. og så er den sorte farve som regel ikke til at gå gal i byen med!

Håndcremen fra Raunsborg er til alle hudtyper og er perfekt til moren der bruger hænderne i hverdagen. Det er vigtigt at værdsættes mors indsats i hjemmet, i haven og på arbejdet. Derfor kunne man med fordel give hende denne creme for at indikere at hun også skal huske at forkæle sig selv.

Cremen er hurtigt absorberende og giver samtidig en beskyttende virkning med lind og vegetabilsk squalane. Det er altså ikke en fed creme der bliver hængende og fedter hænderne i længere tid.

Hella Joof pakker ingenting ind i denne bog. En ærlig beretning om synet på livets gang. Der dage med  både medgang og modgang og hvad end man står overfor i en givet situation, så er det vigtigt at have i mente at de fleste mennesker gennemgår selvsamme følelse.

Bogen er fyldt med varme og humor og giver samtidig gode råd til at håndtere visse situationer.
En rigtig god bog at give i morsdagsgave, som kan tages med sommerens ferier!

En sød lille abe fra Kay Bojesen i limba og teaktræ. Et ikonisk stykke håndarbejde der består af 31 dele. Aben kan hænge i diverse vindueskarme og borde såvel som stå.

Kay Bojesen er et ikonisk designer brand som alle danskere efterhånden værdsætter og forbinder med kvalitet og yderst fantastisk design.
Så leder du efter en gave der med sikkerhed vil blive modtage med bredt smil, har du den her!

Elegant og minimalistisk stål-termokande fra kendte Eva Solo. Kanden egner sig selvfølgelig til kaffe såvel som te, og holder sig med sikkerhed varm hen over de næste mange timer. Den har en nem åben/luk skrue funktion, med ekstra spilde kant så kaffen ikke render ned ad siden.

Så hvis mor mangler en kaffekande har du her sikret mors dags gaven!

Super flot vase fra det populære Kähler. Du har sikkert stødt på flere forskellige Kähler vaser, men grunden til vi netop har valgt at tage lige netop denne med, er fordi den har lidt kant og skiller sig en smule ud fra mange af de andre vaser som også kan fås på markedet. Dog er den stadig meget diskret og minimalistisk.

Mon ikke mor bliver glad for denne vase? Den kan købes til 160 kroner hos dubuy.dk.

Den søde hoptimist i eg. Helt sikker en rigtig god gaveide, der vil pryde de fleste hjem. Hoptimisten i eg er meget minimalistisk, og kan nemt få en plads i et rum, uden den tager for meget opsigt. Har du en mor som går op i boligindretning og nips, vil hun helt sikkert synes om denne gaveide.

Du kan læse mere om hoptimisten ved at klikke på et af nedenstående links. Vi håber hun bliver glad for gaven.

Super smart rejse toilettaske fra Gilian Jones. Tasken kommer i et meget sikkert design. Toilettasken er uundværlig når man er ude at rejse, som gør at man nemt og overskueligt kan samle det vigtigste toiletgrej på en stilsikker måde. Tasken fra Gillian Jones kan købes til 229 kr. og er fundet hos Nicehair.

Du kan med fordel fylde toiletasken med nogle lækre hudplejeprodukter eller ligende, for at lige give gaven prikken over i’et.

Salatbestik sæt fra Rosendahl Grand Cru. Et meget lækkert sæt af god kvalitet fra det anerkendte brand Rosendahl. Super velegnet til de lækre sommersalater – har man først anvendt dem én gang, bliver de næsten umulige at undvære.

Godt køb til køkkenskuffen som mor med garanti vil sætte pris på.

Bag det danske pudderdåserne står to dygtige kvindelige iværksættere. De har igennem passion og mange timers hårdt arbejde fået fremproduceret nogle lækre produkter inden krop og hud. Deres anti-age creme har fået rigtig god respons ude på markedet. Overrask mor med denne stensikker gaveide.

Der er også mulighed for at vælge andre cremer fra Pudderdåserne, hvis du klikker på et af nedenstående links.

Dette vægur fra Arne Jacobsen hedder Bankers og er lavet til Danmarks Nationalbank, som Arne Jacobsen i øvrigt har tegnet. Man behøver dog ikke arbejde i en bank for at dette ur hængende på væggen.

Bankers er et stykke smukt, dansk design. På grund af den enkle og rene stil, som væguret har, vil det pynte på væggen i ethvert hjem. Forkæl din mor med Bankers Arne Jacobsen vægur.

Hvis din mor mangler en ny badevægt, så kan du med rette give hende denne flotte, funktionelle Confetti badevægt fra Zone. Hun skal jo ikke gå uden eller bruge en dysfunktionel badevægt.

Confetti har en flot, stilet sort farve. Så udover dens funktionelle værdi, vil Confetti også pynte på badeværelset. Det digitale display viser tallene klart og tydeligt. Køb Confetti nu for kun 199kr.

Escentric Molecules indeholder et duftstof, der gør denne parfume fuldstændig unik. Parfumen vil have en undertone af træduft, der vil forsvinde og komme tilbage hele dagen. Udover det vil selve duften og effekten af parfumen være en reaktion med varmen af brugerens hud. Parfumen vil altså dufte forskelligt, alt efter personen der bærer den, og den giver samtidig brugeren en usammenlignelig udstråling.

Hvis din mor fortjener at føle sig unik, er denne parfume en fantastisk idé til en gave.

Pukka Clean Greens Powder har et højt indhold af protein og er 100 % økologisk. Det er ikke blot te men også et kosttilskud, der fungerer rigtig godt enten morgen eller aften. Kosttilskuddet indtages som 4g pulver blandet op med vand. Pukka Clean Greens Powder indtages én gang dagligt. Pakken indeholder pulver til 30 dage.

Du kan købe Pukka Clean Greens Powder til din mor for kun 269kr.

En sund siddestilling er noget af det vigtigste. Det kan især være hårdt får ryg og læn, hvis man har mange timers stillesiddende arbejde, såsom kontor og lignende. Med et holdnings korrigerende apparat bliver man mindet om en sund stilling i ryggen.

En ganske fornuftig investering i sig selv og ens sundhed. Nu har du muligheden for at give det som gave til mor.

Sunde og velplejede fødder er noget de fleste kan forholde sig til. Med en fod-fil af høj kvalitet a la denne, er det nu muligt. Til en skarp pris på kun 199 kroner, bliver filen næsten en helt uundværlig del af badeværelsesskabet.

Læs mere om filen ved at klikke på: gå til forhandler.

Med Ole Henriksen Rub N’ Buff Transforming Salt Scrub får du et skønt produkt, som gør at mor kan nyde en aromatisk day-spa eksfoliering af kroppen derhjemme. Skrubbecremen indeholder blandt andet lavendelolie, som på kroppen virker beroligende og lindrende.

Ved brug af denne skrub vil du opleve at huden bliver ekstra blød, ren og let duftende – den største fare er at mor nemt kunne blive afhængigt af dette produkt! En skøn og betænksom gave på mors dag.

Denne super skønne pakke består af en spiselig arganolie, en Jomfru Arganolie fra Cosmos, samt ikke mindst en Barbary Fig håndsæbe. En fantastisk pakke, hvor blandt andet Cosmos Arganolien er 100% økologisk og fyldt med essentielle fedtsyrer og vitaminer.

Pakken er designet til personer, som godt kan lide at gøre noget ekstra for sin krop, uanset om det gældet helbredet, håret, hudet eller noget helt andet. Arganolie har en skøn effekt på kroppen, som din mor med stor garanti vil synes godt om!

Hvis din mor trænger til ægte forkælelse, så er der ingen tvivl om at en behandling med Garra Rufa-fisk er en fantastisk mors dag gave. Det er en behandling, som både er lidt sjov, men samtidigt også kan gøre mirakler for din hud.

Garra Rufa fisk er bedre kendt som doktorfisk, som oprindelige stammer fra Tyrkiet, men har denne fantastiske evne til at suge og rense kroppen for døde hudceller. En skøn og sjov behandling, som alle mødre vil elske (med mindre at hun er super kilden under sine tæer).

Bridgewalking på den gamle Lillebæltsbro er en helt fantastiske oplevelse, hvor du fra fugleperspektiv kan opleve det naturskønne Lillebælt.

En oplevelse som er velegnet for alle aldre, uden at det indebærer nogen form for risiko, da du er godt spændt fast under hele oplevelsen. Til trods for at du er spændt fast, så er der dog stadig garnati for at du kan få et mindre adrenalinsus, da du bevæger dig langt over jordens overflade.

Elizabeth Arden er kendt for at fremstille nogle helt fantastiske produkter, hvor denne Elizabeth Arden Eight Hour Cream på ingen måde er en undtagelse.

Cremen er en håndcreme, som målt på kvalitet fås til en helt fantastisk pris. Cremen giver god pleje og beskyttelse til hænderne i op til 8 timer. Med en beroligende effekt tilfører den en intensiv og kontinuerlig fugt, som giver dejlige bløde hænder. Cremen kan bruges af både mænd og kvinder.

Til de kolde vintermåneder, så findes der næppe noget som er mere rart en noget varmt at drikke. Især te er vi i Danmark rigtig glade for, da det for mange betyder at koffeinen fra kaffen, som ikke er i te betyder at man kan sove om aftenen.

Denne tekande fra Bodum gør det nemt at lave en god kop te om aftenen når børnene er gået i seng og det er ved at være mor-tid igen. En skøn mors dag gave.