Close up af lilla gave med mørkt gavebånd

Julegaver til ham - Find den perfekte gave

Gode julegave idéer til ham (2022-udvalg)

Skal julegaven til ham findes, men synes du at dette kan være en udfordrende opgave? Så er du ikke alene – det er nemlig ikke nemt at finde en god julegave til mænd, der ofte ikke giver en omfattende ønskeliste. At finde en julegave, som skaber store smil og glæde er noget vi alle stiler efter, når vi leder efter den perfekte julegave til ham, men det er aldrig nemt.

Hos Gavehylden har vi fundet intet mindre end +90 spændende og gode julegaver til ham, hvor du med garanti kan finde den helt rette gave. Vores udvalg spænder bredt, hvorfor du finder gaveidéer i prisklasser hvor alle kan være med, samt et bredt udvalg af gaver, som sikrer at du kan finde gaver til både den unge og den ældre mand.

Sæt dig godt til rette og se om ikke listen nedenfor kan inspirere dig til at finde den ideelle gave. Vi er sikre på, at du ved at kigge de forskellige forslag igennem kan finde en god julegave til ham.

Den oplagte gaveidé til mænd, samt en mere klassisk julegaveidé er et elegant bælte i læder, som bæltet på billedet.

Brun er en neutral farve, som passer til mange af de klassiske herrebukser, samt kombineres nemt med sko. Et læderbælte som dette kan købes til en skarp pris på 399 kr. hvor du får kvalitet for pengene.

Overrask manden med en julegave han ikke har fået før og giv ham et padelbat. Sporten har været det hotteste emne i 2022, og derfor vil det glæde alle mænd at få deres helt eget lækre padelbat, så de kan prale overfor kameraterne, men deres nye udstyr. 

Så gør en undtagelse fra strømperne og underbukserne og giv ham et padelbat, så han er sikret en god start på sin nye karriere.

Duften fra Paco Rabanne er den ideelle gave til ham der sætter pris på sine dufte.

Paco Rabanne Invictus er en frisk duft til den stilede mand der ønsker at gøre et indtryk. Duften har en snært af grapefrugt og laurbærblade, hvilket giver den en energisk og sporty karakteristik.

Med sit 100 ml indhold egner duften sig perfekt til forretningsmanden der rejser meget med håndbagage.

En toilettaske er ikke altid noget man anser som et elegant accessories. En toilettaske er dog et essentiel accessories til ham på farten, der samtidig ønsker kvalitet i et minimalistisk design.

Materialet i vintage læder er slidestærkt og modnes pænt. Denne lækre toilettaske er altså en julegave der holder mange år ud i fremtiden.

For 600 kr.  fås altså en top kvalitets toilettaske i et lækkert design.

Ure er efterhånden gået fra at være primært funktionelt til at have en meget højere estetisk værdi. Et pænt ur er blevet en fast del af et stilrent outfit. Derfor er dette klassiske ur fra Daniel Wellington en ideel gaveidé til ham der ønsker at toppe sit outfit.

Dette Wellington er et simpelt og elegant ur til en skarp pris på kun 1.049 kr, der passer til de fleste outfits.

Vi kender alle sammen til det. Vi rækker ned i lommen efter høretelefonerne, og som sædvanlig har høretelefonerne på magisk vis kludret sig sammen.

True Wireless gør Apple’s AirPods fuldstændig fri for ledninger, hvilket gør dem megetminimalistiske og stilrene, samtidig med at de er super behagelige at benytte.

Disse AirPods fra Apple er den perfekte julegave til manden der befinder sig i Apples økosystem. De er ideelle til den den aktive mand, der ønsker at være fri for ledninger, om end han er på kontoret i fitness.

Disse ikoniske Ray Ban solbriller er efterhånden et must for de fleste.

Om end du sidder til afterski på terrassen nede i alperne, eller såmænd bare benytter dem til kørsel – Ja, så er denne universelle solbrille et fantastisk valg til ham, der ønsker sig en simpel mørk solbriller, som passer til stort set alle outfits.

For kun 730 kr. fås en julegave der aldrig fejler.

Bogen om den tidligere gangster Nedim Yasar er en super julegave til ham, der har interesse for bagenden af det kriminelle parallelsamfund.

I bogen kommer man tæt ind på Nedim Yasars vej op ad rangstien i det kriminelle miljø samt såvel som hans exit derfra. Nedim Yasar blev likvideret d. 20 november 2018 på åben gade, dagen før bogen udkom.

Bogen har altså masser af interessant indhold, til ham ønsker indsigt i gangstermiljøet i Danmark.

Google home er den idelle gaveidé til manden der ønsker, at optimere funktionerne i hjemmet.

Det har aldrig været nemmere at hakke løg til kødsovsen og starte musikken samtidigt. Med Google Home kan du styre dine playlister via stemmestyring. Google Home er en ekstra hånd i hjemmet. Du kan spørge google home om alt fra vejret, til Usain Bolts fødselsdag. Samtidig kan du også styre andre elektroniske redskaber i hjemmet som f.eks. lys og tv.

Dette Ankerarmbånd i læder er en super gaveidé til ham der godt kan lide at klæde sig lidt råt.

Armbåndets lukketfunktion er i stål og symboliserer elegant et anker. Armbåndet er meget slidestærkt og super nemt at tage af og på. Prisen på kun 266 kr. gør denne julegave overkommelig for de fleste.

De fleste mænd kender det. Går barberingen lidt for hurtig, eller har du bare meget sart hud – ja, så er der ikke lang vej til skægpest eller indgroede hår. Det er aldrig en rar følelse at have indgroede hår, eller skægpest i ansigtet.

Derfor har du fundet den perfekte personlige pleje til mænd. Med kombinationen af 3 produkter giver du manden det bedste afsæt for, at minimere risikoen for netop skægpest og indgroede hår, og samtidig behandle igangværende udbrud eller røde knopper.

En fin julegave til kun 330 kr. der helt klart bliver nyttig hen over julen og ind i det nye år.

Påstår han at han ikke kan lave mad? Det er slut med kogebogen skrevet af rigtige mænd!

Fem håndværkere der optrådte på tv tilbage i 2015 har slået hovederne sammen om at skrive en simpel kogebog for rigtige mænd. I samarbejde med den skaldede kok, har disse fem mænd skabt en kogebog med formålet at gøre det overskueligt og ikke nødvendigvis tidskrævende at lave mad.

Rigtige Mænd er en julegave til ham, men gavner samtidig hende.

Det er nærmest umuligt at gå galt i byen med et par sko i julegave. Og da slet ikke med et par lækre sneakers fra New Balance.

Disse sko fra New Balance gør sig til kende på dine fødder med deres hvide farve, der komplimentere næsten alle outfits.

Denne sneaker er utrolig behagelig at bære, og kan derfor også benyttes i mere aktive sammenhænge. Modellen hedder New Balance 530.

Er han meget specifik med sine vin præferencer? Eller er han måske bare tosset med gadgets? Så kan du sikre julegaven til ham med dette vin-termometer.

Temperaturen på vinen kan være afgørende for smagsoplevelsen. Om end det er hvidvin eller rødvin, har vi alle forskellige præferencer. Der kommer dette berøringsfrie infrarøde vin-termometer til nytte. Med dette vintermomenter er du aldrig i tvivl om temperaturen på vinen du vælger at servere for gæsterne eller nyde selv.

December er en kold måned. Et par varme læder handsker gør det mere behageligt at færdes i kulden, om end det er en gåtur til julefrokosten eller at bygge en snemand i haven.

Handskerne fra Tommy Hilfiger er meget behagelige og sørger for at holde dig varm og stilet samtidig.

Julegaven til kun 350 kr. er en sikker vinder i juledagene og ind i det nye år.

Juledagene er som regel fyldt med mad og drikkelse. Alkohol er ofte en del af diverse julefrokoster, hvorved denne julegave vil finde sin værdi hurtigt.

Dette stilrene whisky sæt er en super gave til ham der sætter pris på whisky. Sættet i blyfri miljøkrystal gør sig super flot fremme på en eventuel skrank.

Whisky sættet kommer med 4 glas og 1 karaffel til kun 400 kr.

En vinkøler er julegaven til ham der sætter pris på at holde sin hvidvin eller champagne afkølet. Ingen gider at gå frem og tilbage i køleskabet med vinen. Her er en vinkøler super behjælpelig, så du ikke behøver koncentrere dig om vinens temperatur under middagen. Et vinkøleskab er for vin entusiasten der altid ønsker at have vin på køl.

Her fås et stort udvalg af vinkølere og vinkøleskabe omend man er til prangende farver eller til det minimalistiske. Der er vinkølere til alle smage i alle prisklasser.

Omend han er til røde, medium eller gennemstægte bøffer, så er den julegave en gave der falder i de flestes “smag”.

Dette værdibevis er en perfekt julegave til ham der værdsætter god mad og godt selskab. Værdibeviset indeholder en lækker bøf til 2 personer. Det kan indløses på udvalgte restauranter og cafeer rundt omkring i Danmark, og er du heldig med det valgte sted – ja, så er vinen inkluderet. Værdibeviset er den oplagte mulighed til at slippe væk fra julemaden i de travle dage mellem jul og nytår, men kan selvfølgelig også sagtens gemmes til, at lejligheden byder sig i det nye år.

Sætter han pris på ordenlig kød, og går han meget op i tilberedningen heraf? Så er der ingen tvivl om, at denne Sous Vide fra OBH er en fantastisk julegave til ham. Det er samtidig også muligt at tilberede grøntsager og andre lækre sager.

Det er selvfølgelig et must at have en vakuumpakker, før du kan tilberede maden med på Sous Vide manér, og derfor er der også en vakuumpakker samt vakuumposer inkluderet, således du har alt hvad du skal bruge.

Der er mange forskellige måder at tilberede sin mad på. Der er dog ingen vej uden om, at det meste smager bedre på grillen.

Med denne flex pande fra Dangrill med en diameter på 30 cm. åbnes der op for utallige af tilberednings muligheder.

til kun 299 kr. er dette er super gave idé op til jul, for ham der elsker udvide sine grill kompetencer.

Der er ingen tvivl om, at tandhygiejne er super vigtigt . Ikke mindst set fra et sundheds perspektiv, men også fra et økonomisk perspektiv. Det kan være utroligt dyrt at være sløset med sin tandhygiejne, da tandlæger priserne i Danmark er så høje.

Denne elektriske tandbørste fra Braun gør det tandbørstningen til et mere afslappet og alligevel grundigere dagligt gøremål.

136 kr. er godt givet ud til ham der måske burde være en smule grundigere med børsten hen over julen.

Heldigvis kommer julen før nytår. Med denne champagnesabel har du mulighed for at give ham en super fin julegave, som han med sikkerhed får brug for at teste af nytårs aften.

Champagnesablen kommer med en bladlængde på 28 cm og kommer i en elegant trækasse.

Smartphones er blevet en integreret del af de flestes hverdag. Vi benytter vores smartphones til alt fra internet søgninger til at ringe og høre hvordan mormor har det.

Man kommer nok ikke uden om, at de fleste føler ubehag hvis mobilen løber tør for strøm imens at vi er på farten. Derfor har vi fundet denne elegante powerbank med en kapacitet på 10400 mAh.

Dette er den ideel julegave til ham der altid løber tør for strøm.

Powerbanken kvalificere sig også som advents gave med en pris på kun 159 kr.

Når man snakker om erhvervsledere inden for tech verdenen, er der ingen tvivl om at Elon Musk er blandt de førende, hvis ikke den førende.

Bogen giver et nuanceret indblik i Elon Musks opvækst og vejen til toppen af tech industrien.

Elon Musk står bland andet bag Tesla Motors, PayPal, SolarCity og SpaceX.

Bogen er en super julegave til ham der er fascineret af Silicon Valley.

Der er vidst ingen tvivl om at enhver drengerøvs drøm er, at få lov at køre i en Ferrari.

Med denne julegave er det stensikkert at han flyver op af sofaen af begejstring. En tur i en Ferrari 458 SPIDER med 570 hk og 0-100 på 3,4 sekunder.

Værdibeviset indebærer kørsel på offentlige vej, hvor der kan vælges mellem 15, 30 og 60 minutters kørsel.

Med en startpris på 895 kr. er der altså mulighed for at give ham et sus han sjældent vil glemme!

Den klassiske sorte herrestrømpe, går man aldrig galt i byen med. Dette er en rigtig god gaveide, der med garanti kan bruges. Modellen her er fra danske J&J, og er i forhold til prisen af rigtig god kvalitet. Man får nemlig hele 10 par sorte strømper til sølle 100 kr. Dette synes vi er skarpt, hvorfor de naturligvis også skulle med på listen her.

At give strømper i julegave, er overhovedet ikke spor kedeligt, eftersom det er noget alle mænd får brug for. Netop derfor synes vi det er en god julegave til ham.

Bogen Kriser, krak af Lars Tvede er bogen til ham der har interesse for børsmarkedet.

Bogen giver et indblik i den økonomiske historie samtidig med, at den beskriver centrale økonomiske teorier og forklarer usikkerheden omkring børsmarkedet.

Det er en oplagt julegave, som helt klart vil skabe værdi for ham i løbet af juleferien!

Skal der skænkes vin, kan man ligeså godt få det gjort ordentligt. Dette sikres der at man får gjort med denne smarte vinilter vi har fundet hos danske Coolshop. Den kan bruges til enhver lejlighed, og er næsten et must-have i køkkenskuffen.

Vinilteren står til 159 kr.

Søger du efter andre vingaver, kan du med fordel tage et kig i vores vingave-kategori. Se mere her.

Her fås julegaven til ham der godt kan lide at holde sig nybarberet.

Med denne RazorPit 3.0 barberrenser forlænges levetiden på barberbladet, og du sparer ikke kun penge men du sparer også ansigtet for unødvendig stress.

Ofte er barberbladet nemlig slet ikke ubrugeligt, men bare snavset. Med RazorPit 3.0 kan du på få sekunder rense barberbladet, og derved optimere resultatet af barberingen.

I nutidens fitness epidemi er der massivt fokus på antagelsen af protein.

Bodylab har været med i protein førefeltet længe, og anses som et brand af kvalitet.

Med hele 22 g protein og ingen tilsat sukker, kan du her sikre julegaven til ham der ikke kan få nok protein.

De fås i flere forskellige lækre smagsvarianter til kun 169 kr. for en æske med 12 stk.

Det er vidst helt normalt at de fleste af os står tilbage med et par ekstra kilo på rundt om livet i Januar. Der bliver spist en del mad hen over julen, og træningen er måske heller ikke første prioritet.

Her kan gaven sikres til ham der ønsker at tage kampen op med sixpacken igen i Januar måned.

Ab Wheel er det perfekte hjemmetrænings redskab, hvis du ønsker at stramme maven op og tyvstarte på sommerformen!

Juleferien er ofte fyldt med rejser. Her fås den ideelle kabinekuffert til ham der ønsker at holde sine ejendele sikre og skadesfri på rejsen. Denne faste kuffert sørger for, at han aldrig skal bekymre sig om håndteringen af kufferten igen.

Et simpelt og stilrent design kombineret med et foret interiør, sørger for at det altid vil være en fornøjelse at pakke til rejsen.

Et universalt massagesæde der kan benyttes i både bilen og hjemmet.

Se frem til turen hjem i bilen efter en lang dag på arbejde, eller forkæl dig selv til en god film i sofaen.

Massagesædet fra Beurer er julegaven til ham der kunne have godt af, at slappe mere af i hverdagen.

Har du svært ved at komme op om morgenen? Her fås den ideelle julegave til ham der altid snoozer den, eller bare ikke kan finde ud af at komme ud af fjerene.

Vækketuret til 249 kr. sørger for, at du vågner til et forholdsvis skarpt lys, hvilket signalere til hjernen at det er tid til at vågne. Du kan vælge mellem 7 forskellige vækkelyde og selv endda indstille farven i vækkeuret.

Til øl-nørden der virkelig forstår at værdsætte en kold øl.

Bogen egner sig perfekt til ham der ikke kan nøjes med kun at drikke øl, men også ønsker at søge viden om øllens historie samt ingredienser. Hvad gør en øl bitter? hvad er forskellen på mørk og lys øl? Alt dette er fint tilgængeligt i bogen Det gode øl af Bjarne Bundgaard.

For 343,95 kr. kan du sikre gaven der med sikkerhed gavner øl-entusiasten.

En perfekt gave til campisten eller ejeren af et kolonihavehus.

Er han træt af lunkne øl? Her fås den ideelle løsning til kolonihavehuset eller campingvognen. En underjordisk kølebrønd der sikrer at øllene altid er kolde i sommervarmen. Kølebrønden kan lagre op til 24 øl eller små flasker. Og så kan øllenes plads i køleskabet bruges til en ekstra grillpølse eller to.

Går han meget op i skægget? Så har vi her fundet den perfekte forkælelse for ham, der ønsker lidt personligt pleje af skægget på old-fashion manér.

Oplevelsen varierer alt afhængig af stedet hvor du vælger at indløse værdibeviset. Nogle steder får du en dejlig afslappende skulder og nakkemassage, og andre steder får du serveret en fadøl. Undersøg lokationen, og vælg ud fra dine præferencer!

Værdibeviset kan indløses i hele Danmark.

For 399 kr. giver du ham måske den mest mandlige forkælelse!

Der findes utallige forskellige øl. Ofte er forskellige årstider forbundet med forskellige øl.

Med dette øl kit har du mulighed for at brygge din helt egen øl på bare 7 dage! Der er mulighed for at vælge mellem forskellige typer øl – helt efter eget ønske.

For 279 kr. fås alt hvad der skal bruges til at starte dit eget hjemmebryggeri.

Gør juledagene mere spændende, og giv ham gaven der giver ham noget at se frem til!

Der er efterhånden mange fantastiske caféer i Danmark.
Her får du muligheden for at nyde en hjemmelavet Café burger i hyggeligt selskab.
Gavebeviset er for 2 personer, og du vælger selvfølgelig helt selv hvem du ønsker at forkæle med en burger i godt selskab – en personlig julegave.

Som de andre ovenstående værdibeviser i oversigten over julegaver til ham, kan værdibeviset indløses i hele Danmark.

299 kr. er en super pris for 2x burgere inkl. sodavand.

Denne julegave er helt klart en gave der vil drage nytte hen over juleferien og ind i det nye år!

Her fås et super startsæt med en kombination af vin og champagne startsæt fra Pulltex.

Hvis du ofte oplever at champagneproppen skydes af en tand for hurtigt, kan du med denne champagnestopper sikre dig, at den stopper i egne hænder før skaden sker.

Pulltex er et populært mærke i vin branchen. De har sat deres spor ved at levere store sortimenter af konsekvente kvalitetsprodukter

En klassisk mandegave til ham der værdsætter en god barbering, og derfor vil optimere chancerne for en succesfuld barbering.

Der er ofte mange anledninger til en tæt barbering mellem jul og nytår. Ved at give ham dette barbercreme og aftershave sæt fra Jermyn Street i julegave, sørger du for at han ingen undskyldninger har for at se skarp ud ind i det nye år.

219 kr. er en super pris for at føle sig på toppen!

Alle har vel prøvet at skulle skære et stykke fint kød eller fisk – og vupti, så er kødet ødelagt, eller uheldigt skåret grundet en sløv kniv. De fleste knive, ligegyldigt kvalitet, får brug for omsorg hvis man ønsker at forlænge levetiden på dem.

Denne knivsliber sørger for at forlænge knivens levetid, og sikrer samtidig at du aldrig kommer til at stå i en “sløv” situation igen.

353 kr. er en super pris for julegaven til ham, der vil sikre kødets udskæring til nytår!

Vi er vidst alle enige om, at parkeringsbøder er de mest ærgerlige penge at skulle af med.

Julen er en travl tid, og vi bliver alle sammen en smule mere glemsomme under travle tider. Hvorfor ikke minimere hovedpinen ved aldrig at skulle tænke på, om du nu fik stillet p-skiven i farten?

Med den elektroniske p-skive fra Park One sikre du julegaven der vil spare ham mange penge i fremtiden.

For 256 kr. er gaven sikret til ham der hader p-bøder.

Går han meget op i sit hår? Her kan du give en julegave han med sikkerhed vil blive glad for!

Denne fibervoks fra Sebastian Professional sørger for at håret altid står skarpt trods dagens strabadser.

En fleksibel fibervoks der indeholder bomuldsfibre hvilket giver mulighed for, at forme håret som du lyster i løbet af dagen.

Voksen forlader håret ved almindelig vask.

Badeshorts er ikke bare badeshorts. Man bruger ofte mange timer i sine badeshorts, så hvorfor ikke vælge nogle der er behagelige, og så ovenikøbet ser flotte ud?

Ralph Lauren badeshorts er for ham der godt kan lide at se godt ud ved poolen.

Om du rejser sydpå hen over nytår, eller gemmer dem til sommerferien har ingen betydning. Et par lækre badeshorts fra Ralph Lauren er en sikker vinder, som helt klart vil blive trukket frem ved lejlighed.

Vinteren i Danmark kan være kold og våd. Det er vigtigt at pakke sig ordenligt ind i denne kolde tid. Et halvtørklæde er glimrende til at holde dig varm, selv i modvind.

Med lækre halstørklæder fra Hugo Boss, Ralph Lauren, Selected eller noget helt fjerde sørger du for at holde ham varm og se godt ud på samme tid.

Nu får du muligheden for at give den perfekte julegave til ham der værdsætter personlig pleje og sit skæg lidt mere end de fleste.

Denne Safefty Razor med dobbelt blad dig ham en tæt og sikker barbering. Den kommer med en lukket kam, hvilket kun de bedste skrabere på markedet har.

Skraberen er lavet i en kombination af krom og stål i et elegant retro design, der gør det muligt at have skraberen liggende fremme uden, at skulle bekymre sig om at det ser sjusket ud når du får gæster.
Det er altså den perfekte julegave til mænd der værdsætter en god barbering.

Garmin har med årene sikret sig første pladsen indenfor sportsure og aktivitetstrackere med deres innovative kvalitetsprodukter.

Med Garmin vivomove sport har du mulighed for at tracke din aktivitet igennem hele dagen, og samtidig have en klassisk analog ur.

Uret fås altså med analog visere, men fungerer som skridttæller og kan måle søvnmønster såvel som kalorier forbrændt i løbet af dagen. Kombinere du uret med Myfitnesspal f.eks. har du altså mulighed for at justere og tilpasse din kalorie indtagning på baggrund af forbrændte kalorier.

Garmin Vivomove sport er den ideelle julegave til ham der ønsker at nørde aktivitetsdata.

Omend han hører musik på rejsen eller bare ønsker at lukke af for forstyrrelserne på kontoret, så er Bose QuietComfort 25 helt klart julegaven for ham!

Med den akustiske noise cancelling teknologi er det nærmest umuligt at høre omverdenen –  hvis altså du selv ønsker det. Med ét tryk har du nemlig også mulighed for, at lukke lyden ind. Teknologien fungerer helt lavpraktisk således, at den optager lyden udefra og indspiller det i dit øre vel og mærket i realtid.

Vi må endeligt ikke lade den innoverende noise cancelling teknologi skinne over selve lydkvaliteten i headset. Headsettet har en fantastisk lyd med enestående detaljer og nuancer, der med sikkerhed får dig til at føle musikken på et helt andet niveau. Perfekt lyd – kan også anvendes til eSport, men anses mere til afspilning af god musik.

Skøn parfume fra Prada der er svært at modstå for de fleste. Den uimodståelige friske duft går man aldrig galt i byen med. En orignal julegaveidé til ham der er glad for gode dufte.

Duften sørger for at han har en skøn aroma allerede fra når skridtet ud af bruseren tages.

Hvis han er typen der værdsætter kvalitet og et retro look, men samtidig ønsker at holde det simpelt og en tand minimalistisk – Ja, så er denne computertaske fra Still Nordic i ægte læder en super julegave, som han med sikkerhed vil sætte pris på i hverdagen.

En super simpel taske, hvor kun det nødvendige medtages. Tasken har ét enkelt rum, men rummet er udvidet så der er plads til et par bøger, headset, noter mm.

Der er ingen tvivl om, at tasken vil komplimentere et stilrent businesslook.

Her får du din helt egen google assistent. Du kan ved hjælp af stemmekontrollering styre musikken og stille assistenten spørgsmål vedrørende eksempelvis morgendagens vejrudsigt. Du har også mulighed for at styre dine smart egenskaber i hjemmet. Dette kunne eksempelvis være belysningen, hvis du har Philips Hue pære hvor du så får mulighed for at skrue op og ned  eller skifte farve på belysningen via stemmestyring.

Helt klart en super fin julegave til gadgetnørden, der virkelig værdsætter nutidens elektronik.

En klassisk sneaker i tidsløst design der vil passe til de fleste mænd.

Denne Sputnik sneaker fra Jack & Jones er elegant og basic, og kan kombineres med de fleste outfits. Om du ønsker at have prangende tøj på, eller bare et helt basic sort/hvid outfit, så skuffer denne sneaker aldrig.

Så ønsker du er at give ham julegaven der 100% vil blive et hit, så er denne Sputnik sneakers fra Jack & Jones helt klart en mulighed.

Det er super vigtigt at drikke rigeligt vand i løbet af dagen, men alligevel formår de fleste af os ikke at drikke nok vand i løbet af hverdagen. Det hænger ofte sammen med, at det er uinteressant at drikke almindeligt vand.

Med sodastream har du nu mulighed for at pifte dit vand op til danskvand. Der findes også utallige af smagsvarianter til sodastream, som tilladder dig at lave din helt egen sodavand.

Så mener du at han skal til at drikke mere vand, eller elsker han bare danskvand? Så er julegaven sikret med en sodastream.

At have et rent og lækkert ansigt er en selvtillidsbooster uden lige.

Sættet fra Njord er hjemmekittet til dig, der ønsker at give dit ansigt en spa-behandling derhjemme. Forkæl dig selv med en facewash, face scrub og moisturiser der er er essentielle kombination er rensende og fugtgivende creme til forkælelse af ansigtet.

Sættet gavner alle hudtyper og vil efterlade huden med en ren og opfriskende følelse med et snært af menthol.

En julegave til manden der virkelig værdsætter en god aften med gutterne.

Disse Royal Flush Poker Chips er af top kvalitet i Clay Composite, der med sikkerhed kan sikre en hyggelig aften med gutterne.

Så leder du efter en julegave til den casualle pokerspiller, der værdsætter godt selvskab med gode venner? Så får du her en sten sikker vinder der stolt kan vises frem til vennerne når lejligheden kalder.

Sætter kommer med 500 chips, inklusiv kort, terninger og en super lækker kuffert der gør sættet medtageligt.

Kettlebells er blevet et populært redskab i fitness verdenen, og det er der også en grund til.

Med lidt kreativitet findes der ingen muskelgrupper du ikke kan træne med en kettlebell. Træning med kettlebells har den fordel at man træner på en naturlig måde der aktiverer flere muskelgrupper på én gang. Det er altså det perfekte redskab til at intensivere sin træne, eller hvis man ønsker at variere sin træning og træde et skridt tilbage for klassiske ensartede øvelser.

Sættet fås i forskellige størrelse i spektrummet 4 – 24 kg, hvilket betyder at der er noget for den garvede atlet såvel som nybegynderen.

Det er iøvrigt også et fenomenalt hjemmetrænings redskab.

Ligesom alle de andre dufte i vores nøje udvalgte udvalg, er Le Male EDT Jean Paul Gaultier en duft der vender hoveder. Duften er for ham der ønsker at signalere maskulinitet og tiltrække det kvindelige køn.

Duften fås i 75 ml og har en base af vanilje med et snært af mint og lavendel. En super frisk kombination, som udentvivl vil blive et hit for ham. Forkæl ham (og hans omgangskreds) med en lækker duft fra Jean Paul Gaultier.

 

Mentalt helbred er utroligt vigtigt. På trods af at vi er et af de lykkeligste folkefærd i Danmark, så er der stadig mange mennesker der lever som robotter, utilfredse med hverdagen og generelt lever for at ugen skal ende.

I bogen ét liv én tid ét menneske af Morten Albæk graver han dybere i de paradigmer og problem stillinger mange danskere oplever på daglig basis. Morten Albæk mener, at påstanden om at skille arbejdsliv og fritid er en illusion, der giver meningsløshed og evig jagt efter weekenden.

Fantstisk og spændene læsestof til de kolde juledage mellem jul og nytår.

Her har finder du julegaven til ham, der virkelig værdsætter sit hjemme og arbejdsmiljø

Om end han ønsker en beroligende belysning på kontoret, på sengebordet, eller i stuen – så er en saltlampe fra Himalaya helt klart en julegave for ham!

Salt lampen spreder en beroligende stemning, og fås i forskellige størrelser.

Den kommer naturligvis i et autentisk design, udformet direkte fra Himalaya salt.

Rigtig fed støvle fra Selected.

Den klassiske Chelsea støvle, går man sjældent galt i byen med. Super lækker kvaltiet med læder hele vejen igennem. Kan anvendes både til et mere casual og afslappet outfit, men også i et mere formelt udtryk. Støvlen har mange muligheder, men er med garanti noget de fleste mænd bør eje.

Super minimalistisk og rustik herrering i sort stål.

En ring er ofte forbundet med ægteskab. Denne her er forbundet med elegance og stil.
Med denne julegave har du julegaven i hus, til ham der søger et rustikt look!

Vi har fundet ringen til 275 kr.

Helt sikkert en fantastisk julegave til adrenalin junkien. Der er vidst ingen tvivl om, at denne gave vil få de fleste adrenalin junkies op af sofaen.

At springe fra 4000 meter i frit fald med 200 km/t adrenalin sus man ikke kan beskrive.

Vi har fundet tandemspringe hos Dropszone til 2295 kr. og vi er sikre på, at det er alle pengene værd.

Sneakers er en super populær julegave at give. Hvorfor ikke supplere julegaven med et rengøringssæt?

Sættet fungerer til de fleste sko, og forlænger ikke bare levetiden på skoen, men sørger også for at de altid ser pæne og rene ud!

Ideel julegave til ham der elsker hvide sko, eller bare godt kan lide at holde sin sko rene.

Hvem har sagt, at det kun skal være en oplevelse at gå i biografen?

med denne popcornmaskine til kun 439 kr. har du mulighed for at tage biografoplevelsen med hjem i stuen! Konceptet er nøjagtigt det samme som i biografen. Du fylder gryden med olie og popcorn, hvorefter maskine gør arbejdet for dig.

Sjov julegave til ham der elsker at se film.

Beoplay A1  fra B&O er til musik elskeren der ikke vil gå på kompromis med lyden – heller ikke den bærbare lyd.

Med Beoplay A1 har du mulighed for at tage god lyd med dig hvor end du går hen. Den kan bruges i på kontoret såvel som til grillaftenen, og er perfekt til at have med i tasken når du er på farten.

Du parrer din mobiltelefon / computer trådsløst med enheden via bluetooth.

Her har vi fundet julegaven til handymanden, som helst fikser sagerne selv. Om end du skal have skiftet dæk på bilen, eller sat sædet en tand længere ned på cyklen, så har du hvad du skal bruge med dette sæt.

Topnøglesættet fra Bacho er topkvalitet. Med 94 forskellige kombinationer og nøgler er sættet en must for enhver der gør det selv.

Det er iøvrigt super kompakt, hvilket gør det ideelt til at have med på farten.

Når nu vi har popcornmaskinen på plads fra tidligere, så giver Sony Soundbar dig her mulighed for at optimere din hjemmebiograf endnu mere!

Generelt siges der, at man SER fjernsyn. I virkeligheden er det dog alle sanser der bliver berørt når man ser film, og derfor er lyd mindst ligeså vigtig som billedekvaliteten.

Med et slankt og minimalistisk design får du et super pænt accessories til tv’et samtidig med at du får en fantastisk lyd.

P.S vi ønsker selvfølgelig stadigvæk, at i støtter jeres lokale biograf selvom i efterhånden har jeres egen derhjemme!

Vi ved vidst alle sammen godt hvor utilregnelig diverse vejr applikationer på telefonen kan være…

Med din egen vejrstation er du i stand til at holde dig opdateret på vejret ligemeget hvor du lokaliserer dig. Vejrstationen benytter wifi og måler alt fra temperatur til lufttryk og lydniveau.

En super god gadget julegave til ham der værdsætter sine gadgets!

Et førstehåndtryk er værdifuldt. At dufte friskt og lækkert er med til at gøre dit førstehåndsindtryk endnu bedre.

Sanserne er fantastiske og ofte registreres dufte i underbevidstheden, hvor man efterfølgende kan forbinde oplevelser, ting eller personer med diverse dufte. Med Pure Xs vil du med sikkerhed give et fantastisk førstehåndsindtryk!

En god julegave til manden i dit liv.

Vi har fundet en af mest populære rygsække på markedet. Denne Eastpak rygsæk har hyppigt benyttet af alt fra skoleelever til folk på arbejdsmarkedet.

Rygsækken er en super fin julegave til ham, der ønsker at bære sine ting med stil. Stilen er original og simpel, hvilket har gjort tasken til den succes den er i dag.

Perfekt julegave til ham der starter i skolen igen efter juleferien!

Fantastisk testvindende barbermaskine fra Braun, der med sikkerhed giver dig en god og glat start på dagen.

Du har med denne barbermaskine mulighed for at give ham en julegave han med sikkerhed vil elske. Barbermaskinen tilpasser sig skægget ved at føle sig frem til tykkelsen på skægget, og derved tilpasser sig hastigheden. På den måde mindsker du belastningen på huden, hvilket efterlader dig tilbage med en super glat og lækker barbering.

Ideél julegave til ham der værdsætter en glat barbering hver morgen.

Søger du efter en julegave til ham der elsker at udfordre sig selv med et adrenalin-kick?

Med en tur i bodyflight vindtunnel har du mulighed for at føle dig vægtløs. Du kan udfordre din akrobatiske evner – og du bliver helt sikkert udfordret. Det ser nemlig fantastisk nemt ud når du ser en professionel bevæge sig inde i tunellen, men det er udelukkende en illusion.

Meget fin oplevelse til kun 445 kr.

Hvis gadekørsel i en Ferrari ikke var noget for dig, hvad så med en tur i en Audi R8 på banekørsel?

Her har du mulighed for at få tilfredsstillet alle dine fartsynder med 420 hk og en acceleration fra 0-100 på 4,6 sek. En super julegave til bil entusiasten der elsker fart.

Inklusiv i prisen er selvfølgelig en erfaren co-driver der sørger for at du får en endnu bedre oplevelse.

Her sikrer du julegaven til ham der kæler om sig selv, eller godt kunne trænge til at forkæle sig selv en tand mere.

Med denne rensegel fra Ecooking får du en gel der kan bruge stil både ansigt og krop. Den efterlader en rensende og frisk følelse efter brug. Et must have for ham der elsker at pleje huden.

Til 179 kr. kan gaven iøvrigt også sagtens fungere som adventsgave

December er en kold tid. Men vejret er kun en dårlig undskyldning for ikke at få trænet.

Med disse BM sweatpants I strækbart materiale har du ingen undskyldninger. De elastiske bukser giver du mulighed for at lave alle øvelser ligemeget vind og vejr. Så er han fyldt med gode undskyldninger i denne kolde tid? Så er disse træningsbukser vist den ideelle julegave til ham.

Længere oppe på siden havde du mulighed for at købe et helt cocktailsæt. Er du ikke til den helt store pakke, så har vi her fundet en super traditionel cocktailshaker i rustfri stål. Den er i super kvalitet, og bliver uden tvivl din nye ven bag baren.

Super julegave til kun 149 kr. Og kan du ikke vente med at give ham gaven? ja – så kan du give ham den i adventsgave!

Der er tradition for at tage et par kilo eller to på henover julen. Med denne testvindene badevægt har du mulighed for at lave en kropsvægtanalyse derhjemme. På almindelig dansk betyder det altså, at du kan måle din fedt procent og muskelmasse. Det er specielt ideelt hvis du styrketræner i forbindelse med et vægttab, da vægten derved kan fortælle om du reelt set taber fedt på trods af at du ikke taber dig i kilo.

Her har vi fundet den perfekt form at lave isterninger i. Isterninger er generelt ikke særligt spændende. Med dette sæt fra Prepara har du mulighed for at give dine isterninger den smag du ønsker, og så i en super flot kuglerund form.

Så hvorfor ikke gøre drinken lidt mere lækker med et par kuglerundet isterninger?

Kan med fordel også benyttes som adventsgave til ham der værdsætter en kold drink!

En super lækker julegave der helt sikkert vil gøre nytte for ham der rejser meget.

Tasken er 55 x 28 cm i 100% læder udvendig og 100% bomuld indvendig. En super simpel taske der løser opgaven fuldt ud. Lækkert retro design der sort læder der matcher de fleste outfits.

Super julegave hvis han skal rejse i juleferien!

Et godt look er sjældent fuldført uden et lækker ur. Med dette stilrene læder ur  fra Calvin Klein i rustfrit stål kan du selvsikkert smøge ærmerne op.

Har du virkelig lyst til at flotte dig med julegaven i år? Så kan du forkæle ham med dette stilrene Calvin Klein ur som han nok skal få brugt til de sidste julefrokoster.

Det er ofte svært at holde motivationen kørende et helt træningspas. Med disse bluetooth in-ear høretelefoner skal du ikke bekymre dig om at holde fokus under hele træningen. De har et tight fight omkring øret som tilladder dig at have fokus på opgaven fremfor hvorvidt headsettet holder sig på plads.

En fantastisk julegave til ham der stempler ind i fitness for at arbejde.

Kortspil er sjove, men skal du være den populære vært må du have gang i shotrouletten.

Shotrouletten egner sig perfekt til forfesten med vennerne, hvor formålet er at gøre aftenen værd af huske.
Med en lille pris på kun 108 kr. giver du gaven til ham der værdsætter et godt grin med gutterne

December er fyldt med god mad og drikkelse. Det er som berørt tidligere meget normalt at de fleste af os tager et par kilo på. Hvorfor så ikke give en julegave man med sikkerhed kan bruge i januar?

Med bogen “træns som en vinder af Eskild Ebbesen kan januar bare komme an. Du får alt hvad du skal bruge for at smide de ekstra kilo, og kickstarte din nytårsforsæt.

Hvide sko gør noget specielt for outfittet. Det er næsten fuldkommen ligemeget hvad du bærer af tøj, så vil et par basic hvide sko som disse komplimentere perfekt.

Prisen på kun 499 kr. gør det svært at forsvare IKKE at forkæle ham med et par lækre sneakers i julegave – også er det endda en tidsløs klassiker der holder år efter år.

Et lækkert fyrfads sæt fra Philippi med samlefunktion. Samlefunktion betyder at de 2 dele kan samles som en elegant kugle når ikke lyset er tændt.

En oplagt julegaveidé til ham der værdsætter et stilrent design.

En lækker polo fra Nike. Poloen er simpel med et lille Nike SB logo på brystlommen og en længere ryg der optimere pasformen. En polo du kan trække i til alle lejligheder.
En super julegaveidé de fleste mænd ville synes om.

Poloen er iøvrigt af 57% bomuld og 43 polyester.

Super lækker skjorte fra MINIUM i army grøn. Denne skjorte er til ham der ønsker at inkorporere lidt farve i outfittet. Skjorten kommer med én brystlomme og i 100% bomuld.

Helt klart en julegave han vil sætte pris på hvis han ønsker sig lidt moderat farve i garderoben hen over julen.

Denne tandbørste er for ham der virkelig værdsætter gadgets og data.
Med Braun Oral B Genius 9000 Black har du mulighed for parre din tandbørste med din smartphone. Tandbørste vejleder din gennem tandbørstningen med 7 forskellige innovative egenskaber.

Den ideelle julegaveide til ham der får lidt for meget til den søde tand hen over julen!

Det kan være træls at udskære en pizza på tallerkenen. Derfor benytter pizzamanden også en pizzaskærer.

Her har vi fundet en stilren pizzaskærer fra Stelton. Stelton er kendt for deres minimaliste stål design der passer perfekt ind i de fleste moderne hjem.

En super julegave til ham der elsker hjemmebagt pizza.

I Danmark forbindes vinteren sjældent med massere af sne. Vinteren i Danmark er desværre mere våd end den er hvid.

Derfor har vi fundet en super lækker regnjakke fra Helly Hansen til 600 kr. du kan bruge året rundt. Så er han træt af vejret, kan du berolige ham med denne lækre regnjakke i julegave.

En luksuriøs gaveæske til ham med det flotte skæg. Eller han får ihvertfald et flot skæg!

Denne æske med 24 forskellige olier til skægget sørger for at skægget får pleje gennem hele december måned. Gaven er selvfølgelig oplagt som kalendergave, men kan selvfølgelig også bruges som julegave eller adventsgave.
Så mener du at hans skæg trænger til lidt pleje, så er julegaven hermed sikret.

En vinkaraffel i ekslusivt design der helt sikkert skal frem på bordet ved første lejlighed. Så er du glad for et godt glas vin i godt selskab? ja – så er denne karaffel helt sikkert en vinder for dig.

En fantastisk julegaveidé der med sikkerhed vil gøre sig nyttig i dagene mellem jul og nytår!

Med disse okklussionsarmbånd har mulighed for at øge stresset på dine muskler ved styrketræning. Ved at begrænset blodtilførslen til musklen, sørger du automatisk for at stresse den yderligere. Dette betyder, at du ikke behøver at lufte super tungt eller længe for at opnå det nødvendige stress der øger muskelmassen.

En super julegave til ham der går op i sin træning og altid søger at komme ét skridt foran!

Gode julegaver til ham

Vi er overbevist om, at selv den mest håbløse gavekøber vil ved hjælp af ovenstående liste, være i stand til at finde den perfekte julegave til ham. Vi har udvidet spektrummet på listen så vi sikrer os, at der med sikkerhed er den ideelle julegaveidé til dig, som med sikkerhed vil pynte under juletræet. Omend det er en mindre adventsgave du søger, eller den helt store oplevelse som vil få hans øjne til at lyse op som stjerner fra himlen, så har vi helt klart noget for dig.

Vi ved udemærket godt at gaveræset kan være stressende, og at det kan en mission uden lige at finde fantastiske julegaver til alle på listen. Det er lige netop derfor vi er til. Listens formål er at gøre dit julegaveræs lige en tand mere overskueligt, og sørge for at du altid har den perfekte julegave til ham, der gør det godt i hverdagen.

En personlig julegave til ham der gør en forskel

Der hersker dog ingen tvivl om, at personlige gaver bare er bedre. Selv et par uldsokker fra mormor kan komme handy på et tidspunkt. En personlig gave signalerer i større grad, at du tænker på personen. Der findes altså ingen dårlige julegaver der kommer direkte fra hjertet. Der er ovenstående rig mulighed for at finde personlige gaver, som han med sikkerhed vil blive glad for. Det kan være at han ønsker sig produkter til at rengøre og fugtiggøre ansigtet? Vis ham at du tænker på ham, og opfyld hans ønske med et lækkert 3 i én kit, der får ham til at ose af selvtillid hen over juleferien!

Julen handler om at give. Vi forsøger alle sammen efter bedste forstand, at komme på de bedste julegave idéer. Ofte er det helt op til en selv at finde på noget. Andre gange har man fået en lang gaveliste med julegave ønsker. Ligegyldigt hvilken situation du står i, så har vi her på gavehylden et stort udvalg af julegaver, hvor du med sikkerhed er stand til at finde den perfekte julegave til ham der fortjener det.

Ikke alle mænd hader bløde pakker

Nogen vil mene at mænd hader bløde pakker under træet. Der er vi uenige – i hvert fald tilnærmelsesvis uenig. Vi må bare erkende at det i dagens Danmark betyder mere for det mandlige køn at være præsentabel, end det gjorde for 30-50 år siden. Paradigmer skifter og der kan argumenteres for, at mange mænd gør mindst ligeså meget ud af at fremtræde præsentabelt som det modsatte køn. Her på siden har vi samlet alt fra sko til fingerringe, så du har mulighed for at blive inspireret til at gøre det perfekt julegave køb til mænd der er med på moden. Så hvad end han har en helt oldschool retro stil, eller han er fuldstændig slick og minimalistisk, så burde der ovenfor være nok gaveidéer til, at finde den ideelle julegave til ham.

Oplevelsesgaver er en oplagt julegaveidé

Nu har vi allerede været inde og vende de bløde pakker. Selvfølgelig vil de fleste mænd blive glad for gadgets og hardware, men oplevelser kan man aldrig få nok af. På listen ovenfor er der massere af julegaveidéer der indebærer en oplevelse. En oplevelse kan være mange ting. Det kan være en super bøf på en café i det bedst tænkelige selskab, men det kan så sandelig også være et tandemspring fra 4000 meter højde med en drop hastighed på op til 200 km/t. Det kan også være, at han elsker at nusse lidt omkring sig selv. Her har vi også en masse gaver der indebærer selvforkælelse. Det kunne eksempelvis være en professionel barbering til ham med det flotte skæg.

Generelt er det altid en vinder, at give ham en oplevelse i julegave. Things break, but memories last forever.

Gaveidéer til ham der har alt

Der er altid den éne person som er ualmindelig svær at finde den perfekte julegave til. Ham der aldrig får skrevet sin ønskeseddel, og generelt ikke mangler noget. Det ændrer jo ikke på, at man gerne vil gøre sit bedste og give den perfekt julegave til ham. Hvad gør man så? Man går selvfølgelig ind på www.gavehylden.dk og finder lige netop den gave der vil passe perfekt til ham. Der er utallige muligheder på ovenstående liste i alle genre. Der hersker ingen tvivl om, at når du først har gennemgået listen er det bare at vælge hvilken du mener vil gøre mest glæde.

Og brænder det så alligevel på i sidste øjeblik? Jo – så har vi selvfølgelig også samlet et udvalg af gavekort der med sikkerhed ligger tungt under træet d.24 december.

Julegaven til den rigtige mand

Der vil altid være de mænd, hvor alting ikke kan blive mandigt nok. Hvorvidt det er fart, skæg eller bajere – så har vi det samlet det hele på listen ovenfor. Den ideelle julegave til en rigtig mand varerier selvfølgelig alt efter præferencer. Vi er dog så selvsikre i vores ovenstående udvalg, at vi sagtens mener det burde være muligt at finde den gode julegave til en rigtig man her på sitet.

Er han til fart? Så kan du eksempelvis give ham et gavekort til en køretur i en Ferrari på åben gade. Eller du kan give ham et gavekort til tandemudspring fra 4000 meter højde som vi nævnte tidligere. Er han til mandlig afslapning, så har du også mulighed for at give ham en kølebrønd til haven, således han altid har en kold ved hånden.

Der er ingen grænser for, hvad du kan give i gave mænd – og hvem ved? Måske han også kunne bruge en ansigtbehandling engang i mellem!

Vi ønsker jer alle en glædelig jul og et godt nytår her fra Gavehylden.

 

Dette indlæg er udarbejdet af: den