Konfirmationsgaver - Find den perfekte gave
Forside

Konfirmationsgaver - Find den perfekte gave

En konfirmationsgave skal være noget helt særligt. Det er dog ikke nemt at finde en sådan gave. Det er derfor meget normalt, at der er mange, der bruger lang tid på at finde en ideel gave. Sådan behøver det dog ikke at forholde sig. Du kan blot søge inspiration til en konfirmationsgave, uanset om den er til ham eller hende.

Der kan sagtens opstå et behov for at søge lidt inspiration, som angivet herover. Det er ikke noget, du skal søge lang tid efter. Du kan nemlig få god inspiration lige her på siden, hvor vi har samlet hele 53 forskellige gaveidéer. Blandt de mange idéer, finder du sandsynligvis også en passende gaveidé til din konfirmand.

Tag et kig på de mange gaveidéer herunder – der er noget for enhver smag og i enhver prisklasse. Finder du ikke den perfekte gave, har det med garanti affødt lidt inspiration til en passende gave.

Dette er en plakat, der sætter fokus på de mange sjove citater, der typisk bliver sagt af konfirmander. Igennem hele optakten til den store konfirmations dag gennemgår konfirmanden flere perioder såsom at nyde at få fri fra skole for at gå til præst, men også at skulle tidligt op de mange søndage for at sikre sig de nødvendige kryds – og det bliver altsammen samlet i denne morsomme citatplakat.

Citatplakat laver disse sjove plakater med alverdens citater fra personkarakterer, film, serier osv. Du kan derfor finde mange plakater, der passer til forskellige begivenheder. Derudover kan du finde plakaterne i forskellige størrelser samt tilkøbe billederammer i forskellige farver.

Musik er en stor del af hverdagen for de fleste unge. Derfor skal enhver konfirmand også have styr på udstyret til at lytte til musik. Derfor kan du med fordel vælge at købe et par høretelefoner som gave til en konfirmand. Du kan få rigtig mange forskellige høretelefoner, der også adskiller sig på mange punkter.

Derfor adskiller de sig også i forhold til prisen. De kan koste fra få hundrede kroner til mange tusinde kroner. Her bør det dog nævnes, at det bedst kan betale sig at betale en kende mere for ordentlig kvalitet. Det gør ikke blot underværker for kvaliteten af materialer og konstruktion, men også for lydkvaliteten.

Sørg for at konfirmanden bliver klar til den helt store EM-slutrunde, der officielt hedder EM 2020, men først spilles her i 2021, eftersom Covid-19 pandemien gjorde det vanskeligt at afholde slutrunden sidste år. Men nu spilles der meget snart, også er det bare om at være klar.

Vælg blandt den foretrukne landsholdstrøje, såsom en retro-model som denne, eller den nyeste via nedenstående link. Bemærk at du har mulighed for at tilføje eget tryk på trøjen, sådan den bliver dejlig personlig ligeledes.

I løbet af sommerperioden, så er solbriller en fast del af de fleste outfit. Det gør sig også gældende for unge. Vil du gerne give konfirmanden en gave, der – med garanti – tages i brug, så er solbriller et oplagt bud. Det er dog ikke alle solbriller, der falder i alles smag. Derfor skal du vælge med afsæt i konfirmandens stil.

Heldigvis er mulighederne mange, når det kommer til solbriller. De kan fås i mange størrelser, materialer og former. Derfor kan man finde noget for enhver smag. Også i forhold til prisen kan der være stor forskel. Du kan få solbriller fra blot 99 kr. og opefter. Derfor finder du også nogle, der passer til dit budget.

Smykker er altid et stort hit, hvis du skal finde en konfirmationsgave til hende. Når det kommer til smykker, så er der mange muligheder. De fleste overvejer dog både ringe, øreringe, armbånd og halskæder. Desværre er det kun ganske få, der overvejer et ur.

Du kan finde rigtig mange flotte ure til piger. Nogle af mere feminine end andre, hvorfor du skal vurdere hvad der passer bedst til hende, du skal give en gave til. Mange holder sig fra ure, fordi de tror, de er for dyre. Det er dog ikke sandt. Du kan sagtens finde flotte ure til piger, der kun koster få hundrede kroner.

Det er ikke kun til piger, du kan finde et flot ur til en god pris. Det kan også lade sig gøre, hvis du leder efter en god gave til en dreng. De fleste drenge begynder at finde en interesse for deres udseende i denne alder. Derfor er der også mange, der har en begyndende interesse for ure – og så er det en ideel gave.

Du kan finde rigtig mange ure til ham. Der er stor forskel på de mange ure. Det kan gøre valget lidt sværere, men det store udvalg er dog kun en fordel. Det sikrer nemlig, at der er noget for enhver smag. Det kan f.eks. være et elegant herreur, som du ser på billedet herover.

Som tidligere angivet, så er musik en stor del af hverdagen for de fleste unge. Det er dog ikke alle, der ønsker at have et headset på. I stedet kan du give konfirmanden mulighed for at lytte til ren, trådløs stereolyd via denne højtaler. Den kan kobles sammen med en smartphone, så du kan streame musik fra fx Spotify.

Højtaleren fra JBL er også udstyret med et genopladeligt Li-Ion-batteri. Det er et stærkt batteri, der giver en afspilningstid på hele fem timer. Samtidig byder den på et vandtæt IPX7-kabinet, hvorfor den kan holde til lidt af hvert. Du kan endda have den med i swimmingpoolen.

En sportstaske er også et glimrende bud på en god konfirmationsgave. Det er især gældende, hvis gaven skal gå til en ivrige sportsmand eller -kvinde. I så fald kan en taske som denne fra Nike gå lige i hjertet. Tasken har et meget simpelt look, da den er holdt i sorte og hvide materialer.

Dertil er den produceret i 100 % polyester, hvorfor kvaliteten er i top. Den er relativt stor, hvorfor den byder på en masse plads. Der er et stort hovedrum samt to rum i hver af siderne. Det ene rum er en åben lomme af mesh, mens det andet er et lukket rum med lynlås.

Kender du en konfirmand der er helt pjattet med at lægge den perfekte neglelak, er der næppe en bedre gaveide end et neglelak kit fra Nailster. Super-populært pakke der indeholder alt det man har behov for, når neglelakken skal lægges – herunder lampe, basisprodukter og redskaber.

Der findes 2 forskellige pakker, og du kan se hvad de indeholder og forskellene på disse via nedenstående link.

Populære ikoniske billeder fra store begivenheder, herunder Michael Jordan fra hans Slam Dunk konkurrence han vandt i 1987 som ses på denne plakat.

Se alle de ikoniske plakater via nedenstående link. Priserne starter fra 129 kroner, men stiger i takt med man ønsker en større plakat.

Hvis der er noget, man ikke kan få nok af, så er det parfume. Vil du gerne overraske konfirmanden med en skøn duft, så er Le Male fra Jean Paul Gaultier et godt bud. Det er en klassisk og tidsløs duft, der er henvendt til den selvsikre og forførende mand.

Det er en uimodståelige og tiltrækkende, der altid har været hit blandt yngre mænd. Den byder på en særlig kombination af friske og varme duftnoter. Den åbner med topnoter af mynter, der kombineres med et hjerte af lavendel og appelsinblomst. Til sidst krydres der med noter af vanilje og cedertræ.

Der er ikke mange kvindedufte, der er lige så tiltalende som Lady Million Lucky fra Paco Rabanne. Det er en ny fortolkning af den yderst populære Lady Million-duft. Det er endt ud i en dristig, glamourøs og feminin blomsterduft. Derfor er det også den helt perfekte duft for en ny konfirmand.

Det er en duft, der får brugeren til at føle sig som en million. Den har en unik sammensætning af blomstrede, friske og træagtige noter. I topnoten finder du hindbær, mens hjertenoten består af både rose, jasmin og hasselnød. Bunden udgøres af lækre trænoter og honning, som giver en blændende og forførende duft.

En plakat, der sender et positivt signal, kan være til stor gavn – såsom by-plakaten kan gøre. Mange ting kan virke simple, som fx at huske, at man selv skal være som den type person, man ønsker at møde. Alligevel ændrer det ikke på, at det er godt at blive mindet om det. En god måde at gøre dette på er via en plakat, der illustrerer ens rødder og opvækst.

Derfor er dette også en ideel form for konfirmationsgave. Der findes et væld af detaljerede by-plakater, som både appellerer til drenge og piger.

House Doctor har designet et fine opbevaringsposer i forskellige størrelser. Poserne er i princippet beregnet til vasketøj, hvilket gør dem til en god gaveide til konfirmanden der måske skal på efterskole eller lignende. Poserne kan også blot bruges på drenge eller pigeværelset til opbevaring eller lignende.

En gaveidé, der fungerer til både ham og hende.

Skal du til konfirmation hos en dreng eller pige, der er meget sportsligt aktiv? I så fald kan en bog om yoga være en glimrende gave. Yoga har været fremme i mange år, men har bredt sig bredere ud i befolkningen i løbet af seneste år. Derfor er der også flere, der har fået øjnene op for det.

Yoga er ikke nemt at komme i gang med. Derfor kan en bog gøre underværker for succesraten ift. yoga. Det er selvfølgelig ikke en gaveidé, der vil ramme plat hos enhver konfirmand, hvorfor det kræver at du kender den pågældende konfirmand godt.

Smykker er ikke kun en god gaveidé til pigerne. Der er også mange drenge, der gerne vil gøre lidt ekstra ud af sig selv. Det kan de f.eks. gøre med et stilrent læderarmbånd som dette. Det er lavet i mørkebrunt læder, som er toppet med en flot lås i roseforgyldt stål.

Derfor er det også et læderarmbånd med et eksklusivt og elegant look. Det er – uden tvivl – et armbånd, der falder i de flestes smag. Endvidere er der tale om et armbånd, der kan købes til en pris, hvor alle kan være med. Det koster nemlig kun få hundrede kroner.

Som tidligere angivet, så er smykker altid et godt bud på en gave til hende – også til en konfirmation. Et godt eksempel er denne smukke halskæde fra britiske Olivia Burton. Den er udført i 18 karat rosaguld med en unik sten i kvarts. Det giver den et både ekstraordinært og eksklusivt udseende.

Den er en del af den populære Coin-serie fra Olivia Burton, der også byder på armbånd, øreringe og ure. Der er derfor rig mulighed for at give flere smykker fra samme serie, såfremt det ønskes. Halskæden i sig selv er dog også en rigtig god konfirmationsgave til hende, der går op i smykker.

En konfirmationsgave behøver ikke at være en materiel gave. Det kan også sagtens være en oplevelse. F.eks. kan du give en Café & Bio-oplevelse fra Go Dream. Det er et gavekort, der kan indløses over hele landet, da det giver adgang til mere end 40 biografer – og lige så mange caféer.

Det er en gave, der fungerer rigtig godt, da den kan bruges af alle. Derfor er det også et oplagt valg, hvis du er helt tom for idéer til gaven. Bestiller du i god tid, så er der mulighed for at bestille oplevelsen i en flot og elegant gaveæske. Det gør præsentation af gaven en kende mere interessant.

Det er også i denne alder, at mange begynder at finde en interesse for, hvordan deres værelse ser ud. Derfor kan et flot vægur som dette også være en god gave. De er et ur i stål med en bronzebelægning, som giver et unikt look. Det har desuden ikke nogen markeringer, for at give det et stilrent look.

Det er et vægur, der passer rigtig godt ind i den nordiske stil. Det er nemlig tydeligt, at det er designet med særligt fokus på minimalisme og rene linjer. Det måler 30 cm. i diameter, hvorfor det har en god størrelse til at hænge op på væggen på ethvert værelse.

Tommy Hilfiger laver ure i høj kvalitet, men de er især kendt for deres moderne design. Derfor er det også et brand, du roligt kan købe et ur fra. I dette tilfælde er der tale om et moderne dameur, der henvender sig til hende, der er modebevidst, men ønsker at skille sig lidt ud.

Det er specielt urskiven, der giver uret et flot udseende. Den byder på et helt unikt sammenspil af sølv og blomstermotiver. Det er også tydeligt at se, at det er et ur, der er designet med fokus på elegante og rene linjer. Derfor tjener urskiven også det formål, at den skal give uret lidt spil.

Vil du gerne give konfirmanden en helt unik oplevelse i gave? Så er et gavekort til en Virtual Reality-oplevelse et godt bud. Det giver adgang til 30 minutters oplevelse med Virtual Reality. Her kan du opleve alt fra at løbe over en åben plads, for at gemme dig for zombier, til at svømme rundt med hvaler.

Det er en unik oplevelse, som du ikke kan få på andre måder. Det er noget, man slet ikke havde tænkt muligt for blot et årti siden. Derfor er det også noget helt unikt, at få lov til. Oplevelsen finder sted hos Khora, der holder til i København.

Det er svært at komme udenom danske Rains, der buldrer frem på markedet. Det er deres mange skønne taske-styles også et godt bud på, hvor der både er tasker til weekendturen, en tur fitnesscenteret eller bare en praktisk taske til computeren under armen.

Stilen passer perfekt ind i den nordiske trend og kan nemt sammensættes til enhver stil – her gælder det både piger og drenge. Se hele deres taskeudvalg via nedenstående link.

Her er der igen tale om en oplevelse. Den er dog i højere grad henvendt til drengene. Med en sådan gave kan du nemlig give modtager mulighed for at køre gokart i ægte F1-stil. Der sker hos Racehall i Aarhus, der er den største indendørs gokartbane i Europa. Prisen giver adgang til hele 30 minutters kørsel.

Skal du til konfirmation hos en ung dreng, der har fart i blodet og er vild med adrenalin? I så fald er det mere end oplagt at give ham en tur i en gokart. Der skal ikke være nogen tvivl om, at det er en oplevelse, der kan sætte et stort smil på læberne hos de fleste unge drenge.

Oplevelser er altid en god gaveidé, så hvad med en lækker luksusbunch for 2 personer. Vi mener i hvert fald det er en sikker gaveidé, og noget de fleste kan bruge. Så hvis det ikke skal være elektronik, penge, eller de bløde pakker, kunne det måske være en oplevelse som denne der kunne være den perfekte konfirmationsgave.

Læs mere omkring hvor du kan benytte brunchen ved at klikke dig videre via et af nedenstående links.

De klassiske og chunky sneakers fra 90’erne er atter populære. Det er også en beskrivelse, der passer godt til disse Falcon-sneakers fra Adidas. De byder også på et fedt farvemix af lyseblå, violet og hvid. Derfor er det et par sneakers, der passer godt til hende, der er glad for farver.

Det er et par sneakers, der er meget fremme for tiden, hvorfor du ikke skal være bekymret for ikke at ramme plet ift. nuværende mode. Derfor er det også et par sneakers, som de fleste piger vil blive rigtig glade for. Det gør sig specielt gældende, fordi de kan sættes sammen med en lang række outfits.

Cropped hoodies er rigtig populære for tiden. Derfor er det selvfølgelig også en god gaveidé. Et godt bud på en sådan hoodie, er denne variant fra Adidas i grøn. Den har et meget simpelt udseende med det velkendte logo på brystet og de tre striber langs begge ærmer.

Dertil er der tale om en hoodie, der kan bryste sig af en god kvalitet. Det er også noget, der altid har været i fokus hos Adidas. Mere specifikt, så er hoodien produceret af 100 % bomuld, hvilket sikrer en sublim kvalitet. Hvis grøn ikke er den rette farve, så fås den også i en række øvrige farver.

Et par stilrene sneakers til den mandlige konfirmand går man helt sikkert ikke galt i byen med. Quint er kendt for at have et stort og eftertragtet sneaker-udvalg, som du finder via linket herunder. Her er der sko fra kendte brands som: New Balance, Adidas, Nike, Vans og mange flere.

Lav en god handel og forkæl konfirmanden med et par sneakers, der matcher stil og pengepung.

Elegant beklædning er stort set altid en god gaveidé. Det er gældende, uanset om det er til en dreng eller en pige. I dette tilfælde er der dog tale om en moderne og elegante skjorter fra kendte brands som Ralph Lauren, Carhatt, Dickies med flere.

Ralph skjorten som er det udvalgte billede her, er et populært valg blandt unge mænd i dag. Dertil har den et stilrent udseende, der passer til enhver smag. Derfor er det selvfølgelig også en skjorte, du kan give, hvis du mangler en god gave til en konfirmand.

Vil du gerne give konfirmanden mulighed for at opleve København på ægte amerikansk manér? I så fald er det denne oplevelsesgave, du skal forære ham eller hende. Det er en gave, der giver adgang til 1 times kørsel i en amerikansk bil, hvor fokus er på sightseeing rundt omkring i København.

Bilen vil blive ført af en professionel chauffør, som vil køre passagerne forbi bl.a. Amalienborg, Operahuset, Marmorkirken, Christiansborg, Børsen m.m. Det er dog en dyrere gave, hvilket du selvfølgelig skal være klar over. Det er en helt unik måde at køre rundt i gaderne, men det er også spændende at køre i bilen i sig selv.

Ikke alle bukser er lige behagelige på. Du kan dog sagtens finde bukser, der både er elegante og komfortable. Det er gældende for disse Comfort Pants. Det er bukser, der er både rare at have på, men som også byder på et pænt og stilfuldt udtryk.

Derfor er det også en perfekt kombination af stil og komfort. De har et indhold af hele 4 % elastan, hvilket er det, der gør dem så strækbare. De byder dog også på både viskose og polyester, som hjælper med at skabe et flot og stilfuldt look. Derfor er det et par bukser, der passer perfekt til en ny konfirmand.

Et gamer tastatur kan også være en god gaveidé. Det kræver dog, at det er en konfirmand, der er en hyppig gamer. Er det ikke tilfældet, så er det næppe den rette gave. I denne forbindelse har du et væld af muligheder, da der findes mange gamer tastaturer på markedet.

Det inkluderer bl.a. Havit HV-KB432L, som du kan se på billedet. Det er et mekanisk tastatur, der er udstyret med både all-key rollover og Gaote/Outemu blue switches. Derfor giver en hurtig respons på hvert tryk. Det er vigtigt, når man gamer og det hele spidser lidt til, da tempoet dermed kan være højt.

Vil du gerne give konfirmanden en mere personlig gave? Så kan en halskæde med hendes stjernetegn. Det er en halskæde, der primært er henvendt til piger, da den har et feminint udseende. Den fås selvfølgelig med ethvert stjernetegn. Fælles for dem alle er, at de er lavet i rustfrit stål, der er belagt med guld.

Den byder desuden på en længde, der lyder på 49 cm. Det er dog nemt at tilpasse den, så den kan tilpasses til enhver – klassisk og stilren.

At rejse er at leve. Det har du med garanti hørt før. Derfor er det også en god gaveidé. Det kan du bl.a. gøre i form af en storbyferie i Europa. Der er et væld af skønne storbyer, du kan besøge rundt omkring i Europa. Det inkluderer bl.a. Paris, London, Berlin, Rom mv.

Hvis du gerne vil overraske en konfirmand med en storbyferie, så er en oplevelsesgave som denne. Det er et gavebevis, der giver dig adgang til tre overnatninger med morgenmad på ét af flere tusinde hoteller. Derfor er det muligt for konfirmanden at vælge den destination og det hotel, han eller hun ønsker.

Du kan finde flere oplevelser som denne ved at læse vores indlæg om oplevelsesgaver.

I dag har de fleste unge op til flere enheder med sig, når de går ud fra hjemmet. Fælles for alle disse enheder er, at de er drevet af et batteri. Et sådant batteri bliver selvfølgelig afladt over tid. Det kan man dog undgå, hvis du sørge for at en powerbank med på farten.

Derfor er det også en ideel gave. Det kan være en model som GreyLime Power Stone, der har en kapacitet på hele 10.400 mAh. Det er faktisk en kapacitet, der er i stand til at lade din smartphone op hele fire gange. Den er også udstyret med to outputs, så du kan oplade to enheder på én gang.

Der er særligt én type øretelefoner, der for alvor er blevet populære på det seneste. Det er selvfølgelig Apple AirPods, der er tale om her. Det er et sæt øretelefoner, som alle gerne vil have fat i. Derfor er det også en konfirmationsgave, der er intet mindre end perfekt.

AirPods udmærker sig på flere punkter. Det gør de dog især ved at forene enkelhed og teknologi. De er ganske enkelt så nemme at gøre brug af, at det bliver en fryd i sig selv. Dertil byder de på en afspilningstid, der lyder på hele fem timer pr. opladning. Dertil giver 15 min. i opladningsetuiet hele 3 timers afspilningstid.

Hvis du gerne vil give konfirmanden en gave, der kan få adrenalinen til at pumpe, så er et tandemspring en valid idé. Han eller hun får mulighed for at springe ud fra 4.000 meters højde sammen med en instruktør. Det går nedad med hele 200 km/t, indtil faldskærmen bliver foldet ud.

Der er ikke meget, der kan konkurrere med at falde i frit fald flere kilometer over jorden. Konfirmanden får lov til at falde i mellem 55 og 60 sekunder. For prisen får man dog også 10 minutters instruktion, mellem 12 og 15 minutters flyvetur samt fem minutter tur i faldskærm. Det er en meget unik oplevelse.

Det er kun få piger, der ikke gør brug af et glattejern, når de skal frisere deres hår. Det er de færreste i denne alder, der har haft råd til at købe et rigtig godt glattejern. Derfor kan det også være en god konfirmationsgave til hende. Det kræver dog at det er et godt glattejern, som f.eks. dette fra GHD.

Deres Gold Max Styler er en opdateret version af deres klassiske model. Det udmærker sig blandt andet ved at byde på en særlig belægning på varmepladerne, der giver et ekstra glansfuldt hår. Det er dog også med til at sikre, at det glider let gennem håret, så der opnås et pænt resultat.

Giv konfirmanden en Bluetooth-højttaler, så han eller hun kan nyde sin yndlingsmusik på simpel vis. Er det noget, der lyder som en god idé for dig, så kan du købe en Sonos One. Det er en højttaler, der kan spille musik i 360 grader. Derfor kan den garantere den bedst mulige musikoplevelse.

Den afgiver ikke blot en god lyd, men byder også på en True Wireless Stereo-funktion. Det betyder at man kan parre og afspille musik fra to Sonos-højttalere på samme tid. Det er en rigtig god højttaler, hvorfor det også særligt er en god gave til ham eller hende, der elsker musik.

Her er der tale om en gaveidé, der passer til både ham eller hende. Der er mange, der tror, at det kun er til hende, men det er slet ikke tilfældet. Det er faktisk en form for sandal, der er meget populær hos begge køn. Derfor kan det også fungere som en glimrende sandal for både ham eller hende.

Hvis du gerne vil købe et par sandaler fra Birkenstock i konfirmationsgave, så er der flere ting, du skal have med i tankerne. De kan nemlig fås i et væld af varianter, der adskiller sig fra hinanden i forhold til materialer, størrelse, farver m.m. Derfor skal du ramme helt plet – eller huske et byttemærke.

En weekendtaske er praktisk for de fleste. De kan bruges til de små rejser, fodboldtræningen mv. Det er dog ikke alle weekendtasker, der er lige praktiske. Vil du gerne give en praktisk taske i konfirmationsgave, så er denne model fra Rains et godt bud. Det er nemlig en nyfortolkning af den klassiske weekendtaske.

Den har et stort rum, der kan rumme alt, du har brug for at have med dig. Den byder dog ikke blot på et stort hovedrum, men er også udstyret med stærke og behagelige håndtag. Den kommer også med en flot, aftagelig skulderrem. Den er lavet i 50 % polyurethan og 50 % polyester, der er et regntæt og slidstærkt materiale.

Hvis du skal til konfirmation hos en konfirmand, der er glad for at tage billeder, så er der især én gave, der er oplagt. Det er selvfølgelig at overraske ham eller hende med et helt nyt kamera. Det skal dog være et optimalt kamera, som eksempelvis et spejlreflekskamera fra Canon.

Canon er ét af de absolut mest populære og velrenommerede brands, når det kommer til kameraer. Det gør sig også gældende for tilbehør og udstyr til kameraerne. Derfor er det også en god idé at vælge et kamera fra Canon. Det kræver dog at du er villig til at give en gave for et større pengebeløb.

Noget der altid er en succes, hvis du skal til konfirmation hos en pige er at overraske hende med tøj. Det er også noget, du har rigtig mange muligheder for. Det kan du bl.a. gøre med den smukke Carli Dress fra Gestuz. Det er en flot sommerkjole i sort med peplumdetalje forneden og korte ærmer.

Kjolen er fremstillet i et blødt materiale (100 % polyester) og har et fint prikket print. Det er en fin kjole, men den kan sagtens bruges til dagligt. Kombineres den med et par fede sneakers, så er den rigtig god til hverdag. Derfor er det også en god gave, da den ofte vil komme i brug.

Hvis du ved at konfirmanden er glad for teknologi og elektronik, og altid er med i front, så er dette også en god mulighed. Denne trådløs oplader fra SACKit gør det muligt at oplade bl.a. smartphones uden ledning. Du skal dog have en smartphone, der er kompatibel med dette, hvis det skal virke.

Indvendigt er den udstyret med et stort batteri, der har en kapacitet på 6.000 mAh. Det er en kapacitet, der er stor nok til at kunne lade de fleste smartphones op tre gange. Er powerbanken løbet tør for strøm, så kan den lades op på blot tre timer.

Et stilrent og elegant herreur behøver ikke nødvendigvis at være dyrt. Det er der mange, der tror, men sådan forholder det sig ikke. Vil du gerne overraske en konfirmand med et klassisk og elegant herreur, så er dette ur et godt bud. Det har et klassisk look og en elegant blå urskive.

Uret er fra Sekonda, som har været ét af de mest solgte urmærker verden over i mere end 30 år. Kvaliteten er helt i top på deres ure, hvorfor det også inkluderer dette ur. Det er derfor en glimrende gave til ham, der har en klassisk stil, som uret vil passe godt til.

Er du tændt på idéen om at give et ur som gave? Men er det en pige, du skal til konfirmation ved? Så fungerer det førnævnte ur ikke. Det gør dette ur dog, da Megir Mini Focus Mesh Silver er et stilrent ur til hende. Det er et klassisk dameur udført i sølv, som er udstyret med en moderne mesh-lænke.

Derfor er det også et ur, der både er behageligt og elegant. Den stilrene skive har fået lidt spil, da den kommer med en række smukke sten. Det er et relativt smalt ur, da det har en diameter på 30 mm. Det er en størrelse, der passer til de fleste piger.

New Balance sneakers stormer frem og det er alt lige fra retro-modellerne, til den nyere styles. Modellen der er det udvalgte billede her, er en af flagskibene fra New Balance. Den blev designet tilbage i 1988, men den er mindst lige så populær i dag. Derfor er det en god gaveidé til den stilbevidste kvindelige konfirmand.

Det er en sneaker, der kan bryste sig af et tidløst udseende. Du er sikret, at det er en sneaker, der aldrig går af mode. Det er dog ikke kun udseendet, der spiller på denne sko. De byder også på de bedste materialer og ENCAP-systemet. Derfor er det også sko, der er holdbare, stabile og reducerer vibrationer og stød.

Hvis der er noget, som alle drenge og mænd bør have i deres garderobe, så er det et par hvide sko. Det skal dog gerne være sko, der både kan bruges til hverdag, men også i finere sammenhænge. Det er netop de klassiske Stan Smith, Reebok eller Fila-modellerne der hitter her.

Bliv inspireret af de mange fine styles der findes på Quint via linket herunder. Bemærk også der er mulighed for at gøre en god handel, hvor der er besparelser på mere end 50%.

Der er ikke mange armbånd, der både kan bruges af piger og drenge. Dette er ét af de ganske få armbånd, der kan bryste sig af dette. Her er der nemlig tale om et elegant perlearmbånd, der er udstyret med stilrene stålperler. Derfor falder det også i de flestes smag.

Hver perle har en bredde på 6 mm. Derfor er det ikke helt store eller helt små perler. Tværtimod, så har de en god størrelse. Endvidere byder armbåndet på en variabel længde, der strækker sig fra 18 cm. til 21 cm. Det er også derfor, det er et armbånd, der kan passe til alle.

En meget effektiv deo til både drenge og piger fra det økologiske Relevantcos. Det er verdens første Ocean Plastic Deodorant, og er allerede omtalt i større anerkendte magasiner såsom: Go Beauty, ELLE og marie claire.

Den er 100% naturlig, og indeholder 0% aluminium. En rigtig god gaveide til konfirmanden, hvis man lige mangler den sidste lille ting, til at nå i mål med sin gave til ham eller hende.

Der er ikke meget, der kan skabe mere liv på et værelse, end flotte vægdekorationer. Derfor kan du vælge at give en eller flere flotte plakater til konfirmandens værelse. Der er selvfølgelig et væld af muligheder i denne sammenhæng. Udvalget er stort nok til at der kan findes noget til enhver konfirmand.

Skal det være en konfirmationsgave, så bør du dog gå skridtet videre og tilkøbe en ramme. En plakat kan godt hænges op uden en ramme, men den tager sig dog pænere ud, hvis den er rammet ind. Skal du give en eller flere plakater i gave, så skal de selvfølgelig vælges med fokus på konfirmandens stil og hobbyer.

Én ting er, at smykker kan være en god konfirmationsgave til hende. Det er de fleste godt klar over. Derfor er der også mange, der giver smykker i gave. Hun skal dog også have et sted, hvor hun kan opbevare hendes smykker. Derfor kan et sødt smykkeskrin som dette også være en god gave.

Smykkeskrinet hedder Stowit og er lavet i lyst træ og hvidmalet metal. Det er et flot og moderne alternativ til det klassiske smykkeskrin i læder. I skufferne er der polstret med stof, for at beskytte smykkerne bedst muligt. På toppen af skrinet er der også plads til opbevaring. Her kan de daglige smykker fx ligge.

I konfirmationsalderen er de fleste piger begyndt at eksperimentere med make-up. Det er ikke nemt at lægge make-up, hvorfor det også er noget, der kræver øvelse. Skal du finde en konfirmationsgave til en pige, så er et kursus i at lægge make-up også en god idé. Selvfølgelig udført af en professionel artist.

På et sådant kursus lærer deltagerne at lægge make-up, om farver og om at opdage helt nye måder at bruge make-up på. Derfor er der også mange piger, der vil finde et sådant kursus underholdende og brugbart. Det kan derfor også fungere som en rigtig god gave til en konfirmand.

Vil du gerne give konfirmanden en oplevelse, som han eller hun sent vil glemme? Så kan et flødebollekursus være en god idé. Her får deltagerne et kursus med færdig- og hjemmelavet skum og marcipanbunde. Du skal som deltager blot koncentrere dig om at overtrække flødebollerne.

Inkluderet i oplevelsen er kreation af fem små og fem store flødeboller. Dem får man selvfølgelig med hjem, når man er færdig. Det er en sjov gave, som kun de færreste tænker på. Derfor er det også et godt valg, hvis du gerne vil skille dig lidt ud fra den store mængde af gaver, der gives.

I dag er det meget normalt, at man i konfirmationsalderen har sin egen smartphone. Man er dog fortsat både uforsigtig og vild i denne alder. Derfor kan man hurtigt ende med at påføre skade på sin smartphone. Derfor er det en god idé at finde på en gave, der kan bruges til at beskytte disse smartphones.

Det kunne eksempelvis være et cover. Dem kan du finde mange tusinde forskellige af blandt udvalget, du finder ved at klikke på linket. Hvis du skal give et cover som konfirmationsgave, så kræver det selvfølgelig at du har et kendskab til hvilken type smartphone, konfirmanden har.

Der er mange, der kender til, at de gerne vil falde i søvn, mens de lytter til musik. Det kan dog være besværligt og ubekvemt. Heldigvis er det noget, der findes en løsning på. Løsningen er de såkaldte SleepPhones, der er et pandebånd med indbyggede høretelefoner. Det er derfor behageligt at have på.

Det er en anderledes gave, som de færreste har med i deres overvejelser. Hvis du ved at konfirmanden sætter stor pris på musik, så kan det dog være en rigtig god gave. Der findes både en variant, hvor telefonen tilsluttes via ledning eller Bluetooth. Sidstnævnte løsning er selvfølgelig den bedste løsning for en konfirmand.

Når piger rammer konfirmationsalderen, så bliver make-up som regel en større del af deres hverdag. Derfor er det også noget, de får en større interesse for. I takt med at interessen stiger, så forøges deres arsenal af make-up også. Derfor skal de selvfølgelig have et sted, hvor de kan opbevare det.

Derfor er det også en glimrende gaveidé, at du giver en form for opbevaring til hendes make-up. Det kunne eksempelvis være denne boks, der er lavet i transparent akryl. Den er inddelt i tre rum, der har forskellige størrelser, hvorfor der også er gode muligheder for opdeling af hendes make-up.

Det rette konfirmationsgave beløb

Konfirmationsgaver kan fås i mange forskellige prisklasser. Derfor kan det være svært at vurdere, hvor mange penge, man skal give for. Der er ikke ét beløb, der er det rette for alle. Der er nemlig flere ting, der spiller ind ift. at finde det rette beløb. TV2 har dog lavet en undersøgelse, der viser gennemsnitlige beløb, der gives for.

Det er også en undersøgelse, der viser, at der er stor forskel på hvad forældre, venner m.m. giver for. Det er dog ikke ensbetydende med at du også skal give for dette beløb, blot fordi det er gennemsnittet. Når mor og far giver gave til en konfirmation, så er det typisk for ca. 5.910 kr., men det behøver slet ikke at være så højt.

Er der tale om bedsteforældre, så lyder beløbet på 5.700 kr. For andre medlemmer af familien (onkel, tante mv.), lyder beløbet på 910 kr. Er der tale om venner af familien, så lyder det i stedet på 490 kr. Det viser den store forskel på beløbet, der gives for. Derfor er det også noget, du skal huske på, når du skal vælge din gave.

Det skal dog gøres klart, at det i sidste ende er op til dig at vurdere, hvad du gerne vil give for. Der er ikke et beløb, der er det helt rette, uanset om du er mor, onkel eller ven til konfirmanden. Dertil bør det også gøres klart, at det ikke er beløbet, det skal handle om. I stedet skal du finde frem til en god gave, der skaber glæde.

Konfirmationsgave til hende

Når du skal finde en god konfirmationsgave til hende, så har du mange muligheder. Der skal dog ikke herske nogen tvivl om, at det er en god idé, at du bevæger dig i tøj, sko m.m. Det er ofte her, deres ønsker befinder sig. Dertil skal det også nævnes, at der ofte er stor succes ved at give nogle smykker som gave til konfirmation.

Der er mange, der har en tendens til kun at holde fokus på det materielle, når de skal købe en gave. Sådan er det dog ikke nødt til at være. Du kan også finde en række sjove oplevelser, der kan skabe minder for livet hos konfirmanden. Derfor er det også værd at overveje, om du skal forkæle hende med en form for oplevelse.

Hvad end du skal give en gave til en dreng eller pige, så kan penge være en god idé. Faktisk er der flere, der ikke ønsker sig andet end penge. Hvis det er tilfældet, så er det nemt for dig at finde en god gave. Her handler det mere om at finde det rette beløb. Det er dog noget, du kan finde en række gode råd til herover.

Konfirmationsgave til ham

Er det i stedet en konfirmationsgave drenge, du er på jagt efter, så er det ikke sikkert, det er tøj og sko, der skal være i fokus. Her er det ofte gadgets, spillekonsoller m.m., der viser sig at være en stor succes. I løbet af de seneste år har mange drenge i denne alder også fundet en interesse for mode, hvorfor tøj også er muligt.

Igen bør der dog slås et slag for, at det ikke absolut skal være en materiel gave. Du kan også sagtens købe en form for oplevelse. I mange tilfælde er det faktisk noget, der bliver modtaget på mindst lige så positiv vis som en materiel gave. Det kan være alt fra en fodboldtur til London til en flyvetur over Danmark i en helikopter.

Der skal dog ikke lægges skjul på, at du i de fleste tilfælde også kommer rigtig langt med penge. Hos mange er det faktisk det eneste, der står på deres ønskeliste. Hvis du er løbet tør for konfirmationsgave ideer, så er det nemmest at give penge. Det kan virke som en for nem løsning, men for mange er det den bedste gave.

De bedste konfirmationsgaveidéer i 2021

Det er ikke nemt at finde den rette konfirmations gave. Det er aktuelt, uanset om du skal finde en gave til din nevø eller skal købe en konfirmationsgave til veninde. Heldigvis kan du her på siden finde mange gode idéer til konfirmationsgave. Derfor er der også en god chance for at du kan finde en passende gave her på siden.

Hvis du gerne vil være ham eller hende, der giver en konfirmationsgave, der sent bliver glemt, så har du – som udgangspunkt – to muligheder. Du kan enten vælge at give en rigtig dyr gave eller et højt pengebeløb. Du kan dog også forsøge at tænke ud af boksen, så du finder en gave, som ikke andre tænker på.

Begge ting er noget, der kan vise sig at være en stor succes. Det skal dog gøres klart, at uanset hvem du skal give en konfirmationsgave i 2021, så skal du vælge den med omhu. Der er rigtig mange, der blot vælger at give en sum penge. Hvis det er noget, der står højt på ønskelisten, så er det selvfølgelig også en fin idé.

Er det ikke noget, der er et ønske, så kan det hurtigt komme til at virke lidt tamt. Når du skal vælge en god konfirmationsgave, så handler det om at have modtager med i tankerne. Der er ikke blot stor forskel på ham og hende, men også på de enkelte konfirmander. Derfor er der også stor forskel på de gaveønsker, de har.