Piger der giver gave til sine bedsteforældre

Gaver til bedsteforældre samlet ét sted

De bedste gaver til bedsteforældre 🎁

Måske du leder efter en ‘i skal være bedsteforældre‘ gave? Eller måske du bare leder efter en gave til dine bedsteforældre fordi de fortjener det?
Ihvertfald har vi her på siden samlet de bedste af de bedste gaver til dine bedsteforældre. Vi har gjort os umage med at finde en række unikke gaver, som vil overraske dine bedsteforældrene på bedste vis! Vi har samtidig også fundet nogle mere praktiske gaver, som helt sikkert kan komme i nød når man bliver ældre.

Hvad end du leder efter en personlig gave, praktisk gave eller unik gave – så har vi med sikkerhed den rette gave til bedsteforældrene her på siden. Hvis ikke du finder den rette her på siden, så håber vi ihvertfald at du er blevet inspireret, eller måske er blevet ledt i retningen af den rette gave til de – ja hvem ved – måske kommende bedsteforælde?

God gavejagt!

En karikaturtegning er noget nær den perfekte gave til bedsteforældre, da den både er personlig og ofte indeholder noget af det, som bedsteforældre har mest kært: nemlig familien.

Du uploader blot billeder af de personer, som du ønsker skal fremgå på billedet, hvorefter at du modtager en skøn og herlig karikaturtegning, som kan skabe megen glæde.

Der er altid brug for håndklæder i alle hjem. Man glemmer tit hvor lækkert det kan være med et nyt håndklæde, fordi det er så normal en ting at bruge. Men det er super lækkert at få og bruge.

Det er derfor en super fin gave til bedsteforældrene der har alt.

Et flot salt og peber sæt med kvalitets krydderier med Fransk Havsalt. kryderimixet er af høj kvalitet, og er en særdeles fin gave til bedsteforældrene der værdsætter god mad og kvalitetskryderier i eget køkken.

Både salt og peber købes groft og kan bruges sådan eller kværnes før brug. Det er altså helt perfekte krydderier til en velstegt bøf på grillen.

Der er ikke mange samtaleemner, som kan få vores kære bedsteforældre op i gear end vejret. Det kan nemt blive en hobby at holde styr på hvor meget regn der er kommet på det seneste.

En regnmåler som denne i rustfrit stål er en oplagt gaveidé, som måske primært er henvendt til bedstefar, da han måske har den største interesse for vind og vejr. Modellen her kan købes for 479,-

Kähler laver en masse flotte lysestager. Der er alle mulige stile, der passer til alle hjem.

En eftertragtet gave der med sikkerhed vil komplimentere hvad end stil der spiller sig frem hos bedsteforældrene!

Lækkert tæppe fra House Doctor i 100% bomuld som passer perfekt ind i stuen eller i sommerhuset. Tæppet bidrager til et varmt inde miljø og er perfekt til at danne et hyggeligt indemiljø.

Tæppet er 90×200 i størrelsen men kan også fås i andre størrelser og farver som også kan findes inde på siden, hvorved du har mulighed for at finde det perfekte tæppe til dine bedsteforældre. En gave til bedsteforældrene der værdsætter et varmt hjem.

Potter, vaser, krukker med videre behøver ikke længere have så enkelte farver, som man hidtil har gjort stor brug af. Den model af vaser er med garanti én af de modeller, som oftest bliver anvendt når bedstefar og bedstemor får en blomst eller en ny plante til vindueskarmen. Det behøver dog ikke være enkelte farver, for det er nemlig super populært med lidt mere spil i keramikken.

Vasen er moderne og minimalistisk, og vil helt sikkert skabe stor glæde hos bedstemor.

En skobakke kan være god til våde perioder, sådan at man slipper for at få skidt og vand fra skoene ud på gulvet. En måtte som denne vil helt sikkert være et rigtig godt køb, sådan gummistøvler, sko og andet fodtøj kan blive placeret på en ordentlig måde når det er vådt og sjasket udenfor.

Skobakken er fra Tica Copenhagen, som står for kvalitet, pænt og minimalistisk design. Super godt køb til kommende bedsteforældre, hvor der igen kommer små størrelser ind i hjemmet.

Lækre krydderier fra Mill og Mortar. De har et kæmpe udvalg af lækre krydderier, der alle er høj kvalitet. Nu har du mulighed for at overraske dine bedste forældre med en brugbar og fin gaveidé, der også nemt kan gå an som værtindegave.

Se mere om krydderierne ved at klikke på et af nedenstående links.

Det er nok ikke usandsynligt at dine bedsteforældres hjem er fyldt med flotte og frodige blomster. Blomsterne kræver vand, hvorfor det naturligvis bliver essentielt med en vandkande. Dog kan de hurtigt komme til at se en smule klodsede ud, men dette er ikke tilfældet med denne model.

Sort og stilren vandkande, der er perfekt til indendørs brug. Personlig og fin gave til dine bedsteforældre.

Hvis man som pensionist bor i hus, er det meget normalt at benytte fritiden med at gå lidt ekstra op i haven. Fuglelivet kan være berigende i foråret og om sommeren, og derfor er der mange der byder fuglene velkommen med fuglefoder og fuglekasser.

Her har vi fundet ét elegant og moderne fuglebad, der med sikkerhed vil pynte i haven hos bedsteforældrene. En rigtig god gave til bedsteforældrene der nyder naturlivet.

Vi holder os i fuglekatagorien med denne utrolig søde peberugl. Fuglen er fra Spring Copenhagen og fungerer som et sødt og sjovt lille tvist til spisebordet. Og så passer den også rigtig fint ind som pynte-genstand på diverse hylder i både køkkenet og spisestuen.

Der er vel ingen der har sagt, at salt og peber skal være kedeligt? Peberfuglen fås til både salt og peber, og du finder salt-versionen nedenfor.

Ligesom ovenfor, har vi her fundet peberfuglens komplimentere makker – Saltfuglen.
Fuglen er fra Spring Copenhagen og fungerer som flot tvist til spisebordet. Og så passer den også rigtig fint ind som pynte-genstand på diverse hylder i både køkkenet og spisestuen.

Der er vel ingen der har sagt, at salt og peber skal være kedeligt? Saltfuglen fås til både salt og peber, og du finder peber-versionen ovenfor.

Selvom de fleste bedsteforældre ikke er vokset op med teknologien vi har i idag, så er de fleste alligevel hoppet med på bølgen. Det betyder også, at smartphones også er udbredt blandt denne demografi. Smartphones er meget skrøbelige, og derfor har de fleste også covers på, for at beskytte enheden yderligere.

Med dette cover giver du en praktisk men stadig flot cover i læder.
Og så er der iøvrigt plads til diverse kort, hvis ikke man har brug for at have pungen på sig!

Så skal der grilles – lækre håndlavede grillhandsker i ægte læder. En rigtig god gaveide, der med garanti vil blive brugt af aftenens grill-ansvarlig.

Grillhandsken kan købes til en rigtig god pris på 299 kr. Du kan med fordel sammensætte gaven med et salt og peber sæt, eller lignende, der kan gå hånd-i-hånd med denne type gave.

Rigtig fin Lyngby vase i sort. Et minimalistisk design der vil kunne få en plads i de flestes hjem. Den er æstetisk meget sikker, men uden at den bliver kedelig – den matte sorte farve og detaljerne gør at den har noget unikt over sig.

Se mere omkring vasen, dens mål og deltaljerne ved at klikke på et af nedenstående links.

Giv en gave til dine bedsteforældre de sent vil glemme. En ballonflyvning er en oplevelse for livet – kom op i luften og få et unikt kig ud over by og land. Dette er en meget personlig gave, som absolut vil give et smil på læben og et ubeskriveligt minde.

Det alt i alt en 2-3 timers oplevelse, hvor 1 af disse timer er decideret flyvning. Der er ballonstart fra enten Midtjylland, Sjælland eller Fyn. Rigtig god fornøjelse – vi håber at de sætter pris på din gave.

En sød lille pakke med forskellige garn til de strikkelystne. At strikke har i mange år været populær blandt ældre, men er faktisk også blevet ekstremt trendy blandt det yngre segment. Denne strikpakke indeholder 10 forskellige stk.

Denne gave er fundet hos danske Rito – Danmarks førende garnshop – der både går ind for god kvalitet og billige priser. Læs mere om garnet, og vælg hvilke farver du skal bruge, ved at klikke på et af nedenstående links.

Hækling er en rigtig god måde at slappe af på, samtidig med at man holder fingrene igang. En skarp hækler kan sagtens føre en samtale samtidig, så det giver også god mulighed for multitasking.

Med nye hæklenåle kan de kære bedsteforældre få mulighed for at hækle noget sødt til deres elskede børnebørn.

Cykling er en god måde at få motion på – specielt når man når op i alderen. Hvis man har en aftale ikke så langt fra hjemmet, kan det være en fordel at tage cyklen i stedet for bilen. Man får både luft, motion og så sparer man miljøet og tid på parkering.

Men når man cykler skal man selvfølgelig også have noget ordentlig hovedbeskyttelse, og dertil fungerer denne cykelhjelm exceptionelt godt.

En hyggelig cykeltur i skoven på picnic, eller en hvilken som helst anden cykeltur, skal ikke ødelægges af dårligt vejr.

Disse vandtætte cykeltasker fra Ortlieb kan medbringes overalt, og de holder indholdet, hvad end det måtte være, helt tørt. De er perfekte til en tur i brugsen, hvor du netop ikke er nødsaget til at tage bilen længere. Det er altså en god gave til bedsteforældrene der nyder at motionere på cyklen!

Den højtelskede Kim Larsen tilbragte det sidste halve år af sit på at hjælpe Jens Andersen med at skrive denne bog. En fortælling om Kim Larsens ungdom, og om hvordan Gasolin blomstrede sidst i 60’erne og start 70’erne.

Bogen blev desværre først færdig efter Kim Larsens død, men den rummer alligevel af den atmosfære, der fyldte rummet, når Kim Larsen og Jens Andersen mødtes for at snakke om Kim Larsens unge år.

Denne flotte knagerække pynter pænt i ethvert hjem, og er med sine 6 messingknager også meget praktisk.

Kender du nogen, der mangler lidt ekstra plads til jakker, enten til hverdag eller når der er gæster, så er denne knagerække en rigtig god gave.

Et lækkert bomuldstæppe fra Nordal med et symetrisk blomsterprint i en lys grå/hvid farve. Tæppet er selvfølgelig i 100% bomuld

Tæppet er perfekt til kolde vinteraftener eller sene sommeraftener på terrassen. Tæppet komplimenterer også de fleste sofaer, og kan give lidt hygge til stuen.

Tæppet fås iøvrigt i forskellige størrelser og farver, så mon ikke der er noget for de fleste!

Hvad end det er en gave til bedsteforældre eller andre du leder efter, så er gode oplevelser altid en god gave. Der er mange måder at give oplevelser på, og her har vi fundet en oplevelse der giver et sus i maven som med sikkerhed ikke går i glemmebogen.

Giv dine bedsteforældre et minde for livet med Bridgewalking over den gamle lillebælts bro. Det er uden tvivl en gaveidé der vil falde i god jord!

Her har vi fundet endnu en oplevelse – denne gave giver dog ikke et sus i maven, men mere et sus for smagssansen.

Hvis dine bedsteforældre sætter pris på ost og/eller øl, så er der ingen tvivl om at du burde overveje at give dem en tur på Gundestrup Mejeri og Bryghus.
Mejeriet har sans for kvalitet med danske rødder, og det vil ikke kun være en gastronomisk oplevelse, men også en lærerig en af slagsen.

Når man bliver ældre er det meget normalt, at tage en del vitaminpiller for at holde immunforsvaret oppe. Samtidig er det desværre heller ikke helt fjernt, at mange benytter en form for medicin når man kommer op i alderen.

Derfor har vi fundet en utrolig minimalistisk og praktisk pilleæske der har til formål at skabe overblik over pillerne og ugedagene. Det betyder altså at man aldrig behøver at være i tvivl om, hvorledes man nu har taget gårdagens piller.
En meget nyttig gave til bedsteforældrene!

Vi er efterhånden blevet meget bevidste når det kommer til sundhed. Det er både når det kommer til kost, men så motion er endnu mere i fokus – og det er ligemeget hvilken aldersgruppe vi befinder os i, så er motion en essentiel del af velvære.

Giv dine bedsteforældre disse vandrestave og hjælp dem med at holde helbredet ved lige. Stavene er sjov motion der bidrager til samtlige muskelgrupper.

Kay Bojesens værker taler for sig selv. Kaj har udarbejdet en fantastisk produktserie, hvor sangfuglen Alfred er det seneste skud på stammen. Alfred er designet i natureg og røget egetræ, der helt sikkert vil passe perfekt ind i et tidsløst boligindretning.

Dette er en rigtig god gaveide til bedsteforældrene der går op i dansk design. Hvis Alfred fra Kaj Bojesen ikke lige er den rette figur, findes der heldigvis andre muligheder på markedet – såsom den populære abe vi nok allesammen kender til.

Nogle gange har man bare behov for at komme væk fra hverdagen, og gør man det meget bedre end med et minicruise for 2? Dette er i hvert fald en rigtig god gaveide til bedsteforældrene der har brug for at se og opleve noget nyt. Turen går til Oslo, som ydermere er en rigtig dejlig destination, hvor det er et hav af muligheder gastronomisk og shopping.

Du kan læse mere om turen ved at klikke på et af nedenstående links, og dermed også afgøre om det er en tur dine bedsteforældre vil kunne lide. Vi håber de bliver glad for gaven.

I Danmark er vi ellevilde med kaffe. Morgenkaffe, middagskaffe, eftermiddagskaffe, eller bare kaffe når man har lyst. Det er sådan set underordnet, men én ting kan der i hvert fald konkluderes – den er svær at undvære. Dog er det essentielt med en god kaffebryg – livet er simpelthen for kort til andet.

Måske har dine bedsteforældre givet udtryk for, at der skulle en ny kaffemaskine til, hvilket nu er et ønske du kan indfri med en af de lækre kaffemaskiner på linket.

Teknologien udvikler sig, hvilket også giver os en række nye muligheder i vores hverdag. Både i forhold til at leve smartere, men også blot små gadgets der kan vække vores nysgerrighed. Det kan blandt andet være denne Google Home Mini, som er en vaske ægte bestseller hvis vi eksempelvis kigger på det amerikanske marked. Det her med voice search, og generelt tale til forskellige teknologiske devices bliver mere og mere populært – også i DK.

Sikre at dine bedsteforældre med er med på “beatet” og overrask dem med en Google Home Mini.

Går man nogensinde fejl i byen med et godt glas vin? Næppe. Men god vin kræver også den rette opbevaring. Måske går dine bedsteforældre op i vin, og det er ikke usandsynligt at de byder dig et glas hvis du kommer på besøg. Hvis dette er tilfældet er en flot og minimalistisk vinreol i mørk eg en fremragende gaveide.

Vinreolen her kan rumme 16 flasker – så der er rig mulighed for at få fyldt op med både rød, hvid eller rosévin. Held og lykke med gaven.

Findes der noget bedre end at komme hjem til bedsteforældrenes gryder? Den er i hvert fald svært at overgå, men skal den perfekte steg steges, er det måske nødvendigt med et stegetermometer, for at gøre hele processen meget nemmere. Måske har mormor, farmor eller en anden af dine bedsteforælder snakket om netop dette, hvorfor dette måske kunne være den oplagte gaveidé.

Vi har fundet et stegetermometer af god kvalitet. Tag et kig nærmere termometeret ved at klikke på et af nedenstående links.

Når man skal sætte sig til bords, er det rart at man sidder behageligt. Med et ægte New Zealand lammeskind får man bare lige prikken over i’et. Super komfortabelt, samtidig med at det er ekstremt tidsløst i forhold til design og boligindretning. Tæppet er af rigtig god kvalitet, og kan også findes i andre farver hvis den grå ikke passer ind i dine bedsteforældres hjem.

Se mere om lammeskindet, samt udvalget af farverne ved at klikke på et af nedenstående knapper. Vi håber at de bliver glad for gaven.

En utroligt sød hun-sæl fra som også er fra Spring Copenhagen. Sælen er ligesom ovenstående babusjkaer, helt unik og vil med sikkerhed være en pæn pyntegenstand hos bedsteforældrene.

Spring Copenhagen har mange unikke og søde pyntegenstande som er håndlavet. Så hvis ikke disse falder nøjagtigt i den ønskede smag, så kan du med fordel søge videre på deres side!

Gaver til bedsteforældre

Når man skal finde den perfekte gave til sine bedsteforældre, kan der være rigtig mange løsninger. Ens bedsteforældre er typisk ikke dem som kommer med jordens længste ønskeliste, og du har sikkert hørt udtrykket før: “Jamen, vi ønsker os ikke noget”… Den er i hvert fald meget typisk, men det betyder jo ikke at man behøver lade være med at give en gave. Der findes nemlig et hav af mange unikke, personlige og gode gavemuligheder til ens bedsteforældre – i bund og grund handler det bare om at man er lidt kreativ, tænke ud af boksen og kommer med noget som rammer plet i forhold deres behov og ønsker.

Her på Gavehylden.dk har vi samlet hele 40 personlige og unikke gaver, hvor det er muligt at finde noget til enhver smag. Vi har forsøgt at være så specifik som overhovedet muligt i vores valg af gaver, hvilket vi også håber at du fornemmer når du løber gave-listen igennem her. Når du er kommet til vejs ende håber vi ligeledes at du er blevet klogere på hvad du vil overraske dine bedsteforældre med – nogle gaver henvender sig naturligvis mere til mormor eller farmor, mens andre mere til morfar eller farfar.

I skal være bedsteforældre gave

I skal måske selv være bedsteforældre, og hvis man ikke fortjener en gave i sådan stor anledning, hvornår fortjener man så egentlig en gave? Dét at blive at blive mormor, farmor, morfar eller farfar er en rigtig stor oplevelse – og det skal naturligvis fejres. Så hvis du ikke lige skal ud at købe en gave til bedsteforældre, men i bund og grund til dig selv, kan du ligeledes hente noget inspiration på liste her. Det er sikkert en masse praktiske ting som der skal investeres i, når den lille lige pludselig kommer på besøg hjemme hos jer.

Tag et kig på listen, bliv inspireret og hvis noget er interessant er det altid muligt at klikke dig videre via et af de tre links der er på hver enkelt gaveidé for at kunne læse mere om produktet eller oplevelsen. God fornøjelse, og stort tillykke med den nye titel.

Personlig gave til bedsteforældre

En gave må meget gerne være personlig. Det er typisk der gaver adskiller sig fra at være god, til at blive ekstraordinær god. Vi synes selv at vi har fundet nogle ganske kreative og personlige gaver til bedsteforældre på listen her – det samme håber vi også du synes. Ud af de 40 gaver du finder på listen, er det ligeledes muligt at finde nogle kreative sammensætninger, sådan du måske ikke kun kommer med én ting, men ligefrem laver en god gammeldags pakkeløsning.

Når der skal findes gaver er det kun fantasien der sætter grænser, og i bund og grund er det dig som er bedst stillet til at kunne finde den bedst mulige gave. Grunden til dette, er netop fordi at du kender modtageren bedst, og dermed også med større sandsynlighed rammer spot-on i forhold til ønsker og præferencer.

Gave til kommende bedsteforældre

Kender du nogle omkring dig som skal være bedsteforældre, er det måske her på listen du skal finde den perfekte gaveidé. Det er aldrig nemt at finde en gave til en bestemt person, anledning eller som i dette tilfælde “en helt ny titel”.

Skal man være bedsteforældre florerer der helt sikkert rigtig mange tanker rundt i hovedet på én. Ligesom så mange andre store begivenheder der sker i ens liv, kan det være lidt svært at sætte sig ind i den situation, men når man skal finde en gave bliver det alligevel lidt nødvendigt. Det er nemlig sådan man finder de bedste gaver, da gaven på den måde både bliver personlig og typisk også mere kreativ. På listen her har vi netop med det udgangspunkt forsøgt at udvælge en række gaver, der indfrier den forudsætning, men samtidig hvor der er plads til personlige tiltag.

Hjemmelavet gave til bedsteforældre

Man kan også vælge at lave en hjemmelavet gave til sine bedsteforældre. Det gode ved en hjemmelavet gave, er nemlig at den signalerer en masse personlighed. Det er her man virkelig har mulighed for at overraske og komme med noget unikt. Ydermere kan hjemmelavede gaver også være en rigtig god idé at sammensætte med én af de andre gaver her fra listen. På den måde får man både et produkt bedsteforældrene rent faktisk har ønsket sig, men også noget anderledes i den personlige og anderledes hjemmelavede gave.

Rigtig god fornøjelse med at finde den helt rette gave.

Piger der giver gave til sine bedsteforældre

Dette indlæg er udarbejdet af: den