Bryllupsgave

Bryllupsgave - Find gode personlige gaver

Her finder du gode ideer til bryllupsgaver

Kæmper du med at finde den helt rette bryllupsgave til brudeparret? Det er en situation, de fleste kommer til at stå i på et eller andet tidspunkt, men der er heldigvis hjælp at hente her på Gavehylden.dk. Vi har samlet (105 gaveideer) til brylluppet herunder – og du finder alt fra de klassiske favoritter til mere alternative og kreative muligheder.

Bryllupsgaverne er nøje udvalgte til lejligheden, og der er med andre ord rigelig inspiration, hvis du er stået helt af gaveræset. Vores liste indeholder gaveideer i alle prisklasser, og de vil med garanti skabe stor glæde hos det kommende brudepar. Du finder alt fra lækre oplevelser for to til kreative indspark til hjemmet, og vores gaveideer til bryllup vil helt sikkert gøre det lettere at finde det helt rette.

En unik bryllupsgave kræver eftertænksomhed, og hvis du leder efter en personlig bryllupsgave, så er du kommet til den helt rette side.

En god bryllupsgave er vigtig, hvilket gør at indlægget her kommer til sin ret – men husk; skal dagen have prikken over i’et, er gode selskabslege også et must.

Se en række forslag til bryllupsgaver herunder

En god bryllupsgave er et oplevelsesgavekort. Her kan brudeparret selv finde en mindeværdig oplevelse, som både vil minde dem om din gave, men også det perfekte bryllup. Giver man et oplevelsesgavekort, er det altid et godt tip at vedlægge en hilsen – det kan være et simpelt kort, hvor man giver dem nogle ord med på vejen. Dette gør gaven en smule mere unik og personlig.

I bestemmer selv beløbet på oplevelsesgavekortet, men det starter fra 100 kr.

Kay Bojesen aben er efterhånden blevet symbolet på dansk design. Aben er også nem at få placeret i sin bolig, eftersom den har et elegant og tidsløst design, der vil passe ind i de fleste danske hjem. Denne model vi har med her i vores oversigt over bryllupsgaver er den lille model, som fås til 500 kr.

Vi har fundet Kay Bojesen aben hos www.kitchenone.dk.

Findes der noget smukkere end at forevige denne specielle dag med en personlig karikaturtegning af bryllupsparret. Indsend billede – enten et parbillede – eller enkeltvis, også bliver det tegnet som billedet illustrerer ovenfor. En meget sjov ide, der helt sikkert ikke kan vække en masse glæde hos bryllupsparret.

Læs mere omkring hvordan disse tegninger tegnes og find den rette størrelse på mesterværket via nedenstående link.

Flowerpot VP9 lampen er et sikkert hit i ethvert hjem, da lampen er moderne og tidsløs. Gaven er derfor ideel at give i bryllupsgave til parret, der går op i indretning. Flowerpot VP9 er desuden designet af Verner Panton. Det smarte ved lampen er, at den er transportabel, så den kan også bruges steder, hvor der ikke er en stikkontakt. Flowerpot VP9 lades blot op via USB-stik.

Lampen har en batteritid på hele 11 timer og kommer med 3 forskellige lysniveuaer.

Den patenterede ONYX™ hybrid non-stick stegepande er uovertruffen i køkkenets verden. Hvis du spørger os, er det den bedste stegepande, du kan få.

Stegepanden virker på alle komfurer og er anderledes fra klassiske stegepander grundet en lasergraveringsproces som skaber det patenterede ONYX™ hexagon design. Stegepanden giver dig enestående non-stick funktionalitet. Tåler alle typer metalredskaber uden at ridse panden, samt tåler opvaskemaskine.

Massagepistolen hjælper med at reducere ømhed og smerter i muskler og led for hurtigere restitution – en dybvævsmassage til de dage hvor der er lidt ekstra ømhed i musklerne efter træning. Massagepistolen lindrer og giver energien tilbage.

Muslepain Pro Massagepistolen kommer med hele 6 massagehoveder og 10 hastighedsindstillinger. Derudover anvendes massagepistolen af professionelle. Hvis man ikke er tilfreds med produktet er der desuden 100% tilfredshedsgaranti.

Ved et bryllup er der som regel rigtig mange ting som enten er faldet på plads, eller falder på plads – én af disse er blandt andet byen hvor man har valgt at bosætte sig i. Dette kan foreviges smukt med en detaljeret byplakat, der både gør dagen og livet sammen efterfølgende mindeværdigt og rigt.

Vi har fået øjnene op for de detaljerede byplakater fra Designkunst som du kan finde via nedenstående link.

Et flot og elegant salg og peber sæt. Sættet fås til en meget god pris på 80 kr., og kan være en god gave man kan vedlægge et oplevelsesgavekort, som du også kan finde her på vores liste. Det kan også være hvis man ønsker at finde en bryllupsgave til et lidt lavere budget, i så fald vil salt og peber sættet her være essentielt til dette.

Stilen er enkel, hvorfor det er nemt at finde en plads i hjemmet.

Berøringsfrit vintermometer med infrarød. Super smart vintermometer, der ikke kun har en funktionel funktion, men også æstetisk gør det rigtig godt. Det er noget alle par kan bruge i køkkenskuffen, for at sikre vinen holder den rette temperatur.

Vintermometeret her er en super god bryllupsgave til dem, som endnu ikke har dette og er vild med vin i alle former.

Sjældent har vi set en smartere vinopbevaring end denne. Har man ikke særlig mange flasker, eller er på vej ud af døren, er det en super håndgribelig måde at få transporteret eller opbevaret sin vin på. Zebag 2 i 1 løsningen kan både stå eller hænge, og er med sit sorte og enkle design noget de fleste vil kunne bruge i hjemmet.

Super god gave til brudeparret. Listen med gode bryllupsgaver fortsætter herunder.

Et bryllup er en kæmpe begivenhed, og det kan din gave også blive. Bridgewalking er noget brudeparret sent vil glemme – og den oplevelse kan du give dem.

Bridewalking er en giver sug i maven, mens man oplever alt i fugleperspektiv. Oplevelsen kan erhverves til en meget overkommelig pris. Vi har fundet værdibeviset til 285 kr. hos www.duglemmerdetaldrig.dk.

En luksus brunch er en rigtig god gaveidé til brudeparret. Ligesom nogle af de andre oplevelsesgaver vi har med på listen over bryllupsgaver, er det noget ethvert nykåret par vil sætte pris på. Brunch for to kan bruges i hele Danmark. Det er blot op til modtageret at oplyse koden på værdibeviset.

Oplevelsen har vi fundet til 299 kr.

Ligesom Kay Bojesen aben som vi også har med her på bryllupsgaver listen, er elefanten også gået hen og blevet et designhit. Kay Bojesen er et ikon inden for dansk design, og har produceret nogle eminente kunstartikler der efterhånden har været nævnt i alle de rigtige boligmagasiner. Elefanten er en rigtig sød og velproduceret produktion af Kay Bojesen.

Vi har fundet elefanten hos www.kitchenone.dk til 749 kr.

Efter mange timers overvejelser og med garanti et vellykket bryllup, kan brudeparret godt have behov for at få slappet godt og grundig af efterfølgende. Dette kan du hjælpe dem med, ved at komme med en bryllupsgave som denne.

Et romantisk kroophold for to er dansk idyl når det er bedst, og noget de fleste vil sætte stor pris. Udover det er en god gave, ligger der også en rigtig god tanke bag, eftersom du med garanti er bekendt med at man som nykåret par bare har brug for at slå benene op. Send dem afsted med kærlighed.

Kay Bojesen går man aldrig galt i byen med – hvis det ikke er aben, eller elefanten, så er Sangfuglen Alfred måske den rette løsning til brudeparret. Bryllupsgaver er ikke altid nemt at finde, men at tage udgangspunkt i noget dansk og autentisk som et af Kay Bojesens fantastiske værker kan aldrig være helt forkert.

Sangfuglen Aldred er en populær vare, der ligesom Aben og Elefanten er nævnt i anerkendte forbrugsmagasiner i ind- og udland.

Ligesom det luksuriøse kroophold, så befinder vi os i lidt den samme boldgade her med et wellness-ophold på Ystad Saltsjöbad. Det er blot kælet endnu mere for én her, og hvis man ikke havde mulighed eller tid nok til at få slappet ordentligt af på kroopholdet, så er der i hvert fald rig mulighed for at få det gjort her.

Giv et gavekort til det anerkendte Ystad Saltsjöbad , der hvert år besøges af mange tusinde turister. Det er ren selvforkælelse – noget brudeparret helt sikkert vil sætte pris på.

En anden god idé kunne være et minicruise til Oslo for to personer. Hvis man ikke har prøvet et cruise før, kan dette være en meget god førstegangsoplevelse. Det er en anden type getaway, som mange af de andre man ofte ser på markedet.

Når du kigger bryllupsgave, og du ønsker at forkæle parret lidt ekstra, kan Oslo turen via et cruise være en god mulighed.

Hvis du ikke mener brudeparret fik nok indenbors til selve brylluppet, kan du arrangere en champagnesmagning for to. Champagne er boblernes guld, og der findes mange ekstravagante champagner på markedet. Har man ikke prøvet en ægte champagne før, er der rig mulighed for at prøve lidt forskelligt til sådan en smagning.

Ikke nok med at det er en rigtig god oplevelse, så kan det også få gang i lattermusklerne. Det skal alkoholen nok sørge for. Rigtig god fornøjelse.

Har brudeparret nogensinde oplevet Aalborg fra vandet af? Hvis svaret på dette spørgsmål er nej, så vil dette helt sikkert være en kanon gaveidé til en anderledes bryllupsgave. Der er ikke noget som vindens susen og bådens langsomme gyngen, og det er en afslappende oplevelse i særklasse, som giver en helt ny form for velvære.

Desuden giver det en mulighed for at dyrke hinandens selskab på tætteste hold – evt. med en god flaske bobler i stævnen!

Morgenmaden er et af dagens vigtigste måltider, og hvis brudeparret skal have kvalitet på morgenbordet, så er disse æggebæger fra Lyngby den perfekte gave. Bryllup er normalt ensbetydende med nye stel til køkkenet, og æggebægerne skal gerne være lige så stilfulde som resten af stellet på bordet.

Æggebæger er en praktisk og fantastisk bryllupsgave, som man altid kan bruge – perfekt som en lille gave til brudeparret, der sætter pris på kvalitetstid omkring morgenbordet i weekenderne.

I jagten på et moderne og stilfuldt hjem passer denne knagerække fra Ip Laursen fantastisk ind. Entreen er det rum, der byder gæster velkommen, og derfor giver det et godt indtryk at have en flot knagerække hængende på væggen.

Brudeparret vil garanteret synes godt om det enkle design med de rene linjer, og det er en universal gave, som vil blive brugt hver eneste dag. En anderledes og budgetvenlig gaveide til bryllup!

Noget af det mest moderne i øjeblikket er de fantastiske porcelænsting fra Kähler. De rene linjer passer ind i stort set alle hjem, og stort set alle brudepar har ét eller andet fra Kähler på ønskesedlen. Hammershøj lysestagen er en klassiker til bryllupsgaver, og det er en perfekt måde at bringe lidt mere hygge ind i hjemmet.

Lysestager kan man altid bruge, og det er derfor en god og sikker gaveide til bryllup. Denne lysestage vil garanteret få en central plads i dagligstuen!

Man kan ikke gå ind i et moderne hjem uden at støde på en Kähler-vase af den ene eller anden udformning – og Omaggio-vasen er én af de mest eftertragtede i øjeblikket. Står den ikke allerede på brudeparrets ønskeseddel, så er det en fejl, og det er én af de bryllupsgave ideer, der plejer at vække stor glæde.

Kähler-vaser fås i mange forskellige prisklasser, og det er dermed en god bryllupsgave uanset budget. Her er der kvalitet for alle pengene. Dette er en relativ billig bryllupsgave, hvor man samtidig rammer noget de fleste kan bruge.

Hvis brudeparret skal forkæles til op over begge ører, så giv den gas med et spaophold på kurhotel Skodsborg. Her kan det forelskede brudepar bruge et par dage i hinandens selskab med lækre spabehandlinger og fantastisk mad – det er nydelse og velvære taget til helt nye højder!

Et spaophold er et klassisk bud på en genial bryllupsgave, men det er samtidig en lidt mere personlig bryllupsgave end en vase eller lignende. Alle kan bruge et lækkert ophold med dem, de elsker.

Når man skal ud af døren om morgenen, så er et spejl en uundværlig partner in crime – og det gør jo ikke noget, at spejlet ser ligeså godt ud, som dem der bruger det. Derfor vil dette smukke spejl fra HÜBSCH sprede glæde hos ethvert brudepar.

Bryllupsgaver behøver ikke være klassiske og kedelige, og denne gaveide er i hvert fald et alternativt bud, som viser, at man har tænkt mere over gaven end gennemsnittet.

Når man ikke ved, hvad man skal finde på til det kommende brudepar, så går man aldrig galt i byen med en god flaske champagne. Champagne er eksklusiv nydelse, som man ikke nødvendigvis selv har råd til i en travl hverdag, og det er derfor en glimrende gaveidé til bryllupper.

Champagne er naturligvis ikke et evigt minde om brylluppet, men det er rendyrket nydelse, som f.eks. kan være med til at gøre bryllupsrejsen til noget helt særligt.

Som brudepar står man på tærsklen til et helt liv sammen, og der er ingen bedre måde at skyde dette eventyr i gang på end med et lækkert kurophold. Én helt klassisk bryllupsgave, der ikke desto mindre altid kan bruges, og det er med til at skabe evige minder om den første tid som mand og kone.

Et spaophold er ikke en kedelig og uopfindsom gave – det er et ønske om, at brudeparret kan tilbringe en masse gode timer i hinanden selskab.

Noget af det, der altid finder vej til ønskelisten hos det kommende brudepar, er nyt service og nye glas til køkkenskabene. Her glemmer man ofte glas til de særlige lejligheder – og her kan stilfulde champagneglas være en fantastisk gaveidé.

Champagneglas hives frem til de helt særlige lejligheder, og derfor skal de også ose af eksklusivitet og have et stilfuldt design. Derfor bliver brudeparret helt sikkert glad for en opgradering på denne front.

Et godt bud på en lidt alternativ gave til bryllupper er dækservietter, der er kommet mere og mere op i tiden på det seneste. De beskytter bordpladen og giver lidt spræl til middagsbordet, og det er noget, man som brudepar altid kan bruge.

Dækservietter fås i mange forskellige farver og stilarter, og dermed har man mulighed for at gøre det til en mere personlig bryllupsgave med en farve, der passer til brudeparret.

Hvis du synes, at et almindeligt restaurant-besøg er for kedeligt og traditionelt, så kan Dinner in the Dark være et meget kreativt indspark. Det kommende brudepar vil kunne bruge alle deres sanser til fulde – undtaget synssansen selvfølgelig – når de spiser sammen i det mørke rum.

Det er et sjovt og anderledes påfund, men det er ikke desto mindre en unik oplevelse, som man kan se tilbage på med glæde i fremtiden – altså en perfekt bryllupsgave. Her er der tale om en unik bryllupsgave, hvor man har mulighed for at komme endnu tættere på hinanden. God gave til brudepar.

Et godt glas vin er ensbetydende med mange timer i godt selskab og stor velvære – men uden de rette glas smager vinen bare ikke, som den burde. Dette kan et sæt veldesignede og smukke vinglas sætte en stopper for.

Brudeparret vil garanteret sætte pris på vinglas af høj kvalitet, og det er ganske givet, at det allerede står på deres ønskeliste. Det er dermed en sikker vinder hver gang, man bliver inviteret til et bryllup.

Ethvert brudepar sætter pris på hinandens selskab, og den eneste måde at nyde dette til fulde er gennem et romantisk hotelophold. God mad, lækre omgivelser og godt selskab gør ethvert hotelophold fantastisk, og det er derfor en oplagt og værdsat bryllupsgave for langt de fleste.

Et romantisk ophold er dikteret helt og holdent af de faciliteter og den service, der ydes på stedet, og derfor er Hotel Amerika et perfekt sted for nygifte og forelskede par.

Til et bryllup er man sikker på at få én eller flere flasker champagne, da det er en helt klassisk bryllupsgave. Champagne nydes bedst på en varm sommerdag, men den kan hurtigt blive varm, hvilket bestemt ikke er en sjov oplevelse for nogen. Derfor kan en champagnekøler være en god gave til brudeparret.

En champagnekøler kan naturligvis bruges til meget andet end champagne, og den er særdeles velegnet til festlige lejligheder, hvor det hele skal være mere eksklusivt.

Hvis du leder efter et sjovt, men brugbart, påfund til det kommende brudepar, så er en chokoladefontæne lige den effekt, du leder efter. Mange tænker måske, at den ikke kan bruges til det helt store, men en almindelig weekend kan pludselig blive piftet gevaldigt op, når chokoladefontænen kommer på bordet.

Fontænen er en genial og opfindsom bryllupsgave til det par, der har alting i forvejen, og det vil med garanti løfte humøret til bryllupsfesten.

Langt de fleste kan bruge nye møbler i ny og næ, og hvis kvaliteten skal være i orden, så er der ikke mange firmaer at vælge mellem. Her har Trip Trap udmærket sig i årevis, og det er da også et mærke, der går igen på de fleste ønskesedler til bryllupper. Der findes alt fra havemøbler til skamler til badeværelset, og der er derfor rig mulighed for at finde en meget personlig bryllupsgave til det kommende brudepar.

Er du løbet tør for idéer til brylluppet, så kan tiden faktisk vise sig at være med dig. Dette kan i hvert fald være tilfældet, hvis du finder et smukt og praktisk vægur til køkkenet, der kan være med til at løfte hjemmet til nye højder.

Vægure er blevet en moderne del af indretningen – hjælp derfor brudeparret med at løfte hjemmet til nye højder med et stilfuldt ur til væggen.

Hvis du skal til bryllup hos et brudepar, der er så heldige at vente barn, så er det naturligvis oplagt at vælge en bryllupsgave, der kan lette udgifterne for den lille ny familie. En babyalarm er i den forbindelse uundværlig, og det kan derfor være et fantastisk bud på en lidt mere kreativ bryllupsgave.

Babyalarmer findes i mange former og med forskellige funktioner, men når nu det er en bryllupsgave, kan man flotte sig og købe en lidt dyrere model.

Når man stifter familie er der mange udgifter, og derfor kan gaver til den lille ny være fantastiske bryllupsgaver til det ventende par. Legetøj falder generelt altid i god jord, hvis det er i god kvalitet, så hvorfor ikke købe en lækker løbecykel, som barnet vil kunne bruge i fremtiden?

Selvfølgelig skal hele brylluppet ikke gå op i børn og bleer, men det vil garanteret bringe et smil frem på læberne af brudeparret, når man vælger en meget personlig bryllupsgave specifikt møntet på den lille ny familie.

Én af de store glæder ved et bryllup er den efterfølgende bryllupsrejse, hvor man for første gang kan slå sig løs som mand og kone. Her kræves naturligvis en ordentlig rejsekuffert, der derfor også er en god gaveide til brylluppet. Det er de færreste par, der har tænkt over dette på ønskesedlen, og de vil med garanti blive overraskede!

Kufferter kommer i mange forskellige størrelser, og her handler det om at se på både gavebudget og behov – det er rarest at ramme rigtigt i første forsøg. Kufferten kunne meget vel være den rette gaveidé til brylluppet.

Der står Ikea-vandglas i rigtig mange hjem efterhånden. Selvom disse er praktiske, så er de ikke videre kønne til festlige lejligheder, og derfor kan en god bryllupsgave være nogle lækre vandglas. Brudeparret vil kunne byde gæster på et glas vand med stil, og selvom det er en lille ting, så betyder det meget for de fleste.

Et godt tip er at købe de vandglas, man selv synes om – dermed er chancen også større for, at de falder i brudeparrets smag.

Langt de fleste nyder en god kop morgenkaffe, inden de smutter på arbejde. Kaffe skal naturligvis virke opkvikkende, men det gør ikke noget, at den samtidig smager godt. Her kan en moderne og hurtig kaffemaskine være den perfekte bryllupsgave til det kaffeelskende par.

Teknisk udstyr forbindes normalt ikke med bryllupper, men de plejer som regel at falde i god jord – særligt hos den mandlige del af brudeparret. Dette gælder specielt for praktisk udstyr, der kan gøre hverdagen lidt lettere og mere eksklusiv.

Vejen til den gode dag går gennem en dejlig morgen, og her kan et irriterende vækkeur være en forstyrrende faktor. Det er bevist, at det er bedre at vågne ved, at det er lyst, fremfor ved en høj lyd ind i øregangen, og derfor kan et wake up light være en god, anderledes bryllupsgave.

Med et wake up light kan husfreden sikres i mange år fremover, og det er virkelig en praktisk gave med store evner – altså en rigtig god gaveide til bryllup.

Skal du til bryllup hos et par, der elsker en god flaske vin til maden? Så går du aldrig galt i byen, hvis du køber en ordentlig vinilter til deres dyre dråber. Vin skal iltes korrekt for at smage optimalt, og dette kan ske gennem en smart anordning til flaskehalsen, der hverken er dyr eller besværlig at gøre rent.

Brudeparrets oplevelse af vin i fremtiden vil helt sikkert ændre sig, hvis dette bliver én af de udvalgte bryllupsgaver.

Hvis én eller flere af medlemmerne i brudeparret elsker et godt glas whiskey i weekenden, så er det oplagt at købe et sæt med en whiskey karaffel og et par glas. Det giver mulighed for en mere eksklusiv oplevelse, når de dyre dråber drikkes med velbehag, og det gør det muligt at præsentere indholdet på en flot måde. Her kan man evt. vælge at supplere med en lækker flaske whiskey til at proppe i karaflen – dermed bliver hvedebrødsdagene en fest!

Man kan ikke tale om bryllupsgaver uden også at nævne én af de helt store klassikere: Sengetøjet. Langt de fleste brudepar har allerede skrevet det på deres ønskeseddel, men du kan løbe med 1. præmien, hvis du vælger den økologiske variant. Materialet er ligeså lækkert som de dyre varianter – det hele er bare økologisk.

Vælger man økologisk sender man et signal om, at man gerne vil være med til at redde miljøet for kommende generationer, hvilket er perfekt til det miljøbevidste brudepar.

Er du løbet helt tør for gode gaveideer til brylluppet, så kan du altid gå med den helt sikre vinder: En brunch for to på en lækker cafe. Der er ingen slinger i valsen, hvis man vælger en gave af denne type, og det er en gave, som ALLE mennesker kan bruge.

Selvom det er en helt klassisk bryllupsgave, så er det stadig noget, det kommende brudepar vil sætte stor pris på – det giver mulighed for at komme lidt væk fra hverdagens stress og jag!

Hvis du ikke er typen, der tør at eksperimentere med bryllupsgaver, så bør du helt sikkert overveje en god gavekurv med masser af lækre sager i. Gavekurven er måske ikke den mest personlige gave, men der er altid ting og sager, som er anvendelige for det kommende brudepar.

Når man vælger gavekurv, så gå efter kvalitet frem for kvantitet. En lav pris er sjældent lig med lækre produkter, og hvis rødvinen er billig, så plejer den gerne at smage derefter.

Noget af det, de fleste danskere forbinder med hyggelige aftner, er levende lys, og med en lidt alternativ lysopstilling hængt på væggen, kan man skabe helt nye lysvariationer i hjemmet. Lysestager er generelt en fantastisk gave til bryllupper, og hvis du har mod på at gøre det lidt anderledes, så er denne model garanteret et hit hos det moderne brudepar.

Lysestager behøver ikke at være dyre, og det er derfor også en god mulighed for at give en lækker gave uden at springe budgettet.

Moderne design er ofte noget af det, der virkelig har en stor plads på ønskesedlen for nygifte folk, og det kubistiske design er virkelig blevet moderne igen. Derfor er det oplagt at give nogle lækre opbevaringsskåle i et lækkert design i bryllupsgave.

Der findes mange forskellige designs, og her kan det være en fordel at spørge sig selv, hvad man selv kunne tænke sig at få – det er ofte en god rettesnor for, hvorvidt bryllupsgaven falder i god jord.

Leder du efter en lidt anderledes og udtryksfuld bryllupsgave til et par, der står dig nært, så er det oplagt at se på flotte pyntepuder til sofaen. Pyntepuder er virkelig det nye sort indenfor indretning, og de kan skabe et varmt og udtryksfuldt hjem for det kommende brudepar.

Pyntepuder kan gøres til meget personlige bryllupsgaver, hvis de tillægges særlige værdier eller er designet specifikt til det par, der skal giftes – tænk over de forskellige muligheder.

Går brudeparret meget op i lækre vine ved middagsbordet, så er det naturligvis oplagt at tage det i betragtning, når man tænker over bryllupsgaver. Her kan den helt traditionelle vinreol være et oplagt bud, da det både er smart opbevaring og et lille stykke kunst på én og samme tid.

Man kan få meget vinreol for pengene, hvis man kigger sig lidt omkring, og du kan evt. fylde de første par flasker i reolen for at glæde brudeparret yderligere.

Som nygift par er det vigtigt at dyrke kærligheden ekstra meget den første tid – og hvad bedre måde at gøre dette på end ved at tage på et minicruise til Oslo? Oslo er måske ikke den mest eksotiske destination, men der er en særlig magi ved at sejle til sin destination sammen med den person, man elsker. Af samme grund er et lækkert minicruise en fantastisk bryllupsgave, der med garanti vil glæde både den kommende mand og kone.

Teknologien er kommet langt de senere år, og det har bl.a. kastet smarte lamper med trådløs opladning af sig. Herudover er lamperne blevet mere mobile, og hvis brudeparrets hjem skal løftes til nye teknologiske højder, så er dette en kanon måde at gøre det på.

Teknologi er sjældent de mest personlige bryllupsgaver, men det er omvendt utrolig praktisk og noget, brudeparret måske ikke selv havde tænkt på at købe. Der er altså ekstra point for kreativiteten!

Er der noget mere romantisk end middag på et gammelt slot? Her er svaret stensikkert nej, og det er derfor også en ekstremt velvalgt bryllupsgave. Dét at få nogle unikke oplevelser som mand og kone er virkelig dejligt, og når man kan sortere alt andet fra og bare nyde hinandens selskab er det alle pengene værd.

Oplevelsen kan godt være stor, selvom prisen ikke er det, og med en middag på et slot må dette siges at være opfyldt.

Hvis ikke det allerede står på ønskesedlen i forvejen, så er der ingen tvivl om, at du skal gå med et lækkert bestiksæt som bryllupsgave til det kommen brudepar. Det er noget, de kommer til at bruge hver eneste dag, og derfor er det rart at have både holdbart og smukt bestik i mange år fremover.

Bestik er, som med alt andet her i livet, en smagssag, og det er derfor ikke sikkert, at man lige rammer den stil, som brudeparret havde tænkt på. Gå med noget, du synes om – så er sandsynligheden større for, at det rammer plet.

Det står som oftest på middagsbordet hele tiden, og det er noget, vi er i kontakt med hver eneste dag. Her er naturligvis tale om salt- og peber kværnene, der er en integreret del af et veldækket middagsbord. Design skal gerne gå hånd i hånd med praktikalitet, og det er en helt klassisk og oplagt bryllupsgave.

Langt de fleste har brug for salt- og peberkværne, og hvis man kan få dem i sæt som i dette tilfælde, så er dette klart at foretrække.

Hvis du leder efter en helt klassisk bryllupsgave til dem, du holder af, så kan en biograftur med alt betalt være den helt perfekte gave. Man får måske ikke point for kreativiteten, men det er omvendt en gave, der altid falder i god jord, og som kan give brudeparret en dejlig aften i hinandens selskab.

Biografture fås i mange forskellige pakker, og du kan dermed tilpasse pakkeløsningen til det budget, der er realistisk for dig.

Danskerne er ét af de folkefærd i verden, der drikker mest kaffe. Vi drikker kaffe til morgen, formiddag, eftermiddag og aften, og det er derfor oplagt at se på en lækker kaffemaskine, hvis du leder efter en god bryllupsgave. Kaffemaskiner fås i mange forskellige prisklasser, men generelt får man bedre resultater, jo dyrere kaffemaskinen er. Espressomaskinen er ofte en favorit, da man her får den reneste kaffeoplevelse – og kaffen kan tilpasses til alle uanset præferencer.

Vi har alle stået i en situation, hvor der er blevet knappet en vin op, som ikke er blevet drukket helt op. Det leder ofte til en halvkedelig oplevelse, der gør, at de dyre dråber bliver hældt i håndvasken. Dette kan der dog laves om på, hvis du bruger denne gaveide til brylluppet.

En vakuumpumpe holder alle de gode aromaer og smagsnuancer inde i flasken, således at en åben vinflaske sagtens kan holde sig i flere uger i køleskabet. Perfekt, hvis brudeparret ofte nyder et godt glas vin i weekenderne.

Dette er en lidt sjov og anderledes bryllupsgave, men oplagt til vinentusiasterne. Er man som brudepar til vin, kan du med fordel gennemgå vores liste med vingaver her.

Når man er i tvivl om, hvilket bryllupsgave der nu også er den rette, så kan man altid se efter en lækker vase til blomster i alle størrelser. Netop sådan en vase har Fritz Hansen skabt, men du kan også med fordel vælge en anden model, der passer bedre ind i brudeparrets stil.

Vaser er sjældent de mest kreative bryllupsgaver, men det er ikke desto mindre altid en brugbar gave, som meget sjældent skal byttes efterfølgende.

En helt klassisk bryllupsgave, der stort set altid er at finde på gavebordet til brylluppet, er den smagfulde flagstang fra Georg Jensen. Det er et samleobjekt, som brudeparret vil kunne hive frem til hver eneste fødselsdag, og dermed mindes den festlige dag og deres kærlighed gang på gang.

Man kan ikke have et fødselsdagsmorgenbord uden flag på, og hvis man tænker genbrug og miljøet ind i sit liv, så er denne flagstang en betænksom bryllupsgave.

Noget af det, der ofte bliver købt for billigt til køkkenet, er blenderen, der tit kæmper for at komme igennem selv de mest simple opgaver. Dermed kan du spare det nygifte par for mange kvaler i køkkenet, hvis du køber en blender af høj kvalitet i bryllupsgave.

Blenderen er et universalt redskab i ethvert køkken, og det er derfor en meget praktisk gave, som vil bringe glæde i mange år fremover.

Mange har sikkert som børn drømt om at have en popcornmaskine stående i deres værelse – og hvis du leder efter en humoristisk bryllupsgave, så kan du få barnedrømmene til at gå i opfyldelse. Popcornmaskiner er ikke kun en gimmick – de er ekstremt brugbare til diverse filmaftener, og til når gæsterne kommer på besøg en lørdag aften. Det vil med garanti bringe et smil frem på alle ansigter; både unge som gamle.

Denne gave er én af flere sjove bryllupsgaver her på listen. Ønsker man yderligere inspiration til sjove idéer, kan man med fordel tage et kig på listen her.

Europa er et fantastisk sted at feriere, da der er så meget sjæl, charme og historie at komme efter i langt de fleste storbyer. Nygifte ynder særligt at tage til kærlighedens by, Paris, og det er en fantastisk gaveide til bryllup at forære brudeparret en storbyferie i Europa.

Der er ingen tvivl om, at dette er én af de dyrere gaveideer på listen, men man kan faktisk slippe rimelig nådigt, hvis man vælger en præfabrikeret rejse fra f.eks. oplevelsesgaver.dk.

Når man kaster et blik på ønskesedlen til brylluppet, så er det ofte kedelige ønsker, der er meget traditionelle. Hvis du i stedet ønsker at give en lidt anderledes bryllupsgave, så kan en Bloomingville bordlampe være et ganske godt bud. Det er smukt design, der med garanti vil gøre sig godt i ethvert, moderne hjem.

De fleste par sætter stor pris på kreativitet, der også er med til at vise, at man har tænkt ekstra over gaven. Dette kan man udfordre med ideer som denne!

Mange brudepar glemmer ofte de praktiske ønsker, når listen med bryllupsønsker skal sendes ud til de inviterede. Det er sjældent øverst på sedlen, men det er ikke desto mindre en praktisk gave, som f.eks. denne flotte elkedel, der går rent ind hver gang.

Elkedlen har en central plads i de fleste køkkener, og det er derfor vigtig, at denne er præsentabel. Dermed får elkedlen også en plads på denne liste over gode gaveideer til brylluppet.

Som nygifte er det vigtigt at komme godt fra land som mand og kone, og hvilken bedre måde at gøre dette på end ved at kunne nyde hinanden på et lækkert Bed & Breakfast-sted? Det er én af de helt klassiske bryllupsgaver, og den er derfor altid et sikkert bud, hvis du ikke aner, hvilken gave du skal komme med.

Bed & Breakfast-ophold fås i mange forskellige længder og prisklasser, og der er dermed rig mulighed for at vælge efter dit eget gavebudget.

Det er ofte man spørg sig selv: Hvad giver man i bryllupsgave? Og denne gaveide kunne meget vel være svaret. Ydermere kan man med fordel tage et kig på listen med oplevelsesgaver her.

Hvis du leder efter en alternativ bryllupsgave, der kan finde god værdi hos langt de fleste par, så er et lækkert møbel til stuen aldrig et dårligt bud. Et lille sofabord i et enkelt design er ofte brugbart – og hvis parret tilmed står og mangler det, så er det en både betænksom og personlig bryllupsgave.

Dansk design går man sjældent galt i byen med, og derfor kan vores udvalgte sofabord fra Bloomingville være et perfekt gavematch til det kommende brudepar.

Hvis brudeparrets ønskeseddel indeholder lækre potter og pander, så er en tidløs kasserolle fra Eva Solo en fantastisk bryllupsgave. Køkkenet er ofte der, hvor man samles som familie – uanset antal – og den gode mad kan gøre en fantastisk forskel i det daglige.

Med en god kasserolle kan brudeparret lave mad sammen i mange år fremover, og det er altid en brugbar gave. Dette gælder naturligvis både, hvis brudeparret har ønsket sig gryder eller ej – der er som regel en gammel gryde, der trænger til udskiftning.

I disse sundhedsfokuserede tider er det for alvor blevet populært at have en flaske med koldt vand stående i køleskabet hele tiden. Den gamle plastikflaske er dog ikke voldsomt charmerende, når man får gæster, og derfor kan en god gaveide til bryllup være en smart og stilfuld karaffel til vand.

Vores udvalgte model fra Eva Solo har været en favorit blandt danskerne i mange år, og det er derfor en sikker løsning, hvis du er i tvivl om, hvilken model du skal vælge.

En trend, der virkelig har fået hold i mange danskere, er den nøgne pære i hjørnet af stuen. Det rå look er blevet voldsomt moderne, og de nye pærer giver et lækkert lys i den lille stue. Det er derfor også en af de gode bryllupsgave ideer, hvis du er lidt på bar bund, og brylluppet kommer nærmere og nærmere.

Med en nøgen pære kan man for alvor lege med udtrykket, og det er derfor en god mulighed for at være kreativ i valget af bryllupsgave.

Langt de fleste nyder deres morgenmad i weekenden, hvor det hele gerne skal være lidt mere lækkert, end det er til dagligt. Det er her, at man for alvor kommer hinanden ved, og hvor kærligheden kan få lov at blomstre i fuldt flor – og med lækkert design på bordet bliver det samlede indryk bare lidt mere lækkert.

Mange nyder at få en god skive ost på deres friskbagte rundstykker, og her kan et flot skærebræt være med til at sætte prikken over i’et.

Flot dansk design går aldrig af mode, og selvom Hoptimisten efterhånden har nogle år på bagen, er det stadig en favorit i mange danske hjem. Det er derfor også en sød lille bryllupsgave at have med til brudeparret – og det kan tilmed gøres til en personlig bryllupsgave, hvis du køber to forskellige figurer og finder på en lille historie til dem. Mulighederne er uendelige, og hvis du er lidt kreativ, så er dette en mageløs bryllupsgave, der vil vælte parret bagover!

Danmark er, som oftest, et koldt og mørkt sted at bo og for at lukke lidt hygge ind i den mørke vintertid er stearinlysene ofte at finde i vinduerne. Sådan nogle kan dog ikke stå af sig selv, og her gør det bestemt intet, at lysestagerne er ligeså flot som det lys, stearinlyset skaber.

Cobra-lysestagerne fra Georg Jensen er en designklassiker, som langt de fleste har et forhold til, og det er derfor en oplagt bryllupsgave til det modne brudepar.

Meget ofte kommer man i en situation, hvor de to arme og hænder, naturen har udstyret os med, simpelthen ikke er nok, når der skal masser af mad på bordet. Her er gode råd dyre, hvis ikke man lige har en serveringsbakke ved hånden, og dermed kan du hjælpe brudeparret godt på vej med en lækker serveringsbakke fra Kähler.

En smuk serveringsbakke har stor anvendelighed til morgenbordet i weekenderne og til de dejlige sommeraftner med vennerne i haven – en fantastisk gaveide til bryllup.

Vintermånederne er ofte ikke til det helt store og hyggelige ude liv, og man støder ofte på hele gader, der er stort set mørklagte om aftenen. Dette er ikke så indbydende, hvis man kommer som gæst, og her kan denne kreative bryllupsgave være med til at skabe en helt anden stemning.

Med et lyshus i indgangspartiet spreder man en hyggelig stemning til både gæster og forbipasserende, og det er helt sikkert en bryllupsgave, der ikke skal byttes.

Hvis du leder efter en lidt alternativ termokande til brudeparret, der har alt i forvejen, så er Geo-modellen fra Normann Copenhagen et rigtig godt bud. Stort set alle danskere drikker enten kaffe eller te om eftermiddagen eller aftenen, og det er dermed en oplagt mulighed for at kombinere minimalistisk, men samtidig sprælsk design i én samlet bryllupsgave.

Det er en praktisk gave, der dog som regel falder i god jord, og du går derfor sjældent galt i byen med en flot termokande.

Som nybagt mand og kone er det med at dyrke kærligheden til hinanden så meget som muligt, og her kan et luksuscruise for 2 være en oplagt bryllupsgave. Det er som oftest noget, man ikke altid har råd til på egen hånd, og derfor er det også en rigtig god gaveide til bryllup, der gerne bliver påskønnet af brudeparret.

Et luksuscruise kan gå mange steder hen, og Oslo er en fantastisk destination, hvis man vil opleve noget nyt og anderledes uden at være helt på udebane!

Danskerne elsker smørrebrød, og det er en universal spise, som man nemt kan spise både til morgen-, middags- og aftensmad. Det højtbelagte smørrebrød er dog en lidt dyr udskrivning, hvis man er på et stramt budget, og det er derfor en oplagt mulighed for at give en lidt mere kreativ bryllupsgave. Med lækkert smørrebrød på menuen er der mulighed for at hygge sig som mand og kone, og det er den tosomhed, der virkelig er den helt store bonus ved denne fantastiske gaveide til bryllup.

Hvis én eller flere personer i brudeparret nyder et godt glas rom indimellem, så er dette naturligvis en oplagt gaveide til brylluppet. En god flaske rom er alle mennesker forundt, og det er herudover en bryllupsgave, der holder i lang tid i forhold til det, den koster.

Rom kan fås i mange forskellige flasker og i mange forskellige prisklasser, og der er dermed mulighed for at holde sig indenfor budgettet, hvis man vælger denne løsning.

Mangler du en lille ekstra bryllupsgave, der kan få gavebudgettet til at gå helt op, så går man aldrig galt i byen med en lækker lysestage. Et eksempel på dette er fyrfadsstagen fra Normann Copenhagen, der beviser at enkelt og lækkert design ikke behøver at være dyrt – og det behøver en bryllupsgave heller ikke at være. Så længe gaven er velvalgt, og hvis man selv synes om den, så er der god chance for, at den vil falde i god jord hos brudeparret.

Når man står i køkkenet, så er det vigtigt at have det rette udstyr, der får maden til at blive en lille smule bedre. Dette gælder også for krydderier, der smager bedst, når de er friskkværnede; en lille detalje, der gør en stor forskel i madlavningen. Derfor kan en smuk og praktisk morter være en fantastisk gaveide til bryllup – specielt fordi brudeparret garanteret ikke selv har fundet på at ønske sig en sådan.

Man behøver ikke være kok for at gå op i god madlavning – derfor bør der altid være en morter i ethvert hjem.

Sushi er blevet det nye sort indenfor madens verden, og der er ingen tvivl om, at den rå fisk har en stor stjerne hos mange danskere. Det er desværre ikke en billig spise, hvilket på daglig basis gør, at de færreste går ud og spiser sushi jævnligt. Derfor er der også grobund for en hyggelig og romantisk aften for to, hvis valget falder på denne oplevelsesgave som bryllupsgave.

Forkælelse og romantik går hånd i hånd, og derfor er det aldrig en dårlig idé at forære de nygifte en hyggelig aften i hinandens selskab.

En af de mest ikoniske figurer til fejring af en festlig lejlighed er Kay Bojesens fanebærer, der med sin enkelthed stråler et glædeligt og genkendeligt budskab ud til alle. Det lyder måske lidt pladder romantisk, men det er ikke desto mindre den reaktion, som denne danske nationalfigur fremkalder hos folk.

Fanebæreren er en fantastisk gaveide til bryllupper, da det er en figur, der vil have en central plads hos de nygifte, så længe de lever. Et evigt minde om en glædelig festdag.

Fyrfadslys kan præsenteres på mange måder, og det kan nogle gange være en god idé at gemme dem lidt væk, da lyset kan blive lidt skarpt til tider. Her er en elegant løsning at forære et lille lyshus i bryllupsgave – det vil garanteret falde i god jord hos brudeparret.

Lyshuset bringer lidt liv ind i dagligstuen, og det er den perfekte måde at skabe en hyggelig aften i tosomhedens tegn. En billig, men utrolig sød, gaveide til brylluppet.

Det er blevet mere og mere moderne at gå op i sundhed og forskellige madvarers positive og negative effekter på kroppen. Her er særligt grøntsager og frugter kommet i fokus, og det er igen blevet moderne at skabe sine egne juice-kreationer – med større eller mindre succes. Derfor kan en professionel juicer være en ganske gode gaveide til brylluppet.

Med en juicer er man ikke begrænset til de almindelige typer, man kan købe i supermarkedet – man kan sammensætte lige dén kombination, man synes bedst om.

Oplevelser er en klassisk gave til bryllupper, og der er ingen tvivl om, at brudeparrets første måneder som nygifte skal nydes i fulde drag. Her kan kreativiteten virkelig få lov til at arbejde, og hvis brudeparret synes godt om øl, så kan en ølsmagning være en positiv og mindeværdig oplevelse for begge parter.

Ølsmagninger er blevet meget moderne, og det er en perfekt gaveide til bryllup. Her bliver sanserne udfordret, og det er en fantastisk god måde at nyde hinandens selskab i nogle timer.

Danskerne elsker at grille, og termometeret skal nærmest ikke engang have ramt de ti grader, førend duften af grillmad breder sig i villakvartererne. Grillen giver et ekstra, magisk touch til den almindelige madlavning, og særligt manden i forholdet vil med garanti sætte pris på en lækker pande til grillen.

Med en grillpande kan stort set alt mad laves på grillen, og det giver bare en helt ny dimension til sommeraftenernes hygge i baghaven. Kvalitet behøver ikke koste en formue, og man springer derfor ikke banken, hvis dette er den rette bryllupsgave.

Meget ofte vælger de fleste brudepar at ønske sig nyt udstyr til køkkenet, der nærmest ender med at få et helt nyt udtryk, når festen har lagt sig. Her kan man dog skille sig positivt ud på bryllupsgave-fronten, hvis man overvejer praktiske og veldesignede effekter til badeværelset i stedet; og f.eks. nye tandbørstekrus er som regel en sikker vinder.

Badeværelset er et vigtigt og praktisk rum i hverdagen, og her gør det bestemt ikke noget, at det praktiske aspekt kombineres med flot design, der gør det rart at være i rummet.

Eksotiske madlavning er blevet virkelig moderne gennem de seneste år, hvor sushi og andre asiatiske wokretter har vundet stort indpas i de danske hjem. Man har ikke et veludrustet køkken, hvis der ikke er en god wok til stede, og her kan man hjælpe brudeparret godt på vej med en lidt alternativ bryllupsgave.

Wokker fås i mange forskellige udformninger, men generelt er det helt sikkert mest praktisk at vælge en wok med et solidt håndtag – gryderne kan meget ofte være svære at bære rundt på!

Hvis brudeparret er aktive og godt kan lide at bruge mange timer i den smukke natur, Danmark har at byde på, så finder du ikke nogen bedre bryllupsgave end en vandreferie på Møn.

Øen har intet mindre end fantastisk natur at tilbyde, og det er muligt at booke pakkerejser med hotel og lækker middag oveni. Dermed er rammerne for et par romantiske dage i tosomhedens tegn virkelig sat – og det er en lidt anderledes oplevelse, der vil glæde langt de fleste.

En lidt anderledes fyrfadsstage er med til at gøre stuen mere spændende at befinde sig i. Det er som oftest de små ting i hjemmet, der gør en stor forskel, og derfor er en lækker fyrfadsstage altid en god gaveide til brylluppet. Det er en virksom, men billig bryllupsgave, der stort set altid falder i god jord.

Når man siger keramik, så falder snakken altid på Kähler, der har mange flotte lysestager at vælge imellem. Der er dermed rig mulighed for at være kreativ og gøre det til en mere personlig bryllupsgave.

Fantastiske bryllupsgaver til den særlige lejlighed

Vores omfattende liste af gaveideer til bryllup har helt sikkert sat hjernecellerne og kreativiteten i gang hos dig – og vi håber meget, at Gavehylden har gjort indkøbet af bryllupsgaven meget mere overskueligt. Den rette gave afhænger meget af de personer, der skal giftes, og det er derfor ofte en stor udfordring at finde det rette – specielt hvis man ikke kender brudeparret så godt. Det kræver derfor en vis form for engagement, hvis du vil finde frem til en bryllupsgave, parret vil mindes med glæde.

Bryllupsgaver kan i mange tilfælde blive meget overfladiske, og derfor bør man altid tænke over, om det er noget man selv kunne tænke sig at modtage. Festens bedste bryllupsgave er ikke altid den, der har stået øverst på ønskesedlen, men med en smule kreativitet kan glæden ved at give blive ligeså stor, som glæden ved at modtage gaven.

Oplevelsesgaver er altid et stort hit som bryllupsgave

Hvis man er meget i tvivl om, hvilken gave man skal vælge, så kan man stort set altid søge hen mod de mere sikre bud på listen. Her er der naturligvis tale om oplevelsesgavekortene, der gør det muligt for brudeparret at være dem selv og hygge sig i hinandens selskab. Det er en sikker vinder hos langt de fleste par, og dermed kommer man altså ikke med noget, der ikke falder i god jord.

Mange vil måske omvendt sige, at oplevelsesgavekort ikke altid er den mest personlige bryllupsgave – men det er dog muligt at gøre dem meget personlige. For at opnå dette skal man tænke på brudeparrets fælles interesser og drømme, der kan gøre det muligt at indkredse en fantastisk oplevelse, som de virkelig vil sætte pris på. Hvis man er helt på herrens mark i forhold til brudeparrets interesser, kan man dog alligevel gøre oplevelsesgaven mere personlig ved at vedlægge en kærlig hilsen. En personlig og gribende hilsen kan i mange tilfælde være mere værd end selve gaven, og her er det bare at tømme sit hjerte ud på papiret.

Gode oplevelsesgaver til brylluppet kan f.eks. være lækre kro- og hotelophold, ligesom hverdagsglæder, som f.eks. en god brunch, altid er en favorit. Man kan også gå i den mere udfordrende grøft og vælge en oplevelse, der sender brudeparret ud i ukendt farvand – det er kun kreativiteten, der sætter grænserne.

Hvad giver man brudeparret, der har en kort ønskeseddel?

Rigtig mange par har utrolig mange ønsker til brylluppet, der er en god mulighed for at anskaffe sig nyt bestik, nye potter og pander, samt lækre håndklæder til morgenbadet. Dette skaber et luksusproblem for gæsterne, da de skal vælge og vrage mellem en masse gode gaveideer – noget, der dog ofte er til at finde ud af rimelig hurtigt. Det er straks værre, hvis brudeparret ikke har en voldsomt lang ønskeseddel, eller en ønskeseddel, der kun indeholder dyrere gaveideer. Her er det ikke alle, der rent økonomisk kan være med, og her kan gode råd være dyre.

Befinder du dig i ovenstående scenarie, så er det bare med at tage det helt roligt og udvælge et par gaveideer fra listen her hos Gavehylden. Disse gaveideer kan enten bruges direkte eller agere som inspiration til andre, mindre bryllupsgaver, der vil vække stor glæde hos brudeparret. Generelt set går man f.eks. aldrig helt galt i byen, hvis man vælger et par smukke lysestager eller en gryde af høj kvalitet. Det er heller ikke en dårlig idé at finde en god flaske champagne, rom eller whiskey, der måske ikke varer for evigt, men kan give stor nydelse i en kortere periode. Det er ikke verdens mest opfindsomme eller personlige bryllupsgaver, men det er omvendt noget de fleste kan bruge.

En bryllupsgave behøver ikke være dyr og prangende

Mange mennesker har et indtryk af, at en bryllupsgave skal være både dyr og ekstravagant, fordi man satser på kun at blive gift én gang. Dette er naturligvis en smuk tanke, men i virkeligheden bør man ikke gå så meget op i, hvorvidt man forærer en dyr gave eller ej – det er, som bekendt, tanken, der tæller!

Det lyder måske som en kliché, men langt de fleste brudepar sætter større pris på en personlig bryllupsgave, der ikke har kostet frygteligt meget, fremfor en dyr løsning, uden den store følelsesmæssige værdi. Ønskesedlerne til bryllupper er ofte fyldt med dyre gaveideer, men kan man springe lidt ved siden af og finde noget, som brudeparret ikke vidste, at de ønskede sig, så er det den bedste bryllupsgave, man kan give. Det er en misforstået ide, at gaver generelt skal være dyre – det bør derfor aldrig virke som en forhindring.

Dette indlæg er udarbejdet af: den