Botox-behandlinger som gaveide
Forside

Botox-behandlinger som gaveide

Sponsoreret: Dette indlæg er et gæsteindlæg. 

Det bliver sværere og sværere at finde den helt rigtige gaveide til den man har kær, eftersom vi i dag er blevet alt for dårlige til at ønske os noget, men i stedet blot købe det vi mangler. Netop derfor begynder man at kigge efter alternative muligheder, når den gode gaveide skal findes, for at overraske sine nærmeste. Noget af det vi oplever en stigende interesse for er oplevelser og herunder også kosmetiske såsom botox-behandlinger med mere. 

Botox-behandlinger bruges til at skabe et yngre look

I 2018 offentliggjorde Dansk Skuespillerforbund en undersøgelse om, hvornår deres medlemmer oplevede, at det blev sværere at få jobs. Tallene var markante. For en fjerdedel af kvinderne forsvandt jobtilbuddene i årene fra 40 til 50. Det var kun 7 procent af mændene i samme aldersgruppe, der oplevede det samme. Først i årene 60 til 70 år oplevede mændene for alvor at have svært ved at finde arbejde. Undersøgelsen er et eksempel på den aldersdiskrimination, som begge køn oplever på tværs af alle brancher. En undersøgelse gennemført af Ballisager i 2021 viser nemlig, at cirka 20 procent af arbejdsgivere frasorterer ansøgere på grund af alder.

Der er derfor mange i den alder, der gøre brug af botox-behandlinger for at komme først i køen i ansættelsesprocessen. Ved botox-behandlinger injicerer man botox på det valgte område med en tynd engangssprøjte. Botox forhindrer signaler i at blive sendt fra nerverne til musklerne på det valgte område. Musklerne kan derfor ikke længere sammentrække sig, og eventuelle rynker på området vil enten blive reduceret eller forsvinde helt alt afhængigt af, hvor dybe rynkerne er. Effekten af en botox-behandling kan vare mellem tre til seks måneder. Det varierer lidt fra person til person. Hvis man skal vedligeholde ens resultater, skal man have tre til fire botox-behandlinger om året.                                                                                                                                         

Botox-læber er en eftertragtet botox-behandling 

Man kan få foretaget flere forskellige botox-behandlinger alt efter, hvad man typisk gerne vil have ændret. De populære botox-behandlinger for folk, der er 30 år gammel og opefter er at få botox i panden, ved øjnene og omkring munden for at få reduceret rynkerne disse steder.

Botox-læber er også en anden populær botox-behandling, da folk får foretaget behandlingen for at få fyldige læber. Man har nemlig en tendens til at få smalle læber med alderen. Fyldige læber er derfor noget, man associerer med yngre mennesker. Man injicerer ikke botox i læberne, som man gør, når man bruger filler til at få større læber. Man får injiceret botox i små mængder omkring hjørnerne af munden og amorbuen, som resultat gør overlæben mere afslappet og fører til, at overlæben flipper opad.