Den gave, som bare er svær at give
Forside

Den gave, som bare er svær at give

Den skønne juletid er en tid i kærlighedenstegn, som for mange også betyder at vi skal finde gaver til dem vi holder af, men det er som om, at den samme hovedpine melder sig år efter år, fordi hvad skal man give manden der har alt? Det kan også sagtens være gaven til hende som volder problemer, men i denne artikel tager vi dog udgangspunkt i gaver til manden der har alt, som netop kan være en svær gave at give. 

Når alt synes umuligt, så er det alligevel muligt

Et dybt suk er typisk startskuddet på gavejagten, fordi det evige problem er tilbage og det synes nærmest umuligt at finde den perfekte gave til ham, fordi han mangler jo intet? Hver gang han mangler noget, så inden at man når at reagere, så har han faktisk købt det han mangler og ønskelisten synes endnu at være tom. Så derfor er gaven til ham hvert år noget, som du mellem linjerne har kunne afkode at han mangler eller at du har fået den helt store idé og derved rammer gaven spot on. Det er dog bare ikke hvert år at det kommer som et lysglimt fra en klar himmel, tværtimod faktisk, så hvad er det helt præcist vi gør, når det føles umuligt at finde den rette gave?

Det virker som en no-brainer, men rigtig mange undervurderer faktisk hvor meget hjælp internettet kan være til i en sådan situation, så når alt virker umuligt, så forsøg at bruge internettet til at finde netop den hjælp du søger. Der findes nemlig rigtig mange sider ligesom denne, hvor du har mulighed for at finde inspirationslister med op mod 200 unikke gaver til ham pr. liste, mon ikke at der gemmer sig en lille gaveidé på én af disse lister, som du endnu ikke havde tænkt på til din mand?

Du kan med fordel blot søge på Google efter lige netop det du leder efter, så hvis det er en “personlig gave til ham” du leder efter, så søg dette og se hvilken information der dukker op efterfølgende.

Giv ham en oplevelse han værdsætter

Hvis du ikke umildbart er på jagt efter materielle ting, så kan det ligeledes være en god idé at sætte dig i hans sted og tænke over hvad han godt kan lide at lave når han holder fri. Hvis personen netop er typen der køber hvad de mangler, så er det nemlig rigtig svært at gøre ham begejstret med en materielgave, hvorfor at en oplevelse nogle gange kan være en endnu bedre gaveidé.

Det behøver ikke at være den helt dyre rejse til Hawaii, det kan sagtens blot være en dagsudflugt ud at se noget, som du ved interesserer ham. Tag ham med til vestkysten og se på bunkere fra gamle tider eller tag en tur på hotel i storbyen, det handler om hvad han interesserer sig mest for, så skal du nok kunne finde på noget som han værdsætter rigtig højt.

Husk at det er tanken der tæller

Vi er i en tid hvor vi nemt kan lade os rive med. Hermed tænkes der ofte på at gaverne efterhånden ikke kan blive store nok, men det kan de altså godt. Det behøver ikke at koste spidsen af en jetjager at give hinanden en gave. Det er stadigvæk tanken der tæller uanset hvor cliché det end lyder, men husk at størst af alt er kærligheden.