Din fortjener selvfølgelig en julegave
Forside

Din fortjener selvfølgelig en julegave

Når hele familien er samlet rundt om juletræet, skal hunden selvfølgelig ikke snydes for en lille julegave. Det behøver ikke at være noget stort, men at inkludere den i fællesskabet vil faktisk være af stor betydning for hunden – mere end du selv aner.

Har du besluttet dig for, at du ønsker at give din hund en lille gave, så har du selvfølgelig rigtig mange forskellige muligheder. Derfor skal du heller ikke bekymre dig om, hvorvidt du kan finde en god gave til din hund.

Det er dog en god idé, at du holder dig til enten godbidder eller legetøj. Du skal eksempelvis ikke forære hunden et nyt transportbur e.l.

Legetøj og bamser er gode hundegaver

Er du på udkig efter en god julegave til hund, har du – som sagt – rigtig mange muligheder. Der er dog ikke meget, der kan konkurrere med nyt legetøj eller en ny bamse. Derfor er der selvfølgelig også mange, der vælger denne løsning.

I denne forbindelse er det naturligvis vigtigt, at du vælger noget, som faktisk passer til din hund. Lad være med at købe en lille tennisbold, der kan sige sjove lyde, hvis du har en stor hund. Den vil ikke få glæde af så lille en bold.

I forhold til bamser er der lidt mere frit spil. En lille hund kan få rigtig meget sjov ud af en stor bamse, ligesom en stor hund også kan få stor glæde af en lille bamse.

Netop derfor er det selvfølgelig også værd at overveje, om det skal være legetøj eller en bamse, som du skal pakke ind til din hund. Føler du dig ekstra gavmild, kan du selvfølgelig også give hunden flere gaver.

Godbidder er også en god julegaveidé

Har du et ønske om at forkæle din hund med en god julegave, kan godbidder også være en god idé. Det kan fx være, at din hund har nogle godbidder, som den er helt vild med, men som den ikke får særlig tit.

Hvis det er tilfældet, så er det i hvert fald et oplagt valg som en julegave. Det er dog vigtigt, at du husker, at du stadig skal tage hensyn til hundens helbred og fordøjelse, som ikke har godt af at få alt for mange godbidder m.m.

Endvidere er gnavepinde mv. også værd at overveje. Det er i hvert fald noget, der holder lidt længere, end en håndfuld godbidder. Derved får hunden glæde af sin julegave i en kende længere tid.