En god gaveide til boligen  
Forside

En god gaveide til boligen  

Sønderborg Byplakat

I Danmark er vi kendt for vores design – og med god grund, for vi har efterhånden nogle smukke værker på national CV’et, der er med til at eksponere os som værende et designbevidst og anerkendt land – dette er vi mange som er stolte af. Netop derfor er det heller ikke usandsynligt, at hvis man skal komme på en god gaveide, at man indtænker interiør som en mulighed – både i mindre og større skala. Det gode ved boligindretning, er at det findes noget i alle størrelser og priser, men det er altid en brugbar idé til de fleste.

I dette indlæg kommer vi lidt omkring noget af det man blandt andet kan give som interiørgave, hvad end man er på udkig efter en gave i den lettere prisklasse eller de lidt mere tunge og klassiske muligheder.

Læs med og bliv inspireret i vores indlæg om den gode gaveide til boligen.

Nips der ikke koster en bondegård

Noget af det man blandt andet kan fremhæve som værende en god interiørgave, uden det behøver at koste en bondegård, er disse her populære byplakater, man efterhånden ikke kan komme udenom, hvis man kigger i diverse boligmagasiner- og programmer.

By-plakaten er noget de fleste af os kan bruge, og kan være med til både at pryde væggene, men er i høj grad også med til at fortælle noget en historie om dem der bor i hjemmet – den har nemlig personlighed.

Der findes mange skønne by-plakater på markedet, hvilket en solid konkurrence også har haft en indflydelse på – for der er ingen tvivl om, med konkurrence bliver man nødt til at dygtiggøre sig, og blive endnu mere kreativ i sine værker, og det har vi set mange grafiske eksempler på. Blandt andet synes vi danske Vilakula gør det rigtig godt, hvis vi nu skulle fremhæve en enkelt.

Klassiker der er værd at nævne

Hvis det ikke skal være en plakat, men man i stedet er på udkig efter noget klassisk og nordisk kunne eksempler som: Kay Bojesen-figurerne, Kähler-stellet, Georg Jensen-lysestagerne, eller det altid skønne Royal Copenhagen anbefales.

Der er mange muligheder, og i sidste ende er det helt op til den enkelte hvad man vil gå med. På Gavehylden kommer vi mange forskellige bud på inspirerende gaveidéer, og alt efter hvad du søger efter, kan du via menuen blive guidet til at komme tættere på en beslutning. Fornøjelsen og glæden ved at give en god gave, kan snildt overstige følelsen af at modtage en gave, hvorfor det giver rigtig god mening at bruge alt den nødvendige energi på gavejagten.