En julefrokost du aldrig glemmer
Forside

En julefrokost du aldrig glemmer

Firmajulefrokoster er noget særligt, fordi det er dine kolleger. I skal kunne se hinanden i øjnene igen mandag morgen, eller på den anden side af juleferien. I kender hinanden som samarbejdsparter i hverdagen, og derfor kræver det lige det ekstra, når I skal slå jer løs og skabe et brag af en fest.

3 grunde til at vælge professionelle arrangører

Der er mange og klare fordele ved at lade et eksternt bureau stå for at arrangere firma julefrokoster. For det første har de ekspertisen og kontakterne. Så snart I har afklaret rammerne og ønskerne for jeres firmajulefrokost, går de i gang med at booke de relevante aktører.

Dernæst tager de udgangspunkt i festen og har således et frisk og måske tiltrængt anderledes perspektiv på, hvordan jeres julefrokost skal foregå. Måske plejer jeres fester at blive lidt for vilde, fordi kollegerne er gode til at slå sig løs. Eller firmafesterne er kedelige, fordi der er mange hensyn at tage, og fordi folk er bange for at dumme sig. Under alle omstændigheder kan et eventbureau ryste posen.

Endelig slipper I for selv at gøre arbejdet. I stedet for at planlægning bliver noget, der skal være plads til i en pakket arbejdskalender, står et eventbureau for alt omkring jeres firmajulefrokost.

Festen skal ikke mangle noget

Rammerne for jeres fest er vigtige. Hvor og hvornår, hvem betaler, og hvad lægger man op til i invitationen. Disse elementer er eventbureauet opmærksomme på fra start, og alle detaljer tæller.

Menuen er vigtig, både når det kommer til mad og drikke. Med hensyn til både oppyntning og menu er julen en naturlig ramme til firmajulefrokoster, men der kan også tænkes i andre temaer. Arrangørerne vil finde noget passende indenfor budgettet, og de kender metoderne til at få det optimale ud af hver en krone på festkontoen.

Rocking around the christmas tree

Prikken over i’et er musikken og gang i dansegulvet. Det giver mulighed for at slå sig løs, og man bliver automatisk i endnu bedre humør af en lille svindom. Typisk bliver dansen vildere og vildere som festen skrider frem, men det væsentlige er, at få skudt dansegulvet godt i gang. Allermest stemning giver det selvfølgelig med livemusik.

Fest med overskud

Du bruger mange timer på dit arbejde. Når der så skal være fest, skal den ikke have for lidt! Når du hyrer et eventbureau til at stå for det hele, er du selv udhvilet og klar til at give den gas. God fest!