gave
Forside

Er du klar til Black Friday og årets juleshopping?

Dette indlæg er sponsoreret.

Black Friday og det store julegaveræs er lige rundt om hjørnet – er du klar? Det er den perfekte mulighed for at få købt julegaver, da der er penge at spare. Butikkerne skruer priserne helt i bund både online samt i fysiske butikker, og det er altså sandsynligt at finde nogle gode tilbud.

Gode råd til shopping: Der er nogle gode råd til din Black Friday-shopping, som du bør tage med i overvejelsen. Først og fremmest skal du være opmærksom på varens pris. Ifølge Pricerunner var hvert fjerde tilbud sidste år nemlig falskt, fordi varens pris var blevet hævet lige op til Black Friday, og sat ned til varens oprindelige pris på selve dagen. Dermed kunne kunderne altså intet spare, i princippet.

Derudover skal du tænke dig om inden du køber, så du undgår fejlkøb, samt så du kun køber de varer, som du helt reelt har brug for. Med en masse rabatter overalt kan det nogle gange være svært at styre sig samt kun købe, hvad du skal bruge – læg derfor et budget for dine indkøb, så du bedre kan styre dit forbrug samt undgår at bruge flere penge, end du egentlig har.

Ydermere skal du også være ekstra opmærksom på det der kaldes for phishing, som er hvis du modtager falske e-mails eller måske endda SMS’er. Phishing er når en svindler forsøger at narre internetbrugere eller virksomheder for personoplysninger såsom brugernavn, adgangskode, kreditkort, netbank oplysninger osv. De kan enten friste dig med gode tilbud eller ved at forsøge at få dig til at afgive personoplysninger til dem.

Undgå dobbeltgaver med en ønskeliste på ønskeskyen

Er du i gang med at lave din ønskeliste, og ønsker du at undgå dobbeltgaver? Så overvej at lave en ønskeliste på ønskeskyen, som er en digital ønskeseddel.

På ønskeskyen kan du oprette dine ønskelister, samt sætte links og beskrivelser ind – så dine venner og familie nemt og hurtigt kan købe præcis dét, du havde i tankerne. Derudover kan du også gå ind og reservere dine gaveønsker, så du netop undgår dobbeltgaver og dermed ikke skal bruge juledage på at bytte gaver. Det er smart og meget enkelt at bruge. Hvis du endnu ikke ved hvad du ønsker dig, så kan du overveje at ønske dig oplevelser – da du altid kan bruge oplevelser og få glæde af gaver som dette.

Forbrugerne søger nye metoder

Er du på udkig efter den helt perfekte gave til dine nærmeste, men slet ikke ved hvad det skal være? Så kan det være du skal bevæge dig over i oplevelser som gave.

Ligegyldig hvilken gaveide du vælger, vil modtageren synes om din tanke. Noget man blandt andet ser en tendens til i år, er at flere vælger at tage et lån til gaverne, for at kunne give den gave eller oplevelse som de synes modtageren fortjener. Husk på at det er tanken der tæller.

I dag kan du hos online låneudbydere optage mange forskellige lån. Det kan være lån 1.000 kr., lån 2.000 kr. eller lån 25.000 kr. som nu er muligt.

Ligegyldig hvilken metode du vælger, er det afgørende at den matcher din økonomi og udgangspunkt.

Glædelig jul.


Lånets ÅOP der henvises til i dette indlæg (24,87%). 

*Lånet har en løbetid på 24 måneder og tilbagebetales således i 24 lige store månedlige betalinger. Der beregnes et etableringsgebyr på 25 % af lånebeløbet, svarende til de samlede låneomkostninger, hvilket tillægges hovedstolen. Du kan til enhver tid indfri dit lån indenfor perioden.