gave
Forside

Fantastisk festudstyr til enhver anledning – pynt op til festen med stil

Dette indlæg er sponsoreret. 

Uanset hvilken begivenhed i livet der skal fejres, bør der altid være spandevis af festlig udsmykning og flotte dekorationer. Hvilket festudstyr du skal lægge i indkøbskurven, afhænger af anledningen, for der er naturligvis stor forskel på, om du arrangerer barnedåb eller bryllup. Vi tør dog godt love, at du her får masser af inspiration til pynt, så dine gæster kun kan udbryde: “Hold da fest!”

Gender reveal fest, babyshower og barnedåb

Både gender reveal fester og babyshowers er i de senere år gået fra at være amerikanske traditioner til at have fundet vej ind i de danske hjem. Er der en familieforøgelse på vej, har I måske også planer om at fejre det med en gender reveal fest eller et babyshower.

Til gender reveal fester pynter man typisk op med både lyserødt og lyseblåt, og til babyshowers og barnedåb holder man sig til en af farverne alt efter kønnet på barnet. Dog er det selvfølgelig helt op til dig, hvilke farver du vælger at pynte op med.

Pynt op med balloner, konfetti, servietter, pomponer, serpentiner o. lign. og skab en festlig og glad stemning, når det nye liv skal fejres.

Festudstyr til bryllupsfesten

Hvis der er én begivenhed, hvor festpynten virkelig tæller, er det til et bryllup. Når to mennesker slår pjalterne sammen, skal pynten og dekorationerne sikre de helt rigtige rammer for en festlig dag.

Hos https://ctiparty.dk/ finder du alt, du skal bruge til kærlighedsfesten. Bordkort, bryllupsfigurer, bordløbere, servietringe, perleguirlander, konfetti og meget mere – alt sammen flot og indbydende festudstyr, der skaber gode forudsætninger for en helt fantastisk fest.

Glem ikke gaven

Når du bliver inviteret til festlige begivenheder, bør du selvfølgelig have en gave med. Er du tom for idéer, kan du her på siden finde inspiration til en lang række anledninger. Vi giver dig gaveidéer til både barnedåb, konfirmation, bryllup, jul og meget andet.

God fest!