gavehylden-stol
Forside

Find den gode gaveide til boligen

Når du er ved at løbe tør for gode gaveideer, findes der altid nogle sikre valg. Herunder er boligtilbehør én af disse, som også bliver dette indlægs omdrejningspunkt.

Når boligen er i centrum

Boligen er for mange af os et sted hvor vi kan slappe af, derfor er det også afgørende at de produkter, eller gaver som vi vælger at give til hinanden, i hvert fald når det kommer til boligindretning, er ekstra nødvendigt at de afspejler noget personlighed. For personlighed er netop noget der er essentielt, når det kommer til vores hjem – det skal afspejle den som bor der.

Den nemmeste måde at finde noget personlighed, er at tage udgangspunkt i hvem modtageren er. Det lyder meget simpelt, men man kan faktisk hente rigtig meget inspiration derfra. Ydermere handler det om ikke at blive for vovet – hellere gå med det sikre valg, frem for det lidt kække valg.

Herunder kommer vi omkring 3 simple råd du kan følge, når der skal findes gaver med et boligrelateret afsæt.

Læs med.

Kvalitet over kvantitet

Gå altid med kvalitet over kvantitet. Vælg gerne et mærke/ brand som folk kan relatere til. Vi har mange skønne designerbrands herhjemme i Danmark, der både har en høj kendskabsgrad nationalt og internationalt. Disse fejler sjældent, men for at fremhæve nogle af dem, så kunne det være produkter fra følgende: Kay Bojesen, Rosendahl, Holmegaard, HAY, Kähler med flere.

Sikkert men godt

Tag udgangspunkt i kvaliteten, men tag også gerne udgangspunkt i at det bliver et sikkert valg. Du behøver ikke at være ekstrem innovativ, men hellere gå med noget generisk, som de fleste kan bruge i hjemmet. De klassiske og nordiske farver er acceptabelt at gå med – og er næsten at foretrække, hvis der er tale om at der skal gives en gave til boligen.

Samleobjekter

Prøv og se om du kan indtænke potentielle samleobjekter. Det kan være et krus, bestik eller andet udvalgt nips, som man kan samle på. Det gør det også nemmere at komme med en ny gave næste gang, da det er svært at fejle, da du ved modtageren samler på lige netop dette. Det kan også være du tager udgangspunkt i en samling, som modtageren allerede har, sådan du nemmere rammer det personlige.

Boliggaver er nemlig ret skrøbeligt, og man kan hurtigt komme til at træde ved siden af, men du kan også nemt ramme en personlig trend, blot ved at følge ovenstående 3 overvejelser.

Øvrigt: Boliggaver er også noget der relaterer sig til kærestegaver. Hvis det ikke lige skal være en oplevelse, kan nips og boligtilbehør være en rigtig god ide. Det gør sig især gældende til hende, da boligen oftest er noget kvinden, interesserer sig for og især hvad der angår nipseriet. Det fleste ønsker at være den drømmekæreste, som stolt bliver omtalt i vennegruppen – så gå gerne den ekstra mil for at nå i mål.

Og husk – gaver behøver ikke kun at blive givet på specielle anledninger, men det kan også bare være på en helt almindelig hverdag. Mange gange gør det faktisk at gaven bliver endnu mere speciel – prøv det selv.