Gaver til hende der elsker luksus
Forside

Gaver til hende der elsker luksus

Annonce fra Laura Thomsen

Leder du efter en gave til hende, du holder af, men er i tvivl om, hvad du skal give? Så læs med her på siden, og få masser af inspiration til gaver, der emmer af kærlighed og ikke mindst luksus. Gaverne er perfekte til lejligheder som fødseldag, jul, årsdag, eller endda mors dag hvis du virkelig ønsker at vise hende, hvor meget du sætter pris på hendes moderskab. Du kan finde gaver i mange forskellige kategorier, og du skal selvfølgelig vælge det, der passer bedst til hende.

Smykker — en gave for livet

Smykker er et hit hos de fleste kvinder, og en kvinde kan ikke have for mange. Særligt i dag hvor det er moderne at blande smykker på kryds og tværs af farver og stilarter, skal du ikke være bange for at give hende et smykke, som skiller sig ud fra de andre i hendes smykkeskrin. Du kan finde smykker i stort set alle prisklasser, så det er bare om vælge din favorit ud fra dit budget.

Luksustasker til hendes garderobe

Også tasker er en accessory, som kvinder har en tilbøjelighed til at fylde garderoben op med — gerne i mange forskellige størrelser. Så er der en specifik størrelse, du kan se, hun mangler? I kategorien luksustasker, er der mange verdenskendte brands at vælge mellem.

Med Chanel, Mulberry eller en Marc Jacobs-taske går du ikke galt i byen hos kvinden, du holder af.

Welnessophold for to — for ultimativ velvære

Fortjener hun luksus og masser af velvære på samme tid, så er et wellnessophold den helt perfekte gave. Ikke kun fordi det er dejligt at komme i spa og få massage samt ultimativ afslapning, men også fordi hun får lov til at bruge tid sammen med dig. Det er ren forkælelse for jer begge to og et skønt minde, I kan huske tilbage på.

Romantisk rejse til Paris, Rom eller Budapest

I samme boldgade finder du den romantiske rejse. Tag en weekendtur til Paris eller Rom med god mad og seværdigheder. Du kan også kombinere romantik, spa og udlandet med en tur til Budapest. Her finder du nemlig masser af luksushoteller med spa til fri afbenyttelse. Hvis hende, du holder af, elsker at rejse, så er den romantiske rejse en kærlighedserklæring, der vil noget. Fordelen er, at du også her får lov til at tage del i sagerne.

Koncertbillet på forreste række

Ønsker du at give en lidt anderledes gave, som stadig emmer af luksus, så overvej en koncertbillet til hendes yndlingsartist. Men det skal ikke være hvilken som helst plads. Vælg forreste række, så hun får sig en oplevelse, hun aldrig nogensinde vil glemme. Det er gaven, hun vil glæde sig til i måneder og tale om i endnu flere efterfølgende.

Book en frisørtid — hun vil takke dig

Frisørtiden er vigtig, omend det er dyrt. Kvinder betaler som oftest det, der skal til for at få nye, friske lokker, men det er ikke altid med den gode vilje. Med et gavmildt gavekort til hendes ynlingsfrisør kan du sende hende afsted til en omgang velvære og hårfornyelse. Hun vil stensikkert komme hjem med god samvittighed og ekstra fornøjelse, fordi hun ikke selv har punget ud.