ur som gaveide
Forside

Gaveridéer til manden, som han vil elske

Dette indhold er sponsoreret

Har du også altid svært ved at finde en gave til din kæreste, far eller bror? Det kan nemlig godt være svært at finde den helt rigtige gave, som du ved, at ham du holder af, vil sætte pris på. For hvad giver man manden, der har alt? Eller manden, der fortjener alt? I begge tilfælde må man tænke lidt ud af boksen, og give dem noget, som vil overraske dem. Hvis ham, du skal give en gave til, ikke har en ønskeliste – eller du bare gerne vil give noget, som han ikke selv vidste, at han manglede, så kan du måske finde en løsning, ved at læse med i denne artikel. 

Den tidløse gave

Et ur er ikke længere nødvendigt i dag, grundet smartphones og den generelle teknologiske udvikling, som gør at man bare behøver at tage sin telefon op, for at tjekke hvad klokken er. Men det klassiske armbåndsur er kommet tilbage de seneste par år – og det er en trend, der er kommet for at blive. Hvis han er til racersport, kunne et maserati ur være et godt bud. De er nemlig produceret af de selvsamme, som laver biler i det samme navn. Generelt er et ur til mænd altid en god og værdsat gave, som han kan bruge i mange år fremover, og som vil pimpe ethvert outfit op.

Den afslappende gave

Man går sjældent galt i byen med en massage. De fleste ville sætte pris på en rigtig omgang selvforkælelse, som man ikke selv behøver at betale for. I en travl hverdag, kan man hurtigt glemme at sætte tid af til sig selv og virkelig få slappet af, men med sådan en her gave, er man tvunget til at komme helt ned i gear og forkæle sig selv. Hvis du ved, at han ikke er så meget til massage, kan du prøve en ansigtsbehandling eller tur i spa i stedet. Tving ham til lidt mig-tid! Han vil takke dig for det.

Den hurtige gave

Hvis han har en sport, han går op i, bliver han helt sikkert glad for en form for merchandise eller sportsudstyr. Hvis han er kæmpe fan af en fodboldklub, kunne du prøve at finde billetter til en kamp, i kunne se sammen eller en trøje med hans yndlings spillers navn på. Hvis han elsker at løbe eller spille tennis, kunne et par gode kondisko eller en fed ketcher, være lige ham. Sæt dig ind i, hvad han går op i, og tænk over, hvad han kommer til at mangle – og ikke nødvendigvis selv magter at bruge penge på. Så bliver han helt sikkert glad.