Madvarer i kurv
Forside

Gode, anderledes og spiselige gaver

Indlægget indeholder sponsoreret indhold

Der er vist ingen tvivl om, at det af og til kan være besværligt at finde den helt rigtige gave, og ofte tyer man derfor til nogle af de lidt kedelige klassikere som blomster, chokolade, vin, kaffe, slik eller andet.

Men vil du gerne give en gave, der kan spises eller på anden vis indtages, så kunne det måske være sjovt, at kigge efter nogle lidt mere unikke gaver. Det vil helt sikkert være noget gavemodtageren vil huske.

Og hvorfor skulle Manuka honning ikke være lige så godt som et glas nutella eller en velkendt Anthon Berg æske?

Her får du et par gode ideer til, hvad du kan give af lidt anderledes gaver, der kan spises. Vi lægger ud med den føromtalte Manuka honning fra New Zealand.

Giv et glas Manuka honning

Det er ikke sikkert du har hørt om Manuka honning før, og det har modtageren sandsynligvis heller ikke, men lige netop det, gør det jo til en ekstraordinær god gaveide.

Her er 4 grunde til, hvorfor Manuka honning er en god gave:

  • Manuka honning har særligt beskyttede kvalitetskrav fra den New Zealandske regering der gør det til et unikt og lækkert produkt.
  • Manuka honning har antibakteriel effekt, der gør det egnet både til behandling af sår og rifter, eller bekæmpelse af forkølelse m.m. Det er også særligt velegnet i hår- eller ansigtsmasker.
  • Manuka honningens effekter er mere varmeresistente end i andre honning produkter, og er derfor særligt velegnet til varme drikke.
  • Manuka honning er et unikt produkt, med kort og kompliceret høst som gør produktet ekstra unikt.

Giv en madkasse

Ved du, at modtageren længe har ønsket sig at spise mere fisk, lære at lave gourmetmad i eget hjem, eksperimentere med vegetariske retter, eller bare ønsker sig en nemmere hverdag med børnene? Så kan du evt. overveje at give en måltidskasse.

Du kan efterhånden få måltidskasser i utallige varianter, og alle mulige forskellige smags- og kostretninger, så der bør være noget for enhver, for modtageren betyder det at mad-ønskerne kan blive opfyldt.

En måltidskasse kommer til at bringe modtageren glæde i et par dage, og afvekslingen vil helt sikkert være kærkommen.

Find nogle spændende krydderier

Du kender det måske fra din egen madlavning, ofte er de krydderier vi bruger mest i køkkenet salt, peber og måske lidt oregano eller muskatnød, paprika, allround osv.

Men faktisk kan madlavningen blive en helt anden og unik oplevelse hvis du bliver bedre til at bruge nogle forskellige krydderier, men det er bare så sjældent at vi selv husker at skrive frisk timian, gurkemeje osv. på indkøbssedlen.

Der findes et væld af lækre og unikke krydderier, lav en blandet kurv med dem du selv syntes ville være spændende og pak dem flot ind til modtageren.

Vedlæg evt. inspiration i form af et par lækre opskrifter hvor krydderierne skal bruges.

Bring ferieminderne tilbage

Ved du at gavemodtageren har haft en helt fantastisk ferie et bestemt land, eller bare er vild med kulturen og maden fra et bestemt land, så er internettet et fantastisk sted, hvor du kan finde den helt rigtige gave til modtageren.

I dag er det nemlig muligt at købe et bredt udvalg af madvarer fra stort set alle lande. Du kan udvælge en enkelt unik madvare, eller som i forslaget før, lave en kurv hvor du selv har blandet en række specialiteter fra landet.

Når det kommer til at give en gave der kan spises, er mulighederne for at købe noget mere utraditionelt altså mange. Det handler blot om at tænke lidt ud af boksen, og undgå det traditionelle chokolade og vin.