Hvad giver man i gave til ham, der elsker champagne?
Forside

Hvad giver man i gave til ham, der elsker champagne?

Dette indhold er sponsoreret. 

Hvis du skal finde en god gave til en mand, der er vild med champagne, er det oplagt, at du bruger hans interesse for den mousserende vin, når du skal vælge en god gave.

Forærer du ham noget, der har relation til champagne, er der nemlig en god chance for, at han bliver glad. Derfor bør du ikke tøve med at gøre dette, hvis du ved, at han elsker det.

Er du i tvivl om, hvad dine muligheder er i denne forbindelse, er du landet det rette sted. Herunder bliver du nemlig præsenteret for en række idéer til, hvad du kan give ham i gave.

1. En champagne, han ikke har prøvet før

Hvis du vil være på den sikre side, skal du naturligvis give ham en champagne, han ikke har prøvet for. Du kan vide dig helt sikker på, at han vil sætte stor pris på at få udvidet sin horisont.

Her er det værd at nævne, at hvis du kan finde en årgang, der er svær at fremskaffe, vil det især være et hit. Det kan f.eks. være, at han altid har ønsket at smage en helt særlig årgang af Dom Perignon eller Krug.

Rækker dit budget ikke til dette, er det naturligvis ikke et problem. Derimod kan du blot finde en helt anden champagne, som du ved, at han ikke har prøvet før – det behøver nemlig ikke at være fra et af de mest kendte mærker.

2. Forkæl ham med en champagnesabel

Der er ikke meget, der kan hamle op med at åbne en flaske champagne. Det eneste, der kan gøre det en smule bedre, er at åbne den med en champagnesabel.

Det er noget, som de fleste champagneelskere vil kunne erklære sig enig i. Hvis du har i sinde at købe en gave til en mand, der er vild med champagne, skal der derfor ikke være nogen tvivl om, at en sabel er en god idé.

Beslutter du dig for, at dette skal være gaven, er det vigtigt, at du ikke går på kompromis. Du kan finde mange billige champagnesabler på det danske marked, men det er sjældent, at det er værd at købe disse. Betal hellere lidt ekstra for højere kvalitet.

3. Gavekort til champagnesmagning

Du kan være helt sikker på, at det også vil sætte et smil på læben hos modtager, hvis du vælger at give ham et gavekort til en champagnesmagning. Det er nemlig, som alle, der er vilde med champagne, vil sætte pris på.

Hvis du har planer om at give et sådant gavekort, bør du forsøge at finde enten en vinforretning eller en restaurant, hvor de ikke blot har en stor viden om, men også et stort udvalg af champagne.

En fordel ved at give et gavekort er, at modtager kan bruge, når det passer ind i hans kalender. Dermed vil han ikke være tvunget til at gøre plads i kalenderen på en bestemt dato, der er blevet valgt af dig.