Tid til at prøve noget nyt – inspiration til en anderledes værtindegave
Forside

Tid til at prøve noget nyt – inspiration til en anderledes værtindegave

Hos Gavehylden finder du inspiration til en anderledes værtindegave. Det er nemlig almindeligt, at man som gæst kommer med en lille gave til værtinden, når man for eksempel bliver inviteret over til en middag. Dog, kan den klassiske værtindegave som chokoladeæsker og blomster godt blive lidt for almindeligt eller virke som spildte penge. Det er uden tvivl en dejlig gave, men det er også noget, som mange bare forventer at modtage. Så hvorfor ikke overraske værtinden med noget andet? Der er nemlig utallige andre små og mere personlige værtindegaver, som du kan købe i stedet for. Hos Gavehylden syntes vi derfor, at det er tid til, at du prøver noget nyt, når du skal give værtindegave, og det vil vi gerne hjælpe dig med. Nedenfor kigger vi nærmere på inspiration til en anderledes værtindegave der vil passe perfekt til din vært eller værtinde.

gruppe mennesker der skåler ved bordet

Inspiration til en anderledes værtindegave

Men for at du kan vælge en ny slags værtindegave, vil vi selvfølgelig gerne give dig inspiration til en anderledes værtindegave. Hvis du kender værtinden eller værten godt, kan du tænke over, hvad hun eller han bruger i sin dagligdag. Her kan mange småting, såsom et knivsæt, være en rigtig god gave, som andre måske ikke lige tænker over. Dette viser også, at du har tænkt på netop den person. Det kan også være, at du ikke kender værtinden særlig godt, eller du ingen idéer har til netop denne person. Derfor har vi samlet nogle at tidens mest populære gaveidéer, som kan falde i de flestes smag:

  • En fin salt fra Nicholas Vahé
  • Et brætspil, som i kan spille efter middagen
  • En Hoptimist
  • En fin lille vase

Dette er bare nogle af de mange inspirationsidéer til anderledes værtindegaver, som du finder her på vores hjemmeside, gavehylden.dk. Du kan finde alt fra gavekort og brødkurve til vandkarafler og bøger. Fælles for dem er, at de kan være en rigtig god værtindegave, samt at prisen ikke er tårnhøj. Vi er sikre på, at din taknemlighed vil komme til udtryk gennem en af disse gaver hos Gavehylden.

Hvad skal en anderledes værtindegave så koste?

En værtindegave er ikke en gave, som skal koste særligt meget. Det er blot en lille ting, som man giver til værtinden, for at sige tak og vise taknemlighed. Derfor vælger de fleste også at give de klassiske blomster eller den fine æske chokolade, da de ved, at det ligger inden for et rimeligt budget. Men du behøver ikke bare vælge chokoladen eller blomsterne på grund af budgettet. Med vores inspiration til en anderledes værtindegave viser vi nemlig også priserne på de forskellige produkter. Her finder du priser helt ned til 29 kroner, hvor du kan give en fin Bloomingville Flora Kop. Derudover har vi på hjemmesiden også 34 andre idéer til en anderledes værtindegave. At give nye og anderledes værtindegaver, kan også få værtinden til at åbne øjnene op for nye ting. Hvis du vælger at give en Nicholas Vahé salt, kan det være, at din værtinde aldrig har smagt det før, men nu elsker det. Det kan også være, at du vælger at give to af de fine Bloomingville Flora Kop kopper, og at det bliver værtindens nye samlesæt. Nye gaver kan vække utroligt meget glæde hos værtinden, og derfor syntes vi, at det er værd at vælge en anderledes og spændende værtindegave. Det behøver altså ikke være dyrt at give en anderledes og lidt mere spændende værtindegave. Vi hos Gavehylden håber, at vi med vores inspiration til en anderledes værtindegave, har givet dig en ny og spændende idé til en gave.