Sådan gør du valentinsdag til noget særligt for din kæreste
Forside

Sådan gør du valentinsdag til noget særligt for din kæreste

valentinsdag

d. 14 februar er en dato, som ethvert kærestepar såvel som ægtepar bør kende til. Det er nemlig valentinsdag.

Valentinsdag er måske historisk set sat i verden for at give bl.a. restauranter og blomsterbutikker øget omsætning, men det er faktisk meget mere end bare endnu en kommerciel mærkedag. Det er i dag en af årets vigtigste dage for alle dem, der befinder sig i et fast parforhold. På den anden side er det en dag, som de færreste singler holder af, idet de bliver mindet om, at de er alene (og måske en smule ensomme).

Er du så heldig at have en kæreste eller ægtefælle? Så synes vi, at du skal gøre dagen til noget helt særligt for ham eller hende. Mangler du stadig en valentinsdate, så kan du helt sikkert finde en via en dating side.

Tænk i romantiske gaveidéer

Der er delte holdninger til, om man bør give gaver på valentinsdag, eller om det er nok at invitere ens bedre halvdel på restaurant. Valget er selvfølgelig dit, men vi mener ikke, at den ene mulighed udelukker den anden. Føler du derfor for at give ham eller hende en særlig gave, så gør da det.

En god gave i forbindelse med valentinsdag er selvfølgelig en romantisk en af slagsen. Foruden at være romantisk må gaven meget gerne være personlig.

Nedenfor vil vi give dig nogle idéer til at finde den helt rigtige gave til din valentinsdate, hvad end din date er en mand eller kvinde.

Romantiske gaver til ham

Uanset hvor macho din mand er eller gerne vil fremstå at være, så kan du næsten være helt sikker på, at han vil sætte pris på en romantisk gave. Dog er det ikke nødvendigvis en blomstergave, du skal gå med. Der er i hvert fald andre gaveidéer, der plejer at hitte mere hos det maskuline køn. Find inspiration her:

  • En t-shirt med et parbillede af jer
  • Et ur med indgravering (du kan f.eks. få indgraveret jeres navne eller initialer)
  • En fotobog (så han kan genleve alle jeres minder og oplevelser)
  • Et cover med et billede af dig på

Romantiske gaver til hende

Lidt lettere bliver det at købe en romantisk gave til hende. Er din kæreste, ægtefælle eller flirt derfor en kvinde, så har du masser af gode muligheder. Dermed ikke sagt, at du skal vælge en af de helt klassiske gaveidéer. Uanset budgettet er vi sikre på, at du kan finde en god gave til hende. Få nogle konkrete idéer her:

  • Et romantisk kroophold
  • En stor buket blomster
  • Et gavekort til en biograftur (lad hende vælge film)
  • En gavekurv med bobler, chokolade og andre delikatesser (udvalgt særligt til hende)

Gør lidt ekstra ud af dig selv

Skal du gøre valentinsdag til noget helt særligt for både dig og din valentinsdate, så kan vi kun opfordre dig til at gøre lidt ekstra ud af dig selv. Så sender du et signal til din bedre halvdel om, at du virkelig går op i jeres forhold og gerne vil holde gnisten oppe.

Som kvinde kan du f.eks. trække i en af dine mest feminine kjoler og i et par elegante stilletter. Samtidig kan du med fordel forsøge at lægge en både pæn og sexet makeup, som vil få manden i dit liv til at falde i staver. Som prikken over i’et skal håret selvfølgelig også sættes op – læg evt. vej forbi en frisør, hvis du ikke selv er den fødte stylist.

Som mand skal valentinsdag måske være dagen, hvor du får luftet dit jakkesæt samt slips og laksko, som du ikke har brugt siden sommerens festlige begivenheder. Skifter du det afslappende outfit ud med et jakkesæt, så kan din udkårne slet ikke være i tvivl om, at du virkelig vil hende. Forud for daten bør du også få klippet håret og barberet skægget, så du står super skarpt til jeres date.

Planlæg noget ekstraordinært

Skal valentinsdag ikke bare være en dag som alle andre, så er du også nødt til at planlægge noget ekstraordinært. Spørgsmålet er så, hvad der er ekstraordinært i jeres tilfælde?

Er I vant til at besøge de lokale restauranter og caféer flere gange om måneden, så er det måske ikke så ekstraordinært at invitere ham eller hende ud på en bid mad. Dermed ikke sagt, at et restaurantbesøg er et no-go, men det skal ikke nødvendigvis stå alene.

En ekstraordinær aktivitet kan f.eks. være at booke tid til parmassage, spadag, gokart eller noget helt fjerde. Hvilken aktivitet du skal gå med afhænger selvfølgelig ikke kun af dine og din udkårnes interesser, men også af dit budget. Hvad der kan lade sig gøre afhænger nemlig i høj grad af, hvor mange penge der er at gøre godt med. Derfor kan der også være god idé i at spare op til valentinsdag, så man har råd til alle de planlagte aktiviteter og gaver.

Datingtjek.dk er kilde til endnu mere inspiration, hvis du endnu ikke har fået planlagt den kommende valentinsdag til punkt og prikke.