gavehylden.dk
Forside

Tips til at finde midler til årets julegaver

gavehylden.dk

Sponsoreret indhold


Julen varer længe, koster mange penge…

Du kan helt sikkert nikke genkendende til ovenstående, og måske kan du også nikke genkendende til, at det ofte kan være svært at finde penge til alle julegaverne. Det er meget forskelligt fra person til person, hvor mange man skal købe gaver til, men for de flestes vedkommende løber de samlede gaveudgifter op i flere tusinde kroner.

Mangler du næsten hvert år penge til årets julegaver? Så er du ikke alene, men det er alligevel noget, du bør tage affære på. I denne artikel bliver du præsenteret for en række gode løsningsforslag.

#1 Læg penge til side i løbet af året

Nej, det er måske ikke det sjoveste i verden at lægge penge til side og spare op, men det er sund fornuft. Formår du ikke at spare op i løbet af året, så er det meget sandsynligt, at du i december måned indser, at du ikke har penge nok på kontoen til at finansiere de tiltænkte julegaver til venner og familie.

Ved du, at du skal bruge omkring 3.000 kr. på julegaver, så gør du klogt i at lægge mindst 250 kr. til side hver eneste måned. Disse penge kan du med fordel overføre til din opsparingskonto eller gavekonto, hvis du har sådan en.

#2 Et lån bør være sidste udvej

Ja, det er både nemt og bekvemt at låne penge, men det er ikke en løsning, man bør benytte sig af alt for tit. Det kan i hvert fald hurtigt blive dyrt, hvis man skal låne penge til julegaver hvert eneste år.

Derfor bør du kun låne penge, hvis du mener, at det er din eneste mulighed for at finde penge til julegaverne. Find et privatlån fra Santander her, hvis du ikke har formået at spare op i løbet af året og derfor har brug for et lån.

#3 Køb brugt

Uanset om modtagerne ønsker sig tøj, møbler, elektronik eller noget helt fjerde, så kan det købes brugt. Det er vel at mærke en mulighed, du med fordel kan benytte dig af, hvis du skal have pengene til at række.

Når man køber brugt, så sparer man tit og ofte mindst 50 % i forhold til nyprisen. Det er en rigtig stor besparelse, der helt sikkert vil gøre gaveindkøbene lidt mere overkommelige for din privatøkonomi.

Og husk; de fleste bliver rigtig glade for deres gaver, hvad end tingene er helt nye eller lettere brugte. Vær derfor ikke bange for, at responsen afhænger af, om gaverne er pakket ind i original emballage eller ej.

#4 Søg julehjælp

En fjerde og sidste mulighed er at søge julehjælp.

Det er en mulighed, som alle økonomisk trængte familier med mindre børn (under 18 år) kan benytte sig af. Julehjælp giver økonomisk trængte familier mulighed for at holde en fantastisk juleaften, der bl.a. indebærer, at børnene får nogle gode gaver. Hjælpen er tiltænkt de familier, der ikke har økonomi til at finansiere julegaver m.v. på egen hånd.

For at søge julehjælp skal man indsende en ansøgning. I den forbindelse skal der afgives oplysninger omkring antal børn, civilstatus, indkomstgrundlag m.v. Du kan udfylde og indsende ansøgningen via nettet.